Mitra 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Alkoholiki imajo samo izgovor z opitostjo, da ne spregledajo težav.Če vsakega normalnega telo (zdravje) prisili, da se začne zdravo obnašati,alkoholika ne bo, ker je v opitosti vse super. Za zdravje ne poskrbi, kaj šele da bi se odvadil na zob ga dajati. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 5. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2009 Sem mislil, da velja to samo za alkoholike Vidiš, jaz se še tudi kar učim. Če misliš da je lahko samo alkoholik na tleh (on dejansko je), potem nisi še preiskusil kaj pomeni biti psihično na tleh. Mogoče ti ne bo treba nikoli to sprobati. Mogoče te pa vse to še čaka. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Če misliš da je lahko samo alkoholik na tleh (on dejansko je), potem nisi še preiskusil kaj pomeni biti psihično na tleh. Mogoče ti ne bo treba nikoli to sprobati. Mogoče te pa vse to še čaka. Kaj veš. Misliš, da se drugače ne bom nič naučil? Pravzaprav je že Mitja povedal. Jaz tudi ne bi primerjal drogiranega alkoholika z drugimi trpinci. Sploh pa zakaj bi moral vsak delati vse napake sam. Nekateri se jih učijo tudi preprečiti. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Jaz tudi ne bi primerjal drogiranega alkoholika z drugimi trpinci. Zakaj pa ne? Sploh pa zakaj bi moral vsak delati vse napake sam. Nekateri se jih učijo tudi preprečiti. Se čist strinjam. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Zakaj pa ne? Se čist strinjam. Ne bi znal povedat, ker nisem toksikolog. Mislim pa, da alkohol verjetn bolj zastruplja kot npr. nevednost ali trma. No, pri trmi nisem več siguren Zakaj tko mislim? Ker pravijo kolk celic se vsakokrat uniči z alkoholom, bi jaz rekel, da alkoholiku ni mogoče v taki meri razpolagati s svojo voljo (?) Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 6. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2009 Kaj veš. Misliš, da se drugače ne bom nič naučil? Pravzaprav je že Mitja povedal. Jaz tudi ne bi primerjal drogiranega alkoholika z drugimi trpinci. Sploh pa zakaj bi moral vsak delati vse napake sam. Nekateri se jih učijo tudi preprečiti. Vsi se učimo tako ali drugače.Nekateri smo potrebovali več "klofut", da smo se zbrihtali, nekateri jih mogoče potrebujete manj.Vsi jih pa potrebujemo. Napake delajo-mo vsi skozi celo življenje.Največ se naučimo iz lastnih. Nekje sem ujela pred časom en rek:KDOR MISLI DA NE DELA NAPAK JE SAM NAJVEČJA NAPAKA. Malo za hec, morda pa je to čisto res. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.