ančica 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 Ko bo dolgem skupnem življenju ugotoviš, da te soprog vara, je težko najti skupen cilj za naprej, kljub temu, da je skesan in ljubeč, ni več tako, kot je bilo. Kje najti moč za skupno življenje, zaupanje.......? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malaziva 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 To je izjemno huda situacija...in kdorkoli bi ti karkoli svetoval, bi lahko rekel narobe...samo TI sama si tista, ki se boš morala odločiti...mi vsi ti lahko govorimo, te prepričujemo, smo pametni, ti razlagamo...ti pravimo zapusti ga...naženi ga...ali pa...pač pogovorita e...poskusita znova...daj mu še eno priložnost..pa spet...pogreta župca bah...pa če je enkrat varal bo spet varal... Glej Ančica, srčno rada bi ti dala kakšen pameten nasvet...ampak mislim, da bo najbolj pameten ta...da se pogovori sama s seboj...dobro pretehtaj vse argumente...sooči se s svojimi čustvi...razmisli kaj je pripeljalo do te situacije....kje se je med vama zataknilo...kaj točno si TI želiš...ne razmišljaj o Njemu ali o otrocih...razmišljaj samo in izključno o SEBI, svoji sreči, svoji prihodnosti...ker si pri vsej zadevi najbolj pomembna samo in edino TI... Želim ti vso srečo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 Partnerstvo in zvestoba Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 Osebne izkušnje ne bom opisovala, je slična samo da si takšnega varanja ne želi nobena ženska,ki misli da jo je mož varal z žensko (misli). Osebno sem z zelo težkim srcem pustila vse za seboj.Eno leto sem se poberala in živcirala če sem prav storila. Ni mi žav. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jestinuc 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 Jst tudi ne podpiram varanja, čeprav je tega zlo veliko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Osebne izkušnje ne bom opisovala, je slična samo da si takšnega varanja ne želi nobena ženska,ki misli da jo je mož varal z žensko (misli). Osebno sem z zelo težkim srcem pustila vse za seboj.Eno leto sem se poberala in živcirala če sem prav storila. Ni mi žav. svaka ti čast Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.