čebelica01 21. april 2016 Prijavi Deli 21. april 2016 moja mačkona, ko je umirala, se je skrila za pečjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 21. april 2016 Prijavi Deli 21. april 2016 'Nekoga moraš imeti rad' http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. april 2016 Prijavi Deli 21. april 2016 vse je minljivo tudu mi, ljudjebomo končali v večnih loviščih očitno je danes dan za pogovor o Smrti.Hodimo danes tko mi štirje z dvema pesjanoma po poljski poti, ko Razbojnik kar naenkrat reče: "Vsi bomo enkrat umrli"Pol smo bli pa kar tiho. Ko sem Pesjanko pospremila na zadnjo pot, sva predelovala z Razbojnikom tudi smrt. Kaj to je, da ne pride več nazaj,...in potem smo predelovali smrt še par mesecev (več kot pol leta). Potem je za nekaj časa nehal. Do danes, ko je spet začel s tem: "Vsi bomo enkrat umrli." Babice kar poskočita ob teh besedah. Še mene mal zbode http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ph34r.png 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 21. april 2016 Prijavi Deli 21. april 2016 vse lepo in prav ... ampak, dajte svojim živalcam umret naravne smrti ... kdo vam daje pravico za evtanaziranje ... evtanazija je umor ... vi pa trdite kako imate radi svoje male prijatelje ...vsako bitje se rodi z namenom in zraven spadajo tudi bolečine ... Eh, Šaman, kako naj ti povem sploh kaj na to?.. Dobila sem to čudovito mačje bitje, ko je bilo staro manj kot 2 meseca, jaz pa 17 let, skrivala sem jo v svoji sobi par dni, preden jo je oče zalotil in ga je, strogega kot je bil takrat, vseeno takoj zašarmirala in je lahko ostala za zmeraj - z mano je dala skozi marsikaj- zmeraj spala ob mojem vzglavju; ko sem se kregala s starši, me je z gobčkom nežno suvala/mirila, ko sem jokala, me je tolažila..bila je potepuške sorte, vendar po dlaki in karakterju sodeč, hibrid s siamko in te se navežejo na človeka, ne na prostor. Ko sem bila noseča, je predla tesno ob mojem trebuhu, dete pa brcalo nazaj ☺. Ko smo z dojenčkom prišli na obisk, je legla ob njegovih nogah in ga budno pazila- sploh ni bilo potrebno ji pokazat mesta ob njegovih nogah, vse je razumela, kot zmeraj. In kot sem jaz razumela njo, sedemnajstletno, ko me je utrujena od življenja in bolečin gledala z zadnjimi močmi.. Človek je težko pameten v takih situacijah. Še enkrat bi jo dala uspavat, če bi bilo potrebno in tudi vsakemu ljubemu bitju bi pomagala na oni svet, če bi me prosil. Vprašanje ali si večji monstrum, če to narediš ali če ne.. 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silver 22. april 2016 Prijavi Deli 22. april 2016 Vse mačje zgodbe so mehke , tople in kosmate ... pasje so zveste in konjske so ponosne . Tako jih mi vidmo , tako jih vidimo živet in takonam tudi odidejo . Imeti rad ima pa toliko pomenov in načinov , kot je ljudi na zemlji. Vsak si izbere svojega, v prepričanju, da je najboljši.Po moje tu nihče ne skopari in ne kalkulira ... enostavno daš od sebe , kar premoreš . Včasih je dovolj, drugič ni . Vedno je malo egoizma,veliko čustev in vedno preveč navezanosti . Ne morš pa imet rad by the book ... tko to ne gre . Tud priročnika za uporaba človeka še ninihče napisal. . Ko ga nekdo bo in bo tudi zares uporaben, potem človek ne bo več človek in tisto, kar bo nastalo, ne bo znalo več imeti rado. 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. april 2016 Prijavi Deli 22. april 2016 evtanazija ... hmmm ... ljudje si lastijo druga bitja ... in potem, enkrat ... se zgodi :- zgodi se, da žival ne ustreza več merilom tvojega udobja in koristi zakaj bi sploh imel žival ... zakaj bi nekdo imel rad staro "odsluženo žival, ki ti ne prinaša zadovoljstva" ... in potem si v bistvu samo sebe želiš odrešit nege starega bolnega prijatelja ... - ali pa imaš žival iz čistih koristi ... namenjeno itak za zakol ... in če žival zboli ali se huje poškoduje, jo zakolješ pač malo prej ... in potem sam sebi lažeš, da si ji pomagal, da ne bo trpela ... vsi si tako zelo želimo biti svobodni ... hkrati pa zasužnimo vse okoli sebe, držimo rabeljsko sekiro nad okolico ... ker nas tako uči religija ... vatikanska, mohamedanska, katerakoli že ... kaj je prav in kaj ni, pa je odvisno od odseka tvoje življenske poti in stanja zavesti ...Nisem ziher... Ti pol ne ješ mesa? Ker te enkrat razumem, kot da ne, enkrat ja. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. april 2016 Prijavi Deli 22. april 2016 Niso to tako različne stvari, kot misliš. Veterinarka mi je že skoraj leto nazaj, ko je Gustav šepal, rekla, da mu lahko dajem zdravila proti bolečinam, samo naj vem, da to ne gre v nedogled - v eni fazi odpovejo ledvice. Misliš, da je s sredstvi, ki lajšajo bolečine človeku, kaj drugače? Anesteziologi točno vedo kolikšna doza, koliko še življenja.Ja meni se tudi ne zdi tako različno. Če posegamo, posegamo. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 22. april 2016 Prijavi Deli 22. april 2016 Res je pri evtanaziji preširok prostor za manipuliranje, ampak saj tako, kot pri vsem, se da napisat zelo dober, vseobsegajoč zakon brez lukenj. Jaz sama se ravnam po svojih zakonih v marsičem in marsikdaj- verjetno sem bolj etično naravnana kot marsikdo, ki je sledil vsaki črki zakonov in pravil- jaz tako ravnam, ker je tako prav in tako čutim, nekdo zato, ker je treba. Zame velika in pomembna razlika. Kot to tvoje mešanje hrušk in jabolk v tej temi, Šaman. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. april 2016 Prijavi Deli 22. april 2016 moj neobvezujoč nasvet je : ne hodi v anglijo, ker te bojo pojedli kraljevi kanibali ... saj ravno zato je angleška kraljica pri devedesetih še tako vitalna ... in pasala bi ji ena vroča silvijina župca z rezančki ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngSem že bila, pa me niso pojedli. Nisi pa odgovoril. Koncu koncev, saj me ne zanima, samo razmišljala sem vse sorte prej. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. april 2016 Prijavi Deli 22. april 2016 Se vidi da je ta polna luna spet ena izmed tistih "čudnih"...da bi jaz povedal kaj vse se mi je dogajal v zadnjih dneh bi napisal skoraj polovico sci-fi romana. In to kljub temu da sem skoraj totalno na off. Tukaj pa neke bajke o evtanazijo, ipd. Dejstvo je, tudi če se evtanazija uzakoni ali ne, se ne more ugoditi vsem ljudem...Kar se pa mačkov tiče. Tako kot pri igricah, potrošili so vseh 9x življenj in potem je čas za "pet semetary" ali mačja večna lovišča. Kar med vrsticami pomeni, da lahko kasneje še zmeraj pridejo na obisk v podobi duhca na kakšno mačjo kafu ali whiskas. Kao za dobra stara vremena, ki so ga preživeli na tej zemeljski kugli...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. april 2016 Prijavi Deli 22. april 2016 pri nas se že vsaj 20 let držimo naravnih pravil ... pomagamo živalcam kjer je možno in dovoljeno ... saj živalca ti pove kaj želi in dovoli in kaj ne ... ostalo prepustimo naravi ... in ostanemo prijatelji ... in zanimivo, živalce se nam vračajo v novih telesih in s starim znanjem in navadami ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Če si kao dr Dolittle, da jih razumeš kaj govorijo...če pa nisi moraš pa študirat kaj hočejo z mimiko in "čivkanjem za gluhoneme" povedat...in v večini primerov nastane "šum" v komunikaciji...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Nekatere živalce se vrnejo z novim živalskim telesom, nekatere pa zaradi različnih vzrokov lahko dosežejo "promotion" in se vrnejo v človeškem ogrinjalu...in potem ko odrastejo lahko začnejo pričati bajke kot recimo kad sam bio čovjek- mačka... Glede narave pa...tudi njej se včasih malo zmeša...in takrat na zemljici postane dobesedno luda kuča...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 22. april 2016 Prijavi Deli 22. april 2016 Pa zna bit tudi res, da se kdaj ljudje precenijo v odgovornosti in skrbi za domačo žival..Kužka ali muco ipd. nebeška bitjeca si nabavijo, obdržijo še preden seštejejo vse proste in razpoložljive okoliščine....minute...Potem pa se dogaja, da to sožitje ni ravno zamišljena idila.. Poznam primer, ko se je v partnersko skupnost nabavil dobermanček - šesti v leglu...Že pri mamici se je ves čas boril za hrano...od seskov so ga odrivali močnejši bratci in sestrice....V garaži je lutajoč pojedel neke žeblje in bil operiran....In po tem dogodku je bil posvojen paru, ki si je dobermančka blazno želel...Razmišljam, da je bila ta želja vseeno bolj na imidž pogon, ker so mu kmalu zatem opretaivno spodsekali še repek in ušesa.......Koliko nervoze je bilo v tem kužku že od malega...Lastnika sta ga sicer dresirala...in zdelo se je, da se bo nekak vse Ok izšlo...pa ...Rodil se jima je otrok in pes je postal precej ljubosumen..Te znake ni kazal vedno....včasih se je prijetno igral z otrokom ...spet drugič je mel neke iznenadne finte....Odzunaj si je začel lastiti prostor po katerem se je vodil sprehajat...in znal je kdaj neubogljivo zagalopirat proti mimoidočim...(Enkrat bi kmalu ena nosečnica zaradi tega pospešeno rodila )Potem sta imela neke pogovore s trenerjem psov..pa jima je ta svetoval vaje, previdnost...A se je vmes že zgodilo, da je ugriznil njunega otroka v ličnice...In takrat sta se lastnika zelo na hitro odločila za evtanazijo...In The ende...tale story se je končala .... Res je, da do evtanazije tu morda ne bi rabilo niti priti....ker je bilo veliko napačnih odločitev in neznanja med samo vzgojo psa..že od takrat, ko sta bitje prevzela v odgovornost...So zadeve o katerih moramo dobro premisliti kako in kaj ."Kakor vemo in znamo" morda niti ni tako dober odgovor za takšne odločitve in ravnanja, če se predhodno sami odločamo za tak korak, .In res je, da si ljudje zaradi večjega razpolaganja moči lastimo in v svoji nevednosti podrejamo, prilagajamo ostala živa bitja, naravo, naravne zakone...( Tu se lahko povsem strinjam s tem kar je želel sporočiti Shamann ) Sam nekaj drugega pa je ljubljeno bitje gledat kako v bolečinah umira...Naj bo to človek ali pa žival...Brala še takšno Tibetansko knjigo mrtvih, ali pa nekatere povzetke religioznih vsebin ....je to v trenutku prakse le teorija...ker če imaš le kanček empatije - takrat veš, da te proseče oči trpečega prosijo le, da je bolečine čimprej konec...In če do zadnjega storiš vse kar lahko ...in drugega več ni ....in če si sam nekakao kdaj v življenju probal hude bolečine ....potem takrat ne ostane skoraj nič drugega kot, da olajšaš te zadnje minute.... Navsezadnje tudi, če verjamemo v reinkarnacijo bi se lahko vprašali o tem kakšen zapis, travmo, podoživljanje, in s tem koristnost karme zapusti bolečina v nadaljni krog življenja...? O tem kako pomemben je doprinos medicinskega lajšanja bolečin in anestezije pa morda naslednjič... mam ravno te dni mucho za povedat...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif 2 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 22. april 2016 Prijavi Deli 22. april 2016 Pogledat je treba v vedske spise kaj tam pravijo o evtanaziji, jst osebno mislm, da je evtanazija humano dejanje, če je le ne izvajajo potomci suder in candal, parijev in gozdnih Jožekov..ker pri slednjih se ve da so v ozadju dediščina, dnar, nekrofilija itd itd.. se prav vse iz gune teme Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 22. april 2016 Prijavi Deli 22. april 2016 wow, domoljubka mam kar karmične izkušnje glede teh kužkov in ostalih živali... najprej se moram odkupit za ta prvega psa Huskyja Rona šmrc... pol se trudim za Tijico in Lolico. lejliko sem pa oddala, ker me ni marala:( težko razložim, koliko mi psi predvsem pomenijo, pa ostalo tudi... samo bom kar tiho bolj, ker sem včeraj pojedla mesni burek. in trpim še zdaj zaradi tega. res, res, res... se trudim. na koncu bomo itak živeli spet v jamah (od kraterjev ) in se namesto besed vlekli za dreadlockse, upam. in vse kar boš hotu jest, boš iz lastnega potu in krvi. in če pride kak volkec zraven, si bosta delila plen, ... en krompir im just so sorry because the animals are suffering.. we want freedom!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 23. april 2016 Prijavi Deli 23. april 2016 angelit, ti maš poseben način pisanja. meni deluješ odštekana.zvedla, da si zračno vodna kot jaz (sonce/ac). nikol ne bi rekla, ker čutim, da sva si čisto nasprotje. domy je pa poet. poetsko žilico mam tut js in to se vidi, ko prideš k meni na obisk. sem idealist po duši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 23. april 2016 Prijavi Deli 23. april 2016 oj, malo sem. odvisno koliko je človek normalen, za nekatere sem premalo... vpičena pa sem za določene reči, ta moja teža, pa potreba dejanska po odpuljenosti. jaz ne morem tega sveta preveč, bi bla na sedmem oblačku, pa krilca bi imela :/ mam polhen kufer tega sveta. mam vse živo v ognju od lune, do marsa, venere, jupiter, neptun, pluton v strelcu. sej jaz sem tudi moji best frendici čisto nasprotje. mam močno astro karto, samo kiron v dvojčkih, ne vem mislim da 11 hiša, v nasprotju z levom v tretji torej mars venera... dobro da ne jecljam. pa še dovolj energije mam, da sem jezna na vse te konstelacije, bi jih kar skenslala, pa sebe tudi. zato vidim edino rešitev v ljubezni, posebej v praksi. danes sem zato peljala kužke v gozd, nas je zalotil dež. pol sem debatirala z nonico, ki je nerazumljena vsem, razen meni. neverjetno. ne štekam, da je ne štekajo, ona je zame super! taka faca, je bila enkrat v šempetrski bolnici, cel žur nardila. vse po domače... si vsa opomogla, po mojem ker so jo meli vsi radi. drugače kozorog. ona res zgovorna bejba. jaz rabim enga takega, domačnega, nezateženega, zgovornega ob sebi. to me sprosti, mam filing da ni treba ravno takoj zbežat. ker jaz sem s hrvaške, še pred vojno smo prišli v slo. in toliko pritiska od ta starih, ... zloba agresija, vse se je zlilo name. jaz sem jim baje uničila familijo. tko, da je borba ta lajf zaenkrat. upam, da bo kmalu med in mleko. ::: danes sem jim pol še skuhala kosilo in zbežala v svoj soul azajlum. zdaj mi je pa dolgčas. jutri gremo s tato in nonico pogledat njeno bajto nujno moram zraven, nona hoče. pol hoče, da gremo v restavracijo, groza. sem rekal da bom šla ta cajt na kafe, tata pa bi najrajši živel od zraka. tata je ful dobro ohranjen tip delaven, priden, samo živc, bog ne daj da stopiš na očijev živc. pa migrene ma. ne morem pomagat. lahko samo šopam energijo. zato sem pa morala stran od doma, kdo upa, to zrihtat. čim manj se vidimo čim boljše. sej bomo itak v nebesih skupaj spet:/ komu se da. bom spet prosla boga, da se spet rodim, ker si bova šla na živce spet... mater sem se razpisala, upam, da nisem nadležna. lepo se imejte... verjetno bom še pisala. upam, pa da bo kmalu mir. lp 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 23. april 2016 Prijavi Deli 23. april 2016 juhu se zmenila za masažico, s fajn osebkom:) so happy... lastnik stanovanja je tudi maser. mi bo pokazal prijeme so, thank you God. for all of us:) love rules... bom ratala še hujš kot bojante.. ga moram malo pobezat, nič se ne javi lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 23. april 2016 Prijavi Deli 23. april 2016 U-poštevanka, ti si naš podmladek. Nujno se moraš razpisat o svojih čustvih in občutjih. Ti bom jaz krila hrbet s tem, da bom še bolj zaružila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 24. april 2016 Prijavi Deli 24. april 2016 Nismo šli nikamor, ker bo baje sneg tam dol. Strašno , v sredo mam masažo. Grozno me je strah. Včeraj smo se masirali tle pri meni, sem dobila pohvalo, da se je frend pač ful sprostil in da imam ful nežno energijo:) jaz bi delala ravno to, samo natetiš na kakšne mone in res me je strah. nekaj me je spraševal, glede spodnjega perila :/ boli me kifel glede perila, enmu že menjam plenice, zame je job job. Upam, da zaslužim kaj. Upam, da je normalen. Lpjček Domy thanx za lajk <3 pa ceres! Love you pupe! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 24. april 2016 Prijavi Deli 24. april 2016 V glavnem. Please spravte M z moje postelje. Ta je vtrgan. Nema više k meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 25. april 2016 Prijavi Deli 25. april 2016 oj, malo sem. odvisno koliko je človek normalen, za nekatere sem premalo... vpičena pa sem za določene reči, ta moja teža, pa potreba dejanska po odpuljenosti. jaz ne morem tega sveta preveč, bi bla na sedmem oblačku, pa krilca bi imela :/ mam polhen kufer tega sveta. mam vse živo v ognju od lune, do marsa, venere, jupiter, neptun, pluton v strelcu. sej jaz sem tudi moji best frendici čisto nasprotje. mam močno astro karto, samo kiron v dvojčkih, ne vem mislim da 11 hiša, v nasprotju z levom v tretji torej mars venera... dobro da ne jecljam. pa še dovolj energije mam, da sem jezna na vse te konstelacije, bi jih kar skenslala, pa sebe tudi. zato vidim edino rešitev v ljubezni, posebej v praksi. Gre se tut za starost. Sem precej starejša od tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. april 2016 Prijavi Deli 26. april 2016 No, so me s skupnimi močmi prepričali, da moja ideja o natur farbi las...ni dobra baje za moja leta. Da me baje postara sivina. Jaz pa kar zadovoljno sivi pramen na levi strani lasišča gledala. Tak, da se zdaj počasi odpravljam v barvalnico ))V bistvu -itak vseeno. Lasje s v k.. pa če še malo barve gor zmečem, se niti ne bo hudo poznalo.Da ne bom baje takšna razsvetljena po svetu hodila....Mi je bila ena ženskica všeč zadnjič. Takšne močne lase je imela, kot jaz nekoč...sivina se prepredala med rjavimi in meni je prav simpatično zgledalo. Lepa frizurca, in uštimana. Pri meni pa vse skup žalostno zgleda, res.Pred leti v Budimpešti sem eno gospico tudi naskrivaj gledala...pismo se mi je drzna zdela. temni in sivi lasje skup..en tak mix in ful dobro bilo videti.Ampak...moje doma so rekle NE. Da jim ne bom sramote delala s takšno glavo ...še me kdo kje ja vidi... (da o tem, kaj bi si mislili (ker meni itak dol visi) niti ne govorim).Tko...še eno mavrično uro sem končala, pa pladenj en sem sfugirala...pa križ...mater, da sem produktivna res... 4 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
A65 26. april 2016 Prijavi Deli 26. april 2016 @ nataly>>>No, so me s skupnimi močmi prepričali, da moja ideja o natur farbi las...ni dobra baje za moja leta. Da me baje postara sivina. Jaz pa kar zadovoljno sivi pramen na levi strani lasišča gledala. Tak, da se zdaj počasi odpravljam v barvalnico http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png))V bistvu -itak vseeno. Lasje s v k.. pa če še malo barve gor zmečem, se niti ne bo hudo poznalo.Da ne bom baje takšna razsvetljena po svetu hodila....Mi je bila ena ženskica všeč zadnjič. Takšne močne lase je imela, kot jaz nekoč...sivina se prepredala med rjavimi in meni je prav simpatično zgledalo. Lepa frizurca, in uštimana. Pri meni pa vse skup žalostno zgleda, res.Pred leti v Budimpešti sem eno gospico tudi naskrivaj gledala...pismo se mi je drzna zdela. temni in sivi lasje skup..en tak mix in ful dobro bilo videti.Ampak...moje doma so rekle NE. Da jim ne bom sramote delala s takšno glavo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.png...še me kdo kje ja vidi... (da o tem, kaj bi si mislili (ker meni itak dol visi) niti ne govorim).Tko...še eno mavrično uro sem končala, pa pladenj en sem sfugirala...pa križ...mater, da sem produktivna res... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png<<< Pošiljam kar cel link frizur in pri nekaterih tudi sivi niso čisto 'mimo' - le dovolj odpuljeno je treba biti postrižen in imeti živahne oči. Ne poznam te, a skoraj bi si upala stavit, da so tvoje takšne. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png https://www.google.si/search?q=grey+hair+older+ladies&biw=1024&bih=635&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi2mcLD9azMAhVBph4KHUw5APcQsAQIIA#tbm=isch&tbs=rimg%3ACSLa-06KHb0ZIjhLz_1UZju9vyapUC12XbKGZCeqMkpVU7yi1Y2xrKlAII_1Iq4glvvGLASc43V89FHC7FMdEJLGu-GSoSCUvP9RmO72_1JEXDdmHF1muQQKhIJqlQLXZdsoZkR4tB2vvaGOiYqEgkJ6oySlVTvKBGqo82tZTkQ9yoSCbVjbGsqUAgjEewd44X1EatsKhIJ8iriCW-8YsARlOERHpY_1SPAqEglJzjdXz0UcLhF3oIaUu0DF1ioSCcUx0Qksa74ZEWBP2Kar0u-F&q=grey%20hair%20older%20ladies 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 27. april 2016 Prijavi Deli 27. april 2016 ... se očitno pridružujem klubu zbujajočih se ob 3h zjutraj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon21.gif Jaz se tudi včasih prebujam ponoči, pa bolj ob dveh kakor ob treh. Me pa ne moti to nič, še fajn se mi zdi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png se zbudim in si mislim oh jeba, je že treba vstat... potem pa pogledam na uro in si lepo oddahnem, ah saj imam še par uric pred seboj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png in prec lepo zaspim nazaj.Tudi ko me zbudi budilka, dam na 'snooze' ... pa lahko še 5min dremam. Tistih 5min je presladkih http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngZadnje čase imam drugačen problem - ne morem zaspat. Prej sem hodila spat kmalu po osmi uri, zdej pa je enajst preč, pa sem še vedno budna ko zajec. Začuda me (še) nič ne matra tole pomanjkanje.... Dežuje - končno http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png včeraj je še celo snežilo kakšno uro. Moram prav obut bote in it pogledat, kako se kaj drži krompir in ostalo. 3 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 27. april 2016 Prijavi Deli 27. april 2016 Sivi lasje...Moja sodelavka se jim je prepustila. S tem, da vseeno skrbi za striženje. Po cca 3 letih je še vedno ne morejo vsi sprejet, a samo zato, ker so jo poznali prej z drugačno barvo. Meni se po svoje zdi simpatično. Je neka romantika v tem stilu. Tudi sama razmišljam o dnevu, ko se mi ne bo dalo več barvat. Na linku simpatičnih sivolask je videt, da to niso samo sivi lasje sami po sebi, to je še vedno barva, preparati, roka modnih frizerjev. Moji naravni sivi in večina njih niso romantičen nežen dih sivine. Ponavadi je to brezbarvnost in utrujenost las. Tak da, sivolaska nekega dne bom, a če že bom, potem želim bit v stilu, pa bo verjetno spet treba dodajat kaj preparatov. Priznati moram, da sem pri sebi sklenila nekaj o čim večjem trudu in urejenosti do konca. Kajti moja mati je med vikendi harala po stanovanju še s šminko od prejšnjega dneva, nepočesana, ali pa viklerji v laseh in šlafroku http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif . Jebigasad, ne govorim o tem slabšalno, ampak tako je pač bilo v tistih časih, ni bila edina. Pridružujem se tudi Klubu 3 zjutraj. Zgleda, da v današnjem tempu življenja jetra najbolj nahebejoj (ura jeter). Sicer pa že kar nekaj let spim v razponu: od skoraj nič do pretežno slabo, srečna, če strnjeno prespim 4 ure. Temu sem enostavno prilagodila ritem življenja. V službi se trudim z več ali manj koncentracije vseeno iztržit maksimalno, doma se pa prilagajam s svojim tempom. Če bi se še doma šponala do konca, bi pa res pregorela. Enkrat več, drugič manj, povpreček je ravno pravi. Danes prost dan, juhej. Naj živi OF, čeprav premalo zainteresirana, da bi raziskovala pravo ozadje. Na kofi grem dopoldne, štango držat prijateljici v veliki stiski in bo več vredno od ozadja OF. Pa naša malčiča bi tudi pasalo kaj videt, a je treba prvo raziskat, kje se nahajajo in kakšne namene imajo. Ni dobrodošlo, da ti tašča kar plane na vrata http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png . Še starejši par bom prečekirala, če imata fraj in kje se nahajata. Morje sta omenjala, apartma prijatelji seveda http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png. Starejši je podpisal novo pogodbo za šiht, z višjo plačico. Preseneča me na polno, neki ambiciozen ratuje. Je pa stanje tako, da imajo oba sinova, kljub starostni razliki 4 leta in ena snahica, diplome v lektoriranju. Pač, vmes sprememba smeri, pavziranje, pri enem dvoletna raziskovalna diploma in take...Samo naša snahica, sedaj mamica, je najbolj pridna in dosledna, z univerz.izobrazbo in tudi najbolj odločeno vsem pove, kaj je red http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif . No, jz se kr družim z ostalimi, ki bolj ali manj zadeve prilagajamo razpoloženju in "bioritmu". Življenje je samo eno (recimo) in ni, da bi se posvečal samo delu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flowerface.gif Prijeten zapečkarski dan ali pa pogumno ven, kljub dežju ali hladu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smesko.gif 3 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.