Robida 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 V času, ko nas pestijo take in drugačne težave, je močno na preiskušnji tudi naše zdravje. Vsak od nas ima določena vedenja o svojem zdravju in tudi vedenja o kakšni bolezni in o načinu, s katerim si ohranja dobro zdravje in s tem kvalitetno življenje-bivanje. Mislim da bi bilo ta vedenja dobro deliti z vsemi. Več informacij kot jih imamo, lažje se spopadamo s svojimi težavami in strahovi. Mogoče za začetek le to, da se glavnina bolezni dogaja v naših glavah. Če bi uspeli imeti "urejeno podstrešje", potem bi bilo bolezni veliko manj ali nič. Vendar v času, ko nas dogajanja vlečejo sem in tja, se sprašujem, le kako doseči v sebi ravnovesje. Moje iskušnje in vaše iskušnje dajo določene odgovore..... Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Tvoje izkusnje?...Moje iskušnje in vaše iskušnje dajo določene odgovore..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Lepa tema (cudno da je se nimamo, mam obcutek, kot da bi jo ze vidla oz. zlo podobno) Mi je vsec kako si jo postavila. (drznila sem si popraviti podnaslov - iz 'kako ozdraveti in ostati zdrav' v 'kako ostati zdrav ali ozdraveti' (ker se mi zdi bolj prav postavljeno nenazadnje ze energetsko) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 31. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2009 Vse skupaj, celo naše "bivanje" je sestavljeno iz delcev in delčkov, ki tvorijo celoto. Vsak del posebej "naj" bi bil v ravnovesju. Hja, vse lepo in prav. Kako to doseči? Tudi sama si včasih zastavljam ta vprašanja. Življenje nas bombandira in nam postavlja polena-probleme pod noge. Vsak po svoje jih rešujemo, včasih bolj uspešno, včasih manj uspešno. Mislim da se je pametno prepustiti vodenju. Sama prakticiram življenje tako, da sem notranje v ravnovesju in pripravljena sprejemati in videti, kaj mi življenje-bivanje prinese na mojo pot. Pri takem načinu pa včasih potrebujem veliko potrpljenja, kajti ko sem postavljena pred določen problem, ga poskušam rešiti "takoj" če se da. Vendar mi vedno znova in znova okoliščine, oziroma dogajanje pokaže pravi čas za rešitev. Doseči ravnovesje....tudi to je ena od stvari, za katero si je potrebno vzeti dovolj časa. Včasih je najbolje nič početi. Le zakaj bi bilo vedno potrebno najti zaposlitev. Enostavo samo biti---biti v tišini, sam s sabo, sam s svojimi mislimi in jim pustiti prosto pot. Strah...strah pred nečim je tudi ovira pri prepoznavanju znakov ki jih dobivamo na tej poti. Lepa tema (cudno da je se nimamo, mam obcutek, kot da bi jo ze vidla oz. zlo podobno) Mi je vsec kako si jo postavila. (drznila sem si popraviti podnaslov - iz 'kako ozdraveti in ostati zdrav' v 'kako ostati zdrav ali ozdraveti' (ker se mi zdi bolj prav postavljeno nenazadnje ze energetsko) super Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Doseči ravnovesje....tudi to je ena od stvari, za katero si je potrebno vzeti dovolj časa. Včasih je najbolje nič početi. Le zakaj bi bilo vedno potrebno najti zaposlitev. Enostavo samo biti---biti v tišini, sam s sabo, sam s svojimi mislimi in jim pustiti prosto pot. super Ravnovesje ja. Ne preveč gibanja in ne premalo, ne preveč delat in ne premalo. Predvsem pa postat občutljiv, zato da opaziš vse odmike in lahko takoj spet vzpostaviš ravnovesje, takoj ko opaziš male odmike. Ponavadi ljudje že zbolijo, preden opazijo, da nekaj ni v redu. Mora telo prav zakričat. Če je um prav naravnan (da nimamo veliko čustvenih težav, da nas ne skrbi preveč), je to en izmed temeljev zdravja. Treba je poskrbet tudi za redno miganje. Da ni v telesu zastalih energij. Dobra tema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest lara7 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 marsa, omenila si "ze nekako enrgetsko"..in ravno v energiji je stvar..namreč negativna energija, če se je dolgo ne znebimo, povzroči oz.. bolje rečeno aktivira neko bolezen..tam kjer je nakopičena..če poskrbimo za to, smo že ogormno naredili.. drugo je način oz. stil življenja..kdaj hodimo spat, koliko ponočujemo, kako živimo; ali se dovolj gibamo, ali smo dovolj na svežem zraku..etc. saj vemo, da je nič koliko ljudi, ki so s spremembo načina življenja pozdravili razne bolezni..namreč napačen način življenja kopiči dodatno negativno energijo..negativno energija pa nikoli ne more dati pozitivnih rezultatov.. in nenazadnje je zelo pomembna prehrana....saj vemo.. upam, da sem kaj prispevala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 31. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2009 Negativna in pozitivna energija morata biti v ravnovesju. Mislim da popolna odstranitev negativne energije ni možna. Vedno obstaje kanček nekje.....tisto, kaj pa če.... Oboje mora biti + in - . Predvsem moramo biti odprti za dogajanje okoli in v nas. Da vidimo in slišimo kaj nam naše telo pripoveduje, ali okolica pripoveduje. Da smo sposobni to slišati in videti....oživitev naše intuicije. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest lara7 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 definitvno.. jin in jang... vedno mora biti balans.. saj to je vsakemu jasno..jaz sem govorila o nakopičeni negativni energiji.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Negativna in pozitivna energija morata biti v ravnovesju. Mislim da popolna odstranitev negativne energije ni možna. Vedno obstaje kanček nekje.....tisto, kaj pa če.... Oboje mora biti + in - . Hja, jaz niti ne ločujem pozitivne in negativne energije. To je kot potok; če nekje voda zastane za dolgo časa, se usmradi. Sama po sebi pa energija ni negativna ali pozitivna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 31. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2009 definitvno.. jin in jang... vedno mora biti balans.. saj to je vsakemu jasno..jaz sem govorila o nakopičeni negativni energiji.. Saj, zadevo postaviti v ravnovesje. Ko je vse pripeljajo tako daleč, da je izbrunila bolezen, sem se MORALA najprej pogovoriti sama s sabo. V sebi najti odgovore. To je dolgotrajen proces, ni to od danes na jutri. Vendar, če se ustavimo in si vzamemo čas, v tišini, sami s sabo, potem je vedno možno najti ravovesje. Hja, jaz niti ne ločujem pozitivne in negativne energije. To je kot potok; če nekje voda zastane za dolgo časa, se usmradi. Sama po sebi pa energija ni negativna ali pozitivna. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest lara7 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 super.. verjetno si tudi spreminila način življenja..če si se pogovarjala sama s sabo je do tega moralo priti.. čestitam ti za uspeh.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 31. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2009 super.. verjetno si tudi spreminila način življenja..če si se pogovarjala sama s sabo je do tega moralo priti.. čestitam ti za uspeh.. Hvala. Način življenja in pogled na celotno zadevo. Naše zdravje ali bolezen je kompleksna zadeva. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest lara7 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 itak. tukaj je toliko stvari, da je to res zeloooo dolg proces.. nič ne gre čez noč.. ampak ti si dokaz, da vsa zadeva deluje.. samo pogumno se je treba lotiti.. ko človek nekaj pritisne ob steno, takrat se zave, da bo potebno kaj več narediti.. tebi je uspelo.. super.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 31. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2009 Ravnovesje je potrebno najti tudi v prehranjevanju. Če je to porušeno, potem lahko jemo izbrana živila, bio...., pa zato ne bomo bolj zdravi. Z splošnim ravnovesjem in ob načinu bivanja, v smislu, da pojem kar si zaželim, oziroma naredim kar si zaželim, potem v nas in izven nas veje ravnovesje, energija... Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Energija/njene transformacije skozi 5 elementov, je po "yin - yang klasifikaciji" vse. ...Lara je imela verjeten v mislih pozitivna čustva, mišljenje, ... vs negativna čustva, mišljenje, destruktivna ravnanja, ... Ugibam, vem pa ne. Vitalna sila/energija je sama po sebi nevtralna [z "yinom in yangom" v dinamičnem ravnovesju/ali neravnovesju ...]Od nas, naše ozaveščenosti, ... zavisi naš način razmišljanja, naše čustvovanje, ravnanje/ravnanja ...Konstruktivnost/destruktivnost, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 31. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2009 Treba je gledati celostno. Ne izražam se v besedah, ki jih opisuje literatura. Energije, čakre, avra, ....... Prebrala sem kupe knjig, o prehrani, energijah-tudi bioenergiji..... Nekaj časa sem si celo zapisovala zadeve. Na koncu sem ugotovila, da vse skupaj nosi samo eno sporočilo v različnih variantah. Vsak pisec ima svoj pogled, svoj način izražanja in podajanja tem. V končni fazi je vse to vedenje v nas, v naših dedkih, babicah. Preprosta kmečka logika za naše bivanje. Po določenem obdobju sem ugotovila, da potrebujem samo čas zase. Najprej sem jaz-v ravnovesju, nato na isti način lahko delujem navzven. Z sončnim pogledom na vse ki živijo okoli mene in z mano in tudi na vse ki jih srečujem. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Ko se dobi, kako po "piskru", se sončen pogled ponavad zgubi za nekj cajta.Razmišlja se manj sončno o protiukrepih. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Energija/njene transformacije skozi 5 elementov, je po "yin - yang klasifikaciji" vse. ...Lara je imela verjeten v mislih pozitivna čustva, mišljenje, ... vs negativna čustva, mišljenje, destruktivna ravnmanja, ... Ugibam, vem pa ne. Sej vem Malo se je mogoče nerodno izrazila, pa sem dopisal tisto. Res gre za uravnovešanje energij. Samo je v življenju težavno prepoznavanje trenutnega stanja. OK, bom mal zabluzil in podebatiral. Ko se počutimo recimo malenkost žalostni in če to ugotovimo (večkrat se ustavimo že pri prepoznavanju čustva, ne znamo opredelit, kako se počutimo, nas nekaj tišči, ampak tako pač je..), se naš um s tem identificira in potem rečeš: Jaz sem žalosten. Redki so tisti, ki rečejo: v mojem telesu je žalost in potem ugotavljajo kakšna je ta energija in kje je in jo zbalansirajo. Kaj se dogaja z energijo v tem primeru? Naš um je povzročil, da smo nek dogodek opredelili kot takšen, da je v nas nastala žalost (sprogramirani smo recimo tako, da če kdo umre, je to izguba za "jaz" ). Šele skozi transformacijo energije smo povzročili spremembo energije, da je energija dobila določeno kakovost (v tem primeru Yin). Yin je torej le koncept, da je kvaliteta te energija slabša od nasprotne, ki bi jo uravnovešala,..recimo pogum, svežina). Zdaj, ko smo to žalost ugotovili in prepoznali, je um spet naše orodje, ki nam lahko pomaga to neravnovesje zbalansirat. To je ta igra uravnovešanja energij. Če je ego postavljen na pravo mesto in postanemo bolj občutljivi, začnemo opažati že manjše odmike v telesu, čustvih, mislih,..in takoj odreagiramo. To potem pomeni, da živimo bilj v harmoniji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Za ene je center ravnovesja v hari, ko "haro kaj podre", se nekateri znajo takoj uravnovesit ...Za druge je center ravnovesja v timusu - Duhovnem Srcu, ...Za tretje ... Vsak, kakor hoče skozi percepcijo svojega pogleda/gledanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 31. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2009 Ko se dobi, kako po "piskru", se sončen pogled ponavad zgubi za nekj cajta.Razmišlja se manj sončno o protiukrepih. -) Ja sej šele ko jih dobimo po buči začnemo razmišljat. Sončen pogled šele pride, če se znamo ustavit pa vase pogledat. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest lara7 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 kako prekopirate ta citat no.. ne morem pogruntat.. pa sicer nisem ne vem kako štorasta na pc-ju.. po navadi si vse sama naredim.. ja, negativno energijo sem mislila kot na skupek vseh reakcij, čustvovanj, mišljenj..saj to je to..vrejetno sem se res premalo natančno izrazila..se opravičujem.. vendar vem, da me razumete..čeprav se mogoče nekateri ne strinjate z mano..kajne objemček še zmeraj pravim, da takrat, ko se nam aktivira neko negativno čustvo, kar žalost vsekakor je takrat na nas deluje negativna energija.. kako ni ne poztiivne in ne negativne energije..saj si tako napisal a ne..saj govoriva o istih stvareh ampak vsak na svoj način.. jaz pač izhajam iz svoje tehnike, svoje prakse, delovanja in dobrih rezultatov..ne samo na zdravstvenem nivoju(sicer nisem zbolela za kakšno težko boleznijo, ampak sem uredila druge stvari) temveč v življenju..tehnik je ogromno, med seboj se razlikujejo..vse pa imajo isti cilj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 kako prekopirate ta citat no.. ne morem pogruntat.. pa sicer nisem ne vem kako štorasta na pc-ju.. po navadi si vse sama naredim.. ja, negativno energijo sem mislila kot na skupek vseh reakcij, čustvovanj, mišljenj..saj to je to..vrejetno sem se res premalo natančno izrazila..se opravičujem.. vendar vem, da me razumete..čeprav se mogoče nekateri ne strinjate z mano..kajne objemček še zmeraj pravim, da takrat, ko se nam aktivira neko negativno čustvo, kar žalost vsekakor je takrat na nas deluje negativna energija.. kako ni ne poztiivne in ne negativne energije..saj si tako napisal a ne..saj govoriva o istih stvareh ampak vsak na svoj način.. jaz pač izhajam iz svoje tehnike, svoje prakse, delovanja in dobrih rezultatov..ne samo na zdravstvenem nivoju(sicer nisem zbolela za kakšno težko boleznijo, ampak sem uredila druge stvari) temveč v življenju..tehnik je ogromno, med seboj se razlikujejo..vse pa imajo isti cilj.. Pritisni na "citiraj". Kako ni pozitivne ali negativne energije? Predvsem za tebe sem napisal vso razlago, kako si ustvarjamo negativno ali pozitivno energijo in kako jo z istim orodjem zbalansiramo. Daj preberi in še kaj pokomentirava. Mi smo tisti, ki si ustvarjamo nebo al pa nebesa. Črno-belo, Yin-yang. Ne govorim o nobeni tehniki trenutno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest lara7 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Pritisni na "citiraj". Kako ni pozitivne ali negativne energije? Predvsem za tebe sem napisal vso razlago, kako si ustvarjamo negativno ali pozitivno energijo in kako jo z istim orodjem zbalansiramo. Daj preberi in še kaj pokomentirava. Mi smo tisti, ki si ustvarjamo nebo al pa nebesa. Črno-belo, Yin-yang. Ne govorim o nobeni tehniki trenutno. no, pa sem pritisnila citat..a deluje? ok.. res v tvojih komentarjih ni tega napisanega.. še enkrat se opravičujem. danes se bom zgleda kar naprej..očitno sem nekaj pomešala..sorry ampak nekaj..gremo naprej.. kako si MI ustvarjamo poz in neg energijo.. ta energija že obstaja.. in v nas in v vesolju..mi se samo tej energiji prepustimo, dovolimo, da na nas deluje..eni bolj drugi manj.. odvisno od moči pozitivne energije..čeprav na koncu vedno zmaga pozitivna..tudi to je balansiranje..namreč, če se trudiš, da nate negativa ne deluje (npr. ko hočeš obvladati jezo) in jo premaguješ s pozitivo se blansiraš..ne blanširaš..balansiraš.. takart en del negative "odpustiš" in si spet za kanček bolj zbalansiran..torej z istim orodjem jo balansiramo ja..imaš prav.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 ampak nekaj..gremo naprej.. kako si MI ustvarjamo poz in neg energijo.. ta energija že obstaja.. in v nas in v vesolju..mi se samo tej energiji prepustimo, dovolimo, da na nas deluje..eni bolj drugi manj.. odvisno od moči pozitivne energije..čeprav na koncu vedno zmaga pozitivna..tudi to je balansiranje..namreč, če se trudiš, da nate negativa ne deluje (npr. ko hočeš obvladati jezo) in jo premaguješ s pozitivo se blansiraš..ne blanširaš..balansiraš.. takart en del negative "odpustiš" in si spet za kanček bolj zbalansiran..torej z istim orodjem jo balansiramo ja..imaš prav.. Torej, ti lepo sediš na verandi in naenkrat pride ena žalostna energija in vpraša kak si kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 na hitr sm preletu temo, pa bom še jes mal gobc stegnu, kolkr se mi pač lub, kar pa ponawad ni prou welik. sploh pa, k wam nima smisla krkol gowort nekej ste okol poz. pa neg. energije goworl. čisti bulšit. energija samo je. in je. smer ji damo pa pol sami. s swojimi mislimi... in čim nekej določiš kot poz., si istočasno priznal, da nekej pa ni pozitiwno. se praw negativno. in kwa smo dobl??? wojno skorej. pol pa je treba urawnawat pa balansirat pa nawemkakšne jajca še. res na wem, kdaj boste končn enkrat saj probalj pomislt, kwa pa bi blo, če bi čist enostawn rekl, da takle mamo...pa ne se zdej pikolowcw špilat pa na eno besedo obešat. nkol nism reku, da je to enostawn. tut men ne ratuje zmerej, čeprou... generalno gledan... se mam dobr, pa na bolš kaže in k smo pr zdrawju... misli pa to...tut kuha se s srcem. pa usen mal pomaga, če maš tut kej dobrga u piskr za dat.jes recmo užiwam prehranske dodatke(končn najdu nekej reeesss tacga, da pa nimam pripomb, razn hwale. pa da nam reklame delu, loh na OS če koga zanima), mal plawam, pjačo pa jedačo pa bl po pameti, kukr po filingu.pa dost was mam zaenkrat, ker se tut žiuciram bl nerad seweda sm pa sam mal ircou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.