smajcica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moski je moski takrat, ko mu svojih "jajc" ni treba vec na vsakem koraku dokazovati. Marsa<font color=blue> To je res....potrjeno starejšega moškega,ki je postal moški,ko je ob sebi našel pravo žensko Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 moski ne postane moski, ko ob sebi najde pravo zensko. to so zame bajke. more pa bit pravi moski ce hoce najdit (ta)pravo zensko. ta moski je ze biv.. no mogoce.. eni se prevec sekerajo k nimajo zenske in to slabo vpliva na njihovo samopodobo. v tem primeru je zame sam navidezno pravi moski-drekac (z drekacem mislm premal samozavesti, katero pravi moski pac more met<pa prosm prihrante mi une razlage da je samozavest samozavedanje sebe. js uporablam to besedo tko kt se uporabla. premnoge besede so v preteklosti ze spremenile svoj pomen..>s samozavestjo pa ne mislm nastopastva ampak pac eno zdravo samozavest, ne pa da se skos v kot postavla) no in ce tak moski misl, da zdej neki je.. je-zame se ena copata. pa znam bit tud js copatka.. je prov fajn sam crklanje je eno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> poštekala si mojo logiko...takoj ko se pripadnik nekega spola ne počuti dobro v svoji koži in bi raje bil nekaj drugega, mogoče drugega spola, pomeni, da je samo še telesno pripadajoč svojemu spolu, duševno oz. duhovno pa ne...in če kateri od teh dodatnih atributov manjka, potem ni v polnosti predan svojemu spolu, torej ni "pravi" pripadnik svojega spola...a ste pokapiral, kwa sem mislu povedat js bi biv rajsi zenska. pa se zato ne pocutm nc mn moskega prov fajn mi je sam kot zenska se mi zdi, da bi mi blo marskej prhranjen (z mojim trenutnim pogledom na svet) sam ce bi biv zenska verjetno tud pogled ne bi biv isti. se mi zdi da bi blo vse lazje. pa nam zdej nastevov.. sam kukr pravjo: "sosedove cesne so zmer bolse.." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>js bi biv rajsi zenska. pa se zato ne pocutm nc mn moskega prov fajn mi je sam kot zenska se mi zdi, da bi mi blo marskej prhranjen (z mojim trenutnim pogledom na svet) sam ce bi biv zenska verjetno tud pogled ne bi biv isti. se mi zdi da bi blo vse lazje. pa nam zdej nastevov.. sam kukr pravjo: "sosedove cesne so zmer bolse.." ti že nisi pravi moški, če takole tarnaš, da nam je marsikaj prihranjeno..pa pejt ti rojevat otroke in zame je pravi moški tisti, ki ve kaj hoče v življenju in se nikoli ne smili sam sebi Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti že nisi pravi moški, če takole tarnaš, da nam je marsikaj prihranjeno..pa pejt ti rojevat otroke in zame je pravi moški tisti, ki ve kaj hoče v življenju in se nikoli ne smili sam sebi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Moški mora vedeti kaj hoče in zna to tudi pokazati, ne maram copat in prp! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moški mora vedeti kaj hoče in zna to tudi pokazati, ne maram copat in prp! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moški mora vedeti kaj hoče in zna to tudi pokazati, ne maram copat in prp! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moški mora vedeti kaj hoče in zna to tudi pokazati, ne maram copat in prp! Še preveč je takih, čuj! (copat in prp, da ne bo pomote! ) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ja, super, in ko poskuša tudi uveljavit svojo voljo in hotenje, je pa šovinist in prasc, ki vas noče poslušat in upoštevat vaših želja...In ko vas poskuša poslušat, je pa copata brez lastne volje, torej ni pravi moški 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, super, in ko poskuša tudi uveljavit svojo voljo in hotenje, je pa šovinist in prasc, ki vas noče poslušat in upoštevat vaših želja...In ko vas poskuša poslušat, je pa copata brez lastne volje, torej ni pravi moški Bullshit :xx!: to lahko reče samo nekdo, ki se boji naglas dihati! Pravi moški ima jajca in se ne boji izražati svojega mnenja ob sebi pa mora imeti tudi pravo žensko, drugače je vse skupaj brez pomena! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bullshit :xx!: to lahko reče samo nekdo, ki se boji naglas dihati! Pravi moški ima jajca in se ne boji izražati svojega mnenja ob sebi pa mora imeti tudi pravo žensko, drugače je vse skupaj brez pomena! Ja, s klopotci jih bolj težko izraža! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, s klopotci jih bolj težko izraža! Tak samo ropota, dejanja so pa piškava! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tak samo ropota, dejanja so pa piškava! Hm, le od kje mi je to znano? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti že nisi pravi moški, če takole tarnaš, da nam je marsikaj prihranjeno..pa pejt ti rojevat otroke in zame je pravi moški tisti, ki ve kaj hoče v življenju in se nikoli ne smili sam sebi znate idin to o rojevanju biv bi zenska, predvsem tko iz ferbca pa tko, da bi hkrat ohranu svojo (uno micken pokvarjeno, preracunljivo) "mosko"(<-- ne mislm v pravem pomenu besede, ker nism pravi moski )stran. ma pomoje redkokaterga ne bi za jajca drzu. pa tko ker je u bistvu velik javkanja iz vase strani.. o neenakopravnosti, skosinskos ta rojevanje pa se svasta.. da mene ne bi to prov nc overal-nasprotno! pa prov uzivov bi v igri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 pa mal jih je, ki ne vejo kaj hocjo v zivljenju (vsaj upam)-fora je pa v tem a kej nardijo za to! vsak se gdaj smil sam seb (depresija)vsak jo gdaj ma- zdej je pa na teb a to pokazes svetu al jo pa ze v kali zatres in svetu pokazes sam svoj nasmesek. brez veze, da dva jokata.. cist cist taprav dec pa pomoje ne bi sov razlagat vsega tega.. se mu ne bi dal, ne zdel vreden. on uziva v svojem "majhnem" kraljestvu in ga boli za cev svet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 taprav dec je tist k ma jajca za dejanja , pa k te dobr pofuka... pa k se vede kot dec in ne kot copata pa da je kavalir, ne pa v papučah in kratkih hlačah vozičke porivajo , medtem ko babe čvekajo kam bojo šle :xx!: Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>taprav dec je tist k ma jajca za dejanja , pa k te dobr pofuka... pa k se vede kot dec in ne kot copata pa da je kavalir, ne pa v papučah in kratkih hlačah vozičke porivajo , medtem ko babe čvekajo kam bojo šle :xx!: uhhh...ta je pa niski udarec Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Tomaž Flajs: Biti moški iz prispevka:Isidor From: "kdaj vem, da je terapija uspesna: takrat ko klient postane nepredvidljiv!" 3 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 2. januar 2011 Prijavi Deli 2. januar 2011 Moški je moški ko odraste! Ogromno je ''moških'', ki so v bistvu odrasli otroci, preveč navezani na svojo mamo, in še ko dobijo partnerico jo spreminjajo v svojo mamo (razlika je le v tem, da s partnerico poleg vsega še seksajo)! 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iura 2. januar 2011 Prijavi Deli 2. januar 2011 taprav dec je tist k ma jajca za dejanja , pa k te dobr pofuka... pa k se vede kot dec in ne kot copata pa da je kavalir, ne pa v papučah in kratkih hlačah vozičke porivajo , medtem ko babe čvekajo kam bojo šle http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif podpis!!! čedalje manj je (verjetno) tistih tapravih, ki vedo kaj in kako govorijo, ki znajo argumentirat svoje besede in dejanja, ki pijejo pivo in ne gosti sok s smetano, ki niso obsedeni s fitnesom, mišicami in oprijetimi majicami, ampak imajo razkuštrane lase, pravi moški vonj, in seveda ki znajo prijeti žensko kot se spodobi na predelih kamor redko posije sonce !!! in meni osebno ne bi bilo prijetno gledati moškega med pranjem perila ali likanjem, raje ga gledam šmirastega in prepotenega medtem ko v garaži razstavlja svojega starega porša.. Citiraj Tutum omnia legere, non omnibus credere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 3. januar 2011 Prijavi Deli 3. januar 2011 Z vsem kar si napisala se strinjam, vendar menim, da pa to le ni vse. Je le en dosti drastičen primer.V bistvu bi si želela, da moj partner ohrani nekaj otroške igrivosti, s tem, da je odgovoren kot za odraslo osebo pritiče. Brez tega se mi zdi, da bi (vsaj meni) bilo dolg čas. Nekaj te iskre in žgečkanja je dobro ohraniti.Kot drugo je tudi res, da je večina punc, deklet, žensk precej podobnih svoji materi - posledica vzogje pač. Pri enih bolj močno kot pri drugih. Moški v partnerstvu so v večji meri v iskanju značilnosti lastne matere... kaj se tukaj kreše? Dve vzgoji, dve veliki navajenosti na vzorce iz vzgoje. Zdaj, razlike med pari so. Pri enih je kaj bolj poudarjeno kot pri drugih, medtem, ko so nekateri skoraj popolnoma uspeli razviti svoj karakter, ne glede na vpliv vzgoje. Se tudi jaz strinjam s tabo... si bolše ubesedila vse skupaj:) Ja mora ohranit otroško igrivost... pri meni je blo mišljeno otrok - kot neodgovornost,želeti biti v udobju doma, in nikakor na svoje. In imaš prav da se krešeta dve vzgoji, oz dve veliki navajenosti na vzorce iz vzgoje.... ampak po mojem mnenju sta dva človeka (moški MOŠKI in ženska ŽENSKA) odrasla človeka (pa pustimo tu otroško igrivost), šele ko sta sposobna te stvari pustiti zadaj in se prilagoditi in ustvariti svoj vzorec (ne mislim tu, da ne smeta ohraniti nič vzorcev od prej - da sta jih le pripravljena prilagoditi). 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iura 3. januar 2011 Prijavi Deli 3. januar 2011 Se tudi jaz strinjam s tabo... si bolše ubesedila vse skupaj:) Ja mora ohranit otroško igrivost... pri meni je blo mišljeno otrok - kot neodgovornost,želeti biti v udobju doma, in nikakor na svoje. In imaš prav da se krešeta dve vzgoji, oz dve veliki navajenosti na vzorce iz vzgoje.... ampak po mojem mnenju sta dva človeka (moški MOŠKI in ženska ŽENSKA) odrasla človeka (pa pustimo tu otroško igrivost), šele ko sta sposobna te stvari pustiti zadaj in se prilagoditi in ustvariti svoj vzorec (ne mislim tu, da ne smeta ohraniti nič vzorcev od prej - da sta jih le pripravljena prilagoditi). absolutno ni vse v vzgoji... potrebno je vzpostaviti človekoma lastno interakcijo, razvijati odnos, postavljati meje, sprejemati kompromise, skratka negovati razmerje tako ali drugače Citiraj Tutum omnia legere, non omnibus credere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest la_bella 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Zame je moški "pravi moški", ko se počuti dobro v svoji koži in je zadovoljen sam s seboj, s svojim življenjem ... takrat se ne rabi dokazovat družbi na različne "moške" načine ... 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Vsaka ženska je drugačna kaj ne, zato je za vsako pravi moški tisti moški, ki si ga sama izbere. Vsak ima drugačne želje in potrebe. Je pa res, da tisto kar želiš ni nujno, da tudi potrebuješ. Vsaka lahko samo sama zase pove kakšen moški je zanjo pravi moški. So neke stvari v katerih se vsi najdemo in imamo podobne potrebe vendar to je življenje na splošno. 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.