Pico Della Mirandola 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 E kategorija je moj osebni izraz za vozicek s katerim priloznostna rodilja ne zna upravljat a ga mora imeti, sprozitve zavisti radi, pri ostalih rodiljah.In ce jim jst ne pomagam delujem k nesenzibilen mosko sovinisticni svinjuh.Kar v bistvu tudi sem...Ne kupuj vozicek za dvometrskega krokodila ce mas not pardecimetrski pljunk... al se pa nauc vozit.. sploh pa ne hod mim brez oploditelja.. ostan doma sej s na porodniska! Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 V to ne dvomim 🖒!Začni kar pisat, bomo, po moje, vsi na forumu uživali ☺.Če bi se pa poslovno lotila tega, bi si pa lahko še kakšno mačko nabavila, pa ne bi bankrotirala na mačji hrani . Jaaaaa, podpiram in mi lunatki ob branju uživamo. Ceres, lahko kar začneš s Soncem v Tehtnici. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 Moj najstnik je kombinacija: ascedent strelec - se pravi razpust sistema, različne nogavice, izgublja torbe, puščice, koncepta ure sploh še ni vzel. Naprej je sonce bik, se pravi zna ritko prinest na toplo, kjer je papica, sprememba planov je pa kot rdeča cunja pred bikom. Potem pa še luna lev - pohvala in kisik sta eno in isto - brez enega ali drugega se zaduši. To bo večen bejbi in bodoči snahi sporočam: ni krava tašča, ampak zvezde. Fajn kombinacija, tale tvoj najstnik ☺! Ga bo mogoče dobila kakšna levinja v roke in ga zrihtala ter bila hvaležna tašči za širino in duh, ki mu ju je vcepila 🖒. Tole z luno v levu pa poznam- ima moj mulc in jaz, kot jugoviška mati, ga res rada (po)hvalim. (Seveda le z razlogom). Ampak resnično deluje ☺! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 eh..preveč posladkani tale James E kategorija je moj osebni izraz za vozicek s katerim priloznostna rodilja ne zna upravljat a ga mora imeti, sprozitve zavisti radi, pri ostalih rodiljah.In ce jim jst ne pomagam delujem k nesenzibilen mosko sovinisticni svinjuh.Kar v bistvu tudi sem...Ne kupuj vozicek za dvometrskega krokodila ce mas not pardecimetrski pljunk... al se pa nauc vozit.. sploh pa ne hod mim brez oploditelja.. ostan doma sej s na porodniska!visoke pete so bile prisotne? ker drugače vozek ne paše zraven 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 E kategorija je moj osebni izraz za vozicek s katerim priloznostna rodilja ne zna upravljat a ga mora imeti, sprozitve zavisti radi, pri ostalih rodiljah.In ce jim jst ne pomagam delujem k nesenzibilen mosko sovinisticni svinjuh.Kar v bistvu tudi sem...Ne kupuj vozicek za dvometrskega krokodila ce mas not pardecimetrski pljunk... al se pa nauc vozit.. sploh pa ne hod mim brez oploditelja.. ostan doma sej s na porodniska! Haha, itak si je kupila voziček samo, da hodi tebe provocirat ! Ti pa že nisi "NMŠS", če imaš očitno slabo vest, ko ne pomagaš mladim mamicam .eh..preveč posladkani tale James Joj, diabetes fašem še pred prvim zmenkom !Kje je že tisti bradati medo s kavico .. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 sicer pa imela drugo kontrolo danes v Lj...in sem zj....najprej...čakala in čakala in pa še čakala. potem so si me pa privoščili...in odščipovali vse živo. sem že pozabila, kako zgleda z vložki naokrog hoditi...ok..priznam...malo me iztirilo tole in sem kuj jezik stegnila...da bom z mize pobegnila, ker sem se čisto odvadila takega ravnanja z mano...no, so me pol vsaj opozorili, da bo bolelo. tak..čakam mesec dni..in bog ne daj, da me kaj kličejo. niti prej, niti kasnej 3 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 Lahko tehnico opišem...Nadaljuj, proosiiim ☺! (Lahko sonce v biku)Super te je brati 🖒!sicer pa imela drugo kontrolo danes v Lj...in sem zj....najprej...čakala in čakala in pa še čakala. potem so si me pa privoščili...in odščipovali vse živo. sem že pozabila, kako zgleda z vložki naokrog hoditi...ok..priznam...malo me iztirilo tole in sem kuj jezik stegnila...da bom z mize pobegnila, ker sem se čisto odvadila takega ravnanja z mano...no, so me pol vsaj opozorili, da bo bolelo. tak..čakam mesec dni..in bog ne daj, da me kaj kličejo. niti prej, niti kasnejLahko te samo pokličejo, da je vse b.p.! Nema druge 🖒☺! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 Mmmhhhmmmm, Michael Fassbendar ! Pa rojen na isti dan, kot moj bivši ... Šla še Tobyja sčekirat- videla 100x, vedela pa ne poimensko- skratka je tudi dvakrat za pogledat . Ampak njegova žena ima pa ziher 1'90m . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 ma kaj vem...meni rdeči ne potegnejo.noben od tehniti pegast ne 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 Tole je recimo tip tehnica - ne moreš ga zgrešit - James Mcavoy. Ima lepe oči. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Drgač mi pa ni všeč. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon21.gif A je gay? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
A65 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 Ma ziher rakica, s podznakom v strelcu ? Celo življenje imam prijateljice device- meni so krasne ☺. Da sem pa moški (pač kot si to lahko predstavljam)- pa je ne bi imela niti narisane (večno nezadovoljne, kritične, dlakocepske...)- ubogi njihovi možje no . Rakica drži, podznak ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
A65 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 Ne prebavljam mamic z dabldeker vozicki za E kategorijo, ki pridejo same rihtat birokratske zadeve.. in se mi krasno zatikajo med vrata, obracajo padajo in ostale gimnastikarije zganjajo.. koji klinac ne vzames s seboj spermodajalca ce te je znal oplodit naj ti se vrata odpira... al pa froca pustis pr starsih ..a je nujn?Ni! Odfak allora! Pa ne da si ti eden tistih, tako redkih moških, ki si bil za spremstvo in odpiranje vrat pri birokratksih poteh? Res, kapo dol. Če si pa še sam hodil urejat zoprnije po uradih (saj to navadno tudi so), pa globok poklon. Nisem imela sicer dabldekerja, a zložljive marele mojih dveh punc so bile nekoč povezane s sponkami med sabo - tako, vštric. Zato v taki zasedbi nismo hodile v urade. Spomnim pa se, da je bilo za takratna kolesa najbolj ubijalsko drobno nasutje peska - da dušo spustiš, ko ga rešuješ takrat, ko zabredeš vanj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 ma kaj vem...meni rdeči ne potegnejo.noben od tehniti pegast neTudi meni niso. Kot tudi ne zelo belopolti s pegicami. Moj tip je bil klasičen temen (in koža in lasje)- največji "zvezdi" v mojem lifu, pa bili izjemno belopolti in pegasti. Tudi po hrbtu. Crknes, ko ti to postane sexi . Jah, vse je možno ☺! 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 Pa ne da si ti eden tistih, tako redkih moških, ki si bil za spremstvo in odpiranje vrat pri birokratksih poteh? Res, kapo dol. Če si pa še sam hodil urejat zoprnije po uradih (saj to navadno tudi so), pa globok poklon. Nisem imela sicer dabldekerja, a zložljive marele mojih dveh punc so bile nekoč povezane s sponkami med sabo - tako, vštric. Zato v taki zasedbi nismo hodile v urade. Spomnim pa se, da je bilo za takratna kolesa najbolj ubijalsko drobno nasutje peska - da dušo spustiš, ko ga rešuješ takrat, ko zabredeš vanj...Ne sam to http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif ko sva mela obe vozičkarci sem na urade hodil sam, čeprav je bila moja dve leti zapored na porodniški.Je pa res da smo mel tut en tak ubi bože voziček.. ampak ajd vsaj dve leti je bil v uporabi.. V bistvu ne vem a me bolj moti to, da probavajo neuspešno same rinit not al bi me še bolj motilo, če bi me prišle spraševat če jim pomagam. Skratka iritantno! 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 16. november 2016 Prijavi Deli 16. november 2016 E kategorija je moj osebni izraz za vozicek s katerim priloznostna rodilja ne zna upravljat a ga mora imeti, sprozitve zavisti radi, pri ostalih rodiljah.In ce jim jst ne pomagam delujem k nesenzibilen mosko sovinisticni svinjuh.Kar v bistvu tudi sem...Ne kupuj vozicek za dvometrskega krokodila ce mas not pardecimetrski pljunk... al se pa nauc vozit.. sploh pa ne hod mim brez oploditelja.. ostan doma sej s na porodniska! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png ...kva te zezajo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 17. november 2016 Prijavi Deli 17. november 2016 Moj najstnik je kombinacija: ascedent strelec - se pravi razpust sistema, različne nogavice, izgublja torbe, puščice, koncepta ure sploh še ni vzel. Naprej je sonce bik, se pravi zna ritko prinest na toplo, kjer je papica, sprememba planov je pa kot rdeča cunja pred bikom. Potem pa še luna lev - pohvala in kisik sta eno in isto - brez enega ali drugega se zaduši. To bo večen bejbi in bodoči snahi sporočam: ni krava tašča, ampak zvezde. Devičko imam doma, sina(devica/dvojček/bik) - meterdevetdeset, nabildan blondinec, pameten, ambicijozen, učinkovit, tudi mehak popotrebi...po drugi strani pa deloholičen picajzlar. Ko se najina mnenjarazhajajo (jaz sem, kot ceres pravi, razštelana strelka/škopijon/vodnar)so to običajno zelo utrujajoča razčiščevanja, sicer umirjena in argumenirana, ampak, ko se meni zdi, da sva že vse dorekla, se vrnenazaj, kao da nečesa nisem razumela in takrat sem jaz že na robu fizične bolečine, tako odveč se mi zdi nadaljna debata. Tolk samo Ceres, da boš razumela, da tudi strelčki kdaj trpimo v tem odnosu, le da morda toliko ne pokažemo in devičke do točke za nas znosnega zeloobčudujemo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png 1 Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 17. november 2016 Prijavi Deli 17. november 2016 Tudi meni niso. Kot tudi ne zelo belopolti s pegicami. Moj tip je bil klasičen temen (in koža in lasje)- največji "zvezdi" v mojem lifu, pa bili izjemno belopolti in pegasti. Tudi po hrbtu. Crknes, ko ti to postane sexi . Jah, vse je možno ☺! Hvala enako http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png to more bit neka prikrita moška strategija...po drugi strani pa ženske ne padamo samo na vizualne efekte http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 17. november 2016 Prijavi Deli 17. november 2016 quote CeresMarsikdo mi reče: aha, ti bolje od mene veš, kaj jaz mislim. In čisto mirno lahko rečem, da ja, da res bolje vem. Žal, in resno mislim, ko rečem žal, se to izkaže za pravilno, ker vloga hudičevega odvetnika ni nekaj zelo prijetnega, sploh pa ne priljubljenega.quote CeresPa ti ne kapne, da je to mišljeno sarkastično? Ko jaz "obupam" v dialogu z nekom tako hudo hudo pametnim, je tudi ponavadi v stilu: "Yeah, sure, ti bolje veš zame..." http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 17. november 2016 Prijavi Deli 17. november 2016 Poznam enih par tipov, ki so tehtnice in vsi imajo nežne poteze in plave oke. Na enega močno sumim, da je prikrit gay. In fuuul tipov, ki so frizerji imajo močno poudarjeno tehtnico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 17. november 2016 Prijavi Deli 17. november 2016 razmišljam, kateri tip bi mi bil. po osebnosti mi je všeč smith jarrod iz sex v mestu, se je ošišal zaradi samanthe, in jo čakal ko je seksala z bivšim, in šmmrrrrrc... mogoče pa obstaja... mogoče pa je tak, ker je samantha alfa samica, drugače bi jo varal na smrt. toliko o mojem globokem gruntanju glede tipov... na distanco. kot samantha, samo da jaz ne bi spala okoli. :)z grdavži. no more. lepo na distanco, da vidiš lepo mlado faco ko se zbudiš. aja, pa ful sovdov bi mela za svoje potrebe in ne bi plačala niti čaja, ker ima čaja tam na travniku...bog dal. nisem preveč brihtna glede tipov, zdaj vsaj vem, da se ne splača. dobro pa da sem prišla do spoznanja, da čudežev ni. pol naj bo vsaj lepo. estetsko:)))))))))))))))))))))) smith jarrod here she comes from libanon. dobila limit. stroški do grla. zdaj me je strah spet, da mi ga oddajo. jaz sem res kot čivava pismo. zato mi je samantha všeč. v bistvu se mi ne da čakat do januarja. trenutno ni nič pametnega, to me sekira.in še ful zadev me sekira. samantha je vsaj uspešna alfa samica. neki tazga torej. plus mam pse, se bojim sploh vprašat, če lahko pripeljem pse v stanovanje. kao skrbnim najemnikom... hmm... ne vem kako bi si še napraskala sovde... bo treba v akcijo. še vsak je sfolgal, bom tudi jaz, ki sem duplo zagnana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 17. november 2016 Prijavi Deli 17. november 2016 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 17. november 2016 Prijavi Deli 17. november 2016 quote ceres Seveda je mišljeno sarkastično. Saj sem napisala, da gre za tiste, ki me poskušajo manipulirat. quote ceres Manipulatorji verjamejo in delujejo na način, da jih tisti ljudje, na katere niso zmožni vplivati, konstantno poskušajo manipulirati. Za sarkazem je pač potreben višji IQ od 100... Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 17. november 2016 Prijavi Deli 17. november 2016 Ja seveda, tudi strelec ima svoje žute minute. No redemption without blood. Zato je med strelci veliko športnikov, zadnji del škorpijona in prvi del strelca je pa sploh naporen - tam so precej težka ozvezdja. Sine je pa verjetno po ascedentu devica, glede na to, kako si ga opisala? Ali eventuelno dvojček, bik pa ne. V biku ima luno a ne? O devici ... lahko bi kdo rekel, da nisem objektivna, imam Luno, Merkurja, Sonce, Venero in Plutona v devici. Točno pri sebi vem, kaj prihaja od te device in kaj od strelca oz. bolje rečeno Jupitra in kaj od Neptuna, ki je na Jupitra pripopan kot klop. Devica v meni lahko spravi nekoga, ki želi z mano blefirati, ob pamet. Do atoma lahko vse razčleni in nazaj sestavi v sekundi in razloži vse povezave. Redkokdo sploh lahko sledi temu mojemu miselnemu toku.... sploh ker imam Merkurja v osmi hiši in zna it v škorpijonsko globino. Marsikdo mi reče: aha, ti bolje od mene veš, kaj jaz mislim. In čisto mirno lahko rečem, da ja, da res bolje vem. Žal, in resno mislim, ko rečem žal, se to izkaže za pravilno, ker vloga hudičevega odvetnika ni nekaj zelo prijetnega, sploh pa ne priljubljenega. Kombinacija device in dvojčka da tole: z energijo device do delal, z energijo dvojčka užival v doseženem. Potem bo večno nezadovoljna devica postavila nove cilje, dvojček bo poskušal zadeve zaobit, in odvisno, kako se bodo energije zmenile med sabo. Od device je narejeno, od dvojčka je obljuba. Simpl. Dedci z Luno v Devici, so pikolovski zapopizidt, ful dajo na zdravo prehrano in športajo in stanovanje imajo zmeraj kakor iz škatlice. Vse mora bit sterilno čisto. Mene pa zanima kombinacija Raka in Vodnarja .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 17. november 2016 Prijavi Deli 17. november 2016 veš, ne obstaja idealni moški in ne obstaja idealna ženska ... pa to še ni razlog, da živiš sama ... Ne, ne obstaja in tudi če bi, mene pač nihče ne prepriča, da bi mogla s kom živet, ker še ta, ki ga imam rada, ga več kot 1x na teden ne bi mogla prenašat. Čist res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. november 2016 Prijavi Deli 17. november 2016 Šaman res...se popolnoma strinjam s Ceres - maš res čuden okus za moške. <ovi s klobukom ni nič boljši...mislim... )) in pa ja..strinjam se tam s Ceres...na yebali smo ga novemberski strelci..sploh pa jaz..jebemtigate...na nulti stopnji vse, pa še asc v sco in sco in drek kamor koli pogledaš. tema in še enkrat tema. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.