Skoči na vsebino

negativna energija

crusnik

Recommended Posts

lep pozdrav prvo vsem.

pravkar se mi je pokazal en vzorec.. o tem več kasneje.

no torej, povem vam prej nekaj zgodb z mojega življenja. pač ponavadi naletim na ljudi, ki so v slabem stanju, depresivni, potrti. sem prvo mislil da je samo taka 'sreča' pač. recimo... prejšnja punca je bila kar fajn v razsulu ko sem jo spoznal. po enem letu pa pol, se je ženska pobrala, pridobila na samozavesti itd...jaz pa sem začel vedno bol slabo funkcionirat in se lomit. in me je pustila. ni več prenašala moje slabe kvalitete življenja, in mogla več gledat kako sem propadal. ok, pač sprejel sem vse skup pa požrl. se počasi postavil nazaj na noge. in pride v moj lajf druga punca, ki pa je bila anksiozna. takoj skapiram kaj je narobe, se zaštekava in kmalu se vse skupaj razvilo v nekaj več. sem zelo dobro vplival, okrevala je nenavadno hitreje kot se ponavadi okreva pri takšnih psiholoških težavah. in zdaj je že zadosti močna da stoji na svojih nogah, samozavestna itd... ampak jaz sem po "domače" rečeno: "BADLY FUCKED UP" (se opravičujem za izraz, ampak drugače se ne da opisat). slučajno vidite povezavo med prvo in to drugo zvezo? in to ni osamljen primer, večkrat se je tak mi dogajalo. vedno sem se spraševal zakaj. in našel sem odgovor...to pa je ta vzorec. da ljudem posrkam negativno energijo. zakaj tak sklepam? recimo če pogledam, da na začetku imam dober vpliv, na koncu pa slab. se v bistvu vloge zamenjajo. pa recimo v tem primeru se tudi vidi: ta je mela oseba anksioznost. katera se je kar dobro ozdravila, medtem se moje stanje poslabšalo in dobival sem napade panike..pač simptome anksioznosti. ne tak močne kot ona, ker sem močnejša osebnost, ampak dobil sem to kar je ona imela. no pa mimogrede, nisem trenutno anksiozen, ampak čutim utešnjenost, nelagodje...skratka slabo počutje. ona pa je trenutno na kar lepem...pa je rekla da tisti čas ko se nisva vidla,se je dosti bolje počutila. takrat mi je vse postalo malo jasno. zakaj se vsemoje zveze končajo na skoraj isti način. zakaj se tolko depresivnih ljudi lepi na mene. ampak za vse to bi rad da mi nekdo ki se spozna na energije, pove če je to sploh možno, da menjam negativno za pozitivno pri ljudeh. in če mi laho kot pomaga pri tem kako sprostiti to negativno energijo..ne nazaj na njih ampak nekam kjer nebo nikomur škodilo.

stari...

največjo uslugo boš usem naslednjim, pa seb tut naredu, če boš pofukou... pa šou x:px x:Dx

pa da neb slučajn kdo pomislu, da spet samo mal ircam :vragec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

crusnik, če dovoliš?

Mogoče kako knjigo od Marjetke Novak o angelih, si lahko prebereš!

Rezanje eteričnih vezi!

Toliko za začetek, ni nujno lahko probaš!

Lahko pa tudi vzameš v roke Doreen Virtue!

Toliko z moje strani, mali namig, ni zakon lahko da ti bo pomagalo!

Počasi pravijo, se daleč pride! :mezik:

hehe, joooj kakšn začetek :D seveda dovolim. zakaj nebi? poznam vezi, je tudi rezanje v planu. scier pa hvala za naslove knjig, jih bom poiskal

stari...

največjo uslugo boš usem naslednjim, pa seb tut naredu, če boš pofukou... pa šou x:px x:Dx

pa da neb slučajn kdo pomislu, da spet samo mal ircam :vragec:

ja saj. to si vedno rečem. ampak nemorem...žal. nimam srca, pa naj me še tako zabijajo v tla pa nebom mogel. verjetno bi me potem bolj vest mantrala. mogoče je tudi to moja napaka. ampak ne gre se o tem da pač ni sreče z ženskami, ampak energijo ki jo potegnem nase in se je potem nemorem znebit. malo več piše da je bolj znana situacija.

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...