nataly 7. december 2009 Prijavi Deli 7. december 2009 uživaj še naprej Pri nas pa tako tako.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 daaan prišla mal vas pogledat. Michelle, uživaj nataly, fajn porihtaj zobe, pa da ne bi tvoja denarnica doživela šoka pri veterinarju ABCfree, saj bo, boš videl jaz hodim naokoli s plavimi koleni in plavo ritjo bila med vikendom na ski openingu, pa mal modric staknila. bila tretjič na bordu in pač posledice imam pa fajnega in potrpežljivega učitelja še malo, pa bodo počitnice in spet šibava v toplice lep dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 Čau, jst sm dons čist pomečkana zaspana, tamala že ob 6h auf naredila mi pa vsi utrujeni od poti čez vikend okoli 8h mi je uspelo zaspati še za pol urice nakar me je izsledila in ni bilo več nina-nana.Pridem do pc-ja in se mi avtomatsko odpre stran 24ur in v rdečem okvirčku preberem, da je bilo nekaj potresov v krški prestolnici... v Krškem? No v trenutku sem se zbudila in se potrudila prebrati majhne črke, da v iraški prestolnici, sem se oddahnila, čeprav ni fajn, da tam poka... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 Samo, da ni v krški prestolnici Druidka - doživela sem šok ...in to kakšni denarnica pa tudi - me hotel gospodič nekaj talat...(odprl v avtu denarnico -ker on se že ne bo gužval tam - nekih sto evrov ven vlačil..jaz pa vsa užaljena: kaj me boš zdaj še s kešem talal??? ...in pol mi jo pač naveličano pomoli - pa naj še nakaj nazaj pride -) viš napaka. Nikoli ženski ne dat denarnice v roke ker pol sem še morala 2x ovratnika - lustra - kupit - pa itak nič iz tistega dogovorjenega količinskega popusta. Čeprav kastracija bila vseeno zastonj - ampak dve sterilizaciji pa sem le morala plačat..tak, da ja..šok bil za vse. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 Dober večer vsem, Nat , full dobro, da si svojo mačjo ekipo uštimala, bravo Mich uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cosmica A ste že nazaj?????? Prišla iz Beograda pred slabo uro....se tako nadelala zadnja dva dni, da sem še v komi od tega. Sestanki, telefoni, sestanki. Po drugi strani pa sem zadovoljna. Imam resnično kvalitetne stranke in vso ostalo ekipo, s katero imam opravka.Vedno sem se tamkaj pojavila spoštljivo, dosledno in se tudi dobro naučila njihovega jezika.No, v dvanajstih letih od kar se poslovno pojavljam tam, imam večinoma dobre izkušnje.Kaj pa vem, moja generacija in starejši- še vedno smo na nek način- naši Vesela sem, da čez nekaj dni ne bodo več potrebovali viz, če bodo hoteli kam odpotovati *Še v posteljo se ne morem spravit, tako sem utrujena Skoraj celo pot je lilo kot iz škafa, okoli Postojne pa še snežilo in seveda -2°C Danes je v Ita nek cerkveni praznik, in so od Loma dol na odstavnem pasu kamioni. Verjetno čakajo na vstop v Italijo.Tako so lepo zabezecali tudi izhode na pumpe . Sem hotela na Fernetičih tankat preden vstopim v Ita, ampak so kamioni zapeljali tudi na bencinsko, povsem pa je vhod pametno zaprl še policijski avto Ker sem bila na rezervi in ker me je tiščalo lulat za znoret- sem poskusila priti na pumpo, pa me je policajka lepo nagnala V glavnem, prišla na domače dvorišče, skočila brez bunde iz avta, skoraj vlomila v zgradbo in potem v lastni flat in uspela sesti na školjko pol sekunde preden bi se polulala v hlače .Velikan se je smejal, da ki je vajen teh mojih for... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 Ja - to so tudi moje fore - zadnjo sekundico prišibat na stranišče (jaz sem že enkrat med potjo slačila, pol pa wd zeta na hodniku ), ampak ni bilo panike. če moraš lulat, pač moraš.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 lularski momenti....najtežji je ko čakaš lift, zraven pa čaka še kaka fina guspa ali pa guspoT odštevaš sekunde in moliš, da se nikjer ne ustavi :OO!: potem pa še ne zadaneš ključa v ključavnico ....in komaj, komaj prideš do kopalnice Zajki ima danes Dedka mraza jutri pa še enega ...juhej, juhej....živel Dedek mraz. Čeprav po eni strani ne vem, če je to pametno otroke vozit na take happeninge.... Zdele grem v banko Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 Bi blo fajn, ce bi imela mikico obleceno na kateri bi pisalo: "Ljubim svojo banko. Se bolj pa bi jo, ce bi imeli normalne uradne ure!" Zdele grem v banko Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 Pozdravcek, kako ste kaj?Meni je prav fino odkrivat koticke, ki jih kot navadna turistka ne bi mogla. Vceraj sem spoznala nov par in sva se z zensko ful ujeli, ker ima podobne sluzbene ambicije (v tej smeri je tudi bolj podkovana) in bova najbrz sodelovali. Drugace je pa se vedno dreamy. Nakupe bom pustila za petek, v soboto pa se zadnji izletek... Tokrat. Zdaj moram pa urediti zadnje popravke, potem pa ven. Ruby me veseli, da ti gre Zdaj se pa mal spocij. cosma, uzivaj v banki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 Že nazaj .....tole je kot saga o Dinastiji že ne vem katero nadaljevanje.... cosma in nlb ...never ending story.... ...no tokrat se je referentka potrudila poizvedeti kaj je narobe in me ni prepričevala, da spadam pod geriatrični oddelek, ki pozablja PIN kodo. Vmes je pomolil še nos mulo, ki si je zadnjič dovolil tako pripombo....me vljudno pozdravil jaz kulturno odzdravila nazaj vendar je referentka dvignila uč in zakrivila ustni kotiček v nasmešek, najbrž je zaznala kanček sarkazma Ampak to še ni vse....nisem mogla vsega uredit....pridemo še 1x , referentka, ki je zadnjič delala zadevo ni speljala do konca Free a se da naročit tako majčko??? btw 1x so mi že dali za opravičilo skodelico, ker so tudi ful nekaj zamutili in sem šla nazaj, da so to popravili..zamutili so tečaje danskih in švedskih kron in mi prodali ene, zaračunali druge in bla....in so bili krepko v minusu, sem šla nazaj da smo zadevo uredili. v bistvu kolikor se spomnem stalno nekaj hodimo nazaj, ker nam dajo premalo ali pa preveč Mich uživaj, veliko skritih kotičkov obstaja meni se včasih stoži v Lj, ki je po eni strani tako plain.Rubka, si bo najbrž privoščila beauty sleep. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 Hm, ja. Na netu obstaja kar nekaj strani ponudnikov, ki potiskajo majico za doloceno ceno. Hudo. Ne hendlajo tvojga pretoka energije. Vsaj opravicit se znajo Mnei pa se velikokrat dogaja, da ko pridem v kaksno trgovino, da moram jaz poskrbet zato da dela vec blagajn, da opozorim na to, da kaksen produkt nima cene, da je potekel datum, da je nanarobni polici, da je "narobe" to ali ono. Pridem v Lesnino enkrat, pa mi je res bla ena torba taka usnjena poslovna vsec. Vzamem, grem na blagajno z se enim drugm produktom.Tisti drugi produkt ni imel vpisane cene v sistem. Tako sem jim moral pokazat kje v njihovi trgovini sem produkt nasel obenem pa je prodajalka mislila, da je tista torba (za katero sem hotel vprasat o ceni le te) moja. Free a se da naročit tako majčko??? btw 1x so mi že dali za opravičilo skodelico, ker so tudi ful nekaj zamutili in sem šla nazaj, da so to popravili..zamutili so tečaje danskih in švedskih kron in mi prodali ene, zaračunali druge in bla....in so bili krepko v minusu, sem šla nazaj da smo zadevo uredili. v bistvu kolikor se spomnem stalno nekaj hodimo nazaj, ker nam dajo premalo ali pa preveč Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 Razmisljam zdej ko poslusam neka dogajanja v vezi s Kopenhagnom in vkljucenostjo USA v zmanjsevanje podnebnih sprememb, itn... kako so razvite drzave pravzaprav butaste ko vlagajo bajne vsote denarja v vojne in vojasko industrijo... namesto da bi recimo kazali vzgled drzave ki vlaga denar v bolj ekolosko prihodnost, kar se sicer sedj ze dogaja; se je vlagalo in se vlaga mnogo prevec v neko vojasko prihodnost. vzgled pa tak in potem se cudijo da se svet odziva "negativno" z raznimi napadi 11.11 ipd. - No zdej pa gledam se tole: Kako o ekonomiji USA razmislja Treasury secretary - Timothy Geither. Kako se lotevajo denarnega dolga in krize in kako jo primerja s financno krizo po svetu. Intervjuja ga Pultzerjev nagrajenec Jon Meacham:Geithner: Economy has "Clearly stabilized"mal tesko razumet sicer, ampak zanimivo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 Ni me bilo nekoliko dni in vidim da mi forum zelo manjka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. december 2009 Prijavi Deli 10. december 2009 Mich uživaj, veliko skritih kotičkov obstaja meni se včasih stoži v Lj, ki je po eni strani tako plain. Jaz imam Ljubljano ful rada (pac domace mesto, vse imam tam), pa tudi njena majhnost mi je nasplosno zelo vsec. V Lj se pritozujem nad prometom, ce bi se morala po Londonu vozit z avtom, bi mi to vzelo 10 let mojega zivljenja Mi je pa vsec odprtost in manj predsodkov, kar pa v Lj pogresam...Da niti ne omenjam, da ljudje v mojem fohu delajo do poznih vecernih ur in prakticno nimajo zivljenj. Bomo vidli... Upam, da je slo OK v banki Lep dan Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. december 2009 Prijavi Deli 10. december 2009 Waw kok dobr k že napišeš komentar, pa se kr zgubi, kr naenkrat sem bla odjavljena s foruma.... Enivej, vidim da se mate pestro Nat je uštimala živalce pa zobke, men pa zdej osmica spet izrašča....aw. Za mami Ruby se navdušuje nad južnimi brati Mich, pozdravčke gor, vidim, da ti tut uživaš! Cosma in NLB..... frankly jz ne vem kolk dnarja mi je lahko zmanjkal, ko se je spreminjal sistem iz TR na TRR K sm mela kr naenkrat blazne pluse in blazne minuse, brez da bi sploh kej dejansko počela z računom.... Drgač sm šla pa za vikend sama na koncert Dina Merlina v Kranj, blo je super! Kot predskupina so bli SMS, sm opazla da so vsi okol mene poznal, vidim da sem čist izven scene.... So bli pa ful fajn Pol sm šla z nekom gledat lučke po Kranju, po starem delu.... in je pršu ob treh zjutraj en kolega iz stavbe sredi Kranja, da majo v kleti jam session, če naju zanima.... waw noro noro!!! Je bla ena pevka, pa inštrumenti, improvizacije.... zakon! Je reku da si želi z njimi igrat in je šel.... šele pol pa vidla, da je med njimi tut Gal Gjurin! In tip je res talentiran, karkoli je prijel in igral je blo sam za občudovat, noro! Smo bli do jutra....! V torek in včeri smo na faksu nastopal z zborom na podelitvi diplom, pa smo šli včeri pol pet še na Prešerca, totalno zabavno... V nedeljo se pa odpravljava na Poljsko Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. december 2009 Prijavi Deli 10. december 2009 Sm pozabla povedat, da so me včeri prvič v življenju ustavl policaji.... Sm dobila cevčico za spomin. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 10. december 2009 Prijavi Deli 10. december 2009 Sm pozabla povedat, da so me včeri prvič v življenju ustavl policaji.... Sm dobila cevčico za spomin. če je bila samo cevčica ... pridna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 Če moje male sive celice delajo dobro...te dni (oz. ta mesec) slavi Vaš slavni Mick rojstni dan ... Če mi male sive celice delajo dobro (in verjamem da še) ...je že pet let, odkar se je ta slavni Mick odločil, da več ne bo kadil... Vse dobro in ostani nekadilec še naprej ! -------------- Vsem ostalim starim forumistom - lep december. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 Ribica, lepo da nisi nič napihala in fino da tako žuraš Sanjalica, long tajm no si Samo v razmislek, če si kdo želi drevešček www.zeleno-drevo.si. se mi zdi super ideja. Včeraj doživeli Dedka mraza v vsej veličini. Zajki se ga je seveda malce bala in se ni hotela slikat ne vzeti darila. Je pa povedala da je kuža doma, ko jo je vprašal kje je kuži. Dedek Mraz se je spomnil tudi mene in ko sem vprašala kje je moje darilo mi je rekel, da itaq nisem pisala. Dedek Mraz res vse ve . Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 Če moje male sive celice delajo dobro...te dni (oz. ta mesec) slavi Vaš slavni Mick rojstni dan ... Če mi male sive celice delajo dobro (in verjamem da še) ...je že pet let, odkar se je ta slavni Mick odločil, da več ne bo kadil... No, morm rečt, da ti sive celice za tvoja leta delajo - čist zadovoljivo. Rojstni dan sem imel pred kratkim, da bom nehal kadit pa se še nikoli nisem zares odločil, le bluzil sn nekaj, res pa kadim že kar nekaj časa zelo malo - tak, da sn še kar zadovoljen zdej. Lep pozdrav Sanjalici in lnf-ju. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 Ding! včeraj sem preko zelo dobre prijateljice slišal za eno dobro lunatko Nino. Sem rekel pridem sem da napišem in povem kako je Fajna! Torej skrivnostna oseba po imenu Nina, Fajn si! hjaja Ding pa zato da se malo pofočkam. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 da ti sive celice za tvoja leta Jah, ta leta....vse tanarbulš Mick .....smo imeli x-to obletnico mature...prijetno druženje ob dobri hrani.... In, čas me prehiteva......je možno razpisati referendum, da bi imel dan 34 ur? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 Mick, vse najboljše! Jah, ljubo doma, kdor ga ima. Slovo je bilo izjemno težko. Jutri grem že na lov za novimi letalskimi kartami.Ah. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 Mich , bodo pa zato tanarta lepši prazniki v leto, z Novim letom pa morda kakšna huda odločitev? *Cosmica, , tudi Miklavži in Dedki Mrazi nisto več kat so bili , vsi zamehurjeni, pa še slabe svetovalce imajo ,Tržaški Miklavž že nabavljhal šuhe za malo Zajki, pa so mu na silo preprečili, pol je pa dobila Mklauža Zajkina mama... * Mick , pridi takoj nazalj na LNF. Ta stara garda kvalitetnih forumašev je spet aktivna , drugi so skrajšali jezik, še Zlomk in Bob se pojavita, pa smo kompletni * Našega Berlusconija je nekdo pošteno na gobec. Iz bolnice poročajo, da mu ob tej izredni priložnosti niso skrajšali jezika. propuštenaprilika.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 Danes sem bil priden malo bolj kot včeraj in malo manj ko predvčerajšnjim. Sem skidal celo dvorišče.Naredil kosilo,2 velika pekača,prevozil 7 km s kolesom(po snegu) in pospravil podstrešje.Jutr pa po avtoooooooooooooooooooooo!KOnčno....komaj čakam na pimpanje. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.