nataly 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 Cookie Saj tako sem imela v mislih - dva odtenka oranžne. Temnejšo in svetlejšo. Pol pa sta skoraj isti ven prišli Saj glih kar gruntam, če bom fliknila oker gor, bo tak, da glava peče:)) bom na koncu res še po belo šla in zmešala, pa da nežno oranžna ven pride. Bomo videli. (problem je, ker gospodič ne rad tole dela...vse drugo, ampak malarski posli so pa zanj strup. preklinja poleg da joj in zdaj, ko bo treba prebarvati vsaj dve steni na novo, ga bo itak kap zadela.) uf.. ni nam lahko Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 ahoj. Marsa, sam da si se rešla kakcev. ker to pa nekaj najbolj ogabnega. zdaj pa le preganjaj golobe stran jaz pa maram malanje me že sestra rezervirala za en dan v avgustu, ko si bo na novo malala hodnikin dnevno. danes pa bom najbrž štrihala opaž. nataly, kar belo si nabavi pa malo eksperimentiraj zaspana še vedno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2009 Boš zdej pač preventivno ganjala golobe zdaj pa le preganjaj golobe stran kot da jih prej nisem. Finta je, da so zaskvotal v 14 dneh moje odsotnosti.Sicer jih itak ze poslusat nisem mogla pa jih jasno stalno ganjala (ker so seveda pogosto uletaval, ker sem visoko - celo sm jih slisala manj kot meter od sebe... - ker so bli na pozarnih stopnicah, to je pa na drugi strani moje stene, kjer mam postlo)Sam nisem pustila nobenih cot obesenih zdej ko sem sla na morje, v bistvu prazen balkon, pa so uletel in zabezecal. Saj podobno se mi je zgodilo lani (hm, ali je bilo predlani ), ko sem bla 10 dni odsotna, v podobnem casu. Vendar v 10 dneh se niso do jajc prisli. So pa ze gnezdo pedenal, sam par dracij mi je blo lazje stran vrzt kot pa jajca!! Skratka, nisem prevec gostoljubna do letecih zadev. Ampak so neizbezne in bi blo ocitno nujno zasteklit. No jaz nisem hotla (tudi ce bi mi blo ponudeno), ce bi me pa zdaj vprasali, bi pa morda bla za. Saj zdej so si ocitno novo zrtev nasli, ker v blizini grulijo in s krili opletajo in prhutajo in vse to, da sem ze planila iz postle, pa sploh niso bli pr men. so pa vseen uletel, mater so nadlezni! Tud dons od 5h ze dezurala pa iz postle skakala...Ze prej, ko sm bla doma, sem morala cca 10x dnevno uletet v uno sobo oz. na balkon, k sem jih slisala. In nc se niso bal, totalno samozavestno jih je 5 shetkal po moji ograji! Mislm tud ko so ljudje doma, pa da preprosto ne jebejo! Minister za obrambo Mimi pa nic. nekako se jih je bala... al kaj.. kar tko se je potuhnila. ~~~ Kul z adopust Nat! Ja, tko k prav cOokie, mesas z/dodajas belo. Cookie fajn se mej na smarni! Druidka, jaz pa ne maram farbat. sem odfarbala svoje!v soli smo recimo moral v 7 solskih urah kompletno opremt izlozbo, kar je pomenil, da smo jo moral najprej pofarbat, pocakat da se posusi, vmes kej risat, prckat, pripravljat, pol pa zabijat in urejat itd. No in to je slo cist na divje, s tem farbanjem. Res pa da niso ble tavelke izlozbe, take mejhne kabincke.Pol smo pa razne place farbal, pa eno sobo na lila, pa delno roza, pa dnevno soncno rumeno, kuhno pa okrasto rumeno, kopalnico oranzno....nekje cez pol stene moja slika taka graficna, v bistvu sam v dveh barvah...pol tlele, pa knaufa, pa kopalnico, k se mi je 17 plasti v faco in oci luscilo... tko da: ne hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 ma ja, saj kdo pa mara imeti golobe na balkonu. no ja, sem pa imela v oš sošolko, ki pa so imeli na balkonu golobje gnezdo, pa se niso nič bunili. kar pustili so ga. pa kak blo vse posrano, fuj :xx!: in smrdeče. se pravi, golobi gnezdili na balkonu, balkon cel posran, oni pa imeli potem še perilo obešeno na balkonu mi gre kar gor, ko se spomnem.pri nas en golobji par tudi imel ambicijo gnezdit na našem koritu. itak, da smo dežurali in ju odganjali. lani ali je blo morda predlani je mami našla jajca v koritu, se jih znebila, pol pa boga dva reveža tudi jih iskala jp, če si toliko malala, itak da se slejkoprej naveličaš. jaz se še nisem, zaenkrat uf, je vroče. še dobro, da mi ni treba nič ven hodit zdle Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 Jaz sem se rešila posranih okenskih polic in ogabnega gruljenja, ko sem nabavila mačka in mi stalno straši te blesave golobe.Ful imam rada ptice, teh seronjov pa res ne prenesem. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 jp, golobi so najbolj ogabni ptiči naša geja pa prelena, da bi podila jih stran. včasih se samo nekaj buni na glas, ko jih gleda Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 Golobi so fajn za jest - če je lakota. Včas so jih jedl - pečene golobice in golobe - baje da v vinski omaki (šodo?) al kaj že.Sicer pa pri nas v naselju golobe odganjajo bodisi z bodicami povsod tam, kjer pristajajo, bodisi z visečimi CD-ji, - tisto miga in se sveti, pa golobi se tega bojijo. Ena st.mama pa je golobe odganjala s trakci alu folije - prilepljene/privezane na teglce. Marsa, poskusi s kakim odsluženim CD-jem. Ga privežeš na vrvico, to pa kam obesi, da zadeva mal miga v vetru Sicer pa je golob lepa žival. Ampak ne na "moji" terasi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 Kaj? Saj je z notranje strani stanovanja, samo na okensko polico skoči in jih ni več - ne mučim nobenega. Mačku pa predstavlja zanimivost, ko jih opazuje. Raje tako kot nastavljanje raznih špic itd., kar delajo drugi ljudje. Sorry, če sem se naveličala pucanja iztrebkov v gumijastih rokavicah. Golobi so leteče podgane glede na prenašanje bolezni. Nisem mislu na mačka. Mislu sem na to, da so zate /tud za Druidko vidm/ golobi ogabni tiči, nevarne leteče podgane in clo da ogabno gruljo. Kva nardi propaganda. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 da so zate /tud za Druidko vidm/ golobi ogabni tičipa če je res, no golobe smatram, poleg mrčesa, za najbolj ogabne živali Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2009 Butl me je prehitel...Ful imam rada ptice, teh seronjov pa res ne prenesem. vish jaz pa ne. jaz pa maram vse ptice.golobe maram, prvic zato ker vse, pa se mal bl, ker jih nihce ne.Ze kot mejhno me je blazno presenetilo, k sem mela super prijateljico, dbest zensko (tedaj in zdaj), postena, pravicna, zdrava, taprave vrednote (bikica)... skratka, super zenska...No in se od tedaj se spomnim, od mejckenga, kok me je neprijetno presenetl, k jih je tko grdo odganjala! Shc, fuj, pa na grobo pa tko...mene je to cist shokiral.In ze od tedaj se mi smilijo, pa jih mam zato se rajs (da je protiutezh k jih nihce ne mara).Ceprav sem se jih pa bala kot mlajsa. nisem mogla it cez preserca, ne da bi se vsa najezhila. sam to nima zveze z mojo sicersnjo ljubeznijo do njih - al pa vsaj toleranco. Point je (najbrz) predvsem v vzgoji; frendico so najbrz 'ucil' (pac vcepil vzorc), da so golobi 'fuj, letece podgane' itd. Odkod sicer OTROKU cca 8-10 let (al clo manj) ideja da so lohk letece podgane??No mene so pa vzgajal (mat) tko, da ma vsakdo pravico, da zivi, da je treba vsacga spostovat itd. In sem se dons hvalezna mami za to vzgojo... oz. dons velik bl kot tedaj. In kot sem rekla: a mi pa nismo seronje?povsod pridemo, zaskvotamo in preserjemo po dolgem in pocez.v enem popoldnevu.pejt na kak plac po kakem pikniku, da ne govorim o nebovpijoci onesnazenosti vsega, kar se je onesnazit dalo. In je tud rekla frenda: no vids, zato jih ne maram. Jaz pa jih nic manj ne maram. sam dreki so mi ogabni (in ne mormo se tkole it), to je vse. Marsa, poskusi s kakim odsluženim CD-jem. Ga privežeš na vrvico, to pa kam obesi, da zadeva mal miga v vetru to sm slisala in clo frenda ima, pa vseen ji uletavajo (menda pa ful manj kot prej). No zdej to itak nou vec moj problem, hehe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 hm...meni so pa kul golobi in mi je grozno to - leteče podgane in takšno pa tud podgane so mi fajn moti me tak negativen odnos, pa ne zdi se mi da bi ogabno grulili pa lepi so mi, v onih prelivajočih barvah, pa k tko posrečeno stopicljajo in migajo z glavo so mi kul uglavnem.ajd, če bi mela tako štalo kt marsa, bi mi mogoč bli mal maj kul sam kle pr nas jih ni velik, glih za vzorec amo mel pa ko sem bla mala, celo štalo, ker sem valjda navlekla golobe domov, pa pol so mel mladiče in je bla cela rajda teh pričev pol po balkonu mat valjda čist živčna, sam ni pa mela srca jih na silo kej kam spravljat, sploh ker so men bli tolk pri srcu. in pol kamorkoli smo šli, smo one golobe vlačli v škatli s sabo in jih pol tam nekje bogu za leđimo spustili....sam so zmer nazaj prileteli jaz sem rekla da so kot lassie no, pol pa počas jih ni blo več...najprej enga, pa drujga pa nobenga jst sem rekla da so se poženli sam najverjetneje jih je pošical kdo u glavnem - niso kul ti predsodki. in če že, pol smo ljudje največje podgane, ja. največ nasvinjamo, povsod se silimo, vse gazimo pod sabo. pol nas pa golob ob živce spravlja ************************************************ aha, marsa si me prehitela zato sem pa že zanč rekla, da mi je kul, da si tko vzela. k kdo bi šu po zračno in jih postrelil. dreki so pa ogabni, to pa ja. sam vsak drek je ogaben tud otroški drek je ogaben, pa ga z ljubeznijo in navdušenjem pučemo no, k je mela ula rota, je blo pa res mal manj z ljubeznijo in navdušenjem kok pa to smrdi :xx!: pa vseen ne rečem da je otrok zdej ogaben al kej. drek, to pa ja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 17. julij 2009 Prijavi Deli 17. julij 2009 BTW, katere bolezni pa naj bi prenašali golobi? In več kot se jih bo hranlo, več jih bo. Od tega je odvisno koliko jajc bodo imeli in koliko mladičkov bo preživelo. V Kopru so se zelo zmanjšali, ko so končno nehali hodit s celimi vozički semen in jih futrali po starem delu mesta. Zraven pa centimetri njihovih iztrebkov, ki so se tam nabrali v kakšnem dnevu. V Benetkah ti napišejo zelo lepo kazen, če te opazijo pri futranju pa čeprav je to ena od njihovih atrakcij, če se sklepa po fotografijah. Problem - iztrebki - veliko iztrebkov - bolezni nobene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2009 hm...meni so pa kul golobi ......... aha, marsa si me prehitela zato sem pa že zanč rekla, da mi je kul, da si tko vzela. k kdo bi šu po zračno in jih postrelil. dreki so pa ogabni, to pa ja. sam vsak drek je ogaben tud otroški drek je ogaben, pa ga z ljubeznijo in navdušenjem pučemo no, k je mela ula rota, je blo pa res mal manj z ljubeznijo in navdušenjem kok pa to smrdi :xx!: pa vseen ne rečem da je otrok zdej ogaben al kej. drek, to pa ja ja, sej pravm, js enako mislim. No ja, mene pa na srečo več ne gane, da bi morala vsem ugajat in me tud več ne moti, če moje mnenje ni vsem všeč.Jebat ga. pa sej ne gre za to, mystica. in sploh ne gre zate, nc hudga ce mislis tko kot mislis, ce cutis kot cutis. mene pa kej druzga mot, kar tebe ne... al pa kej. je pa cist fajn, ocitno, da sm tle nalozila o temle, k je pac mal debatkica padla. Nc narobe; ce lohk o vseh nebulozah, lohk pa tud o temle, k ocitno ni tko redek problem. BTW, katere bolezni pa naj bi prenašali golobi? In več kot se jih bo hranlo, več jih bo. Od tega je odvisno koliko jajc bodo imeli in koliko mladičkov bo preživelo. V Kopru so se zelo zmanjšali, ko so končno nehali hodit s celimi vozički semen in jih futrali po starem delu mesta. Zraven pa centimetri njihovih iztrebkov, ki so se tam nabrali v kakšnem dnevu. V Benetkah ti napišejo zelo lepo kazen, če te opazijo pri futranju pa čeprav je to ena od njihovih atrakcij, če se sklepa po fotografijah. Problem - iztrebki - veliko iztrebkov - bolezni nobene.jp.Zacaran krog.sam vedno je tko, da mi (ljudje) odredimo, kako nej bi blo, pol so pa zivali krive (k niso take kot smo si zamislili).sej ze pr hisnih ljubljencih je tko, pa ne bo pr golobih, k ti zaskvotajo del fleta!Lustkan kuzhi, mucy, bucibuc, kok je lustn... ampak skoda - ni igracka. Kaka. Lula.... Medvedek je tud luskan, glej kok je super vse pojedel, kar smo mu nastimal. Ampak k kazhin, pa odstrel! ~~~ Heejj, se opravicujem za egoizem, najbrz sem edini clovk v LJ, k zdajle se veseli, ampak - vesolje dela zame, yess! Se do daske se bo v nulo spucal balkon. jutr bomo lohk na njem ze s tal jedl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2009 uh... kolk mi je pasal mal ohladitve (sorchy, vem da ste vsi bl zmrznjjeni, no jaz pa v vrocini dihat ne morem) - in itak bo v tren oka spet plus sto. sanjam totalno zadnje cajte (mrki pa to), pa niti ne pridem do zapisovanja. na sreco se ful spomnim (al sem pa ze komu povedala in s tem ubesedovala, pa se tko bolj belezijo).dons morm it bl zgodaj spat, ker golobi ze od 5h harajo. v bistvu se mi ze mal mesha, ob jutrih, ko morm planevat pokonc od 5h ze ves teden. Dons sm od 5:15 do 8:15 cca 12x morala uletet na balkon! (ob tem da sm sla spat po cetrti) In se mi je ze cist meshal. Sploh se jim ne da dopovedat!vsakic ko bi glih nazaj zaspala skor, pa spet: prhut, prhut, grul grul! jaooo!pismu tezka so tale sobivanja. Nc, grem uch vrzt ce se mi bo the Game dal petnajstic gledat ... sicer pa morda sanjarije - do budnice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 Pozdravljeni! Pa sem nazaj... sem rabla kar nekaj časa da sem se prebila skozi vse poste... Marsa - da najdeš primeren dom. Še dobro da imaš čas do septembra, čeprav je tudi to malo časa. Ko sem brala da se moraš 1. avgusta izselit me je kar mrazilo... Upam da se ti vse uredi kot je treba... si pa lahko hvaležna za dobre prijatelje, v takih trenutkih znaš še bolj cenit... pa da imaš streho nad glavo v skrajni sili če še ne najdeš do datuma... koliko od njih pristane na cesti brez kakršnekoli pomoči... No v glavnem, vso srečo! mit krilzen. To pa rabim prevod. Sem se pa imela super, več je napisano tukaj. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2009 WB! Super da si se mela super! Thanx! (jp, res je, kolk jih ni te srece!) *mit krilzen je mal zafrkancije, kao always - s krilci (mit krilzen.. kao 'po nemsk' ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 WB! Super da si se mela super! Thanx! (jp, res je, kolk jih ni te srece!) *mit krilzen je mal zafrkancije, kao always - s krilci (mit krilzen.. kao 'po nemsk' ) Hvala! Aja, potem sem pa prow štekala... samo raje vprašam ker nemščina je pa res bolj kriza pri meni... še francosko več razumem Angleško, italijansko, večino španščine in ruščine, češčine še gre, drugje pa bolj problem. Aja, sm se spomnila, ko je ena Čehinja govorila enmu tipu, ki je hotel prižgat ogenj... "fuki fuki", on jo je pa samo začudeno gledal kaj jo fleša... x:Dx (pomeni pa pihaj pihaj) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 Kjerkoli že boste, 27. avgusta 2009 se ob 0h 30min ozrite v nebo.Videli boste namreč 2 luni, le da eden bo Mars, ki bo najlepšeosvetljen in bo izgledal kot polna luna. Mars bo zelo blizu Zemlji,kaj takega se bo znova ponovilo šele leta 2287. Posreduj toinformacijo dalje, ker kaj podobnega sedaj živeči človek več nimamožnosti videt. Izkoristite enkratno priložnost in uživajte vrazgledu!LP Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 Kjerkoli že boste, 27. avgusta 2009 se ob 0h 30min ozrite v nebo.Videli boste namreč 2 luni, le da eden bo Mars, ki bo najlepšeosvetljen in bo izgledal kot polna luna. Mars bo zelo blizu Zemlji,kaj takega se bo znova ponovilo šele leta 2287. Posreduj toinformacijo dalje, ker kaj podobnega sedaj živeči človek več nimamožnosti videt. Izkoristite enkratno priložnost in uživajte vrazgledu!LP Waw , thanks za ta info! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 Marsa... si ze postimala? Dej mal pohiti.. Lahk prides k men.. za neki casa... sam je dalec od LJ. Bi te blo fajn zdej imet vsak dan bliz.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2009 Marsa... si ze postimala?ah kje...ne smem prevec hitet, ker moram hitet. Lahk prides k men.. za neki casa...O, hvala za povabilo!Bi te blo fajn zdej imet vsak dan bliz.. (to se ti sam zdi ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 Waw , thanks za ta info! pravkar zvedla, da gre za nateg .....mars ni nikoltolk velik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2009 itak... in vsak let se pojavi kaka novica o tem, da bo nek tak dogodek prvic po desetletjih in da desetletja vec tega ne bo vidt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 pravkar zvedla, da gre za nateg .....mars ni nikol tolk velik Škoda, jst sm si pa že živo predstavljala kako naj bi zgledalo... itak... in vsak let se pojavi kaka novica o tem, da bo nek tak dogodek prvic po desetletjih in da desetletja vec tega ne bo vidt. x:Dx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 ah kje...ne smem prevec hitet, ker moram hitet. Kaj pa dons si ze? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.