Kljuka 5. oktober 2002 Prijavi Deli 5. oktober 2002 Da ne bomo obdelovali samo žensk. Pošteno je tudi, da tudi moške. Zato vprašujem ženski in moški svet. Kako je vaše mišljenje, prepričanje, vedenje, ...kdaj je moški moški??? Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroteam 5. oktober 2002 Prijavi Deli 5. oktober 2002 Vprašuješ , kdaj je moški - moški ? Odgovor : pred poroko . Sedaj pa en star štos : Na poroki pravi duhovnik : sedaj sta v zakonu eno . Ti pa kasneje opaziš , da sta v resnici 10 . Žena je 1 , ti pa 0 . Tudi mojih objav je sedaj 10 . Lep pozdrav Astroteam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. oktober 2002 Prijavi Deli 5. oktober 2002 hoj, oprosti, to smo pa že obdelal, nekje; hmmmm ( el nino ) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FURIA 5. oktober 2002 Prijavi Deli 5. oktober 2002 Kdaj je moški moški?Zame.... je najbolj, ko doseže v sebi stanje poguma. Pogum, da je čustven in mu to ni šibkost. Da je neomajen in vztrajen v predanosti sebi in svoji ljubi. Da rad sexa brez dodatkov. Da je čuten. Da je skromno dobrohoten do ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 5. oktober 2002 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2002 quote:hoj, oprosti, to smo pa že obdelal, nekje; hmmmm ( el nino ) pokowcicon_smile_blush.gifJa, ampak tema je bila drugačna. Njiker nisem videl opisa, kot ga je dala za žensko, npr. nataly.lp Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. oktober 2002 Prijavi Deli 5. oktober 2002 moški, tradicionalna vrednota brez katere ne more shajat popolen´´moški brez ženske...moški eni so taki ,ki upoštevajo samo´ svoj nagon,a drugi so taki, ki upoštevajo svoje posejano´ seme. Moški tut mora pridet do izraza o možnosti imet svojo familjo.če ne ,k a j pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 Moški je moški, kadar je sprijaznjen sam s sabo. Uff, Kljuka, kar težko vprašanje..za žensko, mislim. Sama mislim, da vse izhaja iz spolnosti..ali vsaj levji delež. Impotentnež bo sebi in svetu dokazoval, da je mož. Lovil bo, tekal za krili, pil do onemoglosti..vse, da bi svetu dokazal, da ga je nekaj v hlačah.Moškemu, ki ima urejeno - poštimano spolno življenje, ki osrečuje drugo bitje(ni nujno, da je to ravno ženska) vsega tega ni potrebno početi. On že ve, kako zadeve stojijo. In v takšnem moškem se bodo izkristalizirale naslednje lasnosti: pogum, mir, ljubezen. No, to je moje "drobno" mnenje. natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 Ej Astroteam....kaj pa je po poroki????Copata?!!Pa vendar vas toliko moških sili v "jarem". Očitno vam tam vseeno nekaj paše???Ali je življenje potem bolj lagodno? natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 Moski je moski takrat, ko mu svojih "jajc" ni treba vec na vsakem koraku dokazovati. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marta 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 Ko neha umirati za vsakim najmanjsim prehladom. Ko neha tiranizirati vse okli sebe, ko ga boli prst. Ko dovoli, da se svet ne podre, ce mu je slabo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 Moski je takrat moski, ko zensko tepe po nagi riti. Najvecji strah moskih je, da namesto dveh jajc zacuti stiri. Takrat ve, da je neprijatelj duboko u pozadini. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 Kaj pa če bi se enkrat zečli ukvarjati moški sami s sabo in ne kaj morajo narediti ženske, da smo mi lahko moški. In seveda obratno. Malo za šalo, veliko pa tudi zares. Jaz sem pravi moški, nisem popolen sem pa pravi.... In naj moja žena naredi kar koli, moje moškosti mi ne more podariti, pa če jo še tako prosim, pa če me še tako ljubi....... andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FURIA 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 quote:Kaj pa če bi se enkrat zečli ukvarjati moški sami s sabo in ne kaj morajo narediti ženske, da smo mi lahko moški. In seveda obratno. andrej Ja, Andrej, good point. Sem ravno se čudila, kako je lahko moški moški, če ženska ne dela ali pa dela to pa to pa to... Saj je človek zase, a ne? ČE pa ni in je še malo otročji zapovrhu, potem išče odgovornost za svoje stanje pri drugih. To pa zame definitivno še ni moški. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 kdo se potem naj bi obnašal pokroviteljsko_ pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 quote:Moski je moski takrat, ko mu svojih "jajc" ni treba vec na vsakem koraku dokazovati. Marsa icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif ...in ko se čuti tudi njegova ženska plat... Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 7. oktober 2002 Prijavi Deli 7. oktober 2002 Moški ima v sebi žensko plat, čisto neodvisno od ženske. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. oktober 2002 Prijavi Deli 8. oktober 2002 Hm,zanimivo vprašanje.Kdaj je moški moški,kdaj je ženska ženska.V končni fazi so izhodišča zelo podobna,če ne že ista.Zato se mi je porodilo vprašanje kdaj je ČLOVEK ČLOVEK? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2002 Prijavi Deli 8. oktober 2002 Aquarius!To pa je zelo primeren naslov za novo temo - in seveda - tudi tema sama je smiselna...Tako da - ce se ti da?... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 8. oktober 2002 Prijavi Deli 8. oktober 2002 moški moški, ženska ženska, človek človek, čustva razum, možgani srce, svetloba tema.... vedno iste teme in vprašanja... povsot pa gre za usklajenost... treba je težit k usklajenosti .... andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. oktober 2002 Prijavi Deli 8. oktober 2002 JA to ,ja, skladnost ravnovesja v s e b i .po moje se je treba pomuvati´ v svoj stabilen naslov karakterja. sej za žensko al pa moškega je ime za spol, a spol je kaj_ človek? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moski je moski takrat, ko mu svojih "jajc" ni treba vec na vsakem koraku dokazovati. pha, kaj se najde tkole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 moški je moški, kadar se pripadnik spola, ki ga imenujemo moški, dobro in zadovoljno počuti v svoji koži...torej, ko meni, da mu ne manjka ničesar. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 moski je moski, ce ni zenska;zenka je pa zenska, ce ni moski... kr neki 3 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moski je takrat moski, ko zensko tepe po nagi riti. Najvecji strah moskih je, da namesto dveh jajc zacuti stiri. Takrat ve, da je neprijatelj duboko u pozadini. kratko, jedrnato, zafrkantsko in neobremenjeno cist taprav dec.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsi skupaj pa smo prvenstveno ljudje in imamo pravico pocutiti se dobro v svoji kozi, saj jo ima vec ali manj- vsak izmed nas. neodvisno od drugih "atributov". poštekala si mojo logiko...takoj ko se pripadnik nekega spola ne počuti dobro v svoji koži in bi raje bil nekaj drugega, mogoče drugega spola, pomeni, da je samo še telesno pripadajoč svojemu spolu, duševno oz. duhovno pa ne...in če kateri od teh dodatnih atributov manjka, potem ni v polnosti predan svojemu spolu, torej ni "pravi" pripadnik svojega spola...a ste pokapiral, kwa sem mislu povedat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.