Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

thanx Cosma! xsrcx

saj... ne ves kaj rect... sej razumem.

sej je bedn da sploh jamram o tem, sam vcas je prevec vsega za enga samga. x:)x :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

sej je bedn da sploh jamram o tem, sam vcas je prevec vsega za enga samga. x:)x :8):

xsrcx

bedno jamrat? zakaj? Imaš težke preizkušnje in v končni fazi je to tvoj plac, si doma, reci kar ti paše. Si predstavljam, da je za vsakega njegova stiska največja vendar vseeno obstajajo razlike, če ti kuža ne gre 3 dni kakat, ali ti gre na živce sosed ki je krvavice in prideš to vsaj 287x napisat na forum v vsaj 6 različnih tem, da te ja ljudje opazijo, ali pa ne najdeš želenih pikčastih kopalk v št. 44 ker je rit prevelika za ta vzorec in dobiš živčni predzlom..... Pričakuješ tolažbo in jo dobiš na vsaj 22 straneh :hepko: z ovacijami

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dons sm pa tok slabe spet, pa kr slabo mi je od zivcev. na artisi je blo cist premal gor [in se manj sem neto dobila zarad davka] in nimam dovolj za najemnino (k sem se cist iztrosila z 'dvojno varscino' [sicer bi pa mela lepo za 1 najemnino in se varscino], me je pa to cist zj* in mi total narobe hodi!). :( tako da si moram spet sposojat in sploh ne vem od koga (in pol vse to vrnit). Konc me bo. sploh ne morem razmisljat. ce bi obstajala varianta danes zjutraj, da se ukinem, pa bi se. vcas mam cist dost vsega.

in se vsa nepokretna! pa brez avta! se telefon mi ni delal dons in tv ne vceraj, je vztrajno javljalo napako. no pol sm nekak resetirala pa zdej spet dela.

mater sm zmatrana.

pa z glino sem se tok prezajebavala, da sm zraven wc-ja na tleh v joku (x!x) obsedela s tresoco nogo in bolecim prstom, k sem si glino dol pucala pa nisem hotla vsega posvinjat pa k bi rabla tretjo nogo pa se kak dodaten prst (ce ze ne roke)

v glavnem, beda! :sick: :V:

marsa... :vragec: xsrcx ne razumem nic... ne tvoje stiske... ne tvojga polozaja... vem pa da si mocna osebnost! pogumna! in odlocna! in verjem, da "stvarstvo" ze ve kj pripravlja... kr tk v tri krasne se ti sigurn ne dogaja vse to (ugasa tv, crkne telefon, zajebava posvinjana glina, boli prst, zamanjka za poloznce...)... dnarja je pa tud vedn lih tolk k ga mora bit... poseb kdr ga je premal!

Pejt si mirne vesti spocit!!! :palec: utrujenost ubija in ustvarja se vecjo bedo... ... :sori:

velik soncka in dost smeha xsrcx

sam res... ni bedn... x:Dx kk si drznes, glede nato, da si clovesko bitje, sploh jamrat... xnckrivx x:Xx xsrcx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Thanx, sej vem (da ma vse nek svoj namen). sam vcas v tem konkretnem to tezko vidis kot darilo. xDDx x:o)x

sej bom. kaj pa cm. xnckrivx

ma, ne maram jamranja, do zadnjega ohranjam pozitivnost in nisem panik. vendar prenasam, prenasam, prenasam, prenasam.... in mislm no sej v bistvu mi pa kr gre.... a v enem trenutku pa imam pol v hipu dost.

samo do tolk sem lohk.... skratka, res je, da dobis, kolkr lohk nosis, no a js sm se ze mal vseen izcrpala pr tejle silni in nadvse pestri in poucni *nosnji*. xDDx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma, ne maram jamranja, do zadnjega ohranjam pozitivnost in nisem panik. vendar prenasam, prenasam, prenasam, prenasam.... in mislm no sej v bistvu mi pa kr gre.... a v enem trenutku pa imam pol v hipu dost.

samo do tolk sem lohk.... skratka, res je, da dobis, kolkr lohk nosis, no a js sm se ze mal vseen izcrpala pr tejle silni in nadvse pestri in poucni *nosnji*. xDDx x:px

Nam, ki nimamo takih problemov je lažje xsrcx

Zelo aktualen stavek ki se pojavlja zadnje čase vsepogosteje

Kar nas ne ubije, nas krepi :palec:

Boš zmogla :palec:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

xsrcx

bedno jamrat? zakaj? Imaš težke preizkušnje in v končni fazi je to tvoj plac, si doma, reci kar ti paše. Si predstavljam, da je za vsakega njegova stiska največja vendar vseeno obstajajo razlike, če ti kuža ne gre 3 dni kakat, ali ti gre na živce sosed ki je krvavice in prideš to vsaj 287x napisat na forum v vsaj 6 različnih tem, da te ja ljudje opazijo, ali pa ne najdeš želenih pikčastih kopalk v št. 44 ker je rit prevelika za ta vzorec in dobiš živčni predzlom..... Pričakuješ tolažbo in jo dobiš na vsaj 22 straneh :hepko: z ovacijami

Ošpica x:)x

(eni pač nismo prižgali še čaruna v tem času)

(nas je usekalo v križi te pa jamramo okoli voglov)

ojej, 5 tednov, Mitra!!!

dons sm pa tok slabe spet, pa kr slabo mi je od zivcev. na artisi je blo cist premal gor [in se manj sem neto dobila zarad davka] in nimam dovolj za najemnino (k sem se cist iztrosila z 'dvojno varscino' [sicer bi pa mela lepo za 1 najemnino in se varscino], me je pa to cist zj* in mi total narobe hodi!). :( tako da si moram spet sposojat in sploh ne vem od koga (in pol vse to vrnit). Konc me bo. sploh ne morem razmisljat. ce bi obstajala varianta danes zjutraj, da se ukinem, pa bi se. vcas mam cist dost vsega.

in se vsa nepokretna! pa brez avta! se telefon mi ni delal dons in tv ne vceraj, je vztrajno javljalo napako. no pol sm nekak resetirala pa zdej spet dela.

mater sm zmatrana.

pa z glino sem se tok prezajebavala, da sm zraven wc-ja na tleh v joku (x!x) obsedela s tresoco nogo in bolecim prstom, k sem si glino dol pucala pa nisem hotla vsega posvinjat pa k bi rabla tretjo nogo pa se kak dodaten prst (ce ze ne roke)

v glavnem, beda! :sick: :V:

Mi je hudo, ko tole berem. Itak smo navajeni, da si ti ena skala tam, vse obvladaš, vse razturaš, vse potolažiš in vedno najdeš rešitev.

Mislim, da jo boš tudi tokrat.

(in župa se ne poje tako vroča, kot se skuha), tak...da ... upam, da se bo našla rešitev neka.

(mogoče, te pa noga malo opozarja - da uspori malo)

se mi zdi, da tvoj lajf eno samo divjanje. Pa to in ono..pa tisto..

šit, jaz tudi ne maram izposojevanja..ja..največji problem je najti: prvič: od koga, drugič pa je treba ta keš še vrnit..

upam, da bo šlo nekak. držim pesti pravzaprav.

Tak, in v tem času, ko tole pisarim, se mi je uspela na šparheti zažgati breskova marmelada :eek: :vragec: nič bio in taka več..ampak zažgana.. mater.. :vragec: bojo gliste na humusnem kupu vesele zdaj :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ošpica x:)x

(eni pač nismo prižgali še čaruna v tem času)

(nas je usekalo v križi te pa jamramo okoli voglov)

Kako si vedela, da sem mislila tebe???? :opica: x:o)x

Tak, in v tem času, ko tole pisarim, se mi je uspela na šparheti zažgati breskova marmelada :eek: :vragec: nič bio in taka več..ampak zažgana.. mater.. :vragec: bojo gliste na humusnem kupu vesele zdaj :vragec:

Se priporočam za en glaž, ko boš kuhala naslednjo rundo in ne visela za :vragec: xracx pač pa stala v črni kuhniji za ognjiščem in mešala poc dokler se ne shladi.

Blagor črvom :vragec:

...napapala se svežih fig in se spogledovala z wannabe vinogradniškimi breskvami almost....ampak ne vem kam dat...

btw...se učim, mir mi dajte :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx ja res. Uči se x:)x

Kak sn vedla, da mene tudi misliš....nekak sem se u pasjem nesranju našla, kopalke si zgrešila za dve številke, ampak ajd..v kriznih cajtih tudi vkup jemljemo, če farba prava x:)x x:)x za krvavice se pa nea glih sekiram..

sicer se pa hecam..

Glaž marmelade pa komot dobiš - bo zdaj na vrsti mešana - iz hrušk, pa breskev in sliv, če bodo vredik. Samo v Hazole treba prit.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

OMG Marsa!!

Se vidi, da manj spremljam forum oziroma sem samo še v določenih temah ... tole sem šele danes vidla :(

Upam, da se ti čim prej uredi, take te nisem vajena in če ti tkole napišeš, mora bit hudo .. (če jaz jamram,. ste že vsi vajeni ;)nje dni ... no, do naslednje uničene rože in razbitega kozarca, ampak ajd ... to pride zravn x:px

x:px

mah, ti sam ne ves.... no sicer ni glih neka navada, to je res, ni pa tako nenavadno ali izjemno....

sam pac: bit prevec sibka, takorekoc bogica... to jemljem nekak kot svoj osebni poraz.

pa potem vse moci usmerim v to, da *nisem* (x:o)x x;)x).

In ce si tak clowk, da nekaj reces in mora to pol drzat, je vcas tud (pac jaz tko mislim in furam) pozitivno - se nastavit na visje frekvence/nivoje - ker jim mors pol pac sledit. tako da si izberem tezje, da mi je dolgorocno oz. kasnej pol lazje. x:)x tako nekako.

pazi: ne gre za nekaksno zatiranje sebe, obcutkov, dozivljanja... gre za nekaksno sledenje *visjemu jazu*.

ce se vpisem v osnovno solo, zahtevam od sebe znanje za osnovno solo.

ce se grem pa fax, se grem pa nivo faxa. no tako nekako (sam brez faxov :D ;) :P)

ves kok sem jaz prerazbila kozarcev in ostalega!

no ja, z lepim se hvalim.

sam se ne sodim pretirano, gledam nase *ljubkovalno* in me zabava, kok butasta in zijalasta in schtraufenpachtska sem znala/znam tud bit.

ne da se mi nekaj *sramovat* sebe al kaj.

so what???

ce sm jaz jaz?

ali res tako zelo odstopam?

in cetudi = mi je res tako tezko v svetu, kjer se pocutim alien?

mah, ni mi. xokx

se pocutm kot nadvse prijateljski in dobrodusen alien. xDDx

lahko si se smilis, lahko se jezis nase... to so vse ene faze, ki pa *morjo* bit (sam vmesne). Point pa je, da se mors met rad. In da vse *negativne* faze so v bistvu lohk tud pozitivne, ker te lohk zenejo dalje.

ker ce si z obstojecim zadovoljen, tam obcemis.

zato se ne strinjam z mislijo (na en nacin): kdor z malim ni zadovoljen, velikega ni vreden.

saj pravim, delno se pac seveda lohk strinjam.

samo vsaj tolk se pa strinjam tud s: ce si prehitro (in z malim) zadovoljen, veliko ne pride (tega 'nisi vreden').

~~

dons je noga ze velik boljs.

in seveda - dons dobila bergle! xokx x:o)x

(ki pa so mi nekak skor bolj otezile, kot pa pomagale: za pot, ki bi jo z zdravo nogo opravla v cca 15-20 minutah, sem porabla dobrih 50 minut :switz:)

sposodla preostank za najemnino (... xsrcx), vse najpomembnejse uredila.

Lakse se dise. x^x

Imela velik obiskov, vesela, kok dobre frende mam.

Tud tle (lnf) se vnovic prepricala, da mam dejansko taprave, pa ceprav virtualne frende. to so posebne vezi. xDDx

Tko da, seveda: sm (bla) tok mocna in to. x:o)x :vragec: x;)x

mislm pa da bolj kot sem jaz bla mocna, so ljudje razumevajoci in dobri.

in to vcas totalno (po)tolazi. xsrcx x;)x

Picasso

Ej, Marsa, s temile financami (in s famoznimi AH - avtorskimi honorarji, ki pridejo glih kadarkol, sam ne takrat ko jih pričakujem, pa tud ne tolk kt upam, pol pa jih pa sam na računu vidim, al pa še to ne - pff, pa grejo za pufe) mam jaz tud stalno jebo - ampak veš kaj sem po vsem tem pogruntala: dnar je šou pa pršou pa spet šou, jest sm pa še zmer tle, živa in zdrava, eto - in ti boš tud, sej si ja živa in se spreminjaš in obnavljaš in zdraviš. Sej vem, je too much včas, pa dobr dene, da človk mal joka, pa tuli, ampak ne pozabi, da je življenje večje in velik velik močnejše od vse te jebe. Jaz kar verjamem, da težave in rešitve prihajajo v enem paklcu (sam včas mal traja, da do konca odpakiramo zadevo).

Drži se! xsrcx x:)x

sej nism bral, ampak vidm, da vas dnar jebe. matr... jes tut nekej zabluzu :o|o:

je pa tko... we... we... čarovnce, zvezdoznalke, astrologice, šestočutnice ipd. x:px x:Dx

zakva pa recmo ne uprašate telih zwezdic pa bikou po 9. hišah in štalah... kje bo npr. ju3 dolar u odnosu na funt? al pa kej tacga?

čeb to znale zwezdice powedat, oz. če bi jih we znale uprašat al pa prou slišat, kar bi rekle... pol ne bi blo razlogou za jamrat.

no... zakwa jih ne uprašate?

a ni moralno? xcivx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

sej nism bral, ampak vidm, da vas dnar jebe. matr... jes tut nekej zabluzu :o|o:

je pa tko... we... we... čarovnce, zvezdoznalke, astrologice, šestočutnice ipd. x:px x:Dx

zakva pa recmo ne uprašate telih zwezdic pa bikou po 9. hišah in štalah... kje bo npr. ju3 dolar u odnosu na funt? al pa kej tacga?

čeb to znale zwezdice powedat, oz. če bi jih we znale uprašat al pa prou slišat, kar bi rekle... pol ne bi blo razlogou za jamrat.

a ni moralno? xcivx

x:Dx Sej jih, sej jih, ampak jest sm zgleda mal naglušna na to uho, hehe. Al pa nočjo povedat čist jasn - hja, mal jebe mormo pa tud coprnce met, da nam nosu ne dvigne preveč v višave in nam aerodinamika ne crkne in ne strmoglavimo na svoji metli.

x:Dx Sej jih, sej jih, ampak jest sm zgleda mal naglušna na to uho, hehe. Al pa nočjo povedat čist jasn - hja, mal jebe mormo pa tud coprnce met, da nam nosu ne dvigne preveč v višave in nam aerodinamika ne crkne in ne strmoglavimo na svoji metli.

aha... se praw, da je tale znanost vaša zlooo uporabna in čist točna, ampak samo tam, kjer se je ne da prewerit?

pa tko sm se potih veseliu, ker bi meu kšn konkretn uprašanje, k bi se ga dal kr uredu u ojrote spraut, pa pol seweda tut naprej u pir pa pakete za lačne otroke... ... ... jah... se praw škoda, k ste čarovnce samo nawidezni in samo zato, k je to zdej moda :o|o: x:Dx

a ni moralno? xcivx

saj ne gre za vedet.

pa o tem bi lohk (in tud so) tekle cele razprave (in se mi ne da miljiardotic o tem)...

gre pa v bistvu za vprasat - kot si pravilno izpostavil (tko vmes mal k si ircal)....

No in pomembno je vedet, kaj te zanima - torej vprasanje.

no in od slednjega je odvisno, kaksen je/bo odgovor, to pa zgolj zato, ker kakor si vprasal, taksna bo tvoja *akcija* v tej smeri. ce si vprasal 'tko mal brez veze', pac da mal pocekiras, z ignoranco do tega, v smislu, no pa da vidmo, bos dobil ravno tak neodgovor. ker sprasujes brezveznarije = se pravi te zanimajo v tej tocki tvojga lajfa brezveznarije in to je natancno to, kar bos dobil - s kartami ali brez.

in ce dobitek na loteriji ni v tvojo smer osebnega razvoja (recimo spotencirano, te zadane pol kap oz. cist se iztiris.... al kaj jaz vem)...

tko da, izpolnjevanje zelja po nasi podobi in trenutni meri, predstavi, zeljah, hrepenenjih,.... ni vedno to, kar je v resnici *dobro za nas*.

.

ampak seveda pa sam mal irchkam. :8):

oh, nekaj sem zamutila in v bistvu izbrisala del posta..

no sej nc hudga, se dobr da sm sam ircala. x:)x

Picasso

saj ne gre za vedet.

pa o tem bi lohk (in tud so) tekle cele razprave (in se mi ne da miljiardotic o tem)...

gre pa v bistvu za vprasat - kot si pravilno izpostavil (tko vmes mal k si ircal)....

No in pomembno je vedet, kaj te zanima - torej vprasanje.

no in od slednjega je odvisno, kaksen je/bo odgovor, to pa zgolj zato, ker kakor si vprasal, taksna bo tvoja *akcija* v tej smeri. ce si vprasal 'tko mal brez veze', pac da mal pocekiras, z ignoranco do tega, v smislu, no pa da vidmo, bos dobil ravno tak neodgovor. ker sprasujes brezveznarije = se pravi te zanimajo v tej tocki tvojga lajfa brezveznarije in to je natancno to, kar bos dobil - s kartami ali brez.

in ce dobitek na loteriji ni v tvojo smer osebnega razvoja (recimo spotencirano, te zadane pol kap oz. cist se iztiris.... al kaj jaz vem)...

tko da, izpolnjevanje zelja po nasi podobi in trenutni meri, predstavi, zeljah, hrepenenjih,.... ni vedno to, kar je v resnici *dobro za nas*.

ampak seveda pa sam mal irchkam. :8):

hm. istočasno ista debata u dweh temah. jest bom rajš nehou.

uglaunem... jebeš znanost, k ne upa nč z gotowostjo rečt. en sam muwanje pa kombiniranje pa izmikanje ...

hm. istočasno ista debata u dweh temah. jest bom rajš nehou.

uglaunem... jebeš znanost, k ne upa nč z gotowostjo rečt. en sam muwanje pa kombiniranje pa izmikanje ...

ja ampak al pa matematka al pa karkol, KARKOL.

kdo si upa z gotovostjo rect, da je nekaj zihr in da bo do nezavesti in do betona zihr?!

nimas kej... se dobr v bistvu....

Picasso

aha... se praw, da je tale znanost vaša zlooo uporabna in čist točna, ampak samo tam, kjer se je ne da prewerit?

pa tko sm se potih veseliu, ker bi meu kšn konkretn uprašanje, k bi se ga dal kr uredu u ojrote spraut, pa pol seweda tut naprej u pir pa pakete za lačne otroke... ... ... jah... se praw škoda, k ste čarovnce samo nawidezni in samo zato, k je to zdej moda :o|o: x:Dx

O, a maš sam konkretn vprašajne al maš tud ojrote za odgovor ?? Ker če majo vsi sam vprašanja, ojrotov pa ne, pol jih tud coprnice nimamo prov dost, razen tistih, ki jih znajo ojrote zmaterializirat, jest na žalost nism take vrste coprnca, pa tud drugih tega ne znam naučit :inocent: . No, če nimaš ojrotov, ti bom pa mal šentjanževke dala pa en kamen za ljubezen, da boš vesel in srečen tud brez ojrotov, sm take vrste coprnca, k kej nardim tud zastonj (zato mam pa bl mal ojrotov, pa velik veselja) x:)x

ja ampak al pa matematka al pa karkol, KARKOL.

kdo si upa z gotovostjo rect, da je nekaj zihr in da bo do nezavesti in do betona zihr?!

nimas kej... se dobr v bistvu....

čist po otroško in butasto se šwercaš.

lej. pitagorou izrek drži. pika. zmerej in povsod pri pravokotnih trikotnikih. če bojo kdaj kej drgač dokazal, pač ne bo več držal.

pri astrologiji pa.... sej ne vem, ker nimam teh izkušenj, ampak a si upaš trdit, da če daš analizo nardit desetim, da bodo iste???

tko da... nima smisla... čista ciganska posla x:px x:Dx

čist po otroško in butasto se šwercaš.

ja ampak sej sm ti rekla da ircam.

kolkrat pa to recem? xDDx :vragec:

(res sm zabluzila mal, pa nekaj popravljala, pa del zbrisalo... no ampak mi bos zdej lohk dozivotno v vseh temah to naprej metal... xrolleyesx - js se bom pa dozivotno vadila, da itak sam mal ircam. x:o)x x:px)

Picasso

ČER.

Morm povedat, ker me že dolg ni blo, da je z mano vse v redu.

Živim 500 na uro, tak da vsega res ne utegnem.

Ta vikend bila v Prekmurju.

Uživala.

Delala.

Plavala.

Šla na masažo.

In najtaglavnejše ...se dobila s Tipko na čweku.

Punca je v redi...otroci pa tud.

In vino v Prekmurju...še vedno paše...še pa še :)

Mejte se radi xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...