Skoči na vsebino

Tenis

The Dude

Recommended Posts

Četrtfinale, tabela (M):

FEDERER (ŠVI/1) - DAVIDENKO (RUS/6)

DJOKOVIĆ (SRB/3) - TSONGA (FRA/10)

RODDICK (ZDA/7) - ČILIĆ (HRV/14) -

MURRAY (VB/5) - NADAL (ŠPA/2)

Ja, spet pozabljaš na Davydenka. Za mene je ta dvoboj finale pred finalom. So pa vsi dvoboji izredno zanimivi! Roger je pričakovano premagal Hewitta,.ker enostavno ga zna raztegnit in potem Hewitt ne more razvijat svoje igre. Zelo vesel sem za Čiliča,.to bo zelo zanimiv dvoboj proti Roddicku. Upam, da bo kaj nevaren na Roddickovo servo.

Ma, kaj čem analizirat,..izredne tekme bodo kar vse po vrsti. Zakon!!! :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Tudi jaz sem uspela pogledati zadnje 3 nize med Gonzalesom in Roddickom. Andy se je odlično držal in zelo sem bila vesela, da je šel naprej. Zadnja točka je bila sicer bedna, ampak dobro... x:Ix

Upam, da bo zmlel Čilića.

Nekak bi mi bilo bolj všeč, če bi Murray Nadala...pa Federer Davidenka x:px

Djokovica pa itak ne maram, niti njegova igra mi ni všeč, tako da upam, da izpade. Sem žleht.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja, spet pozabljaš na Davydenka. Za mene je ta dvoboj finale pred finalom. So pa vsi dvoboji izredno zanimivi! Roger je pričakovano premagal Hewitta,.ker enostavno ga zna raztegnit in potem Hewitt ne more razvijat svoje igre. Zelo vesel sem za Čiliča,.to bo zelo zanimiv dvoboj proti Roddicku. Upam, da bo kaj nevaren na Roddickovo servo.

Ma, kaj čem analizirat,..izredne tekme bodo kar vse po vrsti. Zakon!!! :palec:

Nisem pozabila na Davydenka ampak ga namerno nisem navedla,ker preprosto ga ne vidim kot finalista!!

Zdaj naslednjič bosta igrala Federer-Davydenka in za moje pojme je tukaj Federer favorit in sem skoraj zihr,da bo Federer tudi zmagal.

Če sem pa slučajno v zmoti in bo Davydenko premagal Federerja in poleg tega bo tudi finalist si bom pa z veseljem vzelo besedo nazaj!!No problem....

Sicer pa to je samo moje osebno mnenje!! x;)x

Nisem pozabila na Davydenka ampak ga namerno nisem navedla,ker preprosto ga ne vidim kot finalista!!

Zdaj naslednjič bosta igrala Federer-Davydenka in za moje pojme je tukaj Federer favorit in sem skoraj zihr,da bo Federer tudi zmagal.

Če sem pa slučajno v zmoti in bo Davydenko premagal Federerja in poleg tega bo tudi finalist si bom pa z veseljem vzelo besedo nazaj!!No problem....

Sicer pa to je samo moje osebno mnenje!! x;)x

Malokdaj se je zgodilo, da je bil kdo favorit proti Federerju. Tokrat sta po moje v enakovrednem položaju, D. je celo zmagal zadnja dva dvoboja in je psihološko čisto drugače pripravljen kot pri njunih prejšnjih dvobojih. Zdaj ve, kako se da Rogerja premagat in da je tega res sposoben. Sicer pa bom navijal za Rogerja, ker ga raje gledam,..D. mi je dolgočasen.

Michelle - midva bova kontra pesti stiskala,..kot vedno kadar igra Roddick. x:Dx

Navijam še za Murraya in Đokota. Tsonga mi je sicer simpatičen in igra zelo lep tenis,..sam kaj ko dela kup bedarij. Ne zna še igrat,.ko bi blo treba stopit v igrišče bo on stopil korak nazaj. mater mu. Pa ma več potenciala,..on bi zdaj moral bit med top3 že.

Malokdaj se je zgodilo, da je bil kdo favorit proti Federerju. Tokrat sta po moje v enakovrednem položaju, D. je celo zmagal zadnja dva dvoboja in je psihološko čisto drugače pripravljen kot pri njunih prejšnjih dvobojih. Zdaj ve, kako se da Rogerja premagat in da je tega res sposoben. Sicer pa bom navijal za Rogerja, ker ga raje gledam,..D. mi je dolgočasen.

Ja to je že res,da je Davydenko zadnja 2 dvoboja proti Federerju zmagal ampak tukaj mi zdaj govorimo o Grand Slam,kar je rahla razlika in poleg je treba tudi povedat,da ima Federer na splošno čisto drugačen pristop do Slamou kot pa na splošno do vseh ostalih turnirjeu.Praktično on vse vlaga v Grand Slam in še posebno zdaj,ko je starejši!!

Jaz hočem videt Davydenka proti Federerju na 3 do 5 setou pa,da vidimo!!

Drugače pa zadnji igralec,ki je uspel preprečit vstop v polfinale Federerju na turnirju Grand Slam je bil Gustavo Kuerten leta 2004 in,če bo zdaj to uspelo Davydenku kapo dol.....

Danes sem pa pogledal Nadala in Murraya. Po malo živčnem začetku je M. igral raznovrstno, predvsem pa agresivno, tako da je zanj neznačilno veliko prihajal tudi k mreži. Zeeelo dobra ira in zaslužena zmaga. Čiliča žal nisem videl, sem pa ful vesel za njega. Zdaj je premagal že kar dva resna kandidata za naslov: Del Potra in Roddicka! Me prav zanima kako bo v polfinalu,..glede na videno, bo Murraya zelo težko premagat. (nazadnje ga je sicer Čilič gladko dobil v New Yorku).

Sem se pa vprašal, kaj je bilo s Soderlingom,..in po pogledu na turnirsko razpredelnico vidim, da je izpadel že v prvem kolu proti neznanemu Granollersu.

Roger zmagal! Neverjetno je bilo gledat, kako je naredil preobrat po izrednem začetku Davydenka. Tako ga je metal iz igre s spremembami tempa in taktike, da je D. medtem, ko je prišel nazaj v igro izgubil kar 2 seta! Legendarno. Sicer je pa D. tako zelo močan iz zadnje linije, da je prava škoda, da ne zdrži psihično in da ima tako slabe voleje. No,..pravzaprav še dobro, ker bi bil sicer nezaustavljiv.

2. tekma,..navijal sem za Noleta. Gledali smo odlične 3. sete, potem pa je imel neke težave (dihanje + slabost) in žal je šlo vse po vodi. Tsonga soliden, vendar s takimi nihanji kot jih kaže bo težkodobil Rogerja. Nekak vidim finale Federer - Murray, čeprav bom pa navijal za Čiliča v polfinalu.

No, jaz upam na finale Federer - Murray.

Definitivno.

Pa seveda za Heninovo. Prav vesela sem, da se je malce urinila med te Rusinje, Kitajke pa Williamsovke x:Dx

No, jaz upam na finale Federer - Murray.

Definitivno.

Pa seveda za Heninovo. Prav vesela sem, da se je malce urinila med te Rusinje, Kitajke pa Williamsovke x:Dx

No, kitajk sem pa jes izredno vesel. Končno malo večji uspeh, čeprav je Na Li že imela nekaj dobrih rezultatov tudi na grand slamih. Samo nekaj malega, kolikor sem ujel, me ni ravno navdušila. Dvomim, da lahko premaga Taveselo Williams.

Za Heninovo sem pa itak navijal že od takrat, ko se je prvič pojavila na ekranih. Taka mala z izredno tehniko in smislom,..ful dobro da je nazaj.

Na Eurosportu so face, ko imajo kar poseben kotiček za njo: Justine time x:Dx Pa nasploh Eurosport čist raztura s svojimi prenosi,..poleg dobrega komentiranja v živo Wilander zna marsikaj še povedat in analizirat, pa vedno koga izmed igralcev povabijo v studio,..danes je po tekmi prišel Roger in so malo podebatirali. Pa Jim Courier tudi dobro vodi intervjuje z zmagovalci dvobojev pred občinstvom. :palec: :palec:

Kaj je pa Heninova razturila solidno kitajko!! Drugi polfinale dolgočasen in slab. Heninova si je edina zaslužila polfinale x;)x. No, Serena ne bo enostavna za premagat, vendar če bo Heninova tako natančna kot v polfinalu, potem je absolutni favorit za zmago. In to po dolgi pauzi. Izredna zgodba!

Čilič Murray pa zanimiv meč,..polno taktičnih for. Malo prednost še vedno Murrayu.

ČILIč

m(H)URRAY

FEDeREr

NADAl

tSONGa

dJOK(E)ovič

Roddicka pa rajš ne bom.. x:Dx

Ja to je že res,da je Davydenko zadnja 2 dvoboja proti Federerju zmagal ampak tukaj mi zdaj govorimo o Grand Slam,kar je rahla razlika in poleg je treba tudi povedat,da ima Federer na splošno čisto drugačen pristop do Slamou kot pa na splošno do vseh ostalih turnirjeu.Praktično on vse vlaga v Grand Slam in še posebno zdaj,ko je starejši!!

Jaz hočem videt Davydenka proti Federerju na 3 do 5 setou pa,da vidimo!!

Drugače pa zadnji igralec,ki je uspel preprečit vstop v polfinale Federerju na turnirju Grand Slam je bil Gustavo Kuerten leta 2004 in,če bo zdaj to uspelo Davydenku kapo dol.....

Ja včerajšnji match Federer-Davydenka samo potrjuje moje mnenje glede njunega dvoboja!!

Igrat Grand Slame na 3-5 setou je čisto nekaj drugega in ne moreš primerjat zadnja 2 poraza izven Grand Slame pred enim izmed vseh 4 Grand Slamou in še posebno,če se igra proti Federerju kateri vse ulaga v Grand Slame in še posebno zdaj,ko je starejši.

Ja točno o temu sem govorila!! :palec:

Nekak sploh nisem pomislila,da bi lahko Davydenko res ogrozil Federerja pa čeprau mi ga je objemček tega rusa skozi neki rinu pod nos sam res mu nisem dajala šanse v dvoboju proti Federerju in za finalista pa sploh.

Mislim,da bo na koncu res finale Federer-Murray!!

Ja za premagat Murraya bo tukaj moral bit Federer ta pravi Federer!!Sicer ga je psiha proti njemu vedno nekaj zajbavala tako,da bomo vidli kako se bo končalo!! x;)x

Zdajle si pa ravnokar zgubla par pik pri meni. Jao bože moj, kolk enga ponosa. :o|o:

Sicer pa nisem nikol rekel, da je Davydenko favorit proti Rogerju,..le da ga je treba jemat zelo resno. Trenutno je eden najbolj vročih igralcev na touru - po kvaliteti sigurno top5, ti ga pa sploh nisi omenjala med favoriti, pa čeprav si nekatere druge, ki mu niso ravni. Će spremljaš tekme ne le rezultatsko ampak tudi kaj pogledaš, potem veš, da je bil ta meč eden najboljših do zdaj,..nekje blizu sta bila Nadal in Murray. To je torej to,..samo opomnil sem te nanj. Če bi moral pa recimo stavit na enega, bi dal tudi jaz rahlo prednost Rogerju,..že zaradi izkušenj, raznovrstnosti in zato ker zanj navijam.

Zdajle si pa ravnokar zgubla par pik pri meni.
ma ne no :(

No, enkrat je končno tako, kot sem si želela. Murray premagal Čilića.

Andyju totalno privoščim zmago na GS, ampak Federer je vseeno... x:Ix

joj jaz tud ful privoščim Murrayu,da zmaga GS,ker mislim,da si to res zasluži sam,ko pa vidim federerja sm pa čist :2src: nekak tak,ko si ti za roddicka...hehe....

Meni bi bilo ljubše, če bi zmagala Justine. Tak krasen comeback je naredila v drugem nizu. Perfekcija igranja x:)x so jo pa pokopali prvi servisi...in ko v tretjem nizu ni izkoristila krasne priložnosti za break 3:1...če bi tisto izkoristila, bi se tretji niz mogoče razpletel drugače. Se pa pri tem kaže tudi psihološka moč Serene, ko se vrne nazaj v igro, ko že vse kaže, da jo bo zvilo x:)x

Obedve sta prikazali sijajno igro, sploh v drugem nizu je bilo par res atraktivnih točk x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Meni bi bilo ljubše, če bi zmagala Justine. Tak krasen comeback je naredila v drugem nizu. Perfekcija igranja x:)x so jo pa pokopali prvi servisi...in ko v tretjem nizu ni izkoristila krasne priložnosti za break 3:1...če bi tisto izkoristila, bi se tretji niz mogoče razpletel drugače. Se pa pri tem kaže tudi psihološka moč Serene, ko se vrne nazaj v igro, ko že vse kaže, da jo bo zvilo x:)x

Obedve sta prikazali sijajno igro, sploh v drugem nizu je bilo par res atraktivnih točk x:)x

Se strinjam. Tudi jaz sem ful navijal za Justiko. In kljub temu, da je slabo servirala in da ni bila ravno natančna (preveč žog je šlo po sredini), je bila zelo nevarna Sereni in precej blizu presenečenju. Upam, da bo porihtala igro in spet pade kak grand slam. Prava poživitev za ženski tenis,..skupaj s Kim, ki bo nedvomno tudi med najboljšimi letos. Serena pa,..čeprav sem bil tako zelo proti njej,..moram priznat, da je odlično odigrala veliko ključnih točk. Pa njen servis,..odlično pet.

Michelle, ti si za Murraya?

No, jaz sem sicer res za Rogerja, vendar me je Murray na tem turnirju navdušil. Sploh zaradi bolj vsestranske in predvsem napadalne igre. To je kar ena nova dimenzija pri njem,..včasih je bil kar malo dolgočasen,..letos pa ga je bilo že skoraj zanimivo gledat. x:o)x

Ah ne.

No, ne vem.

Jaz pri takih dvobojih, kjer sta mi oba všeč, vedno rečem, da mi je vseeno, na koncu pa vedno navijam za Federerja x:o)x

Ampak Murryjeva igra mi je res zelo všeč, ful se mi zdi potencial in mu tudi privoščim zmago.

Ne bom razočarana (edino če ne bo brezvezen finale, ki ga bo konec po 3h nizih).

Ponovno Roger! :palec:

Kakšna igra,..sploh v prvih dveh setih! Murray je igral odlično, pa vseeno ni šlo. Roger je boljše serviral, oba sta bila sicer nevarna na nasprotnikov servis, ponovno je bila pomembna Rogerjeva raznovrstnost. Murray je zamudil svojo priložnost na sredini prvega seta,..vprašanje kako bi se meč razvijal naprej, če tam ne bi izgubil svoje serve oz. izkoristil kakšno priložnost za brejk. Kakorkoli, lepo je bilo za pogledat, pa vesel sem nove zmage Rogerja. x:)x

Jah mišice ma, smile pa tudi x:Dx

So, why not x:px

Pa še škotski naglas (čeprav se vidi, da ga ni veliko doma)...

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01424/Andy_Murray-smile2_1424046i.jpg

http://images.mirror.co.uk/upl/m4/jan2009/0/9/EF2F6939-CBC8-8ADF-B992D11B73772E3D.jpg

• 4 weeks later...

Revija Šport magazin je nova revija na slovenskem trgu. Revija je spletni brezplačnik, najdete pa jo na naslovu www.sportmag.si

Pišite nam, veseli bomo vseh vaših predlogov kako narediti revijo še boljšo. Veseli pa bomo tudi vaših prispevkov in idej o sodelovanju.

Veliko užitkov v branju... xDDx

www.sportmag.si

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...