nesa nesa 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 ali lahko pijem sadno vodo pri locevalni dijeti?navadna mi ne gre.aja sem nova na dijeti sem 5dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 Kaj misliš s sadno vodo?A tiste stvari v plastenkah al doma narejeno z namakanjem suhega sadja ali z naravnimi sokovi?je velika razlika.. Jaz umetnih stvari čimmanj, čimbolj natur in eko.. Pa kak je namen te dijete - za shujšanje ali..? Če za shujšanje bi priporočala zeliščne čaje brez sladkorja.. lahko tudi glede na to, katerih dobrih učinkovin imajo več.. Če za detox pa sploh boljše čimbolj naravno.. (Če je pa še kaka morebitna kandida ali problem s krvnim sladkorjem, bi mogoče bilo boljše brez suhega ali sladkega sadja/sokov.. raje zeliščni čaj ali voda z eko limono ipd.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.