Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

oooooo poglej poglej....todika......sem se pa že spomnila nate ....sam nisem bla zihr kdaj imaš rok....pa mislila, da ste že vsi "na broju"......heh....brisače vzemi s sabo....da ne bo dragi res babica kr med potjo..... x;)x

sicer pa pozdrave vsem..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Iiiiiiiiiiiiiii, Todi :2src: debest :palec: jst tud nč vedla x:)x k se mate zdej tolk fajn, bo pol zihr še boljš x:px pa itak boš tole mimgrede spedenala x;)x

.. tle pr nas tud en dojencek joka.... tko cist tihceno.. ziher je puncka al pa ma kak 'krotkejsi' horoskop (nc v levu pa ovnu pa tak x:px x;)x)

joj, pa prov "morm" x:Dx naš mali ... ovenček, luna v levu ... je tko nežno jokcal, ko je bil še čist mejčkn xsrcx ... pa že nasploh tako nežno bitjece (je sestra v porodnišnici rekla, da je tko nežen kot kakšna punčka x:Ix ), še zdej. se pa že fajn kaže oven ... že ihta, zdej se tud naglas zna dret x:Dx

drugač pa ... nisem še tle želela vsem ful lepega pa sončnega ... zdravja, seveda :detelca:

pa zgledujte se po otrocih ... jim ni važn, kaj drugi mislijo ... oni se majo fajn xcivx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

sej to je bil bl hec kot kej druzga, po tem pa res tezko sklepat, saj vsak dojencek joka in se oglasa... x:)x

res pa je, da pri enih se pa prav vid horoskop ze 1. dan po rojstvu! x:o)x (xyesx - moj tamal ma luno v biku in k je bil pod lucko -in ne v sobi- sem ga slisala med 20-imi dojenci in sm rekla: moj joka, pa sta se mi sobivalki smejali, ces da vsaka mama misl in meni, da njen tok joka najbl naglas, vendar je v mojem primeru blo res. xDDx x;)x, mocen glas, zlo artikuliran, tud zdej dobr poje in recitira itd. in tud previden je bil ze kot dojencek, ne mors verjet)... x:)x

zame so pa mislil, da bom oven, fantek.

sm vprasala mamo, zdej ze, v zrelih letih, da sm morala bit blazno glasna in sem se zihr ful drla pa to, pa je rekla mama, ah kje, skoz si se smejckala. x:)x

nisem se drla, ampak sem chebljala ful, in to tako hitro, da me nihce ni mogel razumet. Npr. pri dveh letih me je sestra naucila pet Girl od Bitlov pa sem teti zapela, pa se je smejala, pa je rekla: al' te cist nc ne razumem, sam lustn pa je. x:)x

Po mojem zato k me niso glih pozorno poslusal, pol sem pa za tist hipec pozornosti vse naenkrat hotla dat iz sebe, preden mi pobegnejo oz. jih nom vec zanimala s svojim izvajanjem. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem začela novo akcijo http://macjelovka.mojforum.si/macjelovka-about1359.html

Čaka me malo dela pa organizacije spet x:px

No pa važno da sem včerej eno težko snov, ki bo v testu zaštekala. :palec:

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

hay vsem xsrcx

ja, tudi mi se vpisujemo na srednjo solo...smo bli ze v soli, pa je sinu ita vse bv, ker je v nadpovprecju xcivx .... je izjavil, da bo on astronom, pa kakorkoli :inocent: ...dobro, midva ga podpirava , pa bomo pol vidli, kak se bo njegova sola razpletla, ko nima delovnih navad :o|o: ...mi je pa rekel, dsa on ze ve, kdaj se treba ucit...ja, mu bom pac verjela xDDx ...ce ne, pa itaq ve, kje mam roge skrite :vragec: ...ja, miga pa med gimnazijo v MS in gimnazijo v Ljutomeru, ki je na bistveno visjem nivoju , samo je pa posredi voznja ...moramo se predebatirat o tem , kako bo izgledal njegov dan z voznjo ali brez :inocent:

jaz drugace ok, nekaj na shujsevalni se vedno, ker je slo dve kg dol pa cez praznike spet gor x:Dx ...pa nekak nima prave volje za dve kg dol , pa tak ostat :inocent: ...

malcek super, ta srednji mulcek tudi, samo sola mu dol visi, se vedno.... se je danes ucil glasbo, pa je pol tik pred spanjem pogruntal ( z mojo pomocjo seveda, ) da majo glasbo komaj v sredo in da jutri pisejo preverjanje slovenscine :o|o: ...pa mi je rekel, mami kaj se pa ti sekiras, saj jaz pisem, ne ti :eek: ...toliko o mojih argumentih...

mozek se spravlja na dopust, da napise koncno to diplomo :O: ...pa na pocitnice hocemo iti, bom probala dat prijavo na sluzbeni apartma v Atomske toplice x^x , da se malo vsi skuliramo od vsakdana....

tak, pri nas pestro, pa pomanjkanje casa kronicno...dnevi letijo ko zmesani, pol pa vsake toliko razmisljam, koga vse bi morala poklicat :sori: ...

ja, pa kurjenje na drva daje res popolnoma drugo toploto...res je bolj kul x;)x ....

skratka, bodite obsijani s sonckom....

MOjca

Guest VilaSonca

oj, Tipka. x:)x malokrat prideš, pa te vedno rada preberem.

čist sem že bebava danes od učenja. xrolleyesx buuuuaahhhhlllljjjjj, nič več ne gre v bučo. :vragec: x:Dx

ne vem, kaj se dogaja z mojo ikono, kar izginja in se pojavlja. ah, klinc.

dobila sem eno veliko vrečo za smeti prtov, 2 stroja se pereta, imam še en stroj (kup) bordo prtičkov... eno savno za očistt in blagajno za zaključit.

se moram še malo spočit, jutri popoldan pišem... en down 4 to go... še malo se moram učit jutri... še malo ščekirat (finta) ker sem tko- znajdi se sam. brez učbenikov za ta in še kakšen predmet. :vio:

upam, da je to vse, kar pride prtov.

s tem, da več ne božičkujem.

njam, veš kaj je dobro, ...kakav topel z mlekom, ...ali z ledom... ledeni kakav... po pršutu... hm... ali navadna voda, če hujšaš.... hmmm...

http://www.laprensatoledo.com/Stories/2007/121207/Grinch.jpg

...

(strašen)

... ali kar malo odspat... kakšno urico... xsrcx

lp

emmzi, zelo lepo od tebe tole x:)x :palec:

zdle se bom pa šla generalko sobe x:o)x je potrebna čiščenja. pa lase si moram nujno pobarvat.

sicer rogovilim že od nekaj čez 5. bla že v službi, pa pol še grem oddelat drugi del :vio:

bi se lahko navadla, da delam s tamalimi, razredna stopnja x;)x

grem zdaj fatirat

lep dan vsem.

pa čim več zdravja x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Guest VilaSonca
ponedeljek je, sneži, mrzlo ko pes, umiram od menstrualnih bolečin. grem samo še spat. ko bi vsaj mela čokolado. pa se mi ne da do trgovine. ali pa koga, da bi me malo pocartal. res boli ko hudič. :sori: bljaaaaak, lahko noč.

boga...

a mas avanturin?

tavzentroze najbrz nimas, morda pa mas majaron? pa si skuhaj caj, miri krce.

ce ni druzga, lohk tud kamilce tople.

pa toplo ti nej bo, pa ulezi se, pa mal dvigni noge oz. jih imej pokrcene malo.

Mraz dodatno lohk vpliva na krce in bolecine tele. xcrossfingx

emzzi, res pridna. :palec: x8Dx

Druidka, ocitno je ze boljs. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

srbjanskibljakpetekzhur minil.... :xx!: :xx!: :xx!:

pizda jih mam pouhn kurac.....pa she metalci so za povrh... :xx!:

minilo...hvalabogu

biu pa pol soboto pa nedeljo na enmu fletkanmu zhurchku pr svoji zhvauci... x:px

vsej neki od vikenda... x:)x

zlomk....tralala

cmok....cmok....cmok.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest VilaSonca
boga...

a mas avanturin?

tavzentroze najbrz nimas, morda pa mas majaron? pa si skuhaj caj, miri krce.

ce ni druzga, lohk tud kamilce tople.

pa toplo ti nej bo, pa ulezi se, pa mal dvigni noge oz. jih imej pokrcene malo.

Mraz dodatno lohk vpliva na krce in bolecine tele. xcrossfingx

JE že za par odtenkov bolje, sem eno uro odležala/spala, tudi s pokrčenimi nogami.

saj sem prej pila neka čaj, mešanico, sicer ne tavžentrožo al majaron. tavžentrožo sem pila že neko obdobje nazaj, pa se mi ni zdelo, da bi kaj pomagala.

no, saj zdaj se je bolečina preselila iz trebušne votline na križ. prvih par ur je res groza, za zjokat in še po nogah me trga. tipa rabim, da bo vedno zraven in me bo poujčkal in zmasiral, ko bo menstra. x:Dx

mah, beda, učit se je treba, čeprav bi raje cel dan ležala na toplem in se sladkala s čokolado. xrolleyesx

Jutrcek :2src: ,

po 3 tednih pocitnic ostala v nehumanih urah, ob 5h in 15 :O: , saj vem no, sem vstajala ob 4h, da sem skidala sneg in lahko sla v sluzbah, ampak tule sneg skidajo ze drugi pred menoj x:Dx . Kljub vsemu je ta teden se na izi, samo pol tedna ucim zjutraj, pol pa zacnem ob 10h. Hecno bit spet v razredu x:o)x , ampak se bom ze navadila spet na ritem.

Sem pa pridna, koncno se skipala jogo delat, zaenkrat sem ze mal vec kot 1 teden vsa poskocna pa moja hrbtenica je tudi blazno hvalezna spremembi, pa Coca cole se nisem pila letos :palec: . Sem lepo pridna se preselila sem, potem pa kadar sem bila crknjena pila CC, ker so kavice tule bolj kakavcki, no za letos sem se pa odlocila, da omejim, al pa povsem preneham x;)x .

777 x:Xx :vragec: x;)x in pozdravcke tja cez

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

morgen..... x:)x x:)x x:)x

ni kej pisat....razen mogoche vreme pohvalit.... x:)x

lepo mrzlo.... x^x

lohk bi edin she kak meter snega navrglo.... x:)x

zlomk....tralala

cmok....cmok....cmok.....tja chez in malo manj chez..... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Spet bom do večera v službi, na kozlanje mi gre. Tolko dela mam, da ne vidim preko. :xx!: Eni pa se igrice od dolgega cajta špilajo, doma ali v službi. Res mamo krasn sistem, podpira na eni strani lenobe, ki ne vejo kam bi same s sabo, ker ONI NEČESA PAČ NE ZNAJO, ostali pa se lahko raztrgajo, KI PAČ NEKAJ ZNAJO. Kak me to dvigne... če bom kdaj šef, že mam v glavi listo, kdo bi tu letel. Vlečejo pa lepe plačike za svojo neproduktivnost in narodno NEkorist.
Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

oj, Tipka. x:)x malokrat prideš, pa te vedno rada preberem.

hojla mackica, pa ostale macke tudi xsrcx , saj ful pogosto mislim na vas :palec: , pa cez dan ne pridem do compa, ker vsak dan letam popoldan nazaj v MS po mozeka, pol pa mulcki, pa naloge, pa razlage, pa pogovori, pa plenice, pa dude itd in dan mine, kot bi mignil...pol pa zvecer, ko vsi spijo, pofatirat kuhinjo, da lahko mama in malcek drugi dan vse razturita x:Dx , pa obrisat hiso, ker kuza in malcek v kompaniji vse umazeta :O: , pa kaj prebrat, pa spravila sem se Tantrine zadeve zmiksane poslusat, da bom bolj mirna/odprta/uspesna/odblokirana/ pa fajn bi bilo, da bi dobila se kaksen par rok x:Dx xcivx , da bi se kaj postorila x^x ...pol pa je tu se mozek xsrcx

ja, vcasih na racun one big hapy family res trpijo kolegice, pa kavice itd, ceprav grem tudi kaksen dan po sluzbi pokafetat x:px ....ja, pa v petek grem najprej s sinom na astronomsko predavanje, pol pa ma SD ponovoletni shod :eek: ...ne vem sicer, kaj bo to, ampak malo jih grem pogledat, ce ne bom prepozna...

ja, pa naslednjo soboto gremo vsi, razen malcka poslusat Perpetum Jaszzile v MS...juhuhu.... x:px ...

tak, zdaj grem gledat Housa :palec: xDDx

bodite v cvetju

v mislih z vami

Mojca

ps: na internetu sem nasla tipa iz Pule, ki sva se srecala pred 23 leti na morju in sva si precej let prijateljsko dopisovala, pol pa sva nekako izgubila stike...zdaj se ukvarja z rejo psov, pa je zato na netu......

sem mu pisala in je bil cisto vzhicen, ....jaz pa tudi xDDx ...skoraj ne morem verjet, da sva se ponovno nasla :inocent:

Spet bom do večera v službi, na kozlanje mi gre. Tolko dela mam, da ne vidim preko. :xx!: Eni pa se igrice od dolgega cajta špilajo, doma ali v službi. Res mamo krasn sistem, podpira na eni strani lenobe, ki ne vejo kam bi same s sabo, ker ONI NEČESA PAČ NE ZNAJO, ostali pa se lahko raztrgajo, KI PAČ NEKAJ ZNAJO. Kak me to dvigne... če bom kdaj šef, že mam v glavi listo, kdo bi tu letel. Vlečejo pa lepe plačike za svojo neproduktivnost in narodno NEkorist.

Si to javni sektor? -)

... spravila sem se Tantrine zadeve zmiksane poslusat, da bom bolj mirna/odprta/uspesna/odblokirana/

Dobod si Armika [kitara flamenco], mogoče ti bo pa všeč. -)

Otroc majhni ga majo ponavad radi.

Eni pa se igrice od dolgega cajta špilajo, doma ali v službi. Res mamo krasn sistem, podpira na eni strani lenobe, ki ne vejo kam bi same s sabo, ker ONI NEČESA PAČ NE ZNAJO, ostali pa se lahko raztrgajo, KI PAČ NEKAJ ZNAJO..

x:o)x To je zlo pogosto tako. Bolj si priden in več znaš, bolj te izkoriščajo in več delaš. Po eni strani logično, ne, valjda ne bodo nesposobnim dali delo.... x;)x Kratkoročno tuga in jad, dolgoročno pa se mogoče pokaže, da ni stran vržena energija to. :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

O, Micky!! x8Dx :2src: :2src:

fajn tebe videt tlele..

Evo, prišla domov iz faksa ob 9h, zdaj ležim-sedim v enem čudnem položaju, v kakršnem sem se znašla, ko je maček name skočil, in se ne premikam, da ne bo užaljeno spokal.. mi paše crkljanje zdajle, bil čist obupno naporen dan, psihično predvsem...

evo, midva :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest VilaSonca
mačke so itak zakon, za cartanje pa sploh. pa skoz so v nekem meditativnem stanju, ni vrag, da se še nate ne naleze ta energija.

wik, kako je fajn bit z malo manj las... očišan. čisti razkoš. jutri jih operem, da vidim kako se bodo posušili sami od sebe. xsrcx

sicer me pa že dva dni nekaj poboleva glava. kar je bedno, ker nikoli ni da bi prav bolela ali pa prav nebolela.

pa zanima me kaj je z vročinarko poniknjeno. halucinira?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...