Marsa 21. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2009 drugač pa res dobro, da medvedi ne letijo..... a ne! in da golobi niso medvedi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 nekaj škorpijonov,če zaslediš kje, da ful kupujem les, pol bom zihr začela gradit noetovo....... Škorpjon x?x Ajsi. Še ena (za mene) ne ljuba živalca Sem pa doma na hribu, tako da lahko cimprava pri meni noeta Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. avgust 2009 Prijavi Deli 22. avgust 2009 ahoj. sama doma spet in dejansko sem doma ker se sploh ne spomnim, kdaj bila med vikendom doma, ker vedno bila pri mojem, odkar pa so bile počitnice, pa nisem bila doma skoraj nič. moja dva šla na morje spet. in uživam zdle v samoti in tišini. in pijem čaj skratka, fajn mi je. bila danes na tržnici in nabavla mal sadja in zelenjave, skoraj vse ekološko pridelano. dobila velik stvari, pa še cena bila ugodna. pol pa še v trgovino šla po ostale stvari, pa sploh ne tolk velik kupla, pa velik zapravla slabo spim že skoraj cel teden. kar naprej se zbujam. in pol sem cel dan cela čudna in zaspana danes in jutri še, pol pa v službo spet tak da, odločla se, da se bom malo razvajala tale vikend Marsa, sam to!ALELUJA; da si se začela oglaševat in da boš izkoristila svoje potenciale.šele zdle vidla oglas Marsa, Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. avgust 2009 Prijavi Deli 22. avgust 2009 ja, monologi so lahko tut cist prijetni. sam odvisn za koga mal hecam. a si dehidrirana al kaj ti je? Ne vem kaj mi je blo Pujsita, žal mi je, da se nisva nič vidle... sam ko si se mi zdela tolk busy, ko je bil pa piknik pa jz nism mogla... Danes sem fuuuuuuuul dolgo spala, se mi je poznalo da sem med tednom vsak dan mela manjko, ki se mi je nabiral. Dva dni nazaj bla pr sestrični iz Lj, ko je delala, jo je blo spet fajn videt Včeraj pa pri kolegici iz faksa doma, no tam kjer je zdej (spet začasno) doma, pa je blo luštno... mi je všeč, ko nima veze, kolk časa se ne vidimo, pa smo lahko kljub temu zlo zaupljivi in si povemo marsikaj... Mi paše zdej tole vreme, se bo bolj prijetno učit ko mi piha v sobo Pozdravčke in ljupčke vsem!!! x:Xx x:Xx x:Xx Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. avgust 2009 Prijavi Deli 23. avgust 2009 http://www.youtube.com/watch?v=L4PZL7wg_g4 Ne vem kaj mi je blo ,,, Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. avgust 2009 Prijavi Deli 23. avgust 2009 http://www.youtube.com/watch?v=L4PZL7wg_g4 Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. avgust 2009 Prijavi Deli 23. avgust 2009 Jutrcek spet s tega konca , prisla domov po 26 urah potovanja . Prav lusno je bilo v Sloveniji , strasno prekratko, sploh na koncu sem morala zadeve iz razlicnih razlogov kenslat ampak izkusnja je bila pa izjemna . Pospravila dve 20 let stari zadevi, bila nadvse pozitivno presenecena , malo posortirala, zdaj se pa upam prav na hitro udomacim tule pa v ponedeljek v novo sluzbo. Fajn vikend vsem Janica !Spet doma! Super. Ne dvomim, da si dobila pravi vpogled v določene zadeve in situacije.Kenslanje je dobra stvar Veliko sreče pri novi službi!!!! Držim pesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. avgust 2009 Prijavi Deli 23. avgust 2009 Čauči!Prišla iz Žičke, likovno - gledaliških delavnic, prerojena kot vsako leto ful fajn bilo, vmes bila iz lupilke čebule in krompirja povišana v montažerko lutkovnega filma punce iz lutkovne delavnice so se namreč spomnile, da bi imele kar film za predstavitev na koncu in smo z dvema fotoaparatoma sčarali čist simpatičen in gledljiv film (ker je kao Aliana mela tipa, ki je snemalc, pa bo zihr znala en film zmontirat ..) bom dala link, ko bo na you-tubu... danes preživela dopoldne na žurki, mama imela 70 let+ 50 letnico poroke sta praznovala.. vmes vidla, da je ata nekaj slabe volje in ga zvlekla stran, da mi je povedal, da je vceraj umrl njegov naj prijatelj.. tko da blo malo veselo - žalostno.. zdaj pa leživa z I. na kavču, jaz fotke urejam, on me pa s komadi od Zucchera seznanja brska po netu.. ful lep teden je bil Ja, Marsa, kul za reklamo.. daj še tko nared, da se klikne gor in ti odpre obrazec, kamor napišeš vprašanje al pa kaj takega... nisem zasledila maila al sem pa premal gledala... ? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 24. avgust 2009 Prijavi Deli 24. avgust 2009 Ja sej ni bila samo mastna. To je bil England efekt Smo pa dol tud spravili Enako. Pa nisem dost pojedla. Ampak če nimaš dovolj časa in denarja ... Pa stres ... in ti zapašejo poceni čokolade ... Jao. No, zdaj sem spet S in ne L. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 24. avgust 2009 Prijavi Deli 24. avgust 2009 če zaslediš kje, da ful kupujem les, pol bom zihr začela gradit noetovo....... Hudo! Pol so naši albino martinčki v bajti še ok ... bognedaj kač, škorpijonov ... ALELUJA; da si se začela oglaševat in da boš izkoristila svoje potenciale. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. avgust 2009 Prijavi Deli 25. avgust 2009 Film, ki nazorno pokaže posledice uporabe mobilnega telefona med vožnjoOpozorilo: Film vsebuje zelo eksplicitne posnetke. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. avgust 2009 Prijavi Deli 25. avgust 2009 Tole zadevo s filmom je pa še marsikomu za pokazat.Tudi jaz se lahko zamislim, kaj lahko pomeni trenutek nepazljivosti. :palec: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 27. avgust 2009 Prijavi Deli 27. avgust 2009 Dragi Lunatiki!! Sem včeraj že napisal cel roman in mi nikakor ni hotelo objavit.Nekakšen Error server....bb... Zdaj je pa sonce,pa se mi ne da...razbil sem dva kozarca in sem vesel. Jutr menda v Trst,pogledat za kakšen hlače in malo probat,če je italijanska hrana še kar je bila. To bo to, Aufidrzen majne dam'n und hern Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2009 Prijavi Deli 27. avgust 2009 Ne nasilju Tole zadevo s filmom je pa še marsikomu za pokazat.Tudi jaz se lahko zamislim, kaj lahko pomeni trenutek nepazljivosti. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2009 Prijavi Deli 31. avgust 2009 Hola Ekola, pa je dopusta konc. Sem si pa letos privoščil že dolgo željen potep po azurni obali preko Andore do Barcelone. Heh, kopal sem se v Nici, Cannesu, Barceloni, Costi Bravi in na koncu še v Strunjanu . Pa prevozil 3600 km in prehodil po moji oceni kar precej več k 100 km v teh dnevih, juhu, pa celo shujšal za 5 kg (že nazaj dobivam počas z večernimi čokoladami ). Večjih težav ni bilo. Le v Barceloni so naju mal okradli v hotelu sa 4 * (mal le zato, ker sva vrednejše stvari imela v kovčku s kodo, kovčka pa ni upal-a vzeti, odpreti pa ga ni uspel-a, mi je pa pri poskusih odpiranja poškodovala v Monaku kupljen ful fajn nož , sn ga komaj kolk tolk zrihtal doma), na račun česar sva potem dobila dost bl luksuzno sobo. Pa mal sem, predhodno opozorjen nanje, žeparje zezal, z nahrbtnikom na hrbtu, v njem pa le voda, karta in robčki. Mi je tip uspel maznit robčke, pol pa ni bil zadovoljen, pa nama je sledil iz metroja, dokler končno ni skužil, da sva ju (bila sta 2) zaznala in da nč ne bo. Mal je proračun prizadela tudi Andora z nepredvidenimi nakupi, saj so prostocarinska cona in s tem cene zlo ugodne. Sicer pa v glavnem naletela na zlo zanimive, vljudne in prijazne ljudi, povsod. Pa tudi že našla prenočišča za en od prihodnjih dopustov v Provansi. Z zajtrkom za oba 50 €, pa ful luštna mal starinska scena. No, tudi v centru gl. mesta Andore sva dobila za to ceno isto, skupaj s ful vljudnim in ustrežljivim hotelirjem, ki nam je prišparal marsikatero nevšečnost, predvsem z iskanjem avtomobila in parkiranjem (če koga zanima imam vizitko). Sicer pa ostali vtisi veri skračeno: francija obupen cestninski sistem in precej draga (tako v ita kot v fra je tud bencin velik dražji kot v slo, v španiji pa mal cenejši), na periferiji pa dost ugodneje in fajn folk, andora majhna, zelo zelena in prijetna (pireneji), glavno mesto pa nič posebnega, pa seveda polno trgovin, v Nici in Cannesu relativno prijetni plaži in kar zanimivi mesti, bolj Nica, v Monte Carlu sn se poleg vsega ostalega nagledal v velikih količinah ferrarijev, lamborginijev, bentleyev itd.ipd., sicer je mesto zelo lepo in dostopno tudi nam navadnim smrtnikom, tudi parkiranje v garažni hiši relativno poceni, Barcelona zelo lepa in fajna, povsod sledovi Gaudija, Dalija in tudi Picassa, na ulicah pa neverjetno dosti res kvalitetnih glasbenikov in drugačnih umetnikov (kupil kar 3 cd-je kar na ulici). No pa še velik tega, sam drugič še kaj napišem.....Vsekakor pa sem tako kot po vseh prejšnjih potovanjih še vedno prepričan, da se Slovenci nimamo česa sramovati ali biti zakompleksani zarad bilo česa, le malo bolj prijetno državo za bivanje vseh nas bi si lahko naredili, sicer pa imamo vse kar imajo veliki , vsaj vse tisto, kar potrebujemo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2009 O Mick, WB! Pestro sta se imela, super tud da sta tolk vidla. Kul da so vama dal boljso sobo in da sta uzivala kot se je dal! Francija je ze leta 2 pa 3 mela tak sistem (placas cisto malo, da si presenecen, kao sam tolk mal, na konc pa postekas, da je na vsake tolk in tolk km 'peage'. skoz sam peage, peage! v glavnem, ko vse sestejes, je to kr ohoho!)Ja, azurna obala je zlo lepa (jaz sem bla s fotrom v montecarlu ravno ko je bla dirka F1 - ceprav je pa to pomenilo, da je blo bolj al manj vse zaprto in nikamor se ni dal z avtom, vidt se pa v bistvu tud ni nc dal oz. sva potem nekje od zgoraj od dalec mal gledala).Prima v glavnem, da sta sve to vidla.Ja, sLOVEnija je super (kar se tice narave in tega, pri ostalem pa zal drsimo navzdol) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2009 Prijavi Deli 31. avgust 2009 Ola, Marsa Je bil špas to v hotelu. Drugi dan (sicer sva živela v Barci 8 dni) zvečer ob vrnitvi v hotel sva ugotovila, da so razmetana ženska oblačila . In nato, da rezervni avto ključ ni na mestu, kjer sva ga hranila. Ok, sva že na spletni strani hotela brala, da se je to kdaj zgodilo. Ajde, babja radovednost. Pol pa čez čas ugotovim, da je moj žepni nož ful zvit. Na kovčku najdeva sledi poškodb, ko je poskušal-a z nožem odpreti kovček. Nakar ugotoviva, da ni polnilca za baterije za fotkič, sam kabl še. Grrrr. Ko receptorjema razloživa zadevo, nama iz kuhinje prineseta drug nož Prvi trenutek sploh nisem zaštekal, šele pol mi je postalo jasno, da skor nič ne govorita in razumeta angleško. Čeprav sta vneto prikimavala in zagnano odgovarjala, v katalonščini seveda. Tako ju povabim v sobo in šele z "rekonstrukcijo" dogodka jima postane jasno. Seveda vse prešlatata in premikata, bi bila policija navdušena haha, vendar ju pustim, saj tako nimam namena na dopustu zgubljat časa za policijske postopke, škoda je itak bila minimalna. Malo manj minimalna se mi je zdela, ko nato k zmešana iščeva polnilec za fotkič, ki ga ni kar tako ajnfo za dobit, je že vedel-a kaj vzet. No kakorkoli, zahtevam pogovor z direktorjem, ki pa pride šele naslednji dan. Ko se zjutraj sestanemo, ded ne govori drugega kot katalonščino. No, pridobi si prevajalko, verjetno edino receptorko, ki govori tud angleško nekaj. Seveda se mu zdi vse zlo "strange", vendar le uvidi, da ne mutiva in da veva kaj govoriva. Ker ni znakov nasilnega vstopa v sobo, celo pridobijo računalniški izpis vstopov, vključno z najinimi in nama jih pokažejo. Itak je jasno, da je bil nekdo iz hotela ali z njegovo pomočjo. Odkloniva policijo, pa vendar opozoriva, da se ne počutiva več varno pri njih. Ponudi nama sobo v drugem hotelu ali pa drugo sobo tukaj z brezplačno uporabo sefa. Ne veva kaj bi, razmišljava celo, da bi ostala v tej sobi, ker se nama ne ljubi selit stvari, ko naju povabi pogledat drugo sobo. Je veliko boljša, res velika in udobna, s sefom, hladilnikom, kulsko kopalnico. Takoj se navdušeno preseliva. . Pa tudi sicer so odslej do naju še bolj pozorni in ustrežljivi. Ok, suma sumarum: nož sem doma spravil v prvotno stanje, ni škode, za nov polnilec sem dal 20 €, vendar je sodobnejši kot prejšnji, z možnostjo polnitve v avtu, preostalih 6 nočitev in bivanj pa je bilo veliko udobnejših in prijetnejših, se je konec koncev splačalo, dogodivščina, pa še naučila sva se nekaj, tudi biti še bolj previden. Sve u svemu, kul. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2009 super da se je tko izslo. mal poprckov pa ocitno mora bit. (sej je zmer kej).na letaliscu v medanu (in tud povsod po tenerifu) tud niso znal a ma 0 anglesk. sploh na letaliscu je blo mal stresno, k je bla sprememba leta oz. kar ene druge cifre oz. je letel v prago al kam. moj let kao...pol pa nihce 0 ne steka, je kr *klavstrofobicno* sam sm mislila da zato k je otok.sam ocitno romansko govorecim povsod dela anglescina *mal problemov*. kr drug noz so ti prnesl! fajn da si ga zrihtal.js mam tud enga nad dobrega, bi mi blo skoda ga unicit, mors met en dobr noz (sam js morm bit mal bl previdna z njim )Ja sej, povsod so prijazni oz. kakrsen si sam, tud mas odziv... tele scence so pa popestritev (ko si tu in se spominjas, tedaj pa so bl tecna in nezazelena popestritev ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2009 Prijavi Deli 31. avgust 2009 Ja, navadnga kuhinjskega so mi prinesl, k un iz bešteka. Pa ja, nož treba imet. Na poteh me vedno spremlja en tak k že sam zgleda kilersko, zdaj pa sn si zaželel enga manjšega, tanjšega, lažje uporabnega in nošljivega. No, k ima jekleno rezilo, se ga tako ni dalo več v nulo porihtat, vendar pa je uporaben, na prvi pogled povsem nepoškodovan. Bom videl, kako mi bo služil, če me bo preveč motilo, pač 1x nabavm drugega. Bi pa mi bilo mal žal, k mi je sicer ful všeč. Seveda, skor nimam slabih spominov na ljudi iz potovanj. Še najslabši v Turčiji, me je poleg slabega filinga stal enih 100DEM, to bi blo dans verjetn 100 €. Pred tem pa kup enih dobrih kontaktov v Turčiji, ta pa je takrat prec pokvaril vtis, takrat, dans ne vidim Turčije nč drugačne od drugih dežel, seveda pa sem se tudi takrat naučil, česar več ne bom počel na poteh. Vsaka šola nekaj stane. Ta 100 €. Še kar ugodno, če pomislim, čemu vse sem se kasneje na njen račun morebiti izognil. Sicer pa me je takrat okrog 20 letnega mulota še bolj neugodno presenetil moj takratni sopotnik, baje moj starejši prijatelj, ki se je tam šel neke čudne "igre", ki bi naju lahko veliko stale, še posebej mene, ki se mi do enega tamkajšnjega dogodka ni niti sanjalo, kaj se gre. Ampak usoda je bila blagohotna do naivnega, le v dobroverujočega mulota. Še dober Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2009 jp, svasta se naucis.sploh ce si sterlc, je fajn sledit tem vzgibom, ko se pojavijo oz. lohk na ta(k) nacin zelo izpopolnjujoce *se naucis* kej (od lajfa in v lajfu). Ze po difoltu pac strelc... mora bit res zlo kej druzga, da ne bi bil vsaj malo *potovalen* - najveckrat v primerih ko nekdo k je strelc ni tolk za poti in potovanja, je zadaj mocen kozorog - morda ima recimo merkur, venero v kozorogu, ki sta bliz soncu pa lohk ze iz njiju kaj sklenemo glede na polozaj sonca.... ali pa seveda kaj desetega se, asc itd., samo skorpijon ni glih mrzlicno za poti, ga pa zanima raziskovanje itd., tako da tud sco rad potuje, sam ne s tolk mewlami u rit' kot recimo strelc ... pol pa ce je se devica, k ok, ni glih da bi rekel, da je blazno *potovalna*, a je pa nemirna v sebi (tud zato 'skoz puca' itd.) - sam ponavad se to pr njej kaze bl pr krajsih relacijah, vsakodnevnih poteh in opravkih itd.No v glavnem - bika nimas nc, pol pravs. ja noz... jaz v bistvu kar shizim, ceprav se jih hkrati tud mal bojim, me pa fascinira tudi ali predvsem v nekaksnem *duhovnem smislu* (simbolnem, recimo). kot as, ki zalaufa v vesolje, kot nekaksna energija, sprostitev, hkrati pa 'cisti rez', zavest, tudi namera.... ... ... .......... poleg tega pa je se prakticen.no sama sem vedno mela kak noz(ic/-ek), pa nekak... zgubila, odvzeli, pokvarili, podarila.... a nobenega pa onega D.No pol sem ga presenetljivo dobila za darilo in bla ful hepi! Nisem mogla verjet, kok gre dobr v mojo roko!! Cist prav mi je! Je pa kar srhljiv, ko je tako strasno oster, za pogledat pa za v rokah ga met pa - masterpis. Sm vesela, k ga mam (se ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2009 Prijavi Deli 31. avgust 2009 Ta je pa dobra! Stari dobri LNF ima (zame povsem) novo podobo! En polzdrav vsemu, kar leze in gre po teh straneh! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. september 2009 Prijavi Deli 1. september 2009 O Piko, kako dolgo pa te ni bilo naokorog? leta? Nimam kaj dosti za povedat - odpeljala našo dijakinjo v mesto, je bila ena živčna razvalinica, nekaj jo črvičilo in tak. Paniko ustvarjala skratka.Ugotovila sem, da bo imela istega razrednika, kot sem ga imela jaz(pa ne vem, če to glih vrhunsko vredik - mene metalo v tistih časih ) to je to, kaj pa deca hodijo na isto šolo kot mati. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. september 2009 Prijavi Deli 1. september 2009 Kako se pa vam lepo dogaja na potovanjih Če bi meni vdrli v sobo, oz jo premetali, verjetno nebi tako mirno reagirala Ali pač, če nihče ne govori angleško. Pri nožu iz kuhinje pa povsej verjetnosti dobim napad tesnobe.To mi ne bi bilo dobro znamenje. Tako ali tako nisem avanturist, tako da na take zadeve nisem pripravljena Danes pa šola.Sine neverjetno hitro pokonci , v obleki......... opa, še se veselimo šole in prijatelčkov xokx Naj ga ta vzhičenost drži celo leto Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 2. september 2009 Prijavi Deli 2. september 2009 ma zakaj ljudje božji ne pobirate štoparjev? se vam tolk mudi, da nimate 10 sekund časa? mate tolk slabih izkušenj, vas je štopar/ka oropal/a, posilil/a, ...? ne marate, da vam kdo umaže ljubi avtek? vas, po domače povedano, boli kurac (in zvečer, preden se odpravite spat, prebirate duhovne knjige)? kel dilema... a naj dokončam to šolo, ki sem jo začela delat pred 10imi leti , kar bi mi vzelo max 2 leti? in ki jo sovražim, preziram in vse, kar je še takšnega, pa potem bi še morala it naprej študirat. ali pa grem v popolnoma novo smer, kar bi mi pa vzelo 4 leta, me pa res zanima, pa še nadaljnje izobraževanje bi bilo pač po želji, če bi me zanimalo, bi šla, če ne pa ne. sam zdej ta 4 leta, za najosnovnejše stvari skoz spravt, mi ne dišijo najbolj... pismu sej bi mela že 31 let, to je skor kot 100 pa fige sm (spet) zamudila, zgleda so letos extra zaželjene... se moram 1x že ob sedmih naslikat na tržnici. Aja ... kolko je pa že skor 34? Skor 150 Zarad let se pa res ne rabiš sekirat, veš kolko ljudi danes dela šole vseh vrst. Veš kaj... če te zanima, pojdi! v to novo šolo. Saj veš... novi začetki prinašajo spremembe v življenju. Najbolje je pa zavzet takšno stališče, da vse vzameš kot eno izkušnjo. Ne neg. al pa poz. ampak neki nevtralnega in se pustit presenetit.Sej bi ti priznal iz prejšnje šole nekaj predmetov sigurno npr. del matematike, slovenščine... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2009 Avtor Prijavi Deli 2. september 2009 ma zakaj ljudje božji ne pobirate štoparjev?jaz jih pobiram (pa se direkt jih pripeljem, ne sam do odcepa al pa kej), med drugim tud zato, ker sem sama prestopala 3/4 juge in 1/2 evrope (mal pretiravam - a ful je blo tega).je pa vcas tezko, tecno stojijo, ne mors ustavt, zaplejat na desni pas itd. tko da ni sam voznik neustavljalec stoparjem vedno *kriv*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.