Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Nat za mamo :detelca: xwizardx

Jaz pa spet :bomb: :OO!: nad NLB storitvami. Po pripetijah z njimi zaradi izključno njihove napake, ponovnega odprtja računa in vseh zadev povezanih s temi...trajniki itd....zamenjava kartic in blablajev...po več kot 1 mesecu poizvedovanja kaj sploh je narobe in potem več kot 1h sedenja v banki, da so spisali vso papirologijo, dobim novo kartico pred 2 tednoma, ki pa spet ne dela :vragec: ...in me je prijazni uslužbenec poskušal prepričati, da pač vpisujem napačno PIN številko xrolleyesx in da se to predvsem starejšim gospem dogaja ....da na listku sta 2 številki in mogoče jaz vpisujem drugo. Ok...nisem magistra ekonomije in finančnega poslovanja ampak kaj je PIN številka uspem razbrati iz obrazca, ki ga pošljejo iz banke. Ko sem mu pokazala, da se ne motim se je še kar naprej izgovarjal, da se pomote pač dogajajo....

Ja se dogajajo ampak 2x zapovrstjo ni več pomota pač pa šalabajzerstvo, da mu ni para in ja vem, da on ni nič kriv pač pa One, ki je zadolžen za kartice, ki v skladu z bančno politiko najema najcenejšo delovno silo t.i. študente, ki se dostikrat zmotijo. Banka prišpara, študent zasluži, jaz pa imam milijon komplikacij povezanih s tem.

Ali smo sploh zaščiteni pred čem takim s strani bank???

hawk...ful me je razpi---

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Cosmica, nič ne maraj- škodi lepoti xsrcx

Te bo Rubka potolažila x;)x (do sobote pa le zrihtaj kartice :inocent: )

Nat- držim polnolunske pesti za mamo :sori:

...pa da se zadane odprtino na WC školjki pri uriniranju x;)x

x:px

Abc Free:

(z)drži dečko!

Cosmica, nič ne maraj- škodi lepoti xsrcx

Te bo Rubka potolažila x;)x (do sobote pa le zrihtaj kartice :inocent: )

Nat- držim polnolunske pesti za mamo :sori:

x:px

Abc Free:

(z)drži dečko!

Mah...sej me tamala pegla xOOx , nč gub ni videti :fiju: tko mladostno izgledam, čeprav mi je dečko dal vedeti, da spadam v vrsto, ki je v izumiranju....t.i. starejše gospe, ki se motijo pri pinih.

Mah kartic je še neki na zalogi...no worry sem založena x:px ne morejo oni mene zj :vragec: A so že razprodaje pri vas?

Ja, zamenjas banko.

Ja, lahko. Ampak pol imam spet vije-vaje, zaradi drugih stvari. Ma, ni da ni. Pa tle čez cesto imam 2 poslovalnici, čist iz logističnih razlogov. Zanima me čist tko, kok šlamparije si lohk privoščijo, saj glede na nadzorni odbor katerega že tako skrbno sestavljajo nekaj mesecev je tole mačji kašelj, ampak sej mogoče pa zaradi tega vsega skupaj...kakor zgoraj, tako spodaj...ne more biti drugače.

oh...glavno, da smo zdravi!!!!! xwizardx

Prej me je soseda pred liftom presenetila, da naj kr dol gremo, pa da ona bo že še počakala, ko sem pribremzala izza ovinka jo pa zagledam :shuriken: zadenfano s šalom je povedala, da ima gripo ampak, da ni krize, da se da zdržat. Sem bila kar hvaležna, ker se ni hotla z nami peljat zaradi tamale....no v bistvu bi jaz isto naredila.

Abc :palec: to je lajf, treba je zdržat

Glede zobarjev pa xrolleyesx mene je kr opilila pri menjavi plomb sem si dala narest inlaye, ker to da je pa d best pa najboljš pa juhejjuhej....bom povedala čez 10 let B) ...sem pa ravno danes izvedela, da je šel znanec po nove zobe v Makedonijo, frendica je pa lansko leto zadevo opedenala v ČG za 27x manj kot jaz :o|o: ...prijateljica, ki je pa asistentka pri zobarju, pravi, da itaq vsi uporabljajo isti material manj ali več, ker mene je že čiščenje kamna nazadnje prišlo okoli 90€ ali 100€ pri socialnem zobarju je pa 25€ se mi zdi.

No kljub temu pripetljaju s kartico sem uspela kar nekaj zadev popedenat, pa še fotra sem osupnila, da je bil čist vzhičen in brez besed k sem nekaj napedenala. No evo vsaj enkrat zadovoljen z mano.

Vidim, da dr. Stresa peglajo na tv.Spominjam se ga še iz otroštva se pravi cca 30 let nazaj, ko so govorili, da on bo pa škof en dan ...in evo ti ga, škof se je naredil.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nat

xcrossfingx xsrcbumx xokx za mamo.

Saj bo.

Kar se pa zobarja tiče, bi pa jaz koj šibala na hrvaško.

Bemo, pravjo da mam karies do korenin, pa kaj zaboga potem še čarajo in me matrajo, če je pa modrostni zob in še gnil povrhu vsega??????????????? xscratchx xscratchx

Avto se pelje na servis, se strinjam.

Zobe redno servisiram.

Oboje stane (da ne omenjem kur...e vinjete grrrrrrrrr). Vse se rabi. Jebenti, ampak (vsako delo je častno) nekatera dela so pa močno dobičkonosna. Ali avto ali zob. Vse se potrebuje. Če zob boli, se gre na vrat na nos k zobarju, pa naj stane kolikor hoče, samo da mine bolečina. Če avto crkne, gremo k avtomehaniku (pred tem avto-vleka), pa naj stane kolikor hoče, avto je pač niuno zlo.

Kaj naj rečem.

Dobrodošli v sistemu robotkanja.

Avto, zob, hiša, ledvica.......... vse ima svojo ceno.

Nekje je bolečina fizična, nekja psihična.

Malo na stran pota........... ampak bistvo ste ujeli.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

ne vem? glede na to da veckrat gledam tele prospekte ki jih konstantno nabijajo v kaslce, bi rekel da so skos razprodaje x:Dx

ja, prakticno pa je res bolj, ce mas pred nosom. nisem pomislu da mas takle.

nekak zgleda, da nam nic ni podarjeno torej x:Dx :o|o:

tale "kakor zgoraj - tako spodaj", je men mal sumljiv xscratchx

ne da se ne strinjam s tem, ampak se mi zdi da je mnogo okoliscin zacasnih. Karme pa se vmes delajo.

No ja, v bistvu se vn vadim x:Dx

aha :palec:

Mah kartic je še neki na zalogi...no worry sem založena x:px ne morejo oni mene zj :vragec: A so že razprodaje pri vas?

Ja, lahko. Ampak pol imam spet vije-vaje, zaradi drugih stvari. Ma, ni da ni. Pa tle čez cesto imam 2 poslovalnici, čist iz logističnih razlogov. Zanima me čist tko, kok šlamparije si lohk privoščijo, saj glede na nadzorni odbor katerega že tako skrbno sestavljajo nekaj mesecev je tole mačji kašelj, ampak sej mogoče pa zaradi tega vsega skupaj...kakor zgoraj, tako spodaj...ne more biti drugače.

oh...glavno, da smo zdravi!!!!! xwizardx

...in me je prijazni uslužbenec poskušal prepričati, da pač vpisujem napačno PIN številko xrolleyesx in da se to predvsem starejšim gospem dogaja ....da na listku sta 2 številki in mogoče jaz vpisujem drugo. ...

:O: kako si drzne :vragec: nesposobnež neotesani, vsaj tih bi bil, pa se opravičil za napako (drugih) xrolleyesx

drgač pa jst tut pri NLB, res pa je, da vsakič ko imam pota v poslovalnici (katerokoli že grem), sem tako nasršena, da se mi vsi s poti umikajo. Samo dvakat sem mela vijevaje (tok, tok, tok), od takrat dalje je b.p.(= brez posebnosti). Če se kaj ne da, al da kej mutijo, takoj, ampak res TAKOJ zahtevam vodjo poslovalnice, jst se z nobenimi šalabajzerji neom menila. Če se zadeva ne da, hočem kompetentnega sogovornika z vsemi pooblastili, ne pa nekimi referentići :o|o:

Rečem enkat, dvakat, ma pol povišam ton (in verjetno se mi začne kaditi iz ušes in bliskat iz oči), da se začnejo vse glave v mojo stran ozirat, pol pa prec pride vodja x;)x

Sem pa drgač čist mirna in tko, večina je čist v redu, sam kdaj so pa kje tudi taki, ki ne spadajo v tak delokrog.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zgleda, da mamo vsi probleme z NLB in zobarji. :o|o:

NLB mi je skoraj živce požrla ... Po 2 mesecih pregovarjanja z babnicami na šalterju, klicanja, njihovega pošiljanja pošte na naslov, kjer že 6 let ne živim več, izpiske pa mi pošiljajo na pravi naslov, jim je ratalo trofit in zrihtat moj klik. Da ne omenjam drugih lapsusov ... :xx!:

K zobarju tudi jaz hodim na Hrvaško, če je sila. Se splača, hitro pridem na vrsto in fajn naredi. :palec:

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

Kaj pa misliš, na očeh, zobeh in nogah se nikoli NE ŠPARA :vragec:

Če bi folk vedel, kako hude, kronične in usodne bolezni povzročajo razvaline v gobcih, bi pogosteje obiskovali zobarje in vestneje skrbeli za ustno higieno x!x

:palec: :palec: :palec: :palec: x^x

Se popolnoma strinjam. Jaz sem rahlo obsedena z zobmi in imam ščetko vedno v torbici. Ampak dobro. Ščetkanje, nitkanje in redni pregledi so ključ. No, poznam pa ene par revčkov, ki imajo res probleme z zobmi...

Jaz bom vesela, dokler ne bom dobila plombe. x:o)x

Prav tako sem ena izmed tistih, ki ne mara NLB. Od problemov s Klikom, do tistih z varčevanjem in nazadnje - blokirana Mastercard, ker naj ne bi plačala računa. Pač sem zmenjena, da mi gre 18. vsak mesec in tega niso storilil. Potem pa opravičevanje in ponudba za neke zastonj sms-je (ma niti nisem poslušala).

Sej ne vem če je SKB kej boljši, ker se prav veliko z njimi nisem ubadala...v bistvu samo dvigujem denar...

Še malo pa šviiiignem.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hvala :palec: saj pravim - ženska ima izredno voljo do življenja. Res prava srčna levinja. (pa hvala bogi zdaj za Kmetijo slavnih, se tako obremenjuje poleg in jezi, da ni čudno, da zdaj v bolnici pristala x:Dx ) malo pa se zasekirala zaradi nečaka, ki v Libanon odšel... pravi, da joče vsako noč (da se ne bosta več videla in takšne negative skup spravlja)

Je pa odnos v Mb bolnici čisto drugačen kot v Ptujski- vsaj na tem oddelku (ker porodnišnica Ptujska xkrat boljša od MB) - je čisto paf od navdušenja.

bomo videli.

itak -roko na srce - vem da peša in da se je začelo dogajat to, kar zadnjič dr. rekel: da bo vedno pogosteje v bolnici in vedno daljši čas.

Letos je bila že 3x. Lani 1x ali maksimalno nekje na 7 mesecev bil ta servis..zdaj pa tako.

Upam, da kakšne gripe ne stakne.

Mich -fajn potuj:))

Cosma -mirne živce x;)x

Jaz sem pri NKBM -ful še zadovoljna z njimi - itak samo dvigujem keš, limit sem pokrila v nulo in ga tudi ukinila. Ker takšna kot sem, bi ziher takoj zajadrala nazaj.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Vidim, da je pri vseh manj ali več isto. Še nisem uspela iti do banke due to the glupe uradne ure :vragec: Nimam varstva za tamalo. Kot jo pa poznam tam ne bo zanimivih stvari za njo...pa še po priporočilih pediatrov se z otroci ne hodi v javne zaprte prostore.

se mi je pa dopadlo tole http://chickencrap.com/v.php?v=606 x:px

vsaj nekaj....

danes so se mi najavili mizarji :OO!: imam kar rahel napad panike :fiju: ....izkušnje in zvita vrv pa tako naprej....

Mich, bon voyage

Nat...držimo pesti za tvojo mamo ...Kmetija? Do zdaj nisem uspela videti niti enega dela :inocent: a sem kaj zamudila? :madpro:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

.Kmetija? Do zdaj nisem uspela videti niti enega dela :inocent: a sem kaj zamudila? :madpro:

Ja si zamudila, fulllllllllllllll

Ma kaki.

Estradniki, al slavni, kakorkoli se imenujejo, so se pokazali v luči, ki to ni.

Klet bi se lahko naučila, če bi jih gledala. xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Klet bi se lahko naučila, če bi jih gledala. xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

U jebela, porkaflk, ježeštana porkamizerja :inocent:

...mizarji ...so far so good.....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

sej pravim menjat banko. tile NLBjevci so si en velik monopol zgradil kle in so povsod in delajo kot jim pase, namesto da so v sluzbi naroda. uradne ure NLB so podn.

x:o)x

Vidim, da je pri vseh manj ali več isto. Še nisem uspela iti do banke due to the glupe uradne ure :vragec: Nimam varstva za tamalo. Kot jo pa poznam tam ne bo zanimivih stvari za njo...pa še po priporočilih pediatrov se z otroci ne hodi v javne zaprte prostore.

se mi je pa dopadlo tole http://chickencrap.com/v.php?v=606 x:px

vsaj nekaj....

U jebela, porkaflk, ježeštana porkamizerja :inocent:

Dej glej vsaj eno kmetijo slavnih, ker tole niso kletvice.

hi hi x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

To je soft varianta :o|o: :o|o:

Ta kmetija se nekako še gleda, ker Big brother je pa štala.

Nisem še na tekočem, ampak tisti Big father (ne vem kdaj, kje........) sodelujejo ljudje, kjer je orgarnizacija- Z glavo na zabavo, to se pa da gledat. :palec: :palec: To je poučno. Res da so samo štirje, ampak je neverjetno dobra oddaja. Poučna.

sej pravim menjat banko. tile NLBjevci so si en velik monopol zgradil kle in so povsod in delajo kot jim pase, namesto da so v sluzbi naroda. uradne ure NLB so podn.

x:o)x

Samo za umes.

Deželna banka Slovenije

Tam se vse uredi. Tako kot ponujajo, tako izvedejo.

Me je zagustilo v nulo, pa se je vse dalo zmenit, samo en podpis je bil potreben, da sama jamčim s svojim premoženjem, če se ne držim dogovora. :palec:

na en žur moram...

men se pa tooooook neee luuuuubbbbbbbbbbbbb........

Grem jaz.

Nisem žurala že mesece. :o|o: :o|o:

matr... res morm it.

lub se mi pa še kr nč.

pa tut če mi kdo reče, da bo zihr fajn... useen se mi ne lub.

ampak dejstwo, da morm it...

ma kurc... grem zdej...

lepo se imejmo. čaaaaoooooooooooooooo

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

In kako je bilo?

ja kr fajn. hwala.

kaj ne, ko pa si s prijatelji x:)x

mal smeha, debate, pol pa sem kr kmal zwiznu. ma ne lub se mi. res smi ne lub... vsaj trenutno ne. kwa pa še bo, pa ne wem.

ti pa le dej matr sto matr, če si želiš x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Kako ste kaj? x:Ix

Jaz se imam tukaj sanjsko :2src: Se slab teden imam pred sabo in ga moram izkoristiti do zadnjega.

Vreme je bilo ful lepo do zdaj...danes je pa...anglesko... x:o)x

Lucke, mesto, vse je :2src: :2src: :2src:

Uzivajte

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ampak samo lokalni x:o)x x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...