Skoči na vsebino

MovieFreak

Recommended Posts

Tkole je.

Nardil smo eno stran za lenuhe in razvajene!

http://www.movfreak.webs.com

No, stran ponuja zbirko povezav do najnovejših filmov na spletu! Te si lahko ogledate kar v brskalniku. Kvaliteta streaming-a je že zadostna za ogled. Brez downloadanja. Klikneš in glledaš.(zato omenjam lene in razvajene :) ...)

Brez registracije! Upam, da vam bo ušeč!

post-14582-1232445925_thumb.jpg

Deli na socialnih omrežjih

sej zdej sta sam 2, Malina. x:)x x;)x

sm presodla da bo to folk zanimal, pa sm se v Obvestilih pustila, morda premaknem v Zanimivo, ce bo blazen odziv, da kok mega in aktualno in zanimivo je. xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej zdej sta sam 2, Malina. x:)x x;)x

sm presodla da bo to folk zanimal, pa sm se v Obvestilih pustila, morda premaknem v Zanimivo, ce bo blazen odziv, da kok mega in aktualno in zanimivo je. xDDx :palec:

bila so pa 4 do pet. en za drugim. pa sem bla še neky kramežlava in dva zapored odprla, pol pa nisem mogla verjet svojim očem in sem še tatretjega. :vragec: vas enaka.

dobr, da so se malo zreducirala. sem se že ustrašila, da je to kak nov trend. pa da se bo tudi kaka moja objava tako multiplicirala. to bi pa bila mora.

a? x:o)x

xsmx

malo sem se zatipkala in bila nejasna, ker je bil en čip, povezava med možgani in prsti, v okvari. zdaj je zamenjan. samo ni bilo novega, tako da imam zdaj enega kukr delujočega ampak že rabljenega.

:) MovieFreak je plod polletnega učenja scriptanja.

Seveda, bi rad, da mojo kreacijo vidi čimveč ljudi. Moderatorjem in administratorjem pa se opravičujem za tolkkraten vnos. Priznam, da je šlo za reklamiranje.

V svoj bran pa lahko povem, da nisem eden tistih, ki se lotijo neke zadeve in to zadevo nardijo polovično!

Grem na vse al nič. Preveč truda (dnevnega) se vlaga v to stran, da bi lahko ostala moja `hobi varijanta`.

Za trud, pa hočmo bit vsi poplačani. Za zdaj me naprej žene število obiskovalcev, ki vztrajno narašča. Čez čas pa tudi to ne bo dovolj. Pol bom hoto met pa gnar. hehe. :)

Kakorkoli že, na strani za zdaj še ni veliko filmov. 1. zato ker je ohranjanje teh povezav hudičev napor, 2. ker sem se odločil da bom začel s filmi lanskega leta naprej. 3. Ker ne dam gor filma z recimo IMDB oceno : 3.4. - ga itak noben ne bo gledal. ;)

Glede ilegalnosti:

-zbirko povezav nudimo na ogled širši javnosti,....tudi inšpektorjem in organom pregona. Torej jim dejansko pomagamo locirati te datoteke na spletu. :)

Tut oni mi bojo morali čez cajt dat neki gnara za to. LOL (al pa jst njim) :)

Hvala za vse kritike! Prav tako hvala administratorjem, da so obdržali nekaj postov.

*ce ste za izmenjavo linkov, me kontaktirajte.

tx

Tkole je.

Nardil smo eno stran za lenuhe in razvajene!

http://www.movfreak.webs.com

No, stran ponuja zbirko povezav do najnovejših filmov na spletu! Te si lahko ogledate kar v brskalniku. Kvaliteta streaming-a je že zadostna za ogled. Brez downloadanja. Klikneš in glledaš.(zato omenjam lene in razvajene :) ...)

Brez registracije! Upam, da vam bo ušeč!

:eek:

A daj?

Super... :onfire: :onfire:

Namesto da čakam na torrentu par ur(ali par dni) za film v DivX, DVD ali celo HD formatu, bom tu lahko gledal ali downloadal film v resoluciji x?x 320x240 pikslov... :palec: :palec:

Al nekaj takega... xrolleyesx

Koliko si pa plačal avtorske pravice?

x:Dx

Koliko jih plačaš ti ko s torrenta dol vlečeš... x?x :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Koliko jih plačaš ti ko s torrenta dol vlečeš... x?x :inocent:

Nič. Tudi jaz kradem. Ma ne oglašujem tega na spletni strani, da vsi vidijo, kaj počnem. x:)x (razen v tem primeru in morda še kakšnem postu)

Possible—but highly unlikely.

Nič. Tudi jaz kradem. Ma ne oglašujem tega na spletni strani, da vsi vidijo, kaj počnem. x:)x (razen v tem primeru in morda še kakšnem postu)

:wOOt: :cry:

Ups, sory... :vio:

Saj verjetno si ti edini ki to počne... :inocent: :fiju: x:Dx

Je res v končni fazi enako, če se pobira s p2p-ji in potem share-a naprej ali se to naredi na spletni strani ... Vseeno to ni nekaj, s čemer se je za hvalit.

Kraja (ne glede na količino) je žal del naše kulture.

Possible—but highly unlikely.

Del kulture, ja... xrolleyesx

Zanimivo pa da kljub temu silnemu piratstvu ali kraji, kakor že to imenuješ, medijske in softwerske firme še naprej delajo profite v milijardah $.

Kako bi se temu reklo?

seveda se strinjam z alanom (sm obcutljiva okol avtorskih pravic, skoraj za vsak songec pr razglednicah sm posebej pisala avtorjem x:o)x x;)x - tako nekako... skratka, vse kar je na LN, je avtorsko, vse za kar sama odgovarjam. a v praxi se nekako ne obnese in izpade da tezis, ce skusas bit prevec dosleden, v glavnem,.... glede na to, da je forum kot nekaksna trznica, se morda lahko pogleda skoz prste, ce nekdo shiri za lastne rabe zadeve, nad katerimi se je navdusil.

OK, madonna ali christian bale nouta dubla unga casha. sam tud nouta nc prikrajsana in pustmo variante: 'sej ga mata ze zadost (casha)' pa to. x;)x pac pa: sej se ve, pise, vidi, da je madonna!

so what torej ce se ne dobi 1 centa od prav te *prodaje*.

a ves, lohk se tud tko gleda.

(ce ne bi blo tko, ne bi nobeni posnetki TZB v lajfu vec obstajal, recimo, itd. ipd.)....

No vsakdo pac za svoje odgovarja in bom tud js, ce se bo mene baral okol objave nekoga druzga (ne bo prvic). vendar, potem skenslam, se opravicim x;)x, na svidenje.

Hvala za vse kritike! Prav tako hvala administratorjem, da so obdržali nekaj postov.

Fino, me veseli, da si zadovoljen.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Medna podjetja sama dajo med ljudi kopije programov, tolk, da se razsiri zadeva. Brezplacna reklama. Najceneje. Potem pa prodajo nekaterim, ki se zato odlocijo. Teh verjetno ni malo. Vecinoma so programi dragi. Prav zaradi tega priratstvo se obstaja, ker je izgleda v interesu mnogim, sicer bi mu ze naredili konec.

Sam sem mnenja, da piratstvo ni primerna resitev. Sigurno obstajajo nacini kako programe promovirati in jih prodati uporabnikom v kolikor so zeljeni na trgu.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...