Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Mick, moje sožalje xvrtcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Tudi moje sožalje Mick :V:

drži se.

(in hvala - moja mama zdaj že razgraja na internem oddelku x:Ix peni okrog ne kurjave, pa okrog vsega..tak, da bo skoraj za odpust domov - po moje - še vedno ni izvidov CT)

Cookie - saj okoli zaslužkanja sem padla na rit skoraj lani okrog božiča, ko sva z gospodičem za deci kuhanega vina dala 1 euro - a jaz tule prodajam 1l -za ta keš.

tak da svinjarija..

frendici prodala včeraj(ker ji pred nosom zaprli sadovnjak, pa so naši v soboto več nabrali zato) nekje15 kg za 1 evro. Hotla plačat, jaz pa pripadnik čistih računov - in ona zadovoljna, jaz pa tudi x:)x

aja - mislim, da je konec zdaj z obiranji jabolk - so baje danes poškropili, da bodo padla dol.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Mick xrainbowx

Nataly xupx :detelca: xcrossfingx

Vsem ki potrebujejo popihi in poboži xsrcx

Danes sem spet preizkusila Golica tv, deluje. Zajki že 3h drnjoha. Ne moreš verjameš. Ok to pomeni, da jaz tudi na videz nekako poslušam ampak ej...nečemu se človek mora odrečt, če hoče imeti malo miru x;)x

Včeraj sva bili z Zajki na ljubljanskem maratonu kot navijačici. Ful velik tekačev in navijačev se je kar trlo, ki so spodbujali tekače sploh tiste iz 42km proge. Vsa čast in kapo dol pred vsemi, ki so zmogli in pretekli. Ena izmed zanimivih stvari se mi je zdela, da je bilo veliko tujcev med njimi tudi cel avion Nizozemcev, ki so se organizirali in si najeli avion in hopla čez drn in strn na naš maraton :palec: vse se da če se hoče.

Drugo leto bomo pa poskusili z Lumpijevim tekom na 300m, če bo zainteresirana. Jo bomo trenirali čez poletje profesionalno x:Dx

Novičke za Nataly-lift je čudežno začel delovati ob času, ko sem morala oditi ampak je bil promet peklensko zagozden v petek, tako da sem seveda zamujala kamor sem bila namenjena. Ampak ker vesolje poskrbi za vse je zadeva potekala zelo usklajeno. Vsi naročeni smo zamujali. Tako, da je bilo vse usklajeno x8Dx

Iščem varstvo za Zajki v Ljubljani. Najraje v kaki skupinici nekaj otrok, ker vrtec je skoraj nemogoče dobiti. Če ne že vsak dan pa vsaj 3x na teden za 4-5h.

Če bi kdo vedel za kako varstvo, prosim, da mi sporoči.

Priprave za pisanje diplome potekajo vendar zelo, zelo z zamudo, ker enostavno ne spravim vsega skupaj. Zato potrebujem varstvo.

Drugače pa se nekako prebijamo skozi vsakdan večinoma z igračkanjem trenutna naj igrača je kužek, ki ga kličemo howhou, ki ga češemo, vozimo na sprehod, ga hranimo, božamo itd....moja hči je velik pasjeljubec. Na sprehodih recimo, ko ugleda ponavadi kako starejšo gospo z manjšim kužkom gre vedno zraven in z varne razdalje začne dialog s psom (zveni kot dr. Dolitlle) x:Dx ker je zelo prijazna lahko tudi poboža kužka, potem si s svojo majhno ročico nekako pridobi prostor še na povodcu in kao kužka pelje na sprehod. Do tu vse ok....problem se začne, ko je mrcino treba vrnit :madpro: takrat nastane jok in stok, da je kar srce parajoče poslušat.

lep dan vsem xwizardx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Andreja

Rip.Depresija jo je ubila, bližnjega roke ni bilo. Jutri je pogreb na zagorskem pokopališču v krogu bližnjih...upam, da se vsaj sedaj pojavijo.Obesila se je za kljuko, našla jo je njena mala hči.

Hvala vsem xsrcx

Sedaj bo treba nekako zdržati še priprave in pogreb, potem pa za par dni odpotujem nekam v naravo in mir, pa v miru razmislim o nadaljevanju življenja. Takšna izkušnja te spremeni.

Imejte se lepo in radi :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

, potem pa za par dni odpotujem nekam v naravo in mir, pa v miru razmislim o nadaljevanju življenja. Takšna izkušnja te spremeni.

Imejte se lepo in radi :palec:

:palec: jaz sem bila tako navezana na svojega nonota,skor bolj kot na starše in moram reč ,da svojga "oča" še zdej sanjam,

zavoham njegov vonj po lovskih oblačilih,kot bi me spremljal.

ponavadi zaprem oči,nasmeh se mi prikrade na obraz in občutek sreče,da je ob meni. xsrcbumx

mick ,narava je prava izbira. xsrcx :palec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Čudne novice letijo na kup:

1. mama nima tumorja (hvala bogi), pač pa ogromna jetra - celo pod popek se raztezajo. Neverjetno tole (ok..pa da bi bila alkoholičarka bi bilo jasno zakaj, zdaj pa mi pa tole pešanje srca in takšna jetra nekak ne gredo skup).

sploh nimam pojma, kaj naj pričakujemo.

2. baje je naša firma med tistimi, ki ne plačuje prispevkov za penzijon. sem pa cel dan v službi in ne morem šibnit na davčno in preverit, če to kaj res. so se pa vodilni zavili v molk. bomo videli torej.

bil včeraj spet desant pikapolonic. Prejšnji četrtek vse polno pikapolonic na bajti in rinile not, včeraj pa tudi. Vseh barv in oblik x:px (od črnih z dvema rdečima pikicama, do rdečih z črnimi pikicami, do rumenih in oranžnih.) lepo je bilo tole videt.

Ja - narava je prava izbira.

In žalovanje je proces, ki traja. Solze namenjene za to, morajo preteči, pa magari čez pol leta.

(ugotavlja sestra zdaj to, ki jo je napad joka stal tipa - je bil tale tip sošolec od pokojnega svaka in ji nepremišljeno pokaže srednješolsko fotko - češ naj prepozna njega in pokojnika...itak, da je prepoznala samo svojega ex moža in planila v krčevit jok. Posledica: ugotovitev, tipsona, da ima pokojnika še zmeraj rada(mislim, kaj se te čudi) in jo je dal na ignor.

Je jokala zdaj sestra dva dni skup neprtetrgoma. (zaradi tipa, zaradi pokojnega in zaradi sina - ki bo šel v Afriko službeno) skratka...imela očke kot dolarje.

bo že.

:O: Nat,

poglej na plačilne liste, ali so tam prikazani odvedeni prispevki za penzijo; sicer ne vem, kaj bi ti to (dokaz na plač.listi) točno pomagalo (iztožljivo??-ne vem, na kak način, ampak ta način zihr obstaja!), ampka poleg tebe (in ostalih zapolsenih), je oškodovana tudi država. Ne vem, kaj točno treba ukrenit, delo.inšpekcija ali kaj?? A po tel. se pa to ne da izvedet al kako?

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Hvala Cookie - ne sem že klicala na davčno - samo osebno ti zaupajo tole.

Res..kje je torej pravna država?

Nekaj plačilnih list imam - nekaj pa sem jih glih zadnjič v navalu jesenske čistilne akcije junački skurila. :vragec: :vragec: sem prej preučila - na plačilni listi navedeno, da je firma odvedla keš tja. ali pa vsaj namen imela :vragec: :vragec:

(edina tolažba je, da sem tule nekje štiri leta. in upam, da so mi vsaj nekaj od tega plačali.)

Ok - kaj se jezim..zakaj ni torej Durs poslal obvestilo? nekaj v stilu: aha..ne plačujete prispevkov..itd itd.., ne pa da nikomu nič.

ampak sem optimist še, bomo videli jutri. Sem sodelavca prejle domov klicala, naj gre preverit, je hotel kar v šok pasti (on kar lep čas že tule)

Bohvet, kolk je še takih neplačnikov :vragec:

pomoje ne obveščajo zato, ker bi se danes (in ne jutri!) zgodila cesta.

Da delaš 20, 25, 30 in več let, a plačani prispevki za polovico manj, ob tem, da delaš petkom i svetkom stalno ob grožnji kako predrag da si in kako kitajci vse nardijo bolje za pest riža :xx!: ne bi blo čudno in deviatno, da komu poči film pa poferderba vse šefolikovsko in si pol za 30 let uredi stanovanjsko vprašanje s polnim penzjonom :o|o:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...