Mitra 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Sem si morala umisliti požiralca vlage.Ni bogve kaj drago, samo majster je bil en teden brez njega.Malo ropota, učinkuje pa maksimalno.Dobiš ga običajno pri privatnikih. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 ? Zenakrat smo dali v prostor vlagomer, da vidimo kaj in kako. potem ap dalje.kje si kupila odstranjevalec vlage? cena? si zadovljna z njim? reference? evo, boljer upedenu sam filtra za vodo verjetn ne bom vec uporabljal, ker se pritisk zmanjsa in zato trpi bojler %!$!"!"(!"!%!=/%#!%jeb.. star stari bloki. letve pa se nism popravu. Skor ze cist zamenju bojler u kuhinji. 5 litrski. sam se cevi dodam nove. stari je ze puscal, se posebej, ce sem tocil vodo skozi filter (zarad vecjega pritiska). Niso pocen pa tudi zakljucne prehodne letve na zakljuckih laminata sem montiral. pa na enmu delu sploh ni prijelo dobro premalo siroka letvica. Zanimivo. Nova revija je vzunaj: ALTERZEL (www.alterzel.net)ni slabo! ni prenatrpana, diha! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. november 2009 Prijavi Deli 24. november 2009 ? Zenakrat smo dali v prostor vlagomer, da vidimo kaj in kako. potem ap dalje.kje si kupila odstranjevalec vlage? cena? si zadovljna z njim? reference?Sposodila sem si ga.Majstri, ki običajno malajo ali polagajo laminat, ploščice.......... ga imajo.Ful velik (ne tisto, ki daš notri tableto in potem srka vlago).Na motor (ki je res tih), pa skoz intenzivno srka.V enem dnevu tu 30l, odvisno kolk je velika klet. Dva dneva, pa je stvar ocvrta. Cena? Mene je za dva dneva prišlo 30€, pa imam sedaj kar mir.Res da je bilo potrebno prebelit steno na novo, ampak očitno stvar funkcionira nekaj let. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. november 2009 Prijavi Deli 24. november 2009 bom preveru, hvala. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Da se pohvalim malo? Zdaj se že dolgo nisem dobila torto domače izdelave - ki jo v soboto-ko bila jaz garaška v službi - z veliko prepira izdelala ta mlajša in gospodič. Ta starejša se pol, ko hudo menda ratalo jadrno umaknila pred tv...menda sta uspela celo kuhinjo usrat, gospodič pizdio ker ni bilo vaservage, da bi on kremo lepo poravnal ta mlajša bila zadolžena za kreme, ta starejša za sadje. gospodič pa za končen dizajn. jim je celo ratala in smo se v nedeljo ful zabavali, češ, da bo lahko odprl pekarno miš-maš..to je bilo tisto, kar je bilo najbolj vredno - ne tista darila(za katera so itak vlekli iz mene kaj bi)..(drobilec iz granita, pa eni fajni piskri -kaj češ eni strelki z močno občasno devico..), da bi pa se kateri spomnil pa mi nož za rezanje ploščic privlekel, to pa ne je bilo fajn. letnico samo nekam čudno tole kaže:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Oh, Natka, super za familijo, torto, darila in službo Pa vse najboljše (za nazaj) predvidevam, da je torta do večera izginila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Hvala ja je pa res ni več) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 O Nat Si v živo predstavljam burlesko po kuhinji Veliko je, da so se lotili in pokazali dobro voljo :hepko: Za Miš maš, pa mislim da ne potrebujete nobenih papirjev, jo samo odprete in pričnete z biznisom, saj v tistih časih še ni bilo toliko birokracije in vsega sranja.Se povabim na kos slastne torte, ko zalavfate :fool: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 Nat Free - plesen... Upam, da se ti uredi... Jz pa danes zgodaj vstala, da sem mami na Brnik peljala... in se mi zdej ful spi, tko da mislim, da bom šla kmalu spat - po drugi strani pa mogoče spet ne, ker tudi to ne bi blo prvič, da bi kljub zaspanosti še ostajala pokonci.... Sem pa danes čudne otožne volje... V torek smo meli proslavo na faksu za 90 let, sem pela, mi je blo fajn Včeraj pa izpit... sem še vedno utrujena od vsega.... Pogrešam Lunatike x:Xx x:Xx Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 Katja, ti si pela! Zdaj mi je pa žal, da nisem šla pogledat. Bom šla pa čez 10 let Natka, :palec: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 Ni panike, lahko prideš tudi brez zalaufanja:))) Izpadla mi plomba (kruh s sirnim namazom žvečila ) in pravo paniko sem pol zagnala - kar odpravila se k zobarki (ki imela dopust, drug pa me nobeden ni hotel vzet, ker to ni bolečina). In pol kličem eno privat - pa pravi 43 evrov, pa zdaj ne bi utegnila..počakat bo treba . včeraj prikličem svojo zobarko..še vedno ni bolečina (ni važno če Postonjska jama v ustih), počakat do 14. dec. ko naročena.In pol vrag šalo jemlje - pokličem na Hrvaško - folk masovno lazi tja -menda 15 evrov plomba - pa opet pravi: počakat do 1.12. saj ne morem verjet.In pol včeraj zboli pes - vnetje ušes - ga danes odpeljem k veterinarju in se rešila keša, ki bil namenjen za zob. Torej - hvala bogi, da me nihče ni hotel vzet, ker ne bi imela keša, da plačam veterinarja. (bom zgleda počakala do 14.12 ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 Torej - hvala bogi, da me nihče ni hotel vzet, ker ne bi imela keša, da plačam veterinarja. (bom zgleda počakala do 14.12 )Ja ja. Ti kar čakaj, in želim ti da dočakaš. Meni tud plomba ven padla in še "zdravilo" zraven. Uglavnem, krater v zobu, ki ni bruhal bolečine, ne gnoja, nič od nič.Prašaj kaj je bilo po nekaj dneh? V petih minutah, da ne rečem takoj, v sekundi sem imela lice širše kot ušes. Ob 6ih zjutraj še nič, ob pol pa oteklina in bolečina da ji ni para.Lahko prebereš v vodnarjih na prejšnji strani, vse opisano, kako me kljub bolečini moj zobar ali katerikoli drugi NI hotel vzeti.Hvala bogi, da je bila popoldan držurna v drugem zdravstvenem domu, da sem lahko sanirala zobka. Nič bolelo, nič kaj narobe, samo karies do podna korenin. Tako, da jutri naj te (kao) boli, boli, boli.......... pa francoza se naredi, pa piči k zobarju.Saj ko si enkrat na stolu, nima veze koliko te boli, naredit more. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 No, pa sem prebrala - a jebi veter se tudi lahko zobarjem reče problem je (in to velik). da se nenormalno bojim zobarjev. Bom desetkrat umila zobe, samo, da mi ni treba tam okrog hodit. In ko končno le grem -sfehtam za injekcijo in ko jo dobim, sem pač takšne sreče, da mi zadene živec in pol dva dni z ohromelo faco po svetu hodim.In babnica (zobarka) si me je zapomnila predvsem zaradi mame (in našega slavnega priimka ofkors), ki se z njo oring skregala. Vsakič mi reče: vaša mama pa je to in to...in pol si vsakič rečem, da bom zamenjala zobarko...pa je tole kot z vsem na kar se usedem - ko sem enkrat tam, ni šans da me se losaš (velja tudi za lunin net - osvojila in konec).Saj me resnično že nekaj pika tam okrog zoba, bo treba tja Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. december 2009 Prijavi Deli 1. december 2009 A je zobar že prišel na vrsto, da sta poštimala zobka?A je sedaj mir za nekaj časa, a se je potrebno vračati? Malo za umes, ko tako ne maramo zobarjev.Stric ima nasajene zobe, oz nekaj zob, protezo......... what everVsako leto mora kao it to popravit, da bo vse ok (kar sploh ni nujno, ampak tako je zobar reku in to je sveto) Pa ga malo dajem v red, da to ni nujo, pa je rekel, da kolikor časa bo denar, toliko časa bodo vredu zobje.Torej, nekateri imajo očitno fetiš na zobarje. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. december 2009 Prijavi Deli 1. december 2009 aha, kulsk. sm tut jst razmislju, sam ne rabim mocnega razvlazevalca zlo. Gledam tistega iz merkatorja, mekrurja za cca. 25 EUR. Bolj pocasi pobira, samo sem pa velik naredu ker zdej vec luftam plac. Pa vcasih kar od doma pisem prek prenosnika raj, kot tule iz kleti. jaz sem ravno za klet porabil se en star jupol, sicer bi pobarval z apnom (Bio apnena notranja barva), saj je ravno apno menda najboljs proti vlagi. Povsod drugje (stanovanje) pa sem itaq vse z apnom pobarvu, ker je menda bolj ekoloski kot jupol. Tko da poleti ponovno ponovno prebarvam klet, a tokrat z apnom. Sposodila sem si ga.Majstri, ki običajno malajo ali polagajo laminat, ploščice.......... ga imajo.Ful velik (ne tisto, ki daš notri tableto in potem srka vlago).Na motor (ki je res tih), pa skoz intenzivno srka.V enem dnevu tu 30l, odvisno kolk je velika klet. Dva dneva, pa je stvar ocvrta. Cena? Mene je za dva dneva prišlo 30€, pa imam sedaj kar mir.Res da je bilo potrebno prebelit steno na novo, ampak očitno stvar funkcionira nekaj let. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. december 2009 Prijavi Deli 1. december 2009 aha, kulsk. sm tut jst razmislju, sam ne rabim mocnega razvlazevalca zlo. Gledam tistega iz merkatorja, mekrurja za cca. 25 EUR. Bolj pocasi pobira, samo sem pa velik naredu ker zdej vec luftam plac. Pa vcasih kar od doma pisem prek prenosnika raj, kot tule iz kleti. jaz sem ravno za klet porabil se en star jupol, sicer bi pobarval z apnom (Bio apnena notranja barva), saj je ravno apno menda najboljs proti vlagi. Povsod drugje (stanovanje) pa sem itaq vse z apnom pobarvu, ker je menda bolj ekoloski kot jupol. Tko da poleti ponovno ponovno prebarvam klet, a tokrat z apnom. Ja tale zadeva z apnom je pa fino fajn.Če je šlo VČADIH samo s tem, mora bit tudi danes dobro. Se čist sterinjam. Hlev imamo z apnom prebeljeno, hiše pa ne. Le zakaj????????? Kar se pa pobiralca vlage tiče, je pa važno da je končni rezultat isti.Če se ti ne mudi, pol je čist kul.Zračenje je pa predpogoj.Kmalu ti bo uspelo :palec: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. december 2009 Prijavi Deli 1. december 2009 he he, kera odbita cist: Jst se moram mogoce naucit to, da sprememba, kot edina stalnica, ne ustvarja potrebo nepotrebno, temvec kot dejstvo. Kar bi v praksi morda pomenilo, da se ne trudim borit proti potrebam, temvec, da jih sprejmem in razumem kot smisel ter nacin bivanja. Z razvojem tega, pa bodo najverjetneje postale iluzorne potrebe nepotrebne. zgleda so neke filozofske energije v zraku blagor tistim ki si jih "lahko" privoscimo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. december 2009 Prijavi Deli 2. december 2009 A je zobar že prišel na vrsto, da sta poštimala zobka?A je sedaj mir za nekaj časa, a se je potrebno vračati? Malo za umes, ko tako ne maramo zobarjev.Stric ima nasajene zobe, oz nekaj zob, protezo......... what everVsako leto mora kao it to popravit, da bo vse ok (kar sploh ni nujno, ampak tako je zobar reku in to je sveto) Pa ga malo dajem v red, da to ni nujo, pa je rekel, da kolikor časa bo denar, toliko časa bodo vredu zobje.Torej, nekateri imajo očitno fetiš na zobarje.oh hvala za zanimanje.ja včeraj. in to na Hrvaškem - in ni šlo tako kot glih planirala - na koncu ostala brez zoba . Čeglih niso oni tam nič krivi - ravno nasprotno - ful zadovoljna z obravnavo - najprej fotkat, da vidimo kaj sploh imamo in pol ugotovitev, da te kap - pod prvimi spodnjimi zobmi neka tvorba tri zobarke na kup priletele (šta je ovo?), ampak so zobje zdravi in bomo naturlich pustili pri miru. zdravih zob mi naujo nič dirali...oni moj brez plombe je imel eno korenino zdravo, drugo pa ne in kaj češ druga kot se prepustiti nežnim rokam puljenja pred tem pa mi še na brzake popravila štirico, ki jo načel karies in zmenila sem se za menjavo plombe, tako da se vidimo naslednji torek. Plombiranje stane(bela plombica) stane tam 25 evrov - oz. toliko sem pač plačala.Čakalnica pa polna Slovencev niti enega domačina ni bilo. je tip razložil, da so mu naši zobarji naračunali storitve za 6000 evrov (ne vem kaj bi točno rad imel) on pa tule v Cro plačal 550 evrov..pol pa se vprašaš no..kaj je tako drago. Material ali usluge ali kaj pač..in da je ful zadovoljen -je pa pripeljal ženo zdaj, da si porihta zobovje. In še danes sem vsa v razsulu -molčeča zelo Gospodič bil celo nesrečen včeraj, ko mu samo z enozložnicami odgovarjala in on glih ful stvari imel za poveda in nad nujno rabil moje mnenje - jaz pa samo..ja, ne..aha..mmhmm in veliko kimala poleg. Sem huda nanj - se šel včeraj cepit proti novi gripi. Viš paniko - en sodelavec res ful zbolel za njo in pristal v bolnici, menda celo nič kaj vredik ni..in ajd, so jo vsi dedci ucvrli na cepljenje. Je pa že nekaj suho kašljal in bil ne ravno zdrav - ampak včeraj zvečer je zakuhal in bil skratka ful bogi. Jaz pa ga niti kregat nisem mogla, ker me tole v ustih boli no tak. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. december 2009 Prijavi Deli 2. december 2009 A je zobar že prišel na vrsto, da sta poštimala zobka?A je sedaj mir za nekaj časa, a se je potrebno vračati? Malo za umes, ko tako ne maramo zobarjev.Stric ima nasajene zobe, oz nekaj zob, protezo......... what everVsako leto mora kao it to popravit, da bo vse ok (kar sploh ni nujno, ampak tako je zobar reku in to je sveto) Pa ga malo dajem v red, da to ni nujo, pa je rekel, da kolikor časa bo denar, toliko časa bodo vredu zobje.Torej, nekateri imajo očitno fetiš na zobarje.tipo pameten in Mitra NE, ne gre za fetiš na zobarje, ampak za ZDRAVO PAMET Kaj pa misliš, na očeh, zobeh in nogah se nikoli NE ŠPARA Če bi folk vedel, kako hude, kronične in usodne bolezni povzročajo razvaline v gobcih, bi pogosteje obiskovali zobarje in vestneje skrbeli za ustno higieno x!x In pri zobeh nimaš kej čakat sploh pa, še za avto gremo na servis enkat letno, h zobarju pa vsake par let in pol pr 40 jokajo, kako jim proteze slabe delajo pa da flaš ne morjo več z zobmi odpirat milsm a ste normalni Nat, super za zobke če je bla korenina gnila (oz, pol le-te) ni druga, kot ven dobro pri tej stvari je, da je šel samo en in ne več. A kak antibiotik so ti dali (zarad može bakt.infekcije v krvi)? Z mlačnim blagim žajbljevim čajem, tut kamilčni je za silo, izpiraj, grgraj po rani. Sej bo ti le vse lepo porihtaj se pa strinjam, da dobrega zobarja (takega, ki bo delal v pacientovo korist in ne v svojo) je izredno težko najt Cene imajo pa take, da ti glavo okol zasuče **** je zbolel (pa ne od moje kuhne ) kašlja že 10 dni, dohtarca ga pa neče na slikanje pljuč poslat. Ima simptome pljučnice (po moji laični oceni), Danes ga poslala na odvzem krvi, jutri bo razlaga in najverjetenej slikanje. Baje se nič ne sliši sam brez slik tega itak ne morš vedet ane ga mam že na mini pljučni negi, dons grem po krompir - za obloge, čebulo še mam, česen tut, fala sodelavki za gabez Pa da vidmo, kdo bo koga Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. december 2009 Prijavi Deli 2. december 2009 Hm ja Cookie imaš seveda prav. Ni problem šibnit z avtom na servis pa čudo keša tam pustit, ko pa smo mi na vrsti pa nekaj šparamo in stiskamo pasove. (ali pa maček ali pes kihne, pa že k veterinarju z njim - pa tudi že da samo pogled na žwal flikne stane 20 evrov)- recimo, da tole izpostavim pač.ok -z žajbljem sem že včeraj izpirala, danes še tudi bom. antibiotika nič dobila (to pa že stane )V moji ex vasi je en tip umrl zaradi zapletov pol po izpulnjenem zobu. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. december 2009 Prijavi Deli 2. december 2009 **** je zbolel (pa ne od moje kuhne ) kašlja že 10 dni, dohtarca ga pa neče na slikanje pljuč poslat. Ima simptome pljučnice (po moji laični oceni), Danes ga poslala na odvzem krvi, jutri bo razlaga in najverjetenej slikanje. Baje se nič ne sliši sam brez slik tega itak ne morš vedet ane ga mam že na mini pljučni negi, dons grem po krompir - za obloge, čebulo še mam, česen tut, fala sodelavki za gabez Pa da vidmo, kdo bo koga Upam, da se tvoj porihta. oz, da mu boš pomagala.(seveda nismo niti pomislili,da bi lahko od tvoje kuhinje zbolel . Upam, da se tudi naš gospodič porihta. Zdaj vem, po kom je ta mala tako naporen bolnik Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. december 2009 Prijavi Deli 2. december 2009 V moji ex vasi je en tip umrl zaradi zapletov pol po izpulnjenem zobu. To ni nic...jaz poznam primer, ko je clovek umrl, ker ga je snajperist ustrelil v prst ! Kopao.je.nos.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. december 2009 Prijavi Deli 2. december 2009 sranje. mama gre že spet v bolnico - tokrat v mariborsko pa še polna luna je Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 2. december 2009 Prijavi Deli 2. december 2009 Hej ljudje! V riti sem.Ne gre mi tko kot bi si jst želel.Nakako ne najdem čist samega sebe.Duševno in telesno.To pa,če nisi na svojem.Letos ne bom študiral,ker s tem s.p. jem ni ok.Skoz doma čepet,pa jst bi neko tako delo k je treba bolj migat.....ker mi jemlje energijo,jst pa rabm migat.Sej,pač zdej bo kako leto še tko,pol pa upam da bo bolš. Včeri sem dobil 3 pike pri policiji.So me vstavl takoj k sem štartal z doma,namerl 66km/h,tam kjer je že konc vasi in ponavad mal pospešiš.Ni blo trikotnika.....mah.....125EUR,fuck tha police!!Namest,da bi pijance vstavlal!!Ne,jst zgledam nevarno,ker sem pobrit in mam bolj tak avto.....je treba takoj kazen....kreteni. Phh....pa december in novo leto,najbrž spet sam preživel,oziroma s kom od družine.Ne gre mi nekako več z puncami.....kaj hočte od mene?Sex,fuckin keš?!Pol pa spoznaš ok punco in je miljone km stran in propade vse.... VSaj par stvari me pokonc drži.....da se ne umirim totalno.... It's a mad world,but wonderfull anyway.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. december 2009 Prijavi Deli 2. december 2009 Hej ljudje! V riti sem.Ne gre mi tko kot bi si jst želel.Nakako ne najdem čist samega sebe.Duševno in telesno.To pa,če nisi na svojem.Letos ne bom študiral,ker s tem s.p. jem ni ok.Skoz doma čepet,pa jst bi neko tako delo k je treba bolj migat.....ker mi jemlje energijo,jst pa rabm migat.Sej,pač zdej bo kako leto še tko,pol pa upam da bo bolš. Včeri sem dobil 3 pike pri policiji.So me vstavl takoj k sem štartal z doma,namerl 66km/h,tam kjer je že konc vasi in ponavad mal pospešiš.Ni blo trikotnika.....mah.....125EUR,fuck tha police!!Namest,da bi pijance vstavlal!!Ne,jst zgledam nevarno,ker sem pobrit in mam bolj tak avto.....je treba takoj kazen....kreteni. Phh....pa december in novo leto,najbrž spet sam preživel,oziroma s kom od družine.Ne gre mi nekako več z puncami.....kaj hočte od mene?Sex,fuckin keš?!Pol pa spoznaš ok punco in je miljone km stran in propade vse.... VSaj par stvari me pokonc drži.....da se ne umirim totalno.... It's a mad world,but wonderfull anyway.... kak objemček, lupček, kavico, pa da se zadane odprtino na WC školjki pri uriniranju jasamskromnažena.press sej bo s kolesom ti kar gre *******Nat držim pesti za vas Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.