Amis 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 jupiter in saturn se bosta mal družila v 6h.....socializacija pa taka..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Lenoba se me drži, pa me zapusti za katek čas, pa se vrne... me ne da se mi.Kile so šle dol, sedaj pa čudežno gor.Pa jih bom že zbrcala nazaj dol. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Lenoba se me drži, pa me zapusti za katek čas, pa se vrne... me ne da se mi.Kile so šle dol, sedaj pa čudežno gor.Pa jih bom že zbrcala nazaj dol. Ja Mitra, pa nč obupat. Pri jupitru v tranzitu na sonce se včasih ljudje trudijo in zelo malo jedo, pa kile vztrajajo, čez čas, ko tranzit mine, se stvari normalizirajo. jupiter in saturn se bosta mal družila v 6h.....socializacija pa taka..... ..... Ja to bo delovalo tko kot gas-jupiter in bremza- saturn. Včasih boš imela občutke, da se stvari ne premikajo tako, kot bi hotla, prepletanje optimizma s pesimizmom. Po svoje pa dobro, če bi bil prisoten samo saturn v 6 hiši, bi samo delala, delala, občutek, da narediš premalo, bi bil vsak dan večji, tko pa malo vskoči jupiter, ki gdaj ustavi konje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 oooo....hvala lunca..... ....vse je ok, sam da ni dolgčas, ker sicer un uranček na asc čist preveč trpi...... .....no, lekcijo iz pesimizma sem že mela v obdelavi....in upam, da je pretežno končana, tako da mi načeloma ne bi smelo bit preveč hudo z atasaturnom...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.