emmzi 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 No vsaj zaenkrat mislim da je lepotička... =) upam da ne bo nakoncu lepotec =) Torej:Sem šla na pošto oddati pismo... pa sem videla v predprostoru pošte malo muco.. kakšne 3 mesce staro... Vprašala sem osebje, če kaj vedo od kod prihaja mucek. Odgovor: Kakšen maček? ShockedNo pa sem jo pograbila in nesla v avto. No ko sem prišla domov sem maco hitro spravila v transporter in jo nahranila. Sem pustila odprt transporter pa je šla takoj ven raziskovat. Malo ima še umazane učke.... še danes gre k vetu na pregled. Dlakico ima tudi malo čudno... se vestno umivam roke in drugim mačkom ne pustim blizu za vsak primer... Več informacij na: 040 933 448 in emixster@gmail.com http://www.shrani.si/f/1K/bN/2iBPBwNn/pc301034.jpghttp://www.shrani.si/f/3j/MZ/2KlFQzNB/pc301038.jpg Oddana bo z pogodbo Društva za zaščito živali Žverca. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malaziva 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 (popravljeno) Sem pa taki, taki...strašno, strašno lepi mjav... ...mucku želim vso srečo z novimi lastniki...jaz imam žal v majhnem stanovanju tri vragce, ki so pravi "Demolition group" in še eno gospodično pes, poleg tega pa moj srček bije še za Vietnamsko pujsko, ki naj bi jo dobile s hčerkama....samo tu imam pa že resne težave zaradi sosedov, ker jih že moji mucki kao jako motijo...no samo mojo prvo sosedo, ki je gospa Grozilda in vse sovraži....tako, da na žalost resnično nimam več prostora... No...saj eden od mojih frajerjev je tud na mojem avatarčku...temu je ime Piđi in je moj najljubši otroček... Popravljeno 30. december 2008 -> malaziva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 Lep mucek.Tud pri nas meli nekaj podobnega.Upam da najde lep dom. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2008 Avtor Prijavi Deli 30. december 2008 malaziva vem kako je to s sosedi.. nimajo posluha za nič Muca je bila veterinarsko pregledana, ima garje v ušesih. Zdravimo. Kljub temu je na voljo za posvojitev, če jo bo novi lastnik dokonca pozdravil. Kakorkoli želim, da najde res DOBER dom. Aja: oddaja se le kot notranja muca oz. če je izhod varen (malo sosedov ali 0, oddaljenost od ceste ) lahko tudi občasen izpust. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 Svaka ti čast.Tako se dela in bodi za zgled vsem. Tudi sosedom. Jest bi jo takoj vzela. Prostora neomejeno.Imam že 4 muce.Fotra bi kap če še eno privlečem domov.Moj sine bi bil najbolj srečen če bio lahko imel mucka v hiši in bi skupaj ležala in se zjutraj budila. Kaj sedaj?Grem v napad iz prošnje in javkanje kako si jo želim.Mogoče uspem.Se ti javim. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. december 2008 Avtor Prijavi Deli 31. december 2008 Svaka ti čast.Tako se dela in bodi za zgled vsem. Tudi sosedom. Jest bi jo takoj vzela. Prostora neomejeno.Imam že 4 muce.Fotra bi kap če še eno privlečem domov.Moj sine bi bil najbolj srečen če bio lahko imel mucka v hiši in bi skupaj ležala in se zjutraj budila. Kaj sedaj?Grem v napad iz prošnje in javkanje kako si jo želim.Mogoče uspem.Se ti javim. Želim ti uspešen napad. Naj še malo napišem o zdravju: 1. Zdajle ko zdravimo garje nesme biti v stiku z drugimi mucki, ker se lahko kakšen naleze, zato jo imam ponoči zaprto v boks, podnevi pa je v pisarni, drugi mački ji nesmejo blizu. Prav tako si vestno umivam roke, da ne prenesem bolezni na kakšnega drugega mucka....2. Kiha - čakam, da dobim odgovor na drugem forumu, da vidim, če je treba kaj panike zato.3. Mora biti še testirana na mačji aids in levkozo.4. Bila je cepljena proti garjam, čez 14 dni mora bit še enkrat, vet. je priporočal ampule ampak jih občina ne plača - stanejo okoli 30€. Ponoči sem ene 2x vstala, ker me je zbudila s kihanjem ko jé se sliši, kot da bi imela zamašen nos.... no bomo videli... če ne bomo šli pa še enkrat do veta... http://www.shrani.si/f/1a/hY/2dWIUJeZ/1.jpgLepa, pridna, mlada. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. december 2008 Avtor Prijavi Deli 31. december 2008 Objavljena tudi na Žvercini strani:KLIK Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 lepa zverinica. držim pesti, da se bo pozdravila in dobila takšen dom kot si ga želi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 Na, zdej pa imam, ko nič nimam. Hišnega zajčka.Smola, pa tko luštna mucika. Želim uspešno zdravljenej in oddajo Žverce. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2009 Eh Mitra ne sekiraj se. Celo leto je pred tabo. No tale pupika mala pridno uporablja mačji WC. Je pa tako prijazna, da to res ni. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 4. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2009 Ok zdaj sem pa že nehala sprobavat razna imena. Postala je Pupi. 8) Postala je tudi pravi fotomodel:http://www.shrani.si/f/t/to/4F4IdUqC/pupi1.jpg http://www.shrani.si/f/2W/f2/3c3TscMz/pupi2.jpg Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Mislim da jo boš kar obdržala.Če si te dni pregurala z njo, boš tudi naslednjih nekaj let.Cuker mačji. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2009 Mislim da jo boš kar obdržala.Če si te dni pregurala z njo, boš tudi naslednjih nekaj let.Cuker mačji. to tut doma pravjo. Samo ker je mlada pa zdrava... rada bi si lepo v bajti uredila macjak pa potem bi eno muco s kaksno hibo, ki bi tezko dom dobila posvojila.... no... saj imam se kasnih 20let casa da jo oddam bodo pa vrjetn solze lile ko jo bom oddala... :/ Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 emmzi je sončna osebnost leta. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2009 emmzi je sončna osebnost leta. -) Prebrala sem SOČNA Hvala za tale naziv (no zdaj pa zares : Jaz sem glasovala za Polono Samec - vodjo zavetišča Horjul - ker je ona res cool in je ogromno storila za zavržene živalce ) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Ima moj glas, ko se spravim glasovat. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 9. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2009 Pupi mora iti še na test za mačji aids in levkozo prav tako bo v bližnji prihodnosti cepljena. Prav tako dobiva kvalitetno hrano. Zato gre kar veliko denarja. Zato se na Žvercin račun zbira € zanjo: Nakazila se sprejemajo na:ŽvercaPod Plevno 654220 Škofja LokaSlovenijaTekoči račun: SI56 0700 0000 1044 392 Z obveznim pripisom: Za Pupi! Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 29. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2009 Na poti v nov dom. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 Super, al ni super?A si žalostna? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.