Marsa 2. september 2009 Avtor Prijavi Deli 2. september 2009 ... zdle sele se ostalo prebrala..stekam tvoj problem, Macka... res tecn, take odlocitve.sam odvisno kaj ti rece notranji glas: za kaj imas vec utemeljitev? in kaksnih? Po 1 strani, ce ti nekaj ni, je mimo it v to, po 2. pa je tezko it *v novo*, nicesar si ne mores predstavljat.... (pa mamo hitro pri nogi par bremz dodatnih ).vendar saj v lajfu tud niso sam avtoceste - ki te pripeljejo (ali naj bi te) najhitreje in najbl smooth od tocke a do tocke b. .Vcasih se zdi, ko razmisljamo ali naj bi zavili na stransko cesto (ki pa je se vedno morda hitra cesta ), kolk casa in vsega nam bo to vzelo... a morda nam bo pa AC takoj vse vzela ali pa bo vse skupaj nezanimivo, prelahko, prehitro, presmooth. Tako da vcas po stranskih cestah se je se leps pripeljat na isti cilj - vcas pa so stranske ceste pravzaprav slepe ulice... pa se na teh si se znasel v nekem trenutku in casu in z namenom. Jaz tko gledam: ce bi si bolj ocital, ce bi nekaj sprejel (ker ti ne dela itd.), potem tega ne sprejmi (ce cutis da ni zate, ce se tolk poznas oz. si tolk v stiku s sabo).. ce pa bi si ocital, ker si nisi dal moznosti, pa: go for it! ( tanajblpametnikgrezadruge ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. september 2009 Prijavi Deli 2. september 2009 Ene dva meseca nazaj sem imela eno fajn izkušnjo. Sem pobrala 2 štoparja iz tujine in smo se tako ujeli, da smo 2 dni preživeli skupaj, sem ju malo pogostila in čim utegnem, grem k njima. Pa še tiste severne državice me zanimajo.Pa tudi nasplošno nimam problemov s tem, vem pa da nekateri mislijo, da bodo posiljeni itd... Mačka, če gre za 4 letno srednjo šolo, kakšna je razlika med recimo med osnovnimi predmeti (slovenščina, angleščina, matematika)? A si se pozanimala, če se ti mogoče kaj prizna? Da narediš samo deferencialne? Ne vem, jaz sicer nimam pojma, ampak se je pa vredno pozanimati... Ne sekiraj se zaradi let. Nekateri so tako obremenjeni s tem (predvsem z drugimi, ne s sabo) in potem pridejo vprašanja kot so: a ni že čas, da bi končala šolo? a ni že čas, da bi si enega fanta našla? a ni že čas, da se malce umiriš? a ni čas, da začneš delat na otrocih (ta je meni osebno najbolj :xx!: ). Ne pozabi, da delala boš še oh in sploh let... Če te to kaj tolaži! Good luck! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2009 Avtor Prijavi Deli 2. september 2009 a ni čas, da začneš delat na otrocih (ta je meni osebno najbolj :xx!: ). jp. jaz sicer nimam 'prava glasanja' tle (k kao *izpolnila topogledno poslanstvo*), sam "eden ni nobeden" pa to. In ko ti to rece pediater oz. rece tvojemu 5letnemu otroku (ali 4letnemu): kdaj pa mislite kako sestrico narocit?in otrok samo debelo gleda, nepripravljen oz. o tem nikol ni razmisljal, ker s tem sam nima problemov (kak ne, ko je pa zato on edini car ), mu ugledni pediater NJEMU (! otroku!) rece (in to s tecnim tonom v mojo smer, ki sem prisotna v ordinaciji, ker tako mora bit, ker je otrok tolk majhen, seveda pa nimam prava glasanja): "no bos rekel mamici, da to je 'pa treba', pa 'dolgcas vama potem ne bo' in podobno)!!!Skratka, hocm rect, da poznam kake tele situacijice, ko nekdo namesto tebe nekaj sklene in ne pozabi ti to v vsakem trenutku -dobrohotno kakopak- predlagat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. september 2009 Prijavi Deli 3. september 2009 Šele zdaj sem prebrala Mickove potovalne dogodivščene - in vidim, da čisto strelčevsko tole - na koncu vse tak kot treba.Mogoče bom kandidatka za tisto vizitko:)) (sam bog ve kdaj) Ne vem kakšen strelec sem, bolj bogi - zgleda preveč sco in devica pri meni na delu, pa bik tudi...nič kaj daleč po svetu še nisem uspela prit..ni problem it. Problem se je spravit. Tole moje sidro je težko ko sto mater. Nikak, da ga dvignem. Moje izkušnje s štopanjem - zanimive, sem štopala včasih in takoj pogruntala, da je pomembno kje se postavim. Na začetku avtobusne postaje recimo. Da ima avto kje ustavit. Vidim velikokrat, da štoparji naredijo veliko napako - se postavijo za parkingom, ali za avtobusno postajo. Tudi ko ga ugledaš, mu pol nimaš kje ustavit, rikverc pa nihče ne bo peljal. stvar je v tem, da moram še koga drugega prepričat, da je ta odločitev dbest zame. ker pač rabim pomoč - denarno in itak bi mi (mi bo) človk rekel, kaj si zmišljuješ zdej nekaj, tik pred nosom maš šolo, pa sam kako leto al dve ti manjka do konca, dej to, pa ti pomagam (pa še - ja kaj si pa do zdej delala, zdej pa imaš, in blabla... (kar je sicer čisto res, ampak jebiga, tko je zdej)). ker če se pa odločim za uno, ki mi je všeč, pa to pomeni dnevno 6 ur vožnje... ali pa pač flat + služba v lj (pa oboje zanesljivo, ne da ti po dveh mesecih rečejo, da se lahko spokaš). kar se mi zdej zdi praktično nemogoče. vsekakor hvala, je fajn dobit kak feedback hm..ok..že prav, da greš študirat tisto, kar te veseli. Konec koncev je treba delat najmanj 30 let v nekem fahu, pa če ti to gre na jetra, kako boš hodil v službo. Kako bo to delo opravljeno?ampak ej..ni pa nujno, da ti glih financirajo starši vse. toliko si stara, da pa že lahko za sebe poskrbiš. in po mojem mnenju - pazi - mnenje mame, ki ima študenta in dijaka na skrbi - je prav, da za svoje glasbene želje poskrbiš sama. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. september 2009 Prijavi Deli 3. september 2009 Muci, poslušaj srce, pa boš vedla kaj je najbolj prav... enkrat sva se o tem že pogovarjali, sem mislila da si se že odločila (no očitno se še vedno nisi)...Mislim da če se odločiš za Ljubljano, da boš tudi našla kaj za preživet, ta čas ko boš morala študirat. Samo korak naprej je potrebno napravit, pa ne se preveč pustit strahu da te blokira. Good luck! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 3. september 2009 Prijavi Deli 3. september 2009 Muci, poslušaj srce, pa boš vedla kaj je najbolj prav...Mislim da če se odločiš za Ljubljano, da boš tudi našla kaj za preživet, ta čas ko boš morala študirat. Samo korak naprej je potrebno napravit, pa ne se preveč pustit strahu da te blokira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2009 Prijavi Deli 3. september 2009 In ko ti to rece pediater oz. rece tvojemu 5letnemu otroku (ali 4letnemu): kdaj pa mislite kako sestrico narocit? :xx!: Ta pediater bi sigurno podprl zakon o obdavčenju ljudi brez otrok... Z vprašanjem "kdaj bodo otroci" se po moje srečuje večina ljudi, ki konča šolanje oz. ima neko resno zvezo oz. je star več kot 25 let. Nadležno je, poskušamo preslišati... Je pa skrajno neprimerno če to slišiš od zdravnika in na tak način. Totalno beden dan danes. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. september 2009 Prijavi Deli 3. september 2009 Nikol nisem ustavljala štoparjem.. razen tistim parim iz vasi, ki sem jih poznala.. ma ne vem, očitno so me uspeli kvalitetno prestrašit, ker sem vedno že spustila gas pa mi je pol neki reklo, da v bistvu pa rajš ne bi.. trapast, verjetn..zdaj bi po moje čist ustavla.. sam se ne spomnim kdaj sem nazadnje srečala kakega štoparja.. mam itak večinoma samo po Ljubljani vožnje, če grem pa na morje, sem pa ponavad na motorju, tko da ne pride v poštev.. sva bla na badmintonu zdajle.. kul, mal za razmigat se. itak sem 2x zgubila, tko da nisem tolk navdušena, kot bi bla drugač kar se pa pediatrov in otrok tiče cepec.. men pa začuda še nihče ne teži.. celo babice in dedki ne.. boljš zanje jutri bi blo pa fajn it mal delat.. najboljš, da se kar spat spravim.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. september 2009 Prijavi Deli 3. september 2009 ja, se spomnim, da sva že govorili... takrat sm potem dobila službo, pa mi je pobralo ves čas, tko da je vse drugo odpadlo. hvala Razumem. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 zavod za zaposlovanje, ne starši. glasbene želje? ne bom komentirala tega raje, sploh. pa tud sicer ne poznaš situacije, tko da tole zdej je bilo zelo mimo ustreljeno.Vredik pol.Ker dobim mlade ob večnih študentih. Nečakinjin tip se tolikokrat vpisal, pa izpisal, pa prepisal, pa padel, pa prođe vrijeme, on pa še vedno nima niti prvega letnika nobenega faksa. Zdaj si bo sam plačeval, ker končno starši odtegnili pomoč. Nečakinja pa na dobri poti, da sledi temu.Pa tudi naša ta starejša bo po ta zadnji dobla, če ne bo matematike naredila ker ne vem, koga vraga sem založila keš za dom pol Jaz pa rikverc ne vozim - štoparjem Sem pa v tej vsej kolobociji uspela narediti tehničnega nad zadovoljna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 ma zakaj ljudje božji ne pobirate štoparjev? se vam tolk mudi, da nimate 10 sekund časa? mate tolk slabih izkušenj, vas je štopar/ka oropal/a, posilil/a, ...? ne marate, da vam kdo umaže ljubi avtek? vas, po domače povedano, boli kurac (in zvečer, preden se odpravite spat, prebirate duhovne knjige)? kel dilema... a naj dokončam to šolo, ki sem jo začela delat pred 10imi leti , kar bi mi vzelo max 2 leti? in ki jo sovražim, preziram in vse, kar je še takšnega, pa potem bi še morala it naprej študirat. ali pa grem v popolnoma novo smer, kar bi mi pa vzelo 4 leta, me pa res zanima, pa še nadaljnje izobraževanje bi bilo pač po želji, če bi me zanimalo, bi šla, če ne pa ne. sam zdej ta 4 leta, za najosnovnejše stvari skoz spravt, mi ne dišijo najbolj... pismu sej bi mela že 31 let, to je skor kot 100 Nočem ti rečt "naredi tako", lahko ti pa mal namignem iz svojih izkušenj: Kadarkoli sem sledila temu, kar sem nekje globoko v sebi čutila, da to TO (saj veš o čem govorim ), mi ni bilo kasneje NIKOLI žal, pa čeprav ni bilo vedno lahko (lahke poti in prave poti niso nujno iste). Ko sem sledila , se je nekako vedno pokazala pot in rešitev, in to največkrat tam, kjer je niti slučajno nisem predvidela. Štoparjem pa ustavljam, sploh na naši cesti od vasi v dolino, nimamo avtobusa in kaka stara mamca jo kar peš maha v dolino, če jo prepozno opazim, grem tud nazaj v klanc v rikverc, da jo poberem (ta mlade pa počakam, da sami prtečejo) pa drugi v vasi tud ustavljajo, k sem imela avto pokvarjen nisem niti enkrat pešačila, zmer kdo ustavi. ( pa drugač nismo glih kakšni svetniki zbrani v tej naši vasi - ampak štoparjem pa res ustavljamo, ne sam domačim). Ena taka navada, ki se me drži in ustavljam tud drugje, če imam le prostor v avtu. Nobenih slabih izkušenj in nekaj ful zanimivih in dobrih ljudi! Pred leti se je enim znancem zgodila nekaj res poučnega. So šli na vikend na isti dan kot sin, samo mal kasneje, vsak s svojim avtom. Ob cesti zagledajo enga človeka, ves krvav nekaj maha naj ustavijo, pa so mislili, da se je najbrž tip pijan stepel al pa zvrnil v jarek, bi jim avto umazal in se peljejo kar mimo. Pa se je potem izkazalo, da je bil to njihov sin, ki je z avtom zletel s ceste v precej globok jarek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. september 2009 Prijavi Deli 5. september 2009 Mick! Pozdravčke tudi dragi! PIKO! Ti si bil pa med pogrešanimi, že neki časa nazaj... Muci, poslušaj srce, pa boš vedla kaj je najbolj prav... enkrat sva se o tem že pogovarjali, sem mislila da si se že odločila (no očitno se še vedno nisi)...Mislim da če se odločiš za Ljubljano, da boš tudi našla kaj za preživet, ta čas ko boš morala študirat. Samo korak naprej je potrebno napravit, pa ne se preveč pustit strahu da te blokira. Good luck! za najboljšo odločitev zate... ......ah ja. Lep petek. Finally the spell has been broken In zdej sem lahko dost bolj naravna, zdej se mi ni treba več zadrževat in lahko povem več.... Ene dva tedna nazaj sem se nehala obremenjevat z določenimi zadevami, nehala bit tolk zlo racionalna in skrbet za življenje po "reglcih", sej mogoče me bo to še kdaj teplo, ampak zaenkrat mi je tega dovolj... zdej hočem bit bolj sproščena, ne rabim met vsega "tko pa tko" pa "do te meje"... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. september 2009 Prijavi Deli 6. september 2009 Ene dva tedna nazaj sem se nehala obremenjevat z določenimi zadevami, nehala bit tolk zlo racionalna in skrbet za življenje po "reglcih", sej mogoče me bo to še kdaj teplo, ampak zaenkrat mi je tega dovolj... zdej hočem bit bolj sproščena, ne rabim met vsega "tko pa tko" pa "do te meje"... [/color]Pametna odločitev :palec: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2009 Avtor Prijavi Deli 7. september 2009 Hojla! (ciao Piko! ) nic kej dosti ne pisem, prvic ker nimam cesa pisat, jamrat se mi pa ne da, drugic pa ker me boli zapestje, ker ne morem naslonit roke, ker imam premajhno mizico in mam roko v bistvu v zraku (pa mal se na spicastem robu).Iz istega razloga tud nc kej z veseljem ne pisem mailov in OSev...Skratka, pr men vse po starem (vse crknjeno, mrknjeno), razen noga je pac veliko boljse, vendar se ne cisto ok, kar pomeni da je res bla ornk poskodba (vmes sem si ze spet zacela led dajat, ker ko sem zacela malo muvat, me je zacela spet bolj boleti)...Nc kej spodbudnega, skratka... nekako zivotarim se vedno.... sem pa bla vceraj po enem mesecu zunaj, na krki - me je prisla frenda pobrat in me nazaj pripeljala in sem bla vse popoldne na zraku koncno spet! No in moram to delit. Najprej ko sva prisli na ekolosko kmetijo, so naju pricakali teli cortki macji (da je mal manjkalo, da nisem enga dam vzela ), za lazjo predstavo velikosti pa dodajam se fotkico ko jo ima frenda v rokah.No potem kasneje (ze pri njih) pa so prisli eni obiski s tole pasjo mrcinco, ki sem dodobra preizkusala prag njene potrpezljivosti in brezmadezno bele cekancke! Kaj sem z njim pocela, pa to ni blo vec res! Ze za gobec sem ga grabila in vse, ful sva se igrala in to je ornk pes, mocen ko shus, me je enkrat kar na tla vrgel (se tolk bolj, ker ne morem cepet zarad noge oz. nisem tolk okretna se), skratka, kaj takega pa se ne, ce bi bla jaz on in bi z mano en to pocel, bi ga totalno zgrizla.No men ni naredil nic, dajem pa fotko, kaj je nastalo iz moje majice (iz rokava). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. september 2009 Prijavi Deli 7. september 2009 Hojla! (ciao Piko! ) nic kej dosti ne pisem, prvic ker nimam cesa pisat, jamrat se mi pa ne da, drugic pa ker me boli zapestje, ker ne morem naslonit roke, ker imam premajhno mizico in mam roko v bistvu v zraku (pa mal se na spicastem robu).Iz istega razloga tud nc kej z veseljem ne pisem mailov in OSev...Skratka, pr men vse po starem (vse crknjeno, mrknjeno), razen noga je pac veliko boljse, vendar se ne cisto ok, kar pomeni da je res bla ornk poskodba (vmes sem si ze spet zacela led dajat, ker ko sem zacela malo muvat, me je zacela spet bolj boleti)...Nc kej spodbudnega, skratka... nekako zivotarim se vedno.... sem pa bla vceraj po enem mesecu zunaj, na krki - me je prisla frenda pobrat in me nazaj pripeljala in sem bla vse popoldne na zraku koncno spet! No in moram to delit. Najprej ko sva prisli na ekolosko kmetijo, so naju pricakali teli cortki macji (da je mal manjkalo, da nisem enga dam vzela ), za lazjo predstavo velikosti pa dodajam se fotkico ko jo ima frenda v rokah.No potem kasneje (ze pri njih) pa so prisli eni obiski s tole pasjo mrcinco, ki sem dodobra preizkusala prag njene potrpezljivosti in brezmadezno bele cekancke! Kaj sem z njim pocela, pa to ni blo vec res! Ze za gobec sem ga grabila in vse, ful sva se igrala in to je ornk pes, mocen ko shus, me je enkrat kar na tla vrgel (se tolk bolj, ker ne morem cepet zarad noge oz. nisem tolk okretna se), skratka, kaj takega pa se ne, ce bi bla jaz on in bi z mano en to pocel, bi ga totalno zgrizla.No men ni naredil nic, dajem pa fotko, kaj je nastalo iz moje majice (iz rokava). ej Marsa ... tle ti pa družbo delam za nogo in še popih na zapestje ... tale poškodba res ni bila nedolžna .... zdaj nimam biti kaj pametna ... upam, da ne boš imela večjih posledic super izlet ... vem, da si uživala, ker krka je čudovita reka ... tako zelena mogoče bi bil že čas tudi za novo mačico ... mimi ima sedaj že dosti let ... saj družbe ob tebi verjetno ne pogreša ... bi jo pa verjetno naučila "reda po tvoje" ... men so tudi takšni mali tigerčki najbolj simpatični mlada, še igriva mrcina sodeč po rokavu bejžte fantje ... mal heca ... upam, da ne zameriš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2009 Avtor Prijavi Deli 7. september 2009 itak je zdaj pri mitji... (mimi namrec)...sem jo peljala predno sla na morje, no pol je pa nisem sla iskat, ker sem se tud selila.. zdej je pa do nadaljnjega tam.ja, sem razmisljala, vendar se nisem odlocla. prvic je izdajalsko do mimi (ko ni vec mlada, pa naj jo en klinc gleda al kaj ), drugic pa.. pac mimi je tudi prijateljcek, jaz pa trenutno nimam energije za vzgajat. To se grem ornk al pa 0 (vse moje macke so ble super vzgojene ).men tud, predno sva parkirali, sem ze iz avta letela: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii () ja, najbrz ni prav star, vendar ze povsem odrasel...ogromen pes v bistvu...evo ena fotka z njegovim lastnikom, za primerjavo velikosti (in ta tip ima vsaj 1.85, ce ne 90) bejzte fantje? ja sej eni upostevajo tvoj nasvet. (da kao 'sprzim tipa', 'rezem jajca' ipd. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. september 2009 Prijavi Deli 7. september 2009 nisem mislila tako ... ja pa res, da se domači ljubljenčki, še posebno, ko se že v letih - mačke še bolj kot psi - različno odzovejo na novega člana ... marsikdo si naslednjega omisli že prej ... mogoče tudi zato, da bi lažje prebolel izgubo tale mrcina bi bila sigurno po godu moji coprnici ... moži se in ravno sedaj oponaša volka po kuhinji ... evo, že leti na balkon, ker je očitno zavohala nekajkonkretnega ej ... če bi bila fant .... bi najraje imela ob sebi nekaj energičnega, kot si ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2009 Avtor Prijavi Deli 10. september 2009 ej ... če bi bila fant .... bi najraje imela ob sebi nekaj energičnega, kot si ti...ja sej, verjamem. sej obstajajo tud taki... sam vcas pa men pol taksni niso vsec... (itak pa nisem sam energicna, pac pa tud lena, pusi in ostalo... - tako da - se kr poklopi v plus pa minus) najprej sm prebrala, da si bila na krku ja pa res, iiiiii a jih oddajajo? se glih odločamo, a čemo imet že zdej kako novo mačico... nečak & nečakinja že vsa navdušena, pa takoj 100 možnih imen zanjo, še preden smo sploh karkoli dorekli haha, bi bla na morju, vesde. sam zdej sem tle. ja so jih oddajal, sam sej ti ni treba glih v Znojile ( ) lazit za mackonarje. Ce pa je se vedno interes, pa povprasam za cifro (ena je se bla, tamala - sicer jih je blo vec, sam so ble porazgubljene po placu pa nisem mogla vseh not dobit pa sam ti dve fotkala)... ~~~ Vidm da bl *abjajc*. Vsi cist povozeni in cudne scene (shiju - nisem edina )In zdej mam pocas tega dost.Mal bo treba reda narest inu ostalo pa s polnimi jadri zaplut.(velik je teh 'ampak-ov' - ne morem tega in onega, ker noga, ne morem unga, k to.... - ok, bom pa tist k lohk. v danem.... tko je treba!)Dosta vise! A smo al nismo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. september 2009 Prijavi Deli 10. september 2009 A smo al nismo! Veš de smo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 Pravjo,da tak kakor lastnik,tak pes.....in v dost primerih to drži. A je že kdo jedu polže?Sam to une s hiškami.Ker moj sosed je okol naše hišeneki nabiral in oni to jejo.Hm,zakaj pa ne Če mi zmanka vsega bom pa tud to.Čeprav mamo zdej vse zelenjave čez glavo....pridelamo.Bomo cel vikend prešal jabolka za kis.Se že veselim.... Se je vse super,čemaš sadje itd,sam ti vzame ogromno časa.Težko delaš 8 ur pa še pol obdeluješ vse.No,če je en partner doma al pa ma tako delo se da.... Pravjo,da bo dež....jst pa pravm:let it be! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 BTW, une polže, k jih sosed okol tvoje bajte nabira (s hiško; veliki slinar) so zaščiteni! In je tko, kt bi čaplje lovil in jedel. Prepovedano! Še v življenju jih nisem jedla, baje se jih pa nabira zaprte (tp, hiške morjo bit zalite, ne da polž veselo ven leze). Pa neka maslena česnova omaka se je zrawn omenjala ne vem, men ni, da bi jih jedla, morda, če bi bla res laaaačna in nič drugega na voljo. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 Zanč v Grčiji probala direkt iz hišice ven (brez lupince jih že jedla, z bešamel omako in so mi bli fajn..).Tole je blo pa... hmmm.. ok, recmo da je ful zoprno, ker moraš z zobotrebcem iz hišice ven potegnit in ga celga vidiš.. in ni glih prijeten pogled.. in pol tud okus ni, da bi človk tole ful še kdaj hotel ponovit.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 BTW, une polže, k jih sosed okol tvoje bajte nabira (s hiško; veliki slinar) so zaščiteni! In je tko, kt bi čaplje lovil in jedel. Prepovedano! Še v življenju jih nisem jedla, baje se jih pa nabira zaprte (tp, hiške morjo bit zalite, ne da polž veselo ven leze). Pa neka maslena česnova omaka se je zrawn omenjala ne vem, men ni, da bi jih jedla, morda, če bi bla res laaaačna in nič drugega na voljo. a ni to veliki vrtni polž, tudi vinogradniški ... ker slinarji so vsi brez hiške ... tisti rdeči, rjavi, črni mene ni potegnilo, da bi jih probala ... motilo me pa tudi ni, ko so se mastili poleg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 11. september 2009 Prijavi Deli 11. september 2009 Evo mene.Jedla polže na Malti.Pa tudi če sem prej - ko so se mi Maltežani že pri planiranju izleta totalno režali, da bom prvič probala polže - bila rahlo skeptična, kako bom ubogega polža stlačila po grlu ...So mi bili potem res dobri! Nič sluzastega, nič nagravžnega ... ...kr neki so mi teli predsodki - kravce, pipike ja, polžev... pa ne?! Skratka jst full redko jem meso, polže pa ni blo švoh probat. Seveda od nekoga, ki jih zna pripravit. ...mater je bil tole za en komentar od mene?!Nič živijo, nič kako ste... ... danes sem spidi Uživajte še naprej Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 Če kdo rabi polže, mu jih še naberem.Če so zaščiteni, potem............. moram merkat z izjavami.Osebno jih ne konzumiram (še), tistega ki jih je zaščitil, me pa strašno zanima kje živi. Povsej verjetnosti v bloku in nigdar v življenju mu ni bilo potrebno živeti od svojega dela na polju. Jih je za izvoz. Najbolje pa (polža), da ga bom prosila naj mi neha kolovratit po zelniku, rožah.............. in neha delat škodo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.