Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

x8Dx pakiram na priimorsko, ker se na notranjskem ne znajdem. x8Dx

prišel lastnik od moje hiše v najemu, da je dobil ful klicev od sosedov, da se vse razmetno in grozno, da je hrupno, da moram vse sadike ven pobrat, da ga ne vprašajo še kje sem jih dobil, ker sem pač sadil rože- bršljan in smreke, hotel polepšat vrt in vse. pa nič. še pritožijo se.

da imam preveč psov, sosedje me ne marajo, ne smem nič skratka.

danes sem imel še eno super izkušnjo, en ljubček je hotel, da se preselim k njemu, nakar mi je pozabil poravnati en račun, pa sem dokončno odnehal s temi ljubčki. folk te nategne mimogrede.

jaz pa za svoj bršljanček dal vso svoje premoženje.

x8Dx im coming.

Deli na socialnih omrežjih

Marsa

xvrtcx xvrtcx xvrtcx

Peder

Pa ja ne živiš s kakšnimi upokojenci?

Tam ne boš dosegel napredka.

Pa tudi če so kakšni drugi zavrteži, boš težko shajal.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Hvala folk! x:)x

(sory klarus in amber ker sem nekaj zbrisala, pa potem tudi v vajinih komentarjih, hvala za razumevanje)

... nazadnje sem ga videla - na pogrebu. se dobr da sva rekla kako besedo... :sori: pa tok socuten je bil, s takim iskrenim zanimanjem me je poslusal (k ponavad te vsi vprasajo kako si, v resnici se jim pa ne da kej dost poslusat oz. je to pac sam fraza)...

v bistvu kar tezko dojamem... si mislis, sej se bo zlizal, sej bo vse ok... pol pa na od terapij izcrpan organizem ena pljucnica al kej... pa konc. :V:

... rak na pljucih - nikol v lajfu ni kadil...

... kok se vse spreminja in je vse minlljivo... dons si, jutr te pa ze ni vec... xrainbowx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hojladrija!

...Selim se 1. 8. xokx (tko kot smo rekl x;)x)

Super!!! xokx Ful vesela zate! xDDx

... kok se vse spreminja in je vse minlljivo... dons si, jutr te pa ze ni vec... xrainbowx

Fajn da se ga spominjaš, pa da se posloviš od njega...

Vsak trenutek se vse spreminja, samo da nas taki dogodki še bolj spomnijo na to.

Zato je pa treba čimbolj uživat v lajfu, pa zrealizirat čimveč svojih želja.

xflowx xrainbowx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

thanx Ale', k se vedno tok navdusis in privoscis dobr (tle sva si mal podobni se mi zdi). x:)x

thanx tud za socutje.

ja, spominjala, ga mam cist v glavi, tocn kako zgleda. pa nic se ni kej dost spreminjal, si je zelo podoben bil, kakrsen je bil kot otrok. in vedno prijazen in topel clovek, tipicna ribica. x:)x

dons sm teto klicala, ceprav vem da je najbrz mucno vsacga poslusat in mu razlagat oz. se sploh pogovarjat, sam pac. sej sem bla kratka.

...

a kam sibas, Tjazy? xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

thanx Ale', k se vedno tok navdusis in privoscis dobr (tle sva si mal podobni se mi zdi). x:)x

Všeč mi je ko vidim da stvari tečejo naprej brez blokad. xDDx Pa rada vidim srečne ljudi. Sej ne da je z žalostjo in ostalimi čustvi kaj narobe, samo sej veš... veselje ima tako lepo energijo... x:)x

Aja, včeraj sem se hladila v Nadiži, voda se je ful segrela v desetih dnevih. :)

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Marsa - moje sožalje :V: in čestitam za stanovanje :palec:

Sam na hitrco se javim - uspela videt morje, celo plavat, biti na obali dva dni, nič priti v Piran :eek: katastrofa kaj dogaja tam..in tak. Odpeketali v soline na koncu..skratka fino.

Ohoho Pujsa x:)x cel kufer daril x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Thanx Pinka in Nat! x:)x

Kako, zakaj 'ne priti v prian', Nat?

Sicer pa dbest, ti ful privoscim mal morjeca vsaj! x:)x

wow, Ale', nadizha, blagorcek, kok bi mi pasala ta svezhina zdaj namest tele pecice al vsaj savne. x:o)x

(tle namrec crkavam)

saj res, Pujsa, welcome! :palec: x:Xx

Picasso

Saj verjetno se sicer da x:)x , ampak takrat sta zagazila dva kamiona in nikamor nič, pa smo se obrnili in poskusili srečo čez kakšni dve uri, pol pa stometrska kolona za na parking..e pa nisem prišla na obalo zato, da bom stala tam nekje. In smo naredili križ čez Prian:))

Sicer pa ful non stop zaposlena v tem dopustu.

malarijo uspešno rešili - ob priliki moramo še dnevno, samo ni panike. Tako, da imamo opečnato kuhinjo in ful dobro ven prišlo - glede na to, da imam sive ploščice in belo kuhinjo, jedilnico uspeli rešit oranžnega napada - sem pol šla po belo barvo in zmešali v vedro kar veliko količino ja...tako, da sta dve steni ostali temno oranžni dve pa nežno oranž *skoraj marelica. Meni je všeč zdaj tole. Pa generalko po kuhinji, pa..eh..no garaški dopust bil tole. (hvala bogi, da se neha)

In najpomembnejše: včeraj smo šle na obisk k stari mami (škorpijonki x;)x ) odlašala s tem obiskom ful časa..pa je bilo presenetljivo. Še razjokala sem, ko mi ženska zapela. (a ljubezen ta ne mine, ona vekomaj živi).

Se nazaj grede ustavile pri teti in pravi, da je verjetno morala biti izredno dobre volje, sicer ne poje glih:)) 87 let je stara in izgleda bolje od moje mame..

bomo še šle.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

včeri je bil en tak fantastičen dan :2src:

ko pridemo v piran je bilo slabo vreme..burja dež..nič kaj obetaven začetek...potem pa se prijatlca spomne, da bi lahka uporable vilinske simbole..naredima eno kombinacijo zalepo vreme in tisto minuto, ko aktivirama ključke, posije sonce :wOOt: sicer je potem še malo deževalo, ampak se je vreme čisto razjasnilo :) spoznala en cel kup novega folka..sen bolši kot ta drugi...prešetkala piran po dolgem in po čez....se celo kopala.....skratka svetovni dan...ko sma se s prijatlo vračale, grema še pogledat na križ(nad mesečevim zalivom, lepa bioenergetska točka :) ) pridema gor in so bile tam ene punce, ki se menijo med sabo..če o slučajno videle morkega psa..pa reče prijatlca(ona tudi opazuje delfine) da je bl ziher kak val..ker je pač že bila ura pozna (20h) in potem kar naenkrat zavpije delfini :wOOt: ej ne morš verjet...v mesečevem zalivu je bilo ene 30 delfinov, ki so naredl tak šov, da si mislit ne morš...tak so se metal iz vode, da jih ni bilo problema opazovat z prostim očesom..trajal pa je približno eno uro, da so se potem razgubili...sploh, ker so pričli z čolnom....in namesto, da bi se jim približal iz strani, kje v bližini opazoval njihovo igračkanje..so :vragec: se peljali direkt na njih..kot da so v cirkusu in ne divje živali, ki so v svojem eko sistemu

v glavnem dan, ki si ga bom zapomnila :2src:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

včeri je bil en tak fantastičen dan :2src:

ko pridemo v piran je bilo slabo vreme..burja dež..nič kaj obetaven začetek...potem pa se prijatlca spomne, da bi lahka uporable vilinske simbole..naredima eno kombinacijo zalepo vreme in tisto minuto, ko aktivirama ključke, posije sonce :wOOt: sicer je potem še malo deževalo, ampak se je vreme čisto razjasnilo :) spoznala en cel kup novega folka..sen bolši kot ta drugi...prešetkala piran po dolgem in po čez....se celo kopala.....skratka svetovni dan...ko sma se s prijatlo vračale, grema še pogledat na križ(nad mesečevim zalivom, lepa bioenergetska točka :) ) pridema gor in so bile tam ene punce, ki se menijo med sabo..če o slučajno videle morkega psa..pa reče prijatlca(ona tudi opazuje delfine) da je bl ziher kak val..ker je pač že bila ura pozna (20h) in potem kar naenkrat zavpije delfini :wOOt: ej ne morš verjet...v mesečevem zalivu je bilo ene 30 delfinov, ki so naredl tak šov, da si mislit ne morš...tak so se metal iz vode, da jih ni bilo problema opazovat z prostim očesom..trajal pa je približno eno uro, da so se potem razgubili...sploh, ker so pričli z čolnom....in namesto, da bi se jim približal iz strani, kje v bližini opazoval njihovo igračkanje..so :vragec: se peljali direkt na njih..kot da so v cirkusu in ne divje živali, ki so v svojem eko sistemu

v glavnem dan, ki si ga bom zapomnila :2src:

Super Klarus...vesela zate. Samo da si uživala.

In vse en krasen teden :)

kak so bli Billysi? Vredu? :vio: ?

jutri morigenos organizirajo dan delfinov v piranu....komi čakam, da pridem tja :hepko:

x:Dx :palec: ja, rabis da te poslusa ane.

upam ,da bo flet vredu! :palec: goodluck! x8Dx

a ne?! :onfire:

thanx thanx - sm rabla mal fidbeka, k me bo razgnal (2 kavi sem spila, pa kave sploh ze... hm, 1.5 let?? ne pijem)..

revez me tim ze 2 uri poslusa..

pa je rekel, sej ok, sam shit k 17x poves en za drugim isto. x:o)x x:Ix x:px

Thanx! xsrcx

Ja... :o|o:

mene caka do konca avgusta vse. pa zdej zacnemo prenavlat (novem oz. starem) v stanovanju: zasteklitev balkona, da bo mini sobica, komplet kopalnica, radiatorji, pod, ...

zanekrat cistim, belim izbiram, iscem robo, najhuj je pa po trgovinah hodit pa gledat na hitr kaj kupit :xx!: namrec jaz rad kupujem, ampak v nagibu, sreci, veselju; ne pa nekaj kar vem da se zdalec ni najboljsa roba, pa ker moram, ker se mudi. :o|o: muka. tko mi nekak ne stima ravno vse skupaj.

bo pa fajn useen x:)x

ja, itaq, ce nekdo kadi je sicer za stavnovanje shit, sam dosti huje je ce se vseli orenk familija k na velko kuhajo, cvrejo, prazijo in skratka zamascujejo stanovanje do daske. Ce ob tem se vi kadijo, pol je uzas. Tko da ciki niso najhuj sploh. Pa tudi vse to se da, ce clovek redno cisti, vzdrzuje.

Jst sm dolgo casa bentil zakaj so tako drage najemnine... zdej stekam. :sori: Vcasih najemnina nikakor ne odtehta cene obnove stanovanja, ki ge je potrebno obnovit po najemniku. Oziroam stroski obnove so lahko tako veliki, kot bi dal skupaj polovico najemnine.

Sam u Ljubljani definitivno pretiravajo s cenami stanovanj, se zmeri. :xx!:

Da, :palec: Zaupat. To res ni vedno lahko. :8):

jah... tud ce enga pokadim, tehnicno kadim.

in rekla sem, da pac kadim.

da ja: vem, da pac je bolj zdravo nehat, vendar pac da se ne nameravam.

Itak mal kadim.

in glih TO mi je blo vsec - pustmo pametovanja (cukr ni zdrav zate, mascoba tud ne...)...

mi je blo pomembno, da MENE se sprejema.

ce bom pa nehala, pa tolk boljs za vse.

Zarad tega pa zihr nom!

Bi drugo ubodla.

Ce me ne preneses, ce ti smrdim, se ne mormo ment. Posteno; ravn zato pa povedala, da je mir s tem. x:)x

'energetsko' - hm, saj se sam preklopim; vcer bla velik manj *mirna*, pa menda v nulo zadela zadeve. x:)x

skratka, moje stanje nima zveze. Ima jo cist fizicno: ce ves dan tekas okol in mas 100 mailov in kontaktov, si nihce ne zeli take (povrsne) obravnave. x:)x x;)x

a ne?

itak. sam zaupat je treba.

me veseli, k sem (zaupala/mela vero).

Vseen pa je clovk zivcen, kajti ne seli se sam etericno telo, pac pa tud fizicno.. in bogami, kar nekaj je tega fizisa. x:o)x x:Dx x;)x

uh. :switz:

Zato ker je Klarus govorila da gre v Piran na dan delfinov x:)x

...

Kako, zakaj 'ne priti v piran', Nat?

...

ahoj

prišla domov, me pričakalo mačje scanje, sranje, bruhanje :sick: :sick: že vse počistila xcivx bila včeraj geja sama doma in pol takle :vragec: me bila ful vesela, se že igrali, jo počesala. zdle pa leži na svojem kavču kot ena crka x8Dx stara dva sta na morju. jaz bom pa večino časa pri mojem, delava na najinem bodočem stanovanju x:)x, se streha začela prenavljati danes x:)x zdle pa si pišem spisek, kaj vse moram nabaviti v trgovini, pol pa hitro nazaj, da začnem kuhat. saj rada kuham, samo kaj, ko imam tako zelo drugačen okus. če bi jim skuhala kamut pa zelenjavno omako, bi me najbrž nekam poslali x:o)x

lep dan vsem x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Saj verjetno se sicer da x:)x , ampak takrat sta zagazila dva kamiona in nikamor nič, pa smo se obrnili in poskusili srečo čez kakšni dve uri, pol pa stometrska kolona za na parking..e pa nisem prišla na obalo zato, da bom stala tam nekje. In smo naredili križ čez Prian:))

aja... skoda. ja res, tud zato tud sama s kakimi frendi za vikend ne kidnem na obalo...

(zdej je pa sploh bil jasno schtr., ce je blo tole)

malarijo uspešno rešili

haha! jaz pa najprej debelo gledala in socustvovala oz. da kok super k ste malarijo pocajtal (pa razmisljala: kaj sem spregledala? kdo je mel malarijo? je kdo bil v kakih teh dezelah?) :D

Pol se pa spomnila da malarIjo (ne malArijo). x:px

no v vsakem primeru super! xokx x;)x

In najpomembnejše: včeraj smo šle na obisk k stari mami ...

...bomo še šle.

x8Dx

včeri je bil en tak fantastičen dan ....

...v glavnem dan, ki si ga bom zapomnila :2src:

super, kok si uzivala! xokx

In vse en krasen teden :)

Enako - in vsem tud od mene.

(upam da si lepo praznovala, vse najboljse se od mene, za nazaj! :flowers:)

mene caka do konca avgusta vse. pa zdej zacnemo prenavlat (novem oz. starem) v stanovanju: zasteklitev balkona, da bo mini sobica, komplet kopalnica, radiatorji, pod, ...

zanekrat cistim, belim izbiram, iscem robo, najhuj je pa po trgovinah hodit pa gledat na hitr kaj kupit :xx!: namrec jaz rad kupujem, ampak v nagibu, sreci, veselju; ne pa nekaj kar vem da se zdalec ni najboljsa roba, pa ker moram, ker se mudi. ....

.... ja, itaq, ce nekdo kadi je sicer za stavnovanje shit, sam dosti huje je ce se vseli orenk familija k na velko kuhajo, cvrejo, prazijo in skratka zamascujejo stanovanje do daske. Ce ob tem se vi kadijo, pol je uzas. Tko da ciki niso najhuj sploh. Pa tudi vse to se da, ce clovek redno cisti, vzdrzuje.

Jst sm dolgo casa bentil zakaj so tako drage najemnine... zdej stekam. :sori: Vcasih najemnina nikakor ne odtehta cene obnove stanovanja, ki ge je potrebno obnovit po najemniku. Oziroam stroski obnove so lahko tako veliki, kot bi dal skupaj polovico najemnine.

Sam u Ljubljani definitivno pretiravajo s cenami stanovanj, se zmeri.

ja, mene tud TO mot, da se vedno tolk mudi... pa opremljam, zapravljam, kupujem, farbam, pedenam.... pol grem pa recimo cez 11 mescev ven (to se mi ni sam 1x zgodil) :o|o:

Recimo tle je blo 'opremljeno', ampak sem morala nabavt stole, postlo (clo 2, sam moj problem, ce 2 rabim), pralni stroj itd. itd. - in seveda tega zdej nom rabla in kaj - nej stran vrzem vse?

in jovo na novo kupujem, ko se bom spet selila?

tko da mi ni vec lustn ves tale schtraufenpacht okol selitev, ces, 'kok lustn pa vse to; opremljanje stanovanja, navduseno vznemirjenje (ob urejanju gnezdeca), wow!'... no men pa ni.. pa ze brez zapravljanja.

Ja, kajenje. sej ne kadim tok velik in sem mahnjena na svez zrak, tko da skoz zracim, (razen na zavesah) se prakticno ne pozna. al pa od prahu, konec koncev - je se bolj svinjsko vse od slednjega.

in al pa ce za golobi pucam - pa nej oni placajo obnovo, klinc! x;)x

ja, se strinjam. in s tem, da vcas najemniki shtalo pustijo in dejansko unicijo zadeve (zato pa razumem obe strani), se pa strinjam tud, da so ogabno drage najemnine - ko sem mal gledala po oglasih pa tkole, me je kr krivil, nisem mogla verjet, kaksne cifre!

zakaj folk sam na/s tem sluzi?

noben ne dela vec, neke odpravnine, podpore, odskodnine, najemnine..... sam da cim bolj vleces, cuzas, molzes. :||

zdej so bajte pa flati za kupit total pod ceno in se zato jim ne splaca prodajat (recesija), logicno so zato najemnine drage - pac iz tistga, kar folk ima, da se cim vec iztrzi.

(eh ja, jaz nisem za ta svet :o|o:)

Zato ker je Klarus govorila da gre v Piran na dan delfinov x:)x

thanx, sej sm vmes postekala. x:)x

ahoj

prišla domov, me pričakalo mačje scanje, sranje, bruhanje

ojoj! :sick: x:o)x

socustvujem....

pismu pol nam kr podobn dogaja al kaj... :8):

razen da jaz nisem gledala delfinov.

~

umrta. :switz:

vso soboto pucala, pakirala v skatle, frenda prsla pomagat ze pred poldnevom in sva skoraj neprenehoma delali do 19h, vmes je se druga frenda uletela, je se okni v kuhni pomila pa pol omarc pa hladilnik od zunaj pucala... (ceprav so 'obljubljali' ohladitev, je blo od kakih 15h, 16h dalje za crknit od vrocine... no sva pa meli vsaj par urc 'hladno' x:)x)...

tko da thanx god za take frende! xsrcx ce ne bi blo njiju, bi se pa namatrala... me je kar krivil, ko sem vstala, kje da nej se lotim oz. kje naj zacnem.... ker tud pac tle se zdaj ta casek zivim, kam to umikat, ful ene robe, ki zdaj nom mela kej z njo (razni kaloriferji, radiatorcki in vsega boga, cesar zdaj menda ne bom potrebovala oz. ne mela kam dat).. da ne govorim o dveh postlah!! ki ju nimam kam dat. sem pa postala mal bl varcna in se mi frzmaga stran dajat (k sem novo kupovala), da bom pol spet cez cas morala kupovat. ampak kam to vse spravt?

no sej... synt sem vcer frendu nazaj peljala, zal, nimam ga kje met itd. 4 vrece v Humano (sm bla k kamela k sem vse to vlacla, ker sem lenuh, si jasno hocem smanjit delo, pa naenkrat vse vlacim).

frenda me je skoz opominjala da kok grdo skatle dvigujem in da bova dve nesli (xrolleyesx - k sem jo sama sam zagrabla pa odnesla).

v trenutku lohk zberem enormno moci, sam nisem pa mocna... tko konstantno, vzdrzljivo... in me je na konc kr dol vlekl... komaj sem noge premikala, vseen sla na sprehod pa mal posedet k reki. bla zalostna. caplja me je prisla nasproti opazovat in je bla dolgo dolgo tam.... pa sva se sam gledali. nisem mela fotkicha, so what, sej mam v glavi pofotkan. hecn, kaksni smo... od vsega vsega edinkrat k dobim cmok v grlo je ob reki.

Picasso

kak so bli Billysi? Vredu? :vio: ?

nimam pojma, če bi počakala na koncert, bi zamudila igro delfinov x^x

tilen&co so bili čisto nesrečni, ker niso tega vidl :)

dans dop. sem postala teta :hepko:

hana dobrodošla x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...