Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Saj se z bajpasi da enkratno živet še kar lepa leta.

x^x eh, bolj životarITI

:palec: moje globoko sočutje ob vseh teh smrtih, sam veš, sem mislila , da sem se ob vseh umirajočih , ob katerih sem bila, da sem otrdela, pa zmeraj znova spoznavam, da ima ima življenje tozadevno še veliko nepredelanih lekcij zame :xx!:

Čujte tak sn lačna , da ne vem, ki bom spala.....pa da mi nebi kdo opeval neokrnjene narave, pa nič luksuza pa nič ...ker ga bom po njuški.......recimo straniščna školjka, radiator , topla voda, .....

al pa sranje pod smreko pa da ti brije okoli riti severni veter s snegom xrolleyesx

uživajte v domačem komfortu :wOOt: x:px :onfire: postelja, hladilnik xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

danes spet mal pozno vstala,včeri spet glava bolela xrolleyesx

mislim,da zarad centralne,suh zrak....pa sem pol zračila,je bilo bolje,sam kr ena napetost v glavi....

seveda sem v postli pol zvečer zvizualizirala lekarno in zaspala ,kot ubita x:)x

danes razmišljam o svoji službi.

pred kakim letom in pol sem imela toliko problemov v tej službi...psiha,napetosti,borba,jeza,žalost,krivica...

zdaj pa je stvar popolnoma drugačna. :palec: že kake pol leta sije sonce,situacija se je obrnila.

iz črnega na belo,neverjetno.

pa še napredovala sem ,spoštujejo me zaradi mojega karakterja,prej so me napadali in zaničevali.

borila sem vse na vse štiri in naenkrat se je vse obrnilo. xDDx :eek:

menadžer pravi,da me je povišal ,ker sem se znala potegniti zase in se borila,kar v njegovem umu pomeni,da se bom znala tudi za firmo in me zato

začel tretirati drugače kot ostale,ki hodijo v službo samo zaradi denarja in rutine.

moram reči,da sem zelo zadovoljna s svojim delom in komaj čakam na konec bolniške,da lahko spet z veseljem delam svoje delo.

zanimivo,da moja služba ni niti približno tisto,kar sem si želela početi v lajfu,pa vendarle uživam.

vedno bolj mi je všeč,čeprav je izčrpajoče.vseeno mi daja zadovoljstvo.upam ,da tako ostane x:)x

lepo je ,ko si stimuliran,pohvaljen tu pa tam in lepo je tudi,da znaš priznati napako in ,da je tudi to spoštovano.

lep dan želim vsem. xsrcx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

danes razmišljam o svoji službi.

pred kakim letom in pol sem imela toliko problemov v tej službi...psiha,napetosti,borba,jeza,žalost,krivica...

zdaj pa je stvar popolnoma drugačna. :palec: že kake pol leta sije sonce,situacija se je obrnila.

iz črnega na belo,neverjetno.

pa še napredovala sem ,spoštujejo me zaradi mojega karakterja,prej so me napadali in zaničevali.

borila sem vse na vse štiri in naenkrat se je vse obrnilo. xDDx :eek:

menadžer pravi,da me je povišal ,ker sem se znala potegniti zase in se borila,kar v njegovem umu pomeni,da se bom znala tudi za firmo in me zato

začel tretirati drugače kot ostale,ki hodijo v službo samo zaradi denarja in rutine.

moram reči,da sem zelo zadovoljna s svojim delom in komaj čakam na konec bolniške,da lahko spet z veseljem delam svoje delo.

zanimivo,da moja služba ni niti približno tisto,kar sem si želela početi v lajfu,pa vendarle uživam.

vedno bolj mi je všeč,čeprav je izčrpajoče.vseeno mi daja zadovoljstvo.upam ,da tako ostane x:)x

lepo je ,ko si stimuliran,pohvaljen tu pa tam in lepo je tudi,da znaš priznati napako in ,da je tudi to spoštovano.

lep dan želim vsem. xsrcx

:palec: :palec: super! in fajn slišat, da obstajajo šefi, ki to opazijo in razumejo :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:palec: moje globoko sočutje ob vseh teh smrtih, sam veš, sem mislila , da sem se ob vseh umirajočih , ob katerih sem bila, da sem otrdela, pa zmeraj znova spoznavam, da ima ima življenje tozadevno še veliko nepredelanih lekcij zame :xx!:

Čujte tak sn lačna , da ne vem, ki bom spala.....pa da mi nebi kdo opeval neokrnjene narave, pa nič luksuza pa nič ...ker ga bom po njuški.......recimo straniščna školjka, radiator , topla voda, .....

Vsaka smrt neako zaznamuje posameznika, pa če jih je bilo 1000.

Do vsakega bližnjega nekaj čutiš, tega se ne da kar izbrisati, saj to je več kot dotik.

Upam da si se najedla (naspala, uporabila vse luksoze stanovanja............)

Re so samoumevne vse zadeve. Bog ne daj, da zmanjka štroma - recimo, kaj šele vode. Panika, saj še oprat ne znamo na roke. xrolleyesx

moj šef - xsuperx JE ZAKON

:palec: x:Ix :palec:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

V Baziliki v CP. Mislim, da pa imajo po vseh Sanolaborjih in pa tudi lekarnah pa v DM itd....

Sam tolk... dans kupila semena pegastega badlja v Sanolaborju.. čaja baje ni fore delat, ker tista snov, ki pomaga jetrom, ni topna v vodi.

mal brskala zdaj po netu in povsod priporočajo kapsule.

nič, bom šla tud kapsule kupit, tele semenčke bom pa zgrizla namesto sončničnih :)

loesje

Spet nazaj -

bom kar tule zapisala- zunaj prekleto smrdi... nosnice pečejo, spominjam se nekaj let nazaj... na tem forumu sem beležila urne koncentracije So2- ne najdem več... vem da je Marsa zame odprla temo... mi zna kdo pomagat?

Hm, pravi problem imate v Zasavju ja. upam, da se tole v dobro vseh nekak končno reši.

Ok. Ledvice porihtala :palec: ali so bili čajčki - preslica +zlata rozga ali matični mleček. mislim pa da čajčki.

sem dobro v glavnem. imam srečo, da si hitro opomorem. naj tako ostane :palec:

kuhala že enormne količine bograča v petek -prvič v lajfu in celo ratal. v soboto bila na martinovanju, v nedeljo kuharila martinovo južino -vključno z desertom (hruškami kuhanimi v vinu+sladka smetana).

sem pazila, da nisem preveč alkoholizirala -že zaradi ledvic in policije. skratka fajn je bilo.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:Dx x:Dx

sem šla menjavat gume prejle. najprej se odpeljala do hudo reklamiranega vulkanizerja, ki je imel temu primerno gužvo in dva hiteča mladca za mašinerajami. malo postopam, klinc, ne bom tule čakala, bom šla kar do "svojega" vulkanizerja (tip ima v bližini nas vikendico) - pripeljem, takoj na vrsti, štirje občani delajo, šlo kot po tekočem traku. Lilo je kot za stavo in pol na dvorišče pride romska familija. Mati pjevalka, oče kitarista, sin harmonikar, ga užgejo en venček narodnih, pol pa še enih par za dodatek. Jih vulkanizer vabi pod streho oni pa ne..bojo kar ne dežju. In jim je pol dal dvajsetaka, pa so zašpilali še eno rundo.

nekak me ganilo tole.

nakar se pripelje kombi z bolgarskimi tablicami. Prišli so po rabljene gume. Tudi moje so šle v promet. mi pravi pol vulkanizer: če mislimo, da je pri nas revščina, kaj je šele tam. in bolgarček se prisuče pol z buteljko rdečega, vulkanireju pa itak uslugo naredil.

zdaj sem nabavila še en lep pisker x8Dx pa mrežo in ostanke ploščic dobila v trgovini.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:)x jutro,

matr mal musklfibra danes,2.dan terapij -včeri sem malo pretiravala s fitnesom,pa bazen,pa vse to.....

tolk sem si želela migat ,telovadit,ker dolgo nisem mogla,da sem hotela kar vsa orodja sprobavat x:px

čist sem not padla .hvalabogu zzzs časti tri ure na dan terapij,pa še bazen in jacuzzi x8Dx

tko,da uživam.

edin še kake masaže bi lahko pripisali x:Dx :inocent: pol bi bil pa res komplet.

ampak nič zato,je pa dragi doma naj* z masažami x:Dx

čez eno uro pa spet ponovitev...vaje ,fitnes,elektrika,pa za poslastico bazen-z morsko vodo seveda,za finiš pa še 20min.jacuzzija x:px

pismu napotnico bi mi lahko pripisali kr za celo leto :inocent: pa pravjo ,da sem lahko srečna za 14 dni,ker morda v prihodnje tud tega ne bo več

oziroma samoplačniško :o|o: kot veliko drugih zdravstvenih zadev.

lep dan vsem xsrcx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

dan.

hehe, cigančica, ti tudi na fitnes x:px jaz se tudi spravla v ponedeljek na fitnes, se odločla, da bo treba spet začet malo bolj migat. mičken me mišice bolijo. pa dobro, bo boljše. šla zjutraj po prvem delu šihta na fitnes samo odlavfat, da se malo razmigala, pol proti večeru pa me cela vadba. zdle spet šibam nazaj v službo. saj rada hodim v službo, samo tale deljen čas :o|o:

na bazen bi šla ...

lep dan vsem x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Hojla vsem, znanim in neznanim x:)x ... 27. maja sem zadnjic komentirala...ne morem verjeti, da je minilo ze toliko casa...

pri nas dogajalo vse zivo... najvecji zakorakal v srednjo solo...na zacetku bil malo zmeden, zdaj se je ze znasel... Zoisove stipendije nismo dobili, ker so spremenili cenzus na 4.91 oceno...brezveze, smo se ze sprijaznili...samo otrok pa ni dobil lepega sporocila... bil je eden izmed dveh, vpisan v solsko zlato knjigo, pa vsa ziva priznanja, Stefanovo, pa Vegovo itd. je prinasal domov, pa so bila " samo " srebrna in ne zlata, ki edina stejejo... mi je zadnjic rekel, ko sem ga "solala" za malomarno trojko; za kaj pa se bom trudil ?...brez veze :vragec:

srednjemu se svira peti razred in ocene, pa snov itd... pa odlocili smo se z njegovimi alwrgijami za bioresonancno zdravljenje, ker imam zadosti alergij in tega, da kuharce nimajo pojma in nagajajo...bomo videli, kako bo...pravkar smo zakljuciliz zadnjo terapijo, zdaj nas se caka samo kontrola...

malcek se vedno nonstop polulckan, kak dan je dobro, potem se kak dan petkrat polulcka xrolleyesx xDDx ...

ja, mozek se vedno ni naredil diplome, se vse nekako odmika... je ze kar leto on pol, ko je koncal, pa mu ne znese in ne znese...

v tem casu smo pricakovali tudi novega otrocka, pa se nam je v petem mesecu premisli pridruziti :sori: ... vsi smo se ze zelo veselili, pa smo bili toliko bolj zalostni....sem bila od avgusta tudi na bolniski, ker me po zdravnisko ze emso daje :vragec: .....sicer mi je kar pasalo x;)x , moram priznati...samo se je prehitro koncalo :C: ...

ja, gripe pa ne bomo dobili, ker smo iz Gorickega x:Dx x^x ...

drugace postala se bolj senzibilna in zavedna vsega okoli sebe...pa dogajajo se mi take stvari, da se vcasih sama sebe prestrasim x:Dx

evo, v nekaj stavkih zajetih pol leta xcivx xDDx ...

pozdravcek vsem xsrcx

Mojca

Hojla vsem, znanim in neznanim x:)x ... 27. maja sem zadnjic komentirala...ne morem verjeti, da je minilo ze toliko casa...

pri nas dogajalo vse zivo... najvecji zakorakal v srednjo solo...na zacetku bil malo zmeden, zdaj se je ze znasel... Zoisove stipendije nismo dobili, ker so spremenili cenzus na 4.91 oceno...brezveze, smo se ze sprijaznili...samo otrok pa ni dobil lepega sporocila... bil je eden izmed dveh, vpisan v solsko zlato knjigo, pa vsa ziva priznanja, Stefanovo, pa Vegovo itd. je prinasal domov, pa so bila " samo " srebrna in ne zlata, ki edina stejejo... mi je zadnjic rekel, ko sem ga "solala" za malomarno trojko; za kaj pa se bom trudil ?...brez veze :vragec:

srednjemu se svira peti razred in ocene, pa snov itd... pa odlocili smo se z njegovimi alwrgijami za bioresonancno zdravljenje, ker imam zadosti alergij in tega, da kuharce nimajo pojma in nagajajo...bomo videli, kako bo...pravkar smo zakljuciliz zadnjo terapijo, zdaj nas se caka samo kontrola...

malcek se vedno nonstop polulckan, kak dan je dobro, potem se kak dan petkrat polulcka xrolleyesx xDDx ...

ja, mozek se vedno ni naredil diplome, se vse nekako odmika... je ze kar leto on pol, ko je koncal, pa mu ne znese in ne znese...

v tem casu smo pricakovali tudi novega otrocka, pa se nam je v petem mesecu premisli pridruziti :sori: ... vsi smo se ze zelo veselili, pa smo bili toliko bolj zalostni....sem bila od avgusta tudi na bolniski, ker me po zdravnisko ze emso daje :vragec: .....sicer mi je kar pasalo x;)x , moram priznati...samo se je prehitro koncalo :C: ...

ja, gripe pa ne bomo dobili, ker smo iz Gorickega x:Dx x^x ...

drugace postala se bolj senzibilna in zavedna vsega okoli sebe...pa dogajajo se mi take stvari, da se vcasih sama sebe prestrasim x:Dx

evo, v nekaj stavkih zajetih pol leta xcivx xDDx ...

pozdravcek vsem xsrcx

Mojca

Čau, Tipka, lepo te brat :)

Vsakega malo, vidim, plusi in minusi :)

Sam tole za Zoisovo mi je pa res grdo :o|o:

Jaz tudi na bioresonanci, zaenkrat se nič kakega hudega učinka, ampak bila šele 2x... ampak kar verjamem, da bo šlo na bolje..

fajn bodi *

loesje

Spet nazaj -

Zdravo Tipka! xsrcx

Zoisova: jezi me, ko s takimi forami otroke ubijajo v pojem ...

En zelo vesoljni pobož za kreaturo, ki vas čuva iznad oblakov xsrcx

*

Z grozo pošpegala danes na internet :O: , ubogi Tomaž :C: :C: :C:

Se mi poraja tista večna žalost, ker smo Slovenci taki mizantropi,

po zadnjem medijskem inču, ko je bil na Nangi Parbat,

je sklenil, da pleza sam, skoraj nihče ni vedel za novo odpravo.

Da ga ljudje ne bi sodili, da ga ne bi žalili.

Hudo mi je za njegova otroka, ki sta ostala brez očeta.

Slovenci s tako lahkoto sodimo, kot da bi imeli pravico za to :xx!: ,

Mir in spokoj Tomažu. xvrtcx

Uf, več ne vem razliko med č i ć.Neki dan sem skoraj začela govoriti slovenščino v trgovini. x:o)x

hahaha, še en učinek odvisnosti od LNF x:Dx x:Dx

jaz pa home alone cel dan, mal bljuzkam po netu, vmes pospravljam, igrala se bom s pripravo sojinega mleka, psa bi morala peljat na sprehod in optimistično čakam na lepše vreme, v kino grem gledat ta novega od Almodovarja xsrcx, priprave za tečaje se bom spravla naredit za naslednjih par tednov...

pa plan kaj bom pisala za seminarske.. bi bil že čas.

kriza, ko imaš na seznamu 10 stvari, ki jih je nujno treba v enem letu naredit.. bodo vzele nekaj časa... samo eno leto je tako širok pojem, da niti slučajno ne pomeni, da moram že danes začet x:o)x :o|o: :vragec:

loesje

Spet nazaj -

Zdravo Tipka! xsrcx

Zoisova: jezi me, ko s takimi forami otroke ubijajo v pojem ...

En zelo vesoljni pobož za kreaturo, ki vas čuva iznad oblakov xsrcx

*

Z grozo pošpegala danes na internet :O: , ubogi Tomaž :C: :C: :C:

Se mi poraja tista večna žalost, ker smo Slovenci taki mizantropi,

po zadnjem medijskem inču, ko je bil na Nangi Parbat,

je sklenil, da pleza sam, skoraj nihče ni vedel za novo odpravo.

Da ga ljudje ne bi sodili, da ga ne bi žalili.

Hudo mi je za njegova otroka, ki sta ostala brez očeta.

Slovenci s tako lahkoto sodimo, kot da bi imeli pravico za to :xx!: ,

Mir in spokoj Tomažu. xvrtcx

ja imajo pravico, ker ne znajo živeti svojih Sanj. Verjamem, da zanj ni bila težka pot na drugo stran Mavrice...Tudi meni je hudo za njegova otroka... Naj kmalu najdeta mir v svojem srčku in čim manj spremljata komentarje na nekaterih straneh. Zame je bil Človek.

hahaha, še en učinek odvisnosti od LNF x:Dx x:Dx

Seveda. x8Dx

jaz pa home alone cel dan, mal bljuzkam po netu, vmes pospravljam, igrala se bom s pripravo sojinega mleka, psa bi morala peljat na sprehod in optimistično čakam na lepše vreme, v kino grem gledat ta novega od Almodovarja xsrcx , priprave za tečaje se bom spravla naredit za naslednjih par tednov...

pa plan kaj bom pisala za seminarske.. bi bil že čas.

Oh, pa lepo je tebi. Mene tudi danes čaka kino. x:)x

Tipka xsrcx

moje sožalje za otročka xvrtcx

saj bo xupx vse bo :detelca:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Skor ze cist zamenju bojler u kuhinji. 5 litrski. sam se cevi dodam nove. stari je ze puscal, se posebej, ce sem tocil vodo skozi filter (zarad vecjega pritiska). Niso pocen :o|o:

pa tudi zakljucne prehodne letve na zakljuckih laminata sem montiral. pa na enmu delu sploh ni prijelo dobro premalo siroka letvica. :OoO:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...