mia386 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 Zdravo!Jaz prodajam želvo, ki je še dopolnila komer 4 leto, in je zelo mlada. Privadi se vsakemu domu, ne mara pa ribnikov. Če jo hočete kupiti morate imeti majhen akvarijv katerem je vodo in kopno. Če jo želite kupiti, mi pišite na:benarda.vajs@gmail.com Bernarda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 Bernarda, a pa resno mislš, da bi tvoja želva zanimala kerga čebelarja?Dej v LNF oglase, ne čebelarske Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 (popravljeno) Katera vrsta je? Sicer pa je majhen akvarij za čisto vse želve neprimeren. Če ti ne rata prodat želve je tu kontakt zavetišča za eksotične živali, kateri ti bo mogoče celo vzel želvico: ZOO PARK ROŽMAN, Vrzdenec 61a, 1354 Horjul, Mobitel: 041 / 234 - 719, E-mail: zoo.park.rozmanec@gmail.com, http://www.freeweb.siol.net/mrozmane/Kontakti.htm Celo, če se jih podari, navadno dolgo iščejo novi dom. Želvice niso tako "lahke" živalce, če hočemo zanje poskrbeti za prav. Spuščanje v naravo je seveda strogo prepovedano. Popravljeno 29. januar 2009 -> Andreja:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Zakaj pa jo prodajas sploh?Zdravo!Jaz prodajam želvo, ... Bernarda Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.