Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

ja, jst pol lah pa kr v LJ ostanem x:px xrolleyesx po tej logiki x:o)x

telefonirala na urgenco. xDDx

jasno je sestra rekla, da ne more povedat po telefonu (niti ne sme, povsem razumem) in mi je dala kar zdravnico na telefon, sem vse podrobno opisala, je rekla, da najbrz je tko kot pravim, da lohk bi bil kvcejemu se prikrit zlom, ki nekako se po 1 tednu vid in ce ne bo do petka boljse oz. skor zdravo (torej v 1 tednu - kot sem tud sama laicno sklepala), naj se oglasim.

da je ocitno sam hud hematom in naj cajtam kot doslej: z dvignjeno nogo, hladim, ne obremenjujem.

...

GABEZ-ova korenina natančneje. Najboljša za zlome, zvine, izpahe, zmečkanine, sam ne na odprto rano! Vsebuje največ alantoina - za celjenje! Najboljš korenina je spomladanska (pred cvetenjem) al pa pol jesenska. Če pa ni druzga, pa kr sedanjo. Izkopat s kako rovnico/vilami, ker se rada lomi.

Če maš svežo; zmečkaj v kašo, nanesi na predel, povij z vato in čez to kak štumf. Menjaj na 2, 3 ure. Vsakič sveže pripravljeno.

Jst jo vsako leto dobim od sodelavke (k ji tam okupira pol vrta).

Olupim, naseckam, hitr posušim v pečici (pod 50st, ventilator je še boljš). Stolčem v prah, ob uporabi zmešam z malo tople vode (taka lepljiva, sluzasta zadeva se nardi prec), uporaba kot pri sveži. Pocajtala sm si tko nalomljen prst na stopalu v enem tednu.

Pa še neko gabezovo mazilo mam, sam men so obkladki boljši; je pa res, da nikdar ne uporabljam dalj kot 1 teden!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Nat, Zalaya!!! na nobeno od vaju ni letelo nic!! govorim cist splosno, itak sem rekla da vsakdo tko kot pac ima.

tist sem se bl iz sebe pohecala kot iz cesa druzga.

men je vsec v LJ, ce bom pa kje drugje, mi bo pa prav tako vsec. xDDx

kot mi je blo vsec na kodeljevem, v centru, v siski, sentvidu, stepiju...., mi je povsod.

mislila sem na to, da nam bi vecim cist pasala tkole kaka bajtica, kar se tice ta lustnih stvari (narava, svez zrak, mir, pristnost, kak vrtek, voda, gozd v blizini... idila).

In manj bi nam pasal, ko je treba to obdelovat, zalivat, kopat, kosit in tako dalje. xDDx

Prav tako kot je nekomu kul pridt mal v LJ, tle studirat, sluzit, bit kao 'in' itd., ampak hrupa pa smoga pa megle pa guzve.... pa tud ne bi si glih zelel.

Se pac rodimo v okolja in jaz sem se pac v tega, vsakdo pa v svojega - ali je pac prisel zaradi dolocenih okoliscin vanj.

O tem se je brez veze prerekat.

Fajn bi blo oz. edino smiselno, da bi VSI - vsak pac na svojem koncu, bli cim bl zavestni in da bi skusali delat za in v skupno dobro, kolikor se le da, ker v vsakem primeru smo soodvisni.

'Mi' smo odvisni od vas in 'vi' od nas.

Nihce ni boljsi, slabsi, nikomur ne gre boljse, slabse...

se celo za tiste, ki jim gre kao vidno *boljse* (po nekih splosnih merilih), si morda ce bi vse poznali, ne bi zeleli biti v njihovi kozhi.

Tko da je treba s tem, kar mas, maximalno dobr upravljat v svojo korist in dobrobit drugih, ce pa ze to ne, pa vsaj ne v skodo. pa bi blo vse narejeno. x:)x

Mitra, super, sam ne bom prisla na miting (ce mi je za na urgenco skoda matranja, pa bom sla na 'partije' x:o)x)

Razen ce bi komu prinesla, ki bi prisel na srecanje in je iz LJ... sam tko al tko si rekla, da te ne bo....

Cookie, nimam gabeza (k mam tolk druzga, na kar prisegam, sam gline tud nimam, za kis se pa nism odlocla, da ne unicim postle, k ni moja)...

Se tist, kar mam tacga, mam se po skatlah itd., ne vem tocn kje mam se vse, ker sem selitev finishirala sele tam, ne se tu (pol sm mela pa ze poskodbo)...

skratka, ker sem 'nepokretna', sem lohk cajtala sam s tistim, kar mam in kar ne zahteva nobenih priprav.

najprej sem si dala obkladke s slanico (je kr puhtel od njih ko sem jih snela), pol pa led, led, led...

pa se eno kemijo, zal (ki pa se mi ne zdi, da bi kej pomagal oz. nc bolj kot pa ko sem sam z ledom)

ja Stankaa: Zivljenje je zaporedje presenecenj. x:)x xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tut prow x^x bom pa namest jabolčnih kao tortic, eno limonado, iz vseh teh limon (k mi jih Lajf servira), nardila. Ma si bom orenk pocukrala x:px x:px :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

...nimam gabeza (k mam tolk druzga, na kar prisegam, sam gline tud nimam, za kis se pa nism odlocla, da ne unicim postle, k ni moja)...

Se tist, kar mam tacga, mam se po skatlah itd., ne vem tocn kje mam se vse, ker sem selitev finishirala sele tam, ne se tu (pol sm mela pa ze poskodbo)...

skratka, ker sem 'nepokretna', sem lohk cajtala sam s tistim, kar mam in kar ne zahteva nobenih priprav.

najprej sem si dala obkladke s slanico (je kr puhtel od njih ko sem jih snela), pol pa led, led, led...

pa se eno kemijo, zal (ki pa se mi ne zdi, da bi kej pomagal oz. nc bolj kot pa ko sem sam z ledom)

Marsa, redno si masiraj da ne bodo ostale podplutbe... če imaš možnost, z ognjičevo kremo. Pa ja, led, pa noga na powšter, da kri ne tolko nabija na poškodbo. Trajat pa zna tudi več kot en teden če je zvin, tko da ni treba bit v skrbeh že po enem tednu, če ne bi še bilo boljše. Naj se ti fajn zaceli. xwizardx xcrossfingx

Upam da ti kdo prinese kakšno palico ali berglo, če ne ti jo pa jst pošljem po pošti... samo višino se ne da več regulirat... xnckrivx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

heh Cookie, sej ni sam limonada. xDDx

vcas je tud drama, grozljivka, komedija...! kar ces! x;)x

Mystica, thanx, je blo prec mal boljs! x:Xx x;)x

ja, zalostno.... sozalje....

sam kaj cmo: vsak ma ta svoj casek tu, zato ga je treba pa cimbolj(s) izkoristit!! x:)x

Ale', ojej, masirat!!! x:Ox

tega si se ne 'upam'! x:o)x

kot bi po lesu ali necem tujem praskala, dotikala.

me je cudl, da ni plavic pa tega, no dons pa vse pisano: vijola, svetlo, temno zeleno, modro... x:o)x

ja, mela sem ognjicevega, se mi zdi da ga nimam vec (sam to ma kaka frenda, sam recem), saj sem pomislila, sam zaenkrat mi se ni blo za maziljenje, sam za hlajenje, odvzemanje otekline pa obcutka tega.

glina bi mi pasala, sam je zal glih nimam.

saj si naredim se kako mocno slanico (enkrat mi je za kolk nad pomagala) - sem je dala mal premal - soli namrec - sem naredila preblago, morala bi bit bolj orto. x:)x

Joj najlepsa ti hvala, kako si prijazna!

a ves da te ne morem obremenjevat da bi se po postah matrala, pakirala, posiljala!

bom frendo poklicala, ce koga pozna...

al pa se morda kdo vidi pa bi mi posodil, iz LJ.

res prijazna, hvala ti! x:Xx

ja sej vem: do 3 tedne se lohk vlece, ce pa ne zdravis, pa se dlje. :o|o:

ampak 1 teden sem si dala fore da s tavelcga se pocajta.. pac v tem casu se ze vidi mal in tko... x:)x

sam 1x v lajfu sem mela gips: ko sem si (na svoj rojstni dan) izpahnila glezenj. tisto pa je bilo!!! po 3 tednih gipsa in bolecin sem se zmer mela vijola nogo....

in se leta, ce ne desetletja, sem uctla pr telovadbah, jogah, tibetancih (ko npr. nisem mogla cist zvit noge).

sem pa sicer precej elasticna. pa tud reflekse mam super... frenda je rekla, da se dobr da nisem na glavo naprej padla al pa si se kej druzga poskodovala, k sem cez stengi letela.

jaz pa glih nove japanke, usnjen podplat, trde, drsece, nisem mogla reagirat kot bi sicer....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ale', ojej, masirat!!! x:Ox

tega si se ne 'upam'! x:o)x

kot bi po lesu ali necem tujem praskala, dotikala.

me je cudl, da ni plavic pa tega, no dons pa vse pisano: vijola, svetlo, temno zeleno, modro... x:o)x

ja, mela sem ognjicevega, se mi zdi da ga nimam vec (sam to ma kaka frenda, sam recem), saj sem pomislila, sam zaenkrat mi se ni blo za maziljenje, sam za hlajenje, odvzemanje otekline pa obcutka tega.

glina bi mi pasala, sam je zal glih nimam.

Hmja, sej lahko tko, čisto nalahno, pa potem sčasoma malo močneje... pač, po občutku... :)

Glina... Naja je enkrat nekaj pisala da je ima cel kup, potem pa zginla s foruma (jo kar malo pogrešam). Sigurno je še kdo tu gor ki bi jo lahko kaj dobil... pa ti dostavil... Sej, kolkokrat se ti trudiš za druge... xDDx

Ni mi problem poslat če rabiš... je pa še boljše če je kdo iz LJ da ti kar prinese... po možnosti že kar danes... upam da se bo najdu kdo... xrainbowx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

.......

Res je in ne pomeni da so ljudje dejansko butasti, temvec najveckrat pomeni da imajo premalo znanja (kar pa sem tudi pisal ane). Tko da ja, smo "butasti", a nismo! x:Dx

Mislm, a smo butasti, ker imamo podnebne spremembe al nismo! Recimo x:Dx

Tko da, ce te zvija, te zvija, zaradi tebe same in tvojega pogleda na moje pisanje. Ne pa zato, ker bi jaz napisal kaj "neprimernega".

Mene NE razpali, ker razumem zakaj tko razmisljas. x8Dx

pa lahko noc in cim manj zvijanja ti zelim :palec: x:Xx

No, me veseli, da ni bilo pisanje vzeto kot napad, ker tudi ni bilo tako mišljeno, samo svoje mnenje sem povedala, kot tudi ti, in čisto spoštujem tvoje besede, pač pa "moram" tu in tam kaj pridati zraven. :)

S tem, da me je zvijalo samo zaradi mojega pogleda na brano, se popolnoma strinjam in sem se tega zavedala tudi že med branjem. Tole, da razumeš, zakaj tako razmišljam, pa mislim, da si malo mimo pihnil :).

Ja, besede, da je nekdo BUTAST, mi postavijo kocine pokonci, ker se s to etiketo označi nekoga, ko se ga pogleda zelo površno. In ko se oceni situacijo na podlagi zelo malo informacij, in to namenoma ponavadi, z željo, da se nalepka da na svoje mesto. Jaz bom in dopuščam, da to rečem le sebi, za druge ne. Pač moj pogled. Pa bi se vseeno strinjala, da v globali kar precej neumno razmišljamo, zdaj o razlogih za to pa bi lahko pisala olala besed, pa se mi ne da.

Glede avtomobilov in mestnega ter vaškega okolja je bilo naknadno veliko povedanega, se z vsemi strinjam, in ne bom več komentirala o tem; vsak pač mora gledati nase in paziti pri sebi, da prispeva čim več k ohranjanju narave glede na situacijo, v kateri je. Nobena situacija pa ni črna in nobena bela, samo na daleč izgleda vsaka in bela in črna, odvisno, iz katerega zornega kota jo gledamo.

Nič pa nismo rekli o ljudeh, ki imajo terensko delo. Tukaj mislim, da se vse predhodne teorije podrejo. A zaradi tega, da ne bom škodovala okolju, ne bi smela vzet takšnega dela? Zgolj v razmislek o črno - belem.

Drugače pa je danes eden takšen čuden dan.. v bistvu je celoten mesec kar nekaj, od ekstrema v ekstrakt, ali kako se reče.

Vsem s polomljenimi nogicami pa želim čim prejšnje okrevanje xwizardx

moj komentar na razlicno pisano je taksen:

"kar se zdi samoumevno, je samoumevno v premajhnem razumevanju prioritet prostora in casa v katerem se nahajamo." - free

to je fse! x8Dx x:Xx :palec:

Ta samoumevnost nas bo nekoč še močno prikovala na trud in nekaj, zakar se bomo morali potruditi bolj kot kdajkoli

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

ahoj po dolgem času. končno malo časa, da vas mal berem. da sploh lahko čepim pred računalnikom. zdle se delalo na veliko. streha končana. jo naredil moj, pomagal mu en kolega x:)x mere za okna ravno pobrali. malo pavze je zdaj potrebno. jutri šibava z mojim v toplice. hotela sprobati terme lenti, ki jih enkrat omenjala Cookie, pa imajo do 24.8 vse zasedeno. se pa tudi včeraj komaj odločla, da greva. tak da standard: spet v tuheljske, še dobro, da so imeli fraj sobe. pa še ful ugodno varjanto imajo zdle. morja si ne moreva privoščiti, finance ne dopuščajo. komaj čakam, da se naspim. zdle se že cel mesec zbujala al ob petih ali pa malo pred šesto uro zjutraj, delali cel dan, spat pa hodla okoli polnoči. tak da kronično zaspana. moram se spočiti malo, preden se začne služba.

Marsa, da bi se noga čim hitreje pozdravila xwizardx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pa še vprašanje za forumsko zavedno kmetovje.

Kam boste otroke naselil?

Nataly ko bosta tamali dve doštudirali, verjemi mi, da če že zdaj nočejo ostat v mestu, da boš mogla njive in zemljišča prej kot za trnje met, kaj kmali pozidat.

4 članska družina v prlekiji pa pomeni = tri hiše, trije parkingi, tri čistilne naprave, tri vhodi, tri ceste..

Jojmene joj, čez dvajset let bo Prlekija en sam beton.

jaz vem, kam jih bom. Ti veš?

Če pa že hočeš podnapise izvoli: na babičinem gruntu - ki je še v lasti mojega fotra, je babičina hiša, ki sicer potrebna adaptacije - problem numero uno rešen.

Druga pa bo dobila mojo domačijo(hišo mojih staršev) - problem rešen. Si jo bo pač adaptirala.

Zakaj vem, da bo to moje? Ker sem edina dedinja. (sestra je svoj delež že dobila in kot se morbit spomniš, je svak tole skoraj podaril državi:))

Če bodo vnuki- bodo dobili mojo hišo.

in tako naprej.

In Prlekija je daleč vstran.

Sicer pa bi rekla, da brez pomena, da se javljaš na vso tole zadevščino. edini, ki se mi zdi, da mu je resnično nekaj do tega je Free.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jaz pa ostajam v mestu, razen če po kakšnem čudnem naključju ne podedujem kmetije na robu LJubljane.. potem bom začela gojit ovce, koze, alpake in konje in odprla mlečno restavracijo in dnevno varstvo v naravi x:px x:o)x

namest tega sem si kupila leg magic, da se mi ni treba it sprehajat po naravi, ampak lahk mišice nabiram v dnevni sobi x:o)x

včer bla vsa žalostna, ker hotla it ob 1h ponoč na Rakitno gledat perzeide pa je bilo nebo polno oblakov in me I. prepričal, da na Rakitni ne bo nič boljš :o|o: bom pač počakala na drugo leto..

neki sem čudne volje.. mogoče me mal pms daje.. al pa dejstvo, da se staram x:o)x

grem na kolo pa na kofe.. mejte se x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

al pa dejstvo, da se staram x:o)x

:o|o: x:o)x x:Dx

...

Taksno je tole poletje, ja, odstekano, pomraceno... tko da nc se prevec zasekirat, ce/ko mamo *cudne misli* ipd., ker so dost tud planeti krivi. Kdor pa v to ne verjame, nej pa sebe pac krivi. :vragec: xDDx

Js mislim (okol teh mest pa vasi, blokov/stolpnic in domacij), da je treba imet pac rad tisto kar imas in kjer si.

oz. ce nisi zadovoljen, pa da spremenis... sam vedno in povsod bodo plusi in minusi.

In tud ce si sam se tolk ekoloski in zavesten, kaj ti pomaga, ce tvoj sosed s kemijami spricari 2 metra od tvoje zemlje... in tudi sirse, kaksen pljuncek je recimo sLOVEnija v primerjavi s takimi onesnazevalci kot sta kitajska in zda... :o|o:

Tako da sveta gotovo ne bomo spremenil, lohk pa sebe - al pa vsaj mal premaknemo.

Vec glav vec ve, vec ljudi ima vec izkusenj, pa je zato super, da lahko delimo mnenja in dobivamo dodatne vpoglede - kaj bomo pa s tem naredil, je pa od nas odvisno.

Vcas je pr tanajbl zakompliciranih zadevah najboljsi 'recept', da si karseda preprost, kar pomeni, kot sem ze napisala vcer, da pac je najbolj pomembno, da se vsak pri sebi skusa met cimbolj fajn, kajti svet je prepoln jamraske in pritozevalske in drugacne negativne energije, pa potem manjsina ne zmore skoz tega uravnovesat (oz. se huje: pogosto jo 'lincajo', kajti folk ne prenese srecnih ljudi)... no se imet cimbolj fajn, s tem, da ne delas drugim, cesar sam ne bi rad dobil od drugih. Najbolj preprosto mozno, pa tako tezko sledljivo.

~~~

My complication has a little complication x:o)x (ce je kdo gledal Brazil in se spomni)...

V glavnem, kaj se mi je zgodilo vceraj. x:o)x x:Dx

Iscem ene stvari (spegle, povoje, da si dam glino, k mi jo je aliana prnesla [xsrcx] pa ene prckarije, kar mam se po zabojih) in so ble skatle tko nalozene, da je nisem mogla dvignit, ker je bla pretezka [k se ne morem z obema nogama upret v tla] in sem jo hotla odvleci in sem zagrabla za robove, se je pa odtrgal del in je bla taka sila, k je tok tezka, da me je z vso silo nazaj vrglo, jaz pa v strahu, da si ne poskodujem trtice, kolka ali celo glave [k nisem za sabo vidla, kok je se razdalje do stola] in sem se hotla zascitit, sem pa nekak roki tko nerodno podstavla in si zvila oz. poskodovala kazalec. xrolleyesx

Tako da sem mela na desnem gleznju led in na levem kazalcu led, da mi je blo kar slabo od bolecine od ledu v kosteh.

In skratka ne morem prsta premikat, v luft ga drzim.

tko da sm pol kr tiste skatle pustila in se odlocla, da ne mrdam... sam meter se premaknem, pa jo staknem. x:px

je pa noga precej boljsega videza, le se stopit ne morem nanjo se vedno in se vedno je mal zatecena, vendar jo ze cutim, vcer sem jo ze mal 'masirala' (bolj bozala, no xDDx) in clo me je ze zasrbela parkrat. x8Dx

Je pa frenda bla vcer in mislila predtem da pretiravam, k sem rekla da mam nogo v barvi slive... pol je pa vidla, pa ni mogla verjet, da je kaj tacga mozno.

no ampak je velik lepsa... ona temnovijolcasta se 'umika', vse manjsa povrsina je je, ona zelena je pa ze skorqaj rumena.... tko da se definitivno cajta, razen se nekako tisci me not pa pac ko stojim, me boli, k navzdol pritiska kri...

v glavnem, same kislice od mene.

v bistvu cist v k* (brez avta, cash me krivi, cez 2 dni morm met za najemnino, ker sem dala sam za varscino itd., pol tele poskodbe...), sam nekak sem pa cist OK... sam da se pocajtam, pol pa akcija. xupx

seveda bo se mrk vmes. :o|o:

zdej pa 'sibam' (haha!) - morm dat kljuc iz vrat, da jih frendi cez okn vrzem, k so taki hodniki dolgi in zaklenjena veza, pa da ne skacem do tja, pa kar kljuce dol mecem. x:o)x xDDx

aja, hvala vsem za socutje in zdravilne zelje! x:Xx

ocitno je pomagal. xokx x;)x

Picasso

...

Js mislim (okol teh mest pa vasi, blokov/stolpnic in domacij), da je treba imet pac rad tisto kar imas in kjer si.

oz. ce nisi zadovoljen, pa da spremenis... sam vedno in povsod bodo plusi in minusi.

In tud ce si sam se tolk ekoloski in zavesten, kaj ti pomaga, ce tvoj sosed s kemijami spricari 2 metra od tvoje zemlje... in tudi sirse, kaksen pljuncek je recimo sLOVEnija v primerjavi s takimi onesnazevalci kot sta kitajska in zda... :o|o:

Tako da sveta gotovo ne bomo spremenil, lohk pa sebe - al pa vsaj mal premaknemo.

Vec glav vec ve, vec ljudi ima vec izkusenj, pa je zato super, da lahko delimo mnenja in dobivamo dodatne vpoglede - kaj bomo pa s tem naredil, je pa od nas odvisno.

Vcas je pr tanajbl zakompliciranih zadevah najboljsi 'recept', da si karseda preprost, kar pomeni, kot sem ze napisala vcer, da pac je najbolj pomembno, da se vsak pri sebi skusa met cimbolj fajn, kajti svet je prepoln jamraske in pritozevalske in drugacne negativne energije, pa potem manjsina ne zmore skoz tega uravnovesat (oz. se huje: pogosto jo 'lincajo', kajti folk ne prenese srecnih ljudi)... no se imet cimbolj fajn, s tem, da ne delas drugim, cesar sam ne bi rad dobil od drugih. Najbolj preprosto mozno, pa tako tezko sledljivo.

~~~

Jas te mam prav rada.

Vedno zadaneš glavico žebljička.

x:Xx

tako je ja. ne moreš spremeniti druge, lahko pa sam narediš nekaj.

In jaz zase vem kako in kaj..za druge se še jezim ne več.(tu in tam včasih)

Fajn za nogo.

(mene še leva roka vedno boli, me je sram zdaj do zdravnika stopit - mesec dni po padcu..pikola..)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

...

Taksno je tole poletje, ja, odstekano, pomraceno... tko da nc se prevec zasekirat, ce/ko mamo *cudne misli* ipd., ker so dost tud planeti krivi. Kdor pa v to ne verjame, nej pa sebe pac krivi. :vragec: xDDx

~~~

My complication has a little complication x:o)x (ce je kdo gledal Brazil in se spomni)...

V glavnem, kaj se mi je zgodilo vceraj. x:o)x x:Dx

Iscem ene stvari (spegle, povoje, da si dam glino, k mi jo je aliana prnesla [xsrcx] pa ene prckarije, kar mam se po zabojih) in so ble skatle tko nalozene, da je nisem mogla dvignit, ker je bla pretezka [k se ne morem z obema nogama upret v tla] in sem jo hotla odvleci in sem zagrabla za robove, se je pa odtrgal del in je bla taka sila, k je tok tezka, da me je z vso silo nazaj vrglo, jaz pa v strahu, da si ne poskodujem trtice, kolka ali celo glave [k nisem za sabo vidla, kok je se razdalje do stola] in sem se hotla zascitit, sem pa nekak roki tko nerodno podstavla in si zvila oz. poskodovala kazalec. xrolleyesx

Tako da sem mela na desnem gleznju led in na levem kazalcu led, da mi je blo kar slabo od bolecine od ledu v kosteh.

In skratka ne morem prsta premikat, v luft ga drzim.

tko da sm pol kr tiste skatle pustila in se odlocla, da ne mrdam... sam meter se premaknem, pa jo staknem. x:px

je pa noga precej boljsega videza, le se stopit ne morem nanjo se vedno in se vedno je mal zatecena, vendar jo ze cutim, vcer sem jo ze mal 'masirala' (bolj bozala, no xDDx) in clo me je ze zasrbela parkrat. x8Dx

Je pa frenda bla vcer in mislila predtem da pretiravam, k sem rekla da mam nogo v barvi slive... pol je pa vidla, pa ni mogla verjet, da je kaj tacga mozno.

no ampak je velik lepsa... ona temnovijolcasta se 'umika', vse manjsa povrsina je je, ona zelena je pa ze skorqaj rumena.... tko da se definitivno cajta, razen se nekako tisci me not pa pac ko stojim, me boli, k navzdol pritiska kri...

v glavnem, same kislice od mene.

v bistvu cist v k* (brez avta, cash me krivi, cez 2 dni morm met za najemnino, ker sem dala sam za varscino itd., pol tele poskodbe...), sam nekak sem pa cist OK... sam da se pocajtam, pol pa akcija. xupx

seveda bo se mrk vmes. :o|o:

zdej pa 'sibam' (haha!) - morm dat kljuc iz vrat, da jih frendi cez okn vrzem, k so taki hodniki dolgi in zaklenjena veza, pa da ne skacem do tja, pa kar kljuce dol mecem. x:o)x xDDx

aja, hvala vsem za socutje in zdravilne zelje! x:Xx

ocitno je pomagal. xokx x;)x

Jao x:o)x (saj vem da ni smešno, sam mal je pa smešno.. ti bi mogla v 'a je to' nastopat x;)x ) če bi to vedla, bi ti že kar direkt včeraj glino gor namontirala, da se sploh ne bi mogla premikat...

ja, barva je bla res dost grozna včeraj, ampak fajn, da gre na boljš :palec: zdaj bo pa prst nadaljeval barvanje... aja, pa če ti kdo bergle ponudi, jih še vedno lahk grem kam iskat in pripeljem, če rabiš...

planeti, ja, planeti.. xcivx sej so verjetno res, ker je un nedoločljiv filing tečnosti... sem že opozorila I. da naj lepo previdno okrog mene hodi x:o)x

kuham.. pol grem pa še mal po mestu bljuzit.. kok je fajn imet take nepredvidene počitnice :2src:

loesje

Spet nazaj -

o Nat, to je pa res lepo blo prebrat! x:Xx

enako, itak, jaz mam tud tebe rada!

ves skoz kaj smo ze sli *skupaj*!!!!! xDDx :vtz:

'previharili viharje'!

in preoceanili oceane. xDDx x;)x

Jao x:o)x (saj vem da ni smešno, sam mal je pa smešno.. ti bi mogla v 'a je to' nastopat x;)x ) če bi to vedla, bi ti že kar direkt včeraj glino gor namontirala, da se sploh ne bi mogla premikat...

ja, barva je bla res dost grozna včeraj, ampak fajn, da gre na boljš :palec: zdaj bo pa prst nadaljeval barvanje... aja, pa če ti kdo bergle ponudi, jih še vedno lahk grem kam iskat in pripeljem, če rabiš...

planeti, ja, planeti.. xcivx sej so verjetno res, ker je un nedoločljiv filing tečnosti... sem že opozorila I. da naj lepo previdno okrog mene hodi x:o)x

kuham.. pol grem pa še mal po mestu bljuzit.. kok je fajn imet take nepredvidene počitnice :2src:

xDDx x:Dx

sej je - smesno je! x:o)x xyesx

sam vcer mi ni blo do smeha - tezko prenesla se eno t(ak)o bolecino, kost varianta, ko vids pikce in ti postane slabo in si za minuto, dve, onemogocen....

pa sita sem ze tega ledu... z odporom grem v zmrzota ponj...

vcer ga sploh nisem imela cez dan, sam zvecer, pa mi je blo kr slabo... :sick:

ja, glino pa da ne mrdam. x:o)x

hvala ti, menda bo frenda dons berglo(-i?) ubodla...

sem rekla da je sicer mal pozn, sam si nisem hotla onemogocit, ipak... pac mi bo se prav prisla...

da bom morda se kak meter dlje lohk prisla al pa brez mucenja.

sam se mam na sumu oz. me skrbi -glede na trenutno storastost in planetarno in ostalo stanje- da bi kej z berglami se zapletla, kej padla ipd. :D ;)

skratka, se dodatne storaste razne palice, kovine, kamor se clowk lohk tkole udar itd. x:o)x x:px

ampak ja... bom vadla, do wc-ja najprej. xDDx

lepo bod! pa hvala za vcer se 1x! x:Xx

Picasso

z veseljem :) sej za brezveze se itak ne uspeva dobit.. mora bit kak 'pameten' razlog x;)x

(smešno, kadar najbolj na hitro zmečem skup stvari za kosilo in nič ne kompliciram, moj dragi reče: uuu, tole je blo pa ful dobr... x:o)x pa ni on, da bi ravno razmetaval s takimi pohvalalmi :D)

loesje

Spet nazaj -

... pozabla povedat nekaj lepega... x:)x

prej frendo prosila, da sprot se za posto pogleda (k strahoma pricakujem tud kaksne racune), pa mi prinese kup reklam (nobenga racuna :switz:) in en tak... *paketek*, v vrecki...

sem mislila, da je tablica za na vrata oz. za zvonce (k sem pri hisniku pustila podatke), pa pogledam, je pa taka slikca cca 8x12cm al kaj tacga.... (da mi je blo se cudno, da so take blazotne table x:o)x, k sem sam zatipala, ne pa se tudi vidla kaj je not)... Fride Kahlo... x?x xscratchx nisem stekala 0. Potem pa opazim, da je not se nekaj... je bil pa obesek iz turkiza!!!

In sploh nihce ne ve, da sm tle oz. kje sem... razen pac mojih najblizjih, ki pa gor pridejo in bi mi to kar prinesli...

pa se par jih ve za moj naslov, vendar pol bi dobila po posti... ne pa kar v vrecki v kaselc!

Nc nisem stekala/ne stekam.

Kar *darilce* v kaselcu od. Neznanokoga. xDDx

(sem ze pomislila, da se je kdo zmotil in da nisem pravi naslovnik)...

sicer pa je dons natancno 1 mesec, odkar sem ZVEDLA, da se morm preselt iz stepija.

(pa sm vmes mela se 2 dni golobov) in sem ze 14 dni tle.

neverjetno.

kok se ti lajf zasuka za 720 x;)x v tren oka. xDDx

z veseljem :) sej za brezveze se itak ne uspeva dobit.. mora bit kak 'pameten' razlog x;)x

xDDx jp. ocitno.

no kdaj tud za brez veze ulet. :palec: x;)x x:Xx

Picasso

O, Marsa vesela zate in predvsem za darilce, ki te je tako lepo presenetilo. Naj ti ptinese ogromno dobrega tale kamenček.

Pa tudi to, da ti gre na bolje, kljub novi poškodbi. Menim, da je ta, kot praviš, štorastost posledica stresa in skrbi, ki si jih imela pretekli mesec. Samo pomisli kaj vse si prestala in predvsem kaj vse si zmogla. Res si občudovanja vredna. :palec:

Škatle pa kar pri miru pusti dokler si ne opomoreš. Po izkušnjah vem, da te bodo lepo počakale in se ne bo nič samo od sebe naredilo. :mezik: Tak da, dan ali dva gor ali dol... Važno je da si pod streho, ostalo boš pa že spravla v red in na mesto.

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Hvala! x:Xx

(ja, turkiz glih 'mora' bit podarjen x8Dx)

((pa se maram ga in mi se kr pase... zal sama barva pa ne - tko, cele flehe... sem prebleda al kaj... svetle in pastelne barve mi ne pasejo, z izjemo zelene))

O! Kok lepo k si to napisala! Thanx! a ves da sm res kr ponosna nase oz. ne morem verjet res, kaj sem vse! :eek: :switz:

Res je - mc mi nou nikamor pobegnilo. x:px (:o|o:)

~

zdej sm bla pod tusem, prej sm si pa glino nastimala in si jo bom dala pol gor.

upam da je kak film al pa kej (sam po mojem ni 0 pametnega)..

Kok je hecn... k sem crkavala, k pucala pa nosila pa vse, sem si obljubla, da pol 3 dni izlezavam. x:o)x

(zelje se na hecn nacin vcas izpolnijo).. no zdej k bi blo pa to priporocljivo, da lenarim in iziram..., bi pa lohk cele dneve tv buljila, knjige brala, na netu bla itd. ... pa sploh nisem mela obstanka... vcer se komaj prisilila, da mal brala, tv-ja pa cez dan sploh ne morem gledat. rajs kr v prazno buljim pa kej fajnga razmisljam, meditiram.

lustn je tle. x8Dx

Picasso

Kok je hecn... k sem crkavala, k pucala pa nosila pa vse, sem si obljubla, da pol 3 dni izlezavam. x:o)x

(zelje se na hecn nacin vcas izpolnijo)..

lustn je tle. x8Dx

Tudi meni se je nekaj let nazaj tako zgodilo.

Psihično in fizično ubita od službe in sem si želela samo do sitega naspati in v miru pogledati kakšen filem. xsrcx

Okrušila sem kost :xx!: , zvila gležen :xx!: .........in sem lahko pet tednov z gipsom na nogi ležala, gledala tv, štikala prtič............... x:Dx

Po dobrih dveh mesecih mi je že močno sedlo it delat nazaj v tisti vrvež :sori:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

ojej, 5 tednov, Mitra!!!

dons sm pa tok slabe spet, pa kr slabo mi je od zivcev. na artisi je blo cist premal gor [in se manj sem neto dobila zarad davka] in nimam dovolj za najemnino (k sem se cist iztrosila z 'dvojno varscino' [sicer bi pa mela lepo za 1 najemnino in se varscino], me je pa to cist zj* in mi total narobe hodi!). :( tako da si moram spet sposojat in sploh ne vem od koga (in pol vse to vrnit). Konc me bo. sploh ne morem razmisljat. ce bi obstajala varianta danes zjutraj, da se ukinem, pa bi se. vcas mam cist dost vsega.

in se vsa nepokretna! pa brez avta! se telefon mi ni delal dons in tv ne vceraj, je vztrajno javljalo napako. no pol sm nekak resetirala pa zdej spet dela.

mater sm zmatrana.

pa z glino sem se tok prezajebavala, da sm zraven wc-ja na tleh v joku (x!x) obsedela s tresoco nogo in bolecim prstom, k sem si glino dol pucala pa nisem hotla vsega posvinjat pa k bi rabla tretjo nogo pa se kak dodaten prst (ce ze ne roke)

v glavnem, beda! :sick: :V:

Picasso

Konc me bo. sploh ne morem razmisljat. ce bi obstajala varianta danes zjutraj, da se ukinem, pa bi se. vcas mam cist dost vsega.

Ne vem, kaj bi sploh lahko rekla.... razumem, da si v globoki stiski in me je nekaj notri stisnilo ob tem tvojem zapisu, da ko sem ugasnila računalnik in bi morala početi, kar pač že počnem, šla nazaj in prižgala računalo, pa ne vidim nobenega odziva. Najbrž bi bilo več reakcij, če bi napisala, da se ti je noht zastrigel.

Fak :V:

:detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...