tantra 29. junij 2009 Prijavi Deli 29. junij 2009 Ta ex mulc, zdaj v 20. letih ... od nekdaj dost dober imitira ženski glas/ oz. ga je. ...Objava #5http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055508509 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. junij 2009 Prijavi Deli 29. junij 2009 Acacac... Pokam kufre in seselim to my castle. http://www4.slikomat.com/09/0214/zvf-6gr-79.gif Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. junij 2009 Prijavi Deli 29. junij 2009 prevod- videla oglas na tv, da oddajajo hiško z velikim vrtom- takim, da bi človek se kar zjokal od sreče, samo nay eni strani je treba dat ograjico, ker se lahko izmuznejo med grmi. v vsem tistem dežju, lilo kot iz škafa, nebo se izjokalo in oželo svoje cote.... 3 krat šla tja, prvič na ogled, pol začela že pakirat, mislila da -bo, drugič šla dol s kešom, ker da bo vsaj neki, če že... dala samo podatke, naj bi prišla "gospodinja Jolanda" ob sedmih, ok pridem ob sedmih, da je ni ker je šla v Italijo, da jim je žal.... vmes mi telefon crkoval na debelo... noče vžgat, se kar sam od sebe izključi... ipd... jutri, da bo... a so klicali še eni iz Žogice, da bomo vidli jutri z Jolando, kaj boouuuhu u h uhu hu.. stavar je starejša, nič posebnega, a vrt in vrt za kužke.... 350o eur najemnina vsega, tukaj plačujem 450.... ŠMRC... bog vsaj tokrat tudi potegni z mano in jim pošlji svoj blagoslov, da se mi lahko zgodi Čudež. mogoče bom lahko odkupila hiško, jo prenovila nardila parkič.... skratka.... b og vsaj tokrat, drugo boma že skupaj... prej je bila notri ena družina iz Bosne.... daj da bom jaz ta prava... PLEASE... vem da nimam preluknjanih ušes ali težke žoge, a sem bila prva ki je poklicala, prišla trikrat.... plis, jutri grem takoj na mobitel z garancijo , da mi zamenjajo mobi, ki stane 2 eur ker je fuč.... please, my god, please,,.... še zadnjič mi pomagaj, razen pol ko bom mogoče odkupovala, delala ograjo, še tokrat mi pomagaj. Hvala. amen. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2009 Prijavi Deli 29. junij 2009 prevod- videla oglas na tv, da oddajajo hiško z velikim vrtom- takim, da bi človek se kar zjokal od sreče, samo nay eni strani je treba dat ograjico, ker se lahko izmuznejo med grmi. v vsem tistem dežju, lilo kot iz škafa, nebo se izjokalo in oželo svoje cote.... 3 krat šla tja, prvič na ogled, pol začela že pakirat, mislila da -bo, drugič šla dol s kešom, ker da bo vsaj neki, če že... dala samo podatke, naj bi prišla "gospodinja Jolanda" ob sedmih, ok pridem ob sedmih, da je ni ker je šla v Italijo, da jim je žal.... vmes mi telefon crkoval na debelo... noče vžgat, se kar sam od sebe izključi... ipd... jutri, da bo... a so klicali še eni iz Žogice, da bomo vidli jutri z Jolando, kaj boouuuhu u h uhu hu.. stavar je starejša, nič posebnega, a vrt in vrt za kužke.... 350o eur najemnina vsega, tukaj plačujem 450.... ŠMRC... bog vsaj tokrat tudi potegni z mano in jim pošlji svoj blagoslov, da se mi lahko zgodi Čudež. mogoče bom lahko odkupila hiško, jo prenovila nardila parkič.... skratka.... b og vsaj tokrat, drugo boma že skupaj... prej je bila notri ena družina iz Bosne.... daj da bom jaz ta prava... PLEASE... vem da nimam preluknjanih ušes ali težke žoge, a sem bila prva ki je poklicala, prišla trikrat.... plis, jutri grem takoj na mobitel z garancijo , da mi zamenjajo mobi, ki stane 2 eur ker je fuč.... please, my god, please,,.... še zadnjič mi pomagaj, razen pol ko bom mogoče odkupovala, delala ograjo, še tokrat mi pomagaj. Hvala. amen. xcrossfingx (tole sem celo razumela, tkod a lahk držim pesti, ker vem zakaj pa jih bom res držala.. naj ti uspe... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 29. junij 2009 Prijavi Deli 29. junij 2009 Celo popoldne sem se počutila nekam nemirno, z glavo, prepolno misli, in proti večeru se končno spokam v naravo. Z glasbo v ušesih se sprehajam debelo uro ali dve. Pomirjena se v temi usedem na klopco. In glej to! Ko vse naokrog potihne, se polagoma začnejo prikazovati kresničke. Ena, dve, tri, pet, deset ... Kakšna luštna predstava! Fuuul sem hvaležna za takšne filinge, kot sem jih imela ob občudovanju njihovega plesa!! Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. junij 2009 Prijavi Deli 29. junij 2009 upajma, da bo. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 v glavnem s tem da sem naredila marsikaj za svoj jaz, sem poklicala parkrat dvakrat! to gospo za hišo in je rekla... nekaj na Ligu da se prodaja... podrtija... baje... ostalo se zmenmo, sem prva na seznamu... ne prodajo... ker šparajo za otroke.... kurac, ni niti sanjska lega.... še vedno čakam na čudež.!:Ž. nič tazga, torej... še zmeri sem ta boljša kot un ta slabši. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 zdaj pa en cajt fraj pa spet.... abuuuu Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 Lisička je prav zvita zver,pod skalco ima svoj kvartir.... Zakaj smetišče?Sej poveš kaj se ti dogaja čez dan,če seveda hočeš.Men se je dogajal glavobol in ves trd vrat sm meu.Drgač pa lep dan. Kyllah kaj me zezaš spet? Vaš Jodltrotl Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 ej, si tuki..i? Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 če dobim hišo bi lahko prišel ABC free? poštimat ograjo na eni strani? Dobi kosilo in vse. za 100 eur, če znaš poštukat ograjo, sej bomo vidli.... ?je tuki črno na belem Če dobim kako bajto, ma ABC free job. Bolš da ne...al ja.... Lp Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 Ma ja,sem tuki.Freee job?Se prav da delam zastonj?No kej pa bi lahko dobil v zameno.Znam poštimat,brez skrbi.Neki izkušenj pa že mam.Lahko ti tud kamin sezidam in postljo 3 metre x 3 metre.Ti povej.Ne vem kaj se tko bojiš mene.....sem čist easy... Sam kdaj bo to?Jst mam doma zdej ograjo za delat.Pa pod na balkonu,steno v kopalnici.Lahko prideš držat žago. Grem še na eno coca-colo+biljard, So long suckaz! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 Ti sporočim, dont worri Succar Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 Ou rajt,šubi-du Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 Ej sej itak da bi blo zastonj če že češ, ma eno fajn kosilo in potne stroške ter matranje ti poravnam, ... al bi ti rajši vidu da greva na en hamburger,,, in poštimava ograjo enkrat po tem tednu, če jo "dobim" saj veš... Papa Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 myrna reynolds - Zdravnik Erik Ferfolja Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 1. julij 2009 Prijavi Deli 1. julij 2009 Dragi dnevnik, danes je en tak čuden dan, čeprav resda še ni docela pri kraju. Vreme je spremenljivo ter nezanesljivo,a temu vkljub je moje razpoloženje še kar znosno. Pritoževati se danes res ne morem, hrana je skoraj kuhanain nogavic je še dovolj na zalogi. Mogoče bom odšel kasneje na en sprehod, da se naužijem prostranstev,razen v primeru stalne nevihte ali dežja, v takem primeru bom raje ostal v hiši in mogoče prebiral bukve, čeprav verjetno ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 Šla na koncert, ki sem ga želela in to v cerkvi še dišalo je (pa četudi samo meni =P) Upam, da ne bo ena zarad tega preveč huda... Pol smo šli naprej in sem morala pokazat osebno... again En kolega, ki je prijatu z vsemi, je spoznal neke, ki niso bli tolk prijatli... ..kar sem zvedla šele pol, ko smo ga spravli stran, da kake so meli.... ...da ne more verjet, da so ljudje lahko tolk omejeni, da sovražijo vse kar je več kot 3 m2 stran od njihove bajte... :xx!: če si iz Lj, ni prav, ko nisi v Lj, in če nisi iz Lj, ni prav, ko nisi v Lj... đizs http://emoticons4u.com/violent/sterb073.gif...in mene še vedno zvije, ko vidim... in sem hotela videt ogenj, čeprav samo na projekciji, sem uživala (sem se spomnla na svoj Mars v ovnu v 1.hiški... ki se premalo izrazi )... z mami pa mele dans fajn kosilo, je rekla, da je mela odlično kosilo in odlično družbo likewise Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 Za štirinajst dni se poslavljam od vas, grem uživat z mojo drago v naravo. Soča, Nadiža, tolmunčki, morje... več pa povem ko pridem nazaj. Lepo se imejte do takrat... ciao P.S.: Marsa, en krog plavanja bo sigurno za lunatike in lunatke... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 zadnji cajti so pa res zanimivi. x!x preko fanta našla najprej izgubljeno best best frendico/cimro iz srednje šole. danes pa pri ginekologu srečala best best frendico iz osnovne šole. jo vidla po parih letih!!! je noseča. in sem prav srečna, da takole srečam ljudi iz preteklosti. edini dve dečvi razen še ene tretje, ki res lahko rečem, da smo bile prijateljice, rit in srajca, nonstop skupaj. več prijateljic v življenju nisem imela, če odštejem tiste iz časa vrtca in male šole. pred tremi meseci sem spoznala še eno žensko na novo, kar dosti visiva skupaj, samo bom vedela šele čez leta menda, ali je prijateljica, ker ... tako pač je ... pri meni vse to gre zelo počasi in skromno. ga pa ni lepšega filinga res, ko srečaš nekoga, ki ti je bil nekoč blizu, po parih letih in se zmeniš za drink. pa zdaj sem bila par dni na tleh zaradi faksa. menda me je zjebalo 3 mesce nenehnega učenja, zdaj sem pa rabila par dni jokanja in nedelovanja. sem mislila en izpit, ki ga mam drug teden, že poslat nekam. pa me je prijelo in nadaljujem z učenjem. imam pa itak še 4 dni. in če bo, bo, če ne pa tudi, sekirala se ne bom. ker se trudim in to je najbolj pomembno. letos delam sproti kot nikoli prej, je pa ekstra težek letnik in ne bo šlo skozi. spet bom eno leto fraj oz. malo služila in nabirala delovne izkušnje. pa pogoje naredim in pol samo še eno leto.še par dni, pa pičiva s malo se skopat in naplesat. pol pa delat. avgusta pa res na oddih. doma vejo in mama je res lepo sprejela. sem lepo razložila in se ni nič razburjala. me majo radi doma. od stresa sem zgubila še malo balasta. ne morem verjeti, nobene hlače mi več niso prav, vse visi z mene. zdaj mam čist 36 cifro, 38 je prevelika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 4. julij 2009 Prijavi Deli 4. julij 2009 wow, jaz tudi ne morem vjervat... 38... pa jem full... alli tabletke verjetno... alko pa redi. lp Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. julij 2009 Prijavi Deli 6. julij 2009 zadnji cajti so pa res zanimivi. x!x preko fanta našla najprej izgubljeno best best frendico/cimro iz srednje šole. danes pa pri ginekologu srečala best best frendico iz osnovne šole. jo vidla po parih letih!!! je noseča. in sem prav srečna, da takole srečam ljudi iz preteklosti. edini dve dečvi razen še ene tretje, ki res lahko rečem, da smo bile prijateljice, rit in srajca, nonstop skupaj. več prijateljic v življenju nisem imela, če odštejem tiste iz časa vrtca in male šole. pred tremi meseci sem spoznala še eno žensko na novo, kar dosti visiva skupaj, samo bom vedela šele čez leta menda, ali je prijateljica, ker ... tako pač je ... pri meni vse to gre zelo počasi in skromno. ga pa ni lepšega filinga res, ko srečaš nekoga, ki ti je bil nekoč blizu, po parih letih in se zmeniš za drink. pa zdaj sem bila par dni na tleh zaradi faksa. menda me je zjebalo 3 mesce nenehnega učenja, zdaj sem pa rabila par dni jokanja in nedelovanja. sem mislila en izpit, ki ga mam drug teden, že poslat nekam. pa me je prijelo in nadaljujem z učenjem. imam pa itak še 4 dni. in če bo, bo, če ne pa tudi, sekirala se ne bom. ker se trudim in to je najbolj pomembno. letos delam sproti kot nikoli prej, je pa ekstra težek letnik in ne bo šlo skozi. spet bom eno leto fraj oz. malo služila in nabirala delovne izkušnje. pa pogoje naredim in pol samo še eno leto.še par dni, pa pičiva s malo se skopat in naplesat. pol pa delat. avgusta pa res na oddih. doma vejo in mama je res lepo sprejela. sem lepo razložila in se ni nič razburjala. me majo radi doma. od stresa sem zgubila še malo balasta. ne morem verjeti, nobene hlače mi več niso prav, vse visi z mene. zdaj mam čist 36 cifro, 38 je prevelika. te je lepo brati, tako zadovoljno in srečno mi deluješ Jaz (da začnem s svojo osebico), pa sem v soboto po res dolgem času naredila nekaj zase (tako vsaj deca pravijo)..skratka - prehodila čuda in čuda kilometrov. Ne spomnim, se kdaj sem bila tako prepotena - in to jaz, ki se potim redko ali pa sploh ne - torej je ni bilo reči, ki bi bila suha. Pa še obuta ubitačno. Ok..vse tri. Imeli smo v bistvu športni dan - ata gospodič šel na ribolov, moja malenkost in deca pa - v gozd. Gob je v primerjavi s tem koliko smo prehodile bilo premalo, ok..dovolj, ampak so komaj začele rast pri nas in so čisto tinitajni:) mickene. Bo torej v teh dnevih prava invazija na gozdove naše. ampak kako me bolele noge ej..(ker v škornjih bile, pa dobro, da smo bile, sicer ne vem, kako bi prečale potoke in močvare)..skratka. Postala sem hobit. gruntam samo še kateri. Frodo že ne. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 6. julij 2009 Prijavi Deli 6. julij 2009 te je lepo brati, tako zadovoljno in srečno mi deluješ Jaz (da začnem s svojo osebico), pa sem v soboto po res dolgem času naredila nekaj zase (tako vsaj deca pravijo)..skratka - prehodila čuda in čuda kilometrov. Ne spomnim, se kdaj sem bila tako prepotena - in to jaz, ki se potim redko ali pa sploh ne - torej je ni bilo reči, ki bi bila suha. Pa še obuta ubitačno. Ok..vse tri. Imeli smo v bistvu športni dan - ata gospodič šel na ribolov, moja malenkost in deca pa - v gozd. Gob je v primerjavi s tem koliko smo prehodile bilo premalo, ok..dovolj, ampak so komaj začele rast pri nas in so čisto tinitajni:) mickene. Bo torej v teh dnevih prava invazija na gozdove naše. ampak kako me bolele noge ej..(ker v škornjih bile, pa dobro, da smo bile, sicer ne vem, kako bi prečale potoke in močvare)..skratka. Postala sem hobit. gruntam samo še kateri. Frodo že ne.ni vedno glih tako, zdaj sem imela dni, ko sem bila tečna kot vrag. je že bilo dobro, madona, razočarana sem bila nad sabo in sem šla tako daleč, da sem enostavno naveličala. to vedno deluje. glavo mam že polno od podatkov, saj pravim, 3 mesce nonstop, zmeša se ti. zdaj je pa čas za delo in denar, nisem delala in služila od januarja in to ne gre. ko bom imela spet zanimanje in tisto vnemo, pa spet študij. ne gre vse naenkrat in sočasno. jeseni bo spet lažje sedeti za knjigami, sicer pa že pridno berem drame za jesenski izpit, ki me zelo veseli (snov). tako mi ful gre, če delam korak po korak. ko se lotim treh stvari naenkrat, sem pod prevelikim pritiskom, ker delam nekaj napol. trud in zanesljivost se mi najbolj obneseta. pa naj reče kdo, kar hoče. vsak si želi čimprej opraviti z izpiti, tudi jaz, ampak Saturn uči drugače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 6. julij 2009 Prijavi Deli 6. julij 2009 Mogoče bom lahko živela v Muljavi... :xx!: saj je to že bližje centru. se bomo lahko videli-... smjače.... Drulovka... ne vem ne vem... gre za Grosuplje... manjša hiša z vrtom... Centralno na olje, ipd... keep the faith... hill Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. julij 2009 Prijavi Deli 7. julij 2009 Dan dober Evo mene iz morčitaNe bom na dolgo in široko, sem že v temi vodnar, tako da se zglasite tam. Samo našo internetno stran vam lahko dam, da dobite utrip našega letovanja Sem mogla umaknit slike, so se začele težave na naši strani. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.