Skoči na vsebino

Letna astro napoved za 2009

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Magazin/Novice/536/"][b]Letna astro napoved za 2009[/b][/url] je od danes tudi na LN. :palec:

(*napisala sem jo za [url="http://www.revija-reporter.si/slovenija/politika/napovednik_reporter_st_33.html"]tednik Reporter[/url] (st. 33, str. 94, 95, z dne 29. 12. 2008) in jo po dogovoru (v nekoliko izcrpnejsi razlicici) objavljam tudi tu)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[quote name='VilaSonca' post='1055472983' date='5. Jan 2009, 13:29']hvala, Marsa! grem brat ..................... x:px[/quote]
jo. tud jaz. x:)x
a zdaj to (vEdenje) se nic ne pomeni, ker nihce ne more vedeti, kako se bo pocutl 7. julija (oz. mu to ta hip 0 ne pomeni). xDDx

[quote name='Candle' post='1055473039' date='5. Jan 2009, 17:45']Kaj to pomen da tedenske napovedi pol odpadejo? :ermm:[/quote]
ne vem. morda ne oz. ni nujno. a zaenkrat sem pri letni na *ta in tak nacin*. x:)x
odvisno od povprasevanja tudi.
se pa seveda da speshl jo napisat, letno, mesecno, tedensko... za pac vsa raznorazna podrocja... (v kar se pac posvetis, skoncentriras, cemur da(je)s prioriteto). x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest VilaSonca
[quote name='Marsa' post='1055473047' date='5. Jan 2009, 18:10']jo. tud jaz. x:)x
a zdaj to (vEdenje) se nic ne pomeni, ker nihce ne more vedeti, kako se bo pocutl 7. julija (oz. mu to ta hip 0 ne pomeni). xDDx[/quote]
ma saj sem prebrala do aprila, pol sem si pa mislila, itak bom sproti čekirala najbrž in naprej nisem brala. mi pa januar ni niti malo všeč. a jebiga, bomo že.
ja, kaj ti hasni vnaprej vedet preveč vsega. saj se ti sproti potrdi ali pa ne.

ja, seveda.
sej sm najprej mislila, da bi jo po mescih dajala, sam prvic je itak ze objavljena letna, drugic pa bi se, ce bi se lotevala mesecnih, mal bolj posvetila oz. vec namenila posameznemu mesecu (tu sem bila omejena z znakci in sem pravzaprav morala sklestit ful texta, no potem sem si vseeno posebej shranjevala, da nisem se tega cist sklestila... je pa ful tezje napisati manj, pa da je se vseeno smiselno in dovolj povedanega)...

Picasso

O! xDDx

Nic ne hiti oz. se ne navdusuj. x;)x

no, v bistvu sem hotla na vsak nacin jo dat cimprej gor, ker je v prvem delovnem tednu v januarju dobr popedenat ta pomembne zadeve.
sem pa se zmenla, da bom objavila tu z zamikom.

Picasso

x;)x

sej zdej je nekak odstekano brat... x:o)x
k ti pac nic ne pomeni...
bo pa morda za nazaj zanimivo... x:)x

no, nc hudga, ce je ze zdej oz. za ene stvari je fajn, k sem izpostavla kaka obdobja, dneve, ki so recimo primerni za to ali ono; bolj sem dala prednost poslovnim in tem zadevam oz. splosnemu pocutju (k sem najprej dodala zdravstvene zadeve in bla mal bl podrobna pr *motecih pojavih* (poplave, plazovi itd.) in ostalem, sem ze za januar porabla 3/4 znakcev x:o)x x:Dx x;)x ..., pa morala pol mal drugac -krajse- zastavt in vec kot 1/2 tega, kar napisala, pobrisat :||)...

Picasso

kaaaajjjjjjjjjj...... :OO!: ....da ne bi brisala slučajno....teksta mislim......mu čist nč ne fali....nisem mela sicer cajta vsega prebrat......sam je čist kul......

in kaj da nič ne pomeni....ma....pa to je tko fajn za nek slošen uvid najprej.....pol pa še vsak mesec posebej prebrat za tekoči mesec......ok je..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

O hvala Marsa! :)

Danes na hitrco pregledala, upam pa da boš tudi kakšen teden (posebej bolj izrazite) še posebej komentirala...

Verjamem da bo za marsikoga težko leto, verjamem pa tudi da s svojimi mislimi in s svojimi dejanji ogromno vplivamo na naša življenja. Zato bom šla z zaupanjem v nove izzive in do osvojitve svojih ciljev. xsrcx
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

[quote name='Amis' post='1055473249' date='6. Jan 2009, 14:15']kaaaajjjjjjjjjj...... :OO!: ....da ne bi brisala slučajno....teksta mislim......mu čist nč ne fali....nisem mela sicer cajta vsega prebrat......sam je čist kul......

in kaj da nič ne pomeni....ma....pa to je tko fajn za nek slošen uvid najprej.....pol pa še vsak mesec posebej prebrat za tekoči mesec......ok je..... :palec:[/quote]
ne ne, nic NE BOM (vec) brisala. sem ze (ker sem pac pisala s programom v glavi, da mora bit tok in tok znakcev - in ne vec. xDDx).
potem sem postekala, da je butasto, da brisem text, da bo pac za objavo tu (po tem, ko sem ga ze nekaj zbrisala, sem hkratno pisala obe, v bistvu x:)x)

[quote name='ale`74' post='1055473283' date='6. Jan 2009, 18:13']O hvala Marsa! :)

Danes na hitrco pregledala, upam pa da boš tudi kakšen teden (posebej bolj izrazite) še posebej komentirala...

Verjamem da bo za marsikoga težko leto, verjamem pa tudi da s svojimi mislimi in s svojimi dejanji ogromno vplivamo na naša življenja. Zato bom šla z zaupanjem v nove izzive in do osvojitve svojih ciljev. xsrcx[/quote]
najbrz da ze oz. bo morda tud sem kaksno vprasanje (kot je blo v navadi pri tedenskih), ce drugace ne. :palec: x:)x

[quote name='free' post='1055473297' date='6. Jan 2009, 19:39'][url="http://www.mychi.si/si/januar_2009/shana_flogie_napoved_za_januar_2009.html"]Se ena napoveda za 2009 >>>[/url][/quote]
Free, prosila bi te, da mi vsaj v *moji temi* prizaneses z linkii, reklamami na druge sajte itd.
Verjamem, da so ti obiskovalci hvalezni in da jim vsak info pride prav, vendar res ne vem, kaj ima tale napoved, ki jo objavljas, zveze z NOVOSTMI NA LUNINEM NETU, kakrsen je naslov tega dela foruma Novice urednistva.

Picasso

[quote name='Marsa' post='1055473376' date='7. Jan 2009, 12:04']ne ne, nic NE BOM (vec) brisala. sem ze (ker sem pac pisala s programom v glavi, da mora bit tok in tok znakcev - in ne vec. xDDx).
potem sem postekala, da je butasto, da brisem text, da bo pac za objavo tu (po tem, ko sem ga ze nekaj zbrisala, sem hkratno pisala obe, v bistvu x:)x)

najbrz da ze oz. bo morda tud sem kaksno vprasanje (kot je blo v navadi pri tedenskih), ce drugace ne. :palec: x:)x[/quote]
mislim...... :o|o: .....sem vidla, ja, da si zbrisala....sem se zjutraj spravila brat naprej in opazla......škoda no....pa saj ni melo vica brisat....če si pa imela že napisano...... :sori: ........

aja ne... nisi mogla vidt tega. x:o)x
od 23. 12. dalje (odkar napisala in oddala) nisem nic brisala (se pravi, napoved je nespremenjena, odkar je objavljena. Razen da je mitja boldal mesce - to je edina razlika od vcer oz. predvcerajsnjim, ko sem jo objavla tud na LN)

mah, pozabi. x:Dx

Picasso

ahhhhh.....a to je blo to....sori....sem včer prebrala sam prva dva meseca......in se mi je očitno sam po filingu pol zdelo, da je več......(evo brzopletost :vragec: ).......

v opravičilo..... :flowers:

[quote name='Marsa' post='1055473376' date='7. Jan 2009, 12:04']najbrz da ze oz. bo morda tud sem kaksno vprasanje (kot je blo v navadi pri tedenskih), ce drugace ne. :palec: x:)x[/quote]

xDDx :palec:

mah amis, sej sm jaz *kriva*, k tok mutim... :8): (ribja posla x:px x;)x)....
pac hocm bit cimbl natancna in izcrpna v tem kar se pove, pol je pa sam zmeda. x:o)x x:Dx

~~

ja. ce se kej vprasa, komentira (semle), bo vse cist ok. x:)x :palec:

Picasso

Tkole bom rekla; tale retrgordani merkur, k začne uradno šarit šele z 9.1. je dejansko že prej mal zamešal drek; gre dost komunikologije/acije v franže;
tantra pravi: ostani miren in ukrepaj (al ne ukrepaj?) lahko je samo še slabše...
upam, da ne bo res - slabše namreč, k pol bo jeba :o|o: za vse nas :V:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

merkur bo retro o0d 11. zdaj je bla predvsem zmeda zarad kombinacije ribe/vodnarja oz. neptuna/urana in marsa v konjunkciji s plutonom (ki pa zdaj izzveneva, glih k je bo konc, bo pa merkur retro x:px :vragec: x;)x)

Picasso

se pravi, dolgčas nam res ne bo :fiju:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

[quote name='Marsa' post='1055473479' date='7. Jan 2009, 17:51']mah amis, sej sm jaz *kriva*, k tok mutim... :8): (ribja posla x:px x;)x)....
pac hocm bit cimbl natancna in izcrpna v tem kar se pove, pol je pa sam zmeda. x:o)x x:Dx

~~

ja. ce se kej vprasa, komentira (semle), bo vse cist ok. x:)x :palec:[/quote]
Tudi če bi bila bolj "površna", tukaj nihče nebi zameril, ker smo zelo veseli napovedi.
V to napoved nihče ne dvomi in nam je nekakšno vodilo.

Za tedenske napovedi si že komentirala zakaj jih ni več,
če pa komu zaškriplje (ali večim) se pa sigurno lahko obrnemo na to temo in povprašamo zakaj tako.......

Super je.
Sem vesela napovedi. x:o)x
Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

[quote name='Mitra' post='1055473619' date='8. Jan 2009, 11:52']Tudi če bi bila bolj "površna", tukaj nihče nebi zameril, ker smo zelo veseli napovedi.
V to napoved nihče ne dvomi in nam je nekakšno vodilo.

Za tedenske napovedi si že komentirala zakaj jih ni več,
če pa komu zaškriplje (ali večim) se pa sigurno lahko obrnemo na to temo in povprašamo zakaj tako.......

Super je.
Sem vesela napovedi. x:o)x[/quote]
x:)x me veseli. :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' post='1055473570' date='8. Jan 2009, 09:07']merkur bo retro od 11.[/quote]
opažam da ko je RMerkur, se meni začne več dela (in posledično več financ)... xDDx Tko da mi je prav fajn... xDDx Pri komunikacijskih kiksih sm pa tudi že strenirana.... x:Dx x:Dx

ne vem kaj je bilo v četrtek ampak je spet sekalo, s frendico ga po treh mesecih spet fajn zažurale x:px

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...