tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Ženski bussinesshttp://www.pozareport.si/?Id=politika&...;novicaID=10583 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 "Družba Bisol iz Prebolda izdeluje fotonapetostne module za sončne elektrarne. Merc napoveduje, da bodo letos ustvarili vsaj 45 do 50 milijonov evrov prihodkov, prihodnje leto pa naj bi ustvarili 200 milijonov evrov prihodkov."http://24ur.com/novice/gospodarstvo/uros-m...l-in-uspel.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Money makes the world go round! Se prav muzam kako sočustvujete z slovenskim delavcem. A žalostna statistika, da slovenski delavci znajo najbolj poskrbeti za svoje riti in jih ponavadi prav malo briga za ekoligijo ter lačne v afriki. Ne da sovražim bilo koga ampak to je samo žalostna statistika. So pravi manegerji svojega ega, najbolj pa jočejo zaradi tega ker ne morejo toliko krast kot njihovi šefi. A če bi prevzeli oblast, bi si prav tako tlačili denar v usta in veselo krulili kot ostudne svinje. Prosim ne jočite toliko nad situacijo ker vsak dobi kar si zasluži. HA HA HA LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 21. februar 2009 Prijavi Deli 21. februar 2009 Jest to mal drugače gledam, če je nekdo sposoben in uspešen mu privoščim, bolj me motijo "biznismeni" k to delajo z prevarami, goljufijami in z nategi.Drugače pa prav vsakemu privoščim, če je preko svojega znanja in dela prišel do dobrih rezultatov.Pred kakimi 20 leti je bil bum "sqtelitski programi" Bil sem eden prvih, ki se je s to tematiko ukvarjal, razvil tudi nekaj svojih inovacij in izboljšav predvsem na spremljanju več satelitov hkrati. Našel se je nekdo, ki je prvič videl satelitsko anteno pri meni, pri meni se je tudi do potankosti seznanil z vsemi detalji, ustanovil firmo in začel montirati te antenske sisteme. Delal je od 5 zjutraj do 10 zvečer, garal sobote in nedelje, iz tega nadgradil podjetje, začel z izvedbo kabelskih sistemov (prvi po res profesionalni poti in tehnično najsodobnejši tehnologiji). Vse to je ustvaril z odrekanjem, garanjem od jutra do sutra, medtem, ko sem jaz tu in tam postavil kako anteno in imel za sproti. Možakar je postal uspešni podjetnik, ki nekaj pomeni danes v SLO prostoru in tudi navzven v EU in jaz mu to ne zavidam, privoščim mu in vedno pravim, kapo dol pred takimi. Zakaj to pišem, tudi sam bi bil lahko uspešen ker sem znanje in strokovnost imel, pa nisem imel tiste zagnanost, volje, bil sem zadovoljen s tistim, kar je sproti uspevalo. Prav vsak, ki ima malo volje in tudi kaj znanja, se lahko preizkusi v podjetništvu, samo od zagnanosti je pa odvisn, koliko bo v tem uspešen. Eni smo zadovoljni s tistim, kar nam zagotavlja preživetje, drugi to nadgrajujejo z odrekanjem drugih življenskih zadovoljstev in gredo bolj strmo in sigurno navzgor, zagotovo pa velja pravilo, da brez nič ni nič. Meni imajo ravno taki podjetniki veliko vrednost. Nikakor pa ne cenim tiste, ki so si z manipulacijami in zlorabami pridobili nek status in premoženje, ker to je pa sposobnost manipuliranja in goljufij in zame ni prava pot in ponavadi tako kot so dobili tudi izgubijo. Vsaki posel, ki se gradi na nepoštenih osnovah je dolgoročno obsojen na propad in prav je, da se take zadeve poderejo. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 21. februar 2009 Prijavi Deli 21. februar 2009 Tlele konkretno se je kradu material, delovni čas, elektrika, ...podjetju, kjer je bil orodjar/orodjarji zaposleni na delovno knjižico... :"Minili/minevajo časi, ko so orodjarji delal orodja za svoj fuš/zaslužekmed službenim časom, z materialom firme. In podobni heci ...Ko še ni bilo konkurenčne klavzule, ..." Drugač pa z montažo satelitskih anten se je dalo "potegnit",spljoh v začetku, ko so ble še "boom". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. februar 2009 Prijavi Deli 21. februar 2009 recimo... naročila sem paket loncev, na sliki vse ok... wow... dobila sem... paket loncev za palčke. ... kar je dobro, ker bomo manj metali stran in skuhali toliko kot potrebujemo. ne bom tisto, kot pri nas.... lonec sarme za vse Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 "Zelo podobno Ivu Boscarolu, človeku, ki vedno nečemu ugovarja: ko so vsi začeli govoriti o gospodarski katastrofi, ki čaka svet in torej tudi Slovenijo, je oznanil, da bo njegovo podjetje Pipistrel , ki izdeluje ultralahka osebna letala, prodajo letos povečalo vsaj za 50 odstotkov."http://www.finance.si/238853/Ivo_Boscarol_...iteva_standarde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. julij 2010 Prijavi Deli 3. julij 2010 Pipistrel Iva Boscarola predstavil prve bob sani v Sloveniji.http://slowwwenia.enaa.com/Slowwwenia/Posel/Pipistrel-Iva-Boscarola-naredil-prve-bob-sani-v-Sloveniji.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.