Skoči na vsebino

Letna astro napoved za 2009

Marsa

Recommended Posts

o lej jo!
sm mal 'pozabla', da si helena zdej, pa nism bla cist zihr, da si ti, se mi je zdel da oni 'H' tok ven seka. x:o)x x:Dx
(k na zacetku si bla mensezdi Elena, a ne?)

se zmer mas pa delfincka! xokx
tko te pol nism mogla zgresit.

ja, napoved, a si kej prebrala? za januar *vse drzi*. x:o)x x;)x
(vsi s(m)o zivcni, napeti, ozemeljske piz* itd.)

koledar, ja, letos sva ga pozn dala, pa se konjunkcije morva dodat, to bova sprot.
je kr neki dela, s konjunkcijami pa sploh!

thanx k kdo to opaz! x:o)x xDDx
po mojem eni mislijo, da je to kr pac koledar, k se sam izpise oz. k kr sam laufa. al pa kej. x:px

ja, ln pa... sej ves kako. vse tezje. sploh pa zdej. ampak bo ze. upam. x:)x
lepo k si se oglasla. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

včeraj tamali prestavili operacijo... verjetno je bolje tako ane ;)
vsak zakaj ima včasih svoj zato in k spoznanju le tega velikokokrat pripomore ravno prva stran LN, naključna misel pa še kaj... hvala tudi za letno napoved, predvsem pa hvala ker vztrajata, posebno ti Marsa...

thanx. xDDx

ja, sej te misli pa to oz. sploh vse morva mal uredit, mal presvezhit pa vse to, sam cajta ni nikol pa volje pa energy se za to, pol gre pa vse tok pocas, k je tok tega (druzga)... :|

ja, je prav najbrz, ta saturn, v povezavi se uran, retro merkur, vse to.... cist prou.
kdaj so dal pa zdej rok?

~~

ale'. sory, sele zdle sem pravzaprav vidla.
Hm, ne vem tocn za ker obdobje mislis, a mislim da je bla luna v opoziciji z marsom in plutonom...
smo v eni temi mal bl o tem podebatiral, eni cist deseti, morda 'Povedal..'... ne spomnim se zdle tocn, morda se spomnm pa posicem. x:)x

((pa se zaj* mi komp. in se vse zatika! :xx!:))

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aha, ok, cist kul. ko bo, bo ok (ze moral bit pac).
ampak priblizno pa pac vesta vsaj?

Picasso

odpovedali so zaradi tega, ker so sprejeli neko žensko s poškodbo in je nujna operacija... sestra je rekla da takoj ko bo frej oz. v februarju.. tami je psihično na tleh :V: poslali že vse izvide, psihično bila pripravljena na zahtevno operacijo z dolgo rehabilitacijo, odsotnostjo iz šole... vendar verjamem da je dobro,da je do tega prišlo.. mogoče bi pa tole bilo za vpogled v karte?

ja, stekam, to je zoprno s tega vidika, ja... sam prepricaj jo, da mora bit prav tko. xyesx (pa res ni tok ugodn zdej, sej vids x:o)x).

hm, lahko, sam se mi ne zdi zlo smiselno, ker itak ne mormo nc vplivat... tisti rok, ko bo, ga bosta pac pograbli... nimas kaj s kartam tle.... glede na to, da gre za operacijo, pa sploh (se pravi ze postavljena diagnoza itd.)... ce bi ozadja iskal al pa boljse, druge moznosti, potem morda, tko k se pa sam caka, pa nima smisla bonusa si zapravt. xDDx
no, ce se ti zdi smiselno oz. ce se ti zdi, da tebi al njej lohk kaj in kako koristi, pac, seveda. :palec:

Picasso

sej sem tud jaz tuhtala da ne... pa itak to ne štejem za bonus ;) točno veš kaj mislim :))))
ona se pa itak opira na vsako bilko... samo ji pravim, da jo vse to dela močnejšo... da vsaj ne bi bilo bolečin... ok dost o tem :8):

o glej glej! Oona! x:Xx Pih! :palec: x8Dx
jp, retrich. xyesx

(*Ksenija, sej vem x;)x :8):)
Ja, cim manj bolecin, lepo jo pozdravi pa rec da sm rekla da ni bil dobr cajt, itak. :palec: x:)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='1055475648' date='15. Jan 2009, 19:43']~~

ale'. sory, sele zdle sem pravzaprav vidla.
Hm, ne vem tocn za ker obdobje mislis, a mislim da je bla luna v opoziciji z marsom in plutonom...
smo v eni temi mal bl o tem podebatiral, eni cist deseti, morda 'Povedal..'... ne spomnim se zdle tocn, morda se spomnm pa posicem. x:)x

((pa se zaj* mi komp. in se vse zatika! :xx!:))[/quote]
xDDx xDDx

Ojla, mišljen je bil četrtek 08.01., zanimivo, mars in pluton... x:)x

Ma nasploh se je leto začelo kr aktivno, niti januar še ni mimo, pa je že tolko dogodkov... Če bo vse tako kot čutim pri sebi, bom tam nekje do marca imela redno službo in svoj avto... xsrcx xwizardx
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

[quote name='Marsa' post='1055475762' date='16. Jan 2009, 10:06']o glej glej! Oona! x:Xx Pih! :palec: x8Dx
jp, retrich. xyesx

(*Ksenija, sej vem x;)x :8):)
Ja, cim manj bolecin, lepo jo pozdravi pa rec da sm rekla da ni bil dobr cajt, itak. :palec: x:)x[/quote]
sej zdej se že šalimo glede tega ;)
Tami pravi da bo datum 13.2 (petek 13) men skoz hodi po glavi 30.01. danes je sanjala da ima ta teden ki prihaja ... kaj pa ti praviš?
me veseli da je tko zrela, da po prvem šoku zna to obrniti na šalo... ja ponosna sem nanjo.. glede na to kakšen poseg je pred njo in kakšno okrevanje... sem še bolj ponosna kako vse to sprejema

oprost, nic ne pravim (zaenkrat), si pri *teh zadevah* ne upam kar tkole nekaj pravit.
zdej sm pa cist v drugih vibrah.
si mal ogledam 1x pa ti se kero recem. x:)x :palec:

Fajn Ale', upam in drzim pesti zate, da bo tako! xokx

Picasso

ja, s humorjem je fajn gledat (saj zna/ta).. in tud zdrav razum je ok, mal pa tud 'usodnosti' lohk upostevamo - pac da je tedaj, ko je in kar je, ravno prav. x:)x

aja, petek 13., sem napisala v letni (k smo glih not), da bo lohk ugoden, za tiste, k niso vrazeverni (mislila sem bolj v poslovnem smislu, a tud za druge zadeve gre lohk kej kul skoz). plus seveda se individualno (kar je itak najvecji fact, sam tam v text mors strnit pac optimalno za vse, kar se bo in kako dogajal)...
vem da je, torej.
pa se marec je tud petek 13., tko da bom imela 'cist pravi' rojsnti dan. x:)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='1055476067' date='18. Jan 2009, 12:35']Fajn Ale', upam in drzim pesti zate, da bo tako! xokx[/quote]
Hvala Marsa! xsrcx Jst tudi upam da bo, da ne pride spet kakšna blokada vmes. Zaenkrat mam dober občutek.
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

[quote name='Marsa' post='1055476083' date='18. Jan 2009, 13:13']ja, s humorjem je fajn gledat (saj zna/ta).. in tud zdrav razum je ok, mal pa tud 'usodnosti' lohk upostevamo - pac da je tedaj, ko je in kar je, ravno prav. x:)x

aja, petek 13., sem napisala v letni (k smo glih not), da bo lohk ugoden, za tiste, k niso vrazeverni (mislila sem bolj v poslovnem smislu, a tud za druge zadeve gre lohk kej kul skoz). plus seveda se individualno (kar je itak najvecji fact, sam tam v text mors strnit pac optimalno za vse, kar se bo in kako dogajal)...
vem da je, torej.
pa se marec je tud petek 13., tko da bom imela 'cist pravi' rojsnti dan. x:)x[/quote]

Marsa poglej uro, kosi to pisala xDDx

napoved prečitala...pa ne samo tvojo, tudi tisto v Karmi in še kako na "netu"...bo zanimivo videt za nazaj x;)x

mene zelo zanima tale opozicija urana in saturna, ki se večkrat ponovi. Bo zanimivo spremljat tudi na osebnem področju, ker mi je prvič padla točno na os ASC DSC, na mundanem pa itak napoveduje spremembe, sploh če še malo druge aspekte pogledamo, ki so direktno povezani...

lp M xrainbowx xyiyax

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

pa res, hudo! xokx x8Dx
sam res,*tipicno* x;)x :vragec: (k sem pa odprla temo petek 13, je bla -na starem forumu- to stevilka teme 444 xDDx)

madonca! je pa kr! (asc/dsc os). xyesx
na osebnem in partnerskih verjetn predelava in popucanje starih vzorcev in tko, tud splosno v odnosih in tem <se prav ne nujno ljubezenskem podrocju>..... kr mocno..... odvisn je pa tud, na kaj se ti naveze oz. s kom v kaksne aspekte.... v vsakem primeru je pac rast, nekaksen premik, sam s smooth aspekti je slednji lohk pac bolj smooth. xDDx

ja, sej je ze nekaj cajta tole zlo delujoce (zraven pa se MD urana in neptuna, tko da so v mocni trojni igri - saturn, uran in neptun)

No sej pr men je pa ic/mc pravzaprav (no ni cist, sam je v 4. pa 10.).

ja, zanimivo bo vidt, no ene stvari se neverjetn ze sprot vidjo (men je ta opozicija na steliju v ribah, 3 komadi), sicer pa imam v natalnem opozicijo saturna in urana (in slednji je vladar 3. hise, kjer je saturn), tko da tud men na ene odstekane, se nepoznane vibre deluje.
Men saturn ni mocen fact, po 2. strani pa tvori EDINI in zlo mocen kvadrat v mojem chartu (z asc). no in ga razen splsono (sem toga itd. vcas... pac na enih podrocjih se to vid) ne cutim zlo... potem so povratki in drugo (pac razni tranziti in to), no se mi zdi da se nikol mi ni tkole deloval, najbrz glih zarad te kombinacije urana in saturna in njunega vpliva zdaj cist na vse moje taosebne (luna, sonce, merkur, predtem kiron in mars).

sam se mi ne da kej rpevec gledat zase - manj vem, boljs se mam. x;)x
ampak vcas pa slucajno al ce se *kej zgodi* tacga al pac k se tle kej navdusim in vklopim (kot zdej x:)x), pa se mikro *posvetim*. sicer pa dam kar ven iz glave, se trudim da pozabim, kar napisem. napisem in ciao.
pol za nazaj kvecjemu pogledam al pa sprot.. ...
... haha :D ne mros verjet tko k zdle (pisem sprot, pol grem pa rocno chekirat, in seveda 'pise' xDDx, da naj se druzimo pa tak 15. 16. in 17.. in jaz sem sla zurat po pol leta- x:px
kul. nc vedla, pozabla, oz. nisem o tem razmisljala, pol pa zdle ta hip ko berem, in eto... ze dela. x;)x xDDx
tko da, za nazaj al pa tko je bl kul (ce seveda dela - sicer me boste pa ganjal pac x:px x;)x)

Picasso

• 6 months later...
Sem šla malo prečekirat napovedi.

Se splača jih malo bolj v mar vzeti, so neverjetno točne
(lol, kot da se to že ne ve)
Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

o thanx Mitra! xDDx

jaz sem tud zadnc za konc junija in zacetek julija prav frendi skopirala pa poslala, za stos, k je vse v nulo drzal. x;)x
sam pozabis al se ti pa ne da gledat. men tud ne. x;)x
cist odvisen spet ni kul bit.
je pa hecn za nazaj pogledat kdaj. x:)x

finta je, da sem bla omejena s placem (ne na LN, pri reviji za katero sem to pisala), pa je bolj skopo (vremena se ze nisem mogla nic dotikat, niti kaksnih drugih podrocij, edino najsplosneje, to kar v oci tolce) - pac ker je bla pa ze napisana, sem jo pa se sem fliknila (in ma sicer mal vec texta, vendar gre predvsem za podrobnosti ipd., kar sem za revijo skenslala).

Picasso

[quote name='Marsa' post='1055476156' date='18. Jan 2009, 20:46']... sam se mi ne da kej rpevec gledat zase - manj vem, boljs se mam. x;)x

ampak vcas pa slucajno al ce se *kej zgodi* tacga al pac k se tle kej navdusim in vklopim (kot zdej x:)x),
pa se mikro *posvetim*. sicer pa dam kar ven iz glave, se trudim da pozabim, kar napisem. napisem in ciao.
pol za nazaj kvecjemu pogledam al pa sprot.. ...[/quote]

Se strinjam s teboj Marsa x:)x

Vsaki dan sproti vse prinese in vse odnese. x:Xx

Helena

[quote name='Marsa' post='1055512418' date='29. Jul 2009, 08:41']finta je, da sem bla omejena s placem[/quote]
Placa dovolj x;)x
Če kdo ni zadovoljen z napisanim, naj malo še med vrsticami prebere.
Veliko je napisanega, da pa se izluščit drobtinice. :palec: :palec:
Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...