Skoči na vsebino

Kdaj je moški moški...?

Kljuka

Recommended Posts

Da ne bomo obdelovali samo žensk. Pošteno je tudi, da tudi moške. Zato vprašujem ženski in moški svet. Kako je vaše mišljenje, prepričanje, vedenje, ...kdaj je moški moški???

Kljuka

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Deli na socialnih omrežjih

Vprašuješ , kdaj je moški - moški ?

Odgovor : pred poroko .

Sedaj pa en star štos :

Na poroki pravi duhovnik : sedaj sta v zakonu eno . Ti pa kasneje opaziš , da sta v resnici 10 . Žena je 1 , ti pa 0 .

Tudi mojih objav je sedaj 10 .

Lep pozdrav

Astroteam

Kdaj je moški moški?

Zame.... je najbolj, ko doseže v sebi stanje poguma. Pogum, da je čustven in mu to ni šibkost. Da je neomajen in vztrajen v predanosti sebi in svoji ljubi. Da rad sexa brez dodatkov. Da je čuten. Da je skromno dobrohoten do ljudi.

quote:

hoj, oprosti, to smo pa že obdelal, nekje; hmmmm ( el nino )

pokowc

icon_smile_blush.gifJa, ampak tema je bila drugačna. Njiker nisem videl opisa, kot ga je dala za žensko, npr. nataly.

lp

Kljuka

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

moški, tradicionalna vrednota brez katere ne more shajat popolen´´moški brez ženske.

..

moški eni so taki ,ki upoštevajo samo´ svoj nagon,a drugi so taki, ki upoštevajo svoje posejano´ seme.

Moški tut mora pridet do izraza o možnosti imet svojo familjo.

če ne ,k a j

pokowc

Moški je moški, kadar je sprijaznjen sam s sabo.

Uff, Kljuka, kar težko vprašanje..za žensko, mislim.

Sama mislim, da vse izhaja iz spolnosti..ali vsaj levji delež.

Impotentnež bo sebi in svetu dokazoval, da je mož. Lovil bo, tekal za krili, pil do onemoglosti..vse, da bi svetu dokazal, da ga je nekaj v hlačah.

Moškemu, ki ima urejeno - poštimano spolno življenje, ki osrečuje drugo bitje(ni nujno, da je to ravno ženska) vsega tega ni potrebno početi. On že ve, kako zadeve stojijo. In v takšnem moškem se bodo izkristalizirale naslednje lasnosti: pogum, mir, ljubezen.

No, to je moje "drobno" mnenje.

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ej Astroteam....kaj pa je po poroki????Copata?!!

Pa vendar vas toliko moških sili v "jarem". Očitno vam tam vseeno nekaj paše???

Ali je življenje potem bolj lagodno?

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Moski je moski takrat, ko mu svojih "jajc" ni treba vec na vsakem koraku dokazovati. ;)

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj pa če bi se enkrat zečli ukvarjati moški sami s sabo in ne kaj morajo narediti ženske, da smo mi lahko moški. In seveda obratno.

Malo za šalo, veliko pa tudi zares. Jaz sem pravi moški, nisem popolen sem pa pravi.... In naj moja žena naredi kar koli, moje moškosti mi ne more podariti, pa če jo še tako prosim, pa če me še tako ljubi.......

andrej

quote:

Kaj pa če bi se enkrat zečli ukvarjati moški sami s sabo in ne kaj morajo narediti ženske, da smo mi lahko moški. In seveda obratno.

andrej

Ja, Andrej, good point. Sem ravno se čudila, kako je lahko moški moški, če ženska ne dela ali pa dela to pa to pa to...

Saj je človek zase, a ne? ČE pa ni in je še malo otročji zapovrhu, potem išče odgovornost za svoje stanje pri drugih. To pa zame definitivno še ni moški.

Aquarius!

To pa je zelo primeren naslov za novo temo - in seveda - tudi tema sama je smiselna...

Tako da - ce se ti da?...

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 years later...
moški je moški, kadar se pripadnik spola, ki ga imenujemo moški, dobro in zadovoljno počuti v svoji koži...torej, ko meni, da mu ne manjka ničesar.x:px
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>vsi skupaj pa smo prvenstveno ljudje in imamo pravico  pocutiti se dobro v svoji kozi, saj jo ima vec ali manj- vsak izmed nas. neodvisno od drugih "atributov". :) :palec:

:palec: poštekala si mojo logiko...takoj ko se pripadnik nekega spola ne počuti dobro v svoji koži in bi raje bil nekaj drugega, mogoče drugega spola, pomeni, da je samo še telesno pripadajoč svojemu spolu, duševno oz. duhovno pa ne...in če kateri od teh dodatnih atributov manjka, potem ni v polnosti predan svojemu spolu, torej ni "pravi" pripadnik svojega spola...a ste pokapiral, kwa sem mislu povedat x?x x:Ix :inocent: x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...