Skoči na vsebino

izven telesne izkusnje


matjaz7

Recommended Posts

Zdravo

Pred priblizno 20 leti sem dozivel zanimivo izkusnjo in sicer izstopil sem iz svojega telesa,znasel sem se v praznem prostoru,ki je bil nekako zelene barve,nato so do mene prisle neke osebe ki so mi delovale kot nekaksni zdravniki in me sprasevale zakaj to pocnem.Vem da sem se takrat nekaj upiral v smislu kaj vas pa briga.Te osebe so mi potem pustile mojo voljo in poslan sem bil nazaj v svoje telo.Takrat pa sem obcutil nepopisni strah,ces kaj bom delal v svojem telesu.Zanima me ce ima se kdo kaksno podobno izkusnjo,da je sel iz svojega telesa in kaj je takrat dozivel.Pred to izkusnjo sem bral knjigo zivljenje po zivljenju in tam vecina opisuje da je videla belo svetlobo in obcutila ljubezen in zadovoljstvo,Ker pa je moja izkusnja nasprotna me zanima kaj to pomeni.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

a to se ti je zgodilo zaradi nesreče/operacije al med spanjem?

Ker če je blo zaradi nesreče potem si mel NDE, near death experience, to je največkrat temu vzrok.Folk lebdi nad svojim telesom, ponavadi tle maš še srebrno nit, k povezuje tvojo "zavest" al krkol s telesom.

Drugače maš pa na internetu miljon člankov pod OBE oziroma Out of body experience, kjer folk vsakodnevno med spanjem zapusti svoje telo in gre raziskovat kar kol pač že raziskuje.

Obstaja tud možnost, da si mel lucidne sanje, sanje v katerih se zaveš, da sanjaš in si potom lucidnih sanj lebdel nad telesom, sam to ni isto.

drugače med izvajanjem obeja se ti zgodi, da ko spravljaš telo v mirno stanje zaslišiš največkrat nekakšen močan pritisk v ušesih, pr meni je ku da bi mi nabijal zvon v glavi, po celem telesu dobiš mravljince, tle so tudi močni bliski pred očmi in tko naprej.

Sam jzt sm se pa največkrat zbudil v spalni paralizi, kar pa ni zabavno, vsaj prvih 10x ko neveš zakaj se gre.

ajdi

protestno masturbira na marsino sliko.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hm, zelena barva. Preberi si v Tibetanski knjigi mrtvih, prehod duš. Nekateri vidijo tudi zeleno, ni nujno belo.

 

Namreč obstaja čista bela barva, v prisotnosti katere čustiš čisto ljubezen, zadovoljstvo in se ponavadi nočeš vrnit. A pazi, imaš ogromno ljudi, ki doživijo izkušnjo pekla (samomorilci, morilci, slabi-zlobni ljudje, ki so za časa življenja škodli drugim). Ti ljudje ne vidijo bele svetlobe, pač pa temo in čutijo tako grozo, da ko se vrnejo razlagajo ljudem, da niti Hitlerju ne bi tega privoščili, ker je tako grozno. Ti opisuješ zeleno svetlobo. Zelena se tudi loči na dva dela. Na svetlega in temnega (čista zelena, umazana zelena). Ravno tako kot bela in črna. Potem imaš tudi rdečo itd.

 

Jaz mislim, da si bil na astralu, a obnašal si se kot tepec (zavrnil ljudi, ki so prišli k tebi), zato te je navdal strah, kaj sedaj?

 

Svetujem ti, da se opravičiš tem bitjem. Pa ne tako, "sorry". To ni dovolj. Če hočeš, da ta zares začutijo se moraš odpreti v srcu. S srcem se moraš opravičiti!!!! V fizičnem telesu jih ti ne vidiš, oni tebe pa. Ampak sam moraš presoditi, kakšni so bili ti ljudje. So bile duše z druge strani, ali ljudje s te strani? So bili dobri, ali slabi? In ravnati v skladu s tem.

 

In še nekaj, pred temi ljudmi ne moreš goljufati. Npr. sej me nihče ne vidi. ONI TE VIDIJO, TO IMEJ VEDNO V MISLIH!!

 

Namreč vsako tvoje dejanje bo sojeno pred sodnikom. Kristjani to imenuje Bog, Jezus. Budisti nekaj takega kot gospodar smrti. To bitje po smrti vidi vse, kar si storil v življenju, tako dobro, kot slabo in te na podlagi tega sodi. Sodi po teži srca. Če si bil dober greš gor, če si bil slab pa dol. In še nekaj je zelo pomembno, vsaj zame. Ko sem jaz brala te izkušnje mi je do srca prišla izpoved ženske: "govorila je o čisti ljubezni , svetlobi, o bitju, ki je videlo vsako njeno misel in se nikakor ni mogla nikamor skriti ipd. in ko je prišla pred sodnika ji je pokazal vsa njena slaba dejanja in rekla je, da ji je bilo neznansko žal, za vsako zamujeno priložnost, ko ni širila ljubezni, ko ni bila dobra z ljudmi."

 

Splošno:

 

(Nekje na sredi se začne pripoved človeka, ki me je prepričal :)

Pekel:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hvala za odgovor Light

Takrat sem bil star 16-17 let,zelena svetloba je bila bolj temna,bolj olivno zelena,bitja pa so bila kot da so nekaj vec od mene(od njih ni bil nobeden od mojih mrtvih sorodnikov) kasneje ko sem vso stvar prestudiral mi je bilo zelo zal kar sem jim odgovoril,ampak vse se je zgodilo tako hitro.Ampak ta bitja so mi pustila mojo odlocitev,da se sam odlocim kaj bom pocel,ceprav sem imel obcutek da mi hocejo dobro,in da so me hoteli nekako opozoriti.Zdi se mi da so bila dobra.Tistega straha pa ne bom nikoli razumel ki sem ga obcutil ko sem se vracal v svoje telo,predvsem sem se bal tega kaj bom pocel v svojem telesu tukaj na tem svetu.Kasneje sem se nekajkrat poskusil stopiti v stik s temi bitji da se jim opravicim,da izvem se kaj vec o zivljenju po smrti,saj me to zelo zanima,ampak zal brez uspeha-stika ni bilo nikoli vec.

Zase menim da nisem slaba oseba,sem povprecnez,ki se trudi preziveti v tem zahrbtnem materialnem svetu.

Glede linka pa sem bolj slab z anglescino,in me zanima ce obstajajo podnapisi,saj nebi rad razumel cesa napacno.

Rad bi zvedel ce je imel se kdo podobno izkusnjo ,predvsem s to zeleno barvo in kaj se mu je zgodilo?

Hvala

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja, ko praviš, da si začutil strah, "kaj boš sedaj počel v telesu, na tem svetu". Hm ja, to mi je tudi znano. Namreč, baje, da človek, ko stopi na drugo stran v trenutku dobi uvid, da je tam že bil. Ponavadi vsi ljudje prepoznajo drugo stran in si rečejo, da so končno prišli domov. Zelo malo jih je, ki tega ne bi trdili.

 

Potem je tu še druga stvar. Ta pa je lekcija. Včasih pridejo "nebeški sli", da nas opozorijo pred nečim, ali nam pokažejo pot. Namreč ljudje smo na zemlji zato, da se učimo (pa naj se sliši še ne vem kako čudno (tudi jaz tega nisem sprejela, dokler nisem šla študirat tistih NDE linkov)).

 

Ti nisi bil najbolj prijazen z njimi in jaz mislim, da si se zato ustrašil. Tvoja duša, je točno vedela, da bi moral biti z njimi prijazen (da bi dobil neko lekcijo), tega si se nekje globoko v sebi zavedal (zato tisti strah ob vrnitvi), a reagiral si letom primerno. Pozneje si skušal priti v stik z njimi, a praviš, da brez uspeha. Morda temu ni tako, samo zavedaš se ne! Morda so te ravno oni usmerili na ta forum. :) Ta trentutek se moraš začeti zavedati, da če boš tako storil, kot sem zgoraj napisala (s srcem se pogovarjati z njimi, odpreti srce), te bodo slišali in morda ne boš doživel izventelesne izkušnje (se ti zna pa zgoditi, da ti bodo poslali kako znamenje, karkoli, kar te bo spomnilo dogodkov v zvezi z njimi). Hočem reči, da se boš tega takrat zavedal in to je to. Ravno zato, sem ti hotela pokazati tisti link (drugi).

 

Kratek opis:

 

Človek doživi NDE , najprej gre dol, še pred tem, pa ne dojame, da doživlja izventelesno izkušnjo in zato kriči na ženo, ker ga le ta ne more slišati (on misli, da se pretvarja). (a on sliši in vidi vse, tudi sebe, samo noče verjeti, da je to on, ker je zanj nemogoče, da bi se kaj takega seveda zgodilo). Na poti navzdol ga napadejo ljudje, ne demoni, le ljudje, ki so zgrešili bistvo (preveč egoistični ipd.), potem začne klicati Jezusa (to odžene ljudi stran, reagirajo, kot bi jih polil z vrelo vodo) in potem v sebi dojame, kaj je delal narobe in ob tem občuti neznansko razočaranje nad samim seboj, potem pride Jezus (bela svetloba, ljubezen) in ga odpelje gor (še prej ga Jezus objame, ob tem se zjoka kot otrok). Začuti čisto ljubezen, pravijo (ponavadi vsi, ki se jim kaj takega zgodi), da tako še nikoli niso čutili v življenju. Da je to to. Da je to vredno vsega.

 

Pokaže mu celo njegovo življenje, film življenja in mu razloži kaj je delal prav in kaj narobe. In potem mu reče, da se mora vrnit. Tip pa reče, da ne, da mu je tu zgoraj tako lepo, da bo ostal. In potem mu pravijo (zraven so pristoni še angeli), DA SO VEDNO PRISOTNI (itd. itd), in ko on to dojame (da so vedno prisotni), pravi, da se bo vrnil in se zbudi. Četudi jih ne vidiš, so tu.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Seveda vsakemu priporočam ogled, kajti moja razlaga je kratka (marsikaj je izpuščeno), pa tudi ni tako jasno začutiti tistega, ko pravijo: "Whati is the matter with you? You dont get it?" Češ, kaj je narobe s teboj, a ne dojameš? Ko ga prepričujejo, da so v vsakem trenutku z njim na zemlji, četudi jih ne vidi.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Lili tale je pa težka. Namreč moraš povedati kaj več. Npr. a sanjaš kaj takega, a kar tako? Ali točno veš, da je namenjen tebi? Ampak mislim pa, da lahko samo sama ugotoviš, kaj to dejansko zares pomeni. Oziroma a se vedno zbudiš?
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja light si me spomnila da je v knjigi zivljenje po zivljenju pisalo tudi da se ti odvrti film,no meni se takrat ni ,pa tudi precej dolgo so me usmerjali na ta forum,se ti ne zdi?

Res pa je da ne vem kaj me je vceraj picilo da sem opisal svojo izkusnjo po tolikih letih,izkusnjo ki sem jo zaupal le parim osebam do zdaj.

Upam da imas prav in da tukaj najdem odgovor da to popravim.Ves tisti nacin ko sem izstopil iz svojega telesa nebi ponovil nikoli vec,takrat je bila mladost-norost ce me razumes.

Zdaj se spomnim da sem bil pred to izkusnjo ateist,vse kar se vere tice mi je bilo prav smesno.Po tem dogodku pa sem zacel brati sveto pismo,bagavat gito,knjiga visoka sola hipnoze mi je bila tudi zelo zanimiva,pa knjige od fliserja in kostanede,potem pa do lanskega leta skoraj nic razen the secret me je zelo pritegnila.

Upam da bom se kdaj prisel v stik s temi bitji in se jim nekako opravicil,ter da si bojo vzeli zame vec casa in bomo kaksno rekli.

Imas morda kasen nasvet kako se da stopiti v stik?

Hvala

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Imas morda kasen nasvet kako se da stopiti v stik?

Če lahko mal vskočim - v stik boš verjetno najlaže stopil ponoči med spanjem.

Preden zaspiš, si dej to namero in mogoče ti bo ratal.

Da pa se ne bi zapletal s kakimi bitji iz nižjega astrala, bi ti jst priporoču, da daš namero za srečanje z nekom višjega "ranga", npr. Jezus, Krišna itd. Tist, ki je od teh tebi pač najbližje.

 

LP!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

sem imel hudo prometno cca 15 let nazaj

 

bil v nezavesti nekaj ur

 

izgubil preveč krvi + luknja v glavi, kaj bi pisal, ...

 

samo se spomnim da sem lebdel, bil je mir, čudovita spokojnost, nisem se hotel vrniti, ....

 

potem pa sem se MORAL vrniti v poškodovano telo govoreče opice

 

ja fino res fajna opcija ...

 

 

monkeys!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

sem imel hudo prometno cca 15 let nazaj

 

bil v nezavesti nekaj ur

 

izgubil preveč krvi + luknja v glavi, kaj bi pisal, ...

 

samo se spomnim da sem lebdel, bil je mir, čudovita spokojnost, nisem se hotel vrniti, ....

 

potem pa sem se MORAL vrniti v poškodovano telo govoreče opice

 

ja fino res fajna opcija ...

 

 

monkeys!

Mogoče si se moral vrnit glih zato, da to govorečo opico naučiš mal tistega miru in spokojnosti. x;)x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

jaz pa sem pred 10 leti imela prav hecno doživetje. ko smo s šolo bili v nekem muzeju v ljubljani na razstavi kač sem prav v tistem trenutku ko je ona kačo potegnila iz neke vrečke padla skupaj. spomnim se vmesnega trenutko ko sem ležala na tleh in sem imela občutek kot da sem sneguljčica katero vsi prestrašeno gledajo... končno sem prišla k zavesti in vsi so seveda sklepali da sem se ustrašla kače v resnici mi je pa bilo slabo....

 

ampak bistveno pa je bilo doživetje katerega ne bom nikoli pozabila... doživela sem odlomek iz pravljice! xDDx

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pred leti sem se tudi jaz zbujala v spalni paralizi. Morda kdo ve čemu je vzrok? Takrat sem si razlagala, da je spalna paraliza posledica mojih težav in občutkov brezizhodnosti. Kajti v sanjah si čisto otrpel ter se ne moreš premakniti-recimo tako kot v žiljenju ko nekje obtičiš.

 

Nekoč sem imela tudi en tak čuden občutek padanja v temo in potem silovit dvig v močno svetlobo. Pa sploh ne vem ali so bile to sanje ali kaj drugega.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Nekoč sem imela tudi en tak čuden občutek padanja v temo in potem silovit dvig v močno svetlobo. Pa sploh ne vem ali so bile to sanje ali kaj drugega.

Tole je bla po moje kar konkretna duhovna izkušnja.

Ponavad zjutri točno veš, al so ble samo "sanje" al je šlo za konkretno izkušnjo na neki drugi ravni zavesti in bivanja.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pred leti sem se tudi jaz zbujala v spalni paralizi. Morda kdo ve čemu je vzrok? Takrat sem si razlagala, da je spalna paraliza posledica mojih težav in občutkov brezizhodnosti. Kajti v sanjah si čisto otrpel ter se ne moreš premakniti-recimo tako kot v žiljenju ko nekje obtičiš.

 

Nekoč sem imela tudi en tak čuden občutek padanja v temo in potem silovit dvig v močno svetlobo. Pa sploh ne vem ali so bile to sanje ali kaj drugega.

 

Spalno paralizo ima ogromno ljudi, mogoče najdeš kje na netu kaj jo povzroča. Nekateri menijo, da je odvisna tudi od položaja spanja, oziroma drža rok med spanjem.

 

Tole ta drugo pa je, če se gre za simboliko zelo pozitivno. Pač našla si pravo pot, cilj,.... Po oblakih končno sonce.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Tole ta drugo pa je, če se gre za simboliko zelo pozitivno. Pač našla si pravo pot, cilj,.... Po oblakih končno sonce.

 

Ja saj tako sem si tudi razlagala. Je pa bil ta dvig v svetlobo tako nenavaden občutek,da se ga še danes spominjam. Istočasno s silo dviga sem se zbudila in se prav tako spomnim strahu ob zavedanju dogodka.To pa verjetno zato,ker si teh zadev ne znaš takoj razložiti.Človeka pa je običajno strah tistega,česar ne razume najbolje....

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Je pa bil ta dvig v svetlobo tako nenavaden občutek,da se ga še danes spominjam.

No, točno po temu lahko veš, da je bla to konkretna izkušnja.

Jst se vseh sanjskih izkušenj, ki so ble konkretne na drugih ravneh, za par let nazaj zelo v detajle spomnim.

Čeprav take, kjer je šlo kej proti svetlobi, so ble precej blažene in osvobajajoče, ni blo strahu. Sploh parkrat ko sem letel proti soncu al pa gor čez vesolje v višje sfere - čista ekstaza! x:)x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Matjaz: "Ja light si me spomnila da je v knjigi zivljenje po zivljenju pisalo tudi da se ti odvrti film,no meni se takrat ni ,pa tudi precej dolgo so me usmerjali na ta forum,se ti ne zdi?"

 

Vidiš, kaj ti je napisala Chantall? In kaj sem ti napisala jaz? Ja, precej dolgo so te usmerjali na ta forum. Premisli zakaj!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Matjaz, he he, so ti punce dale vetra x8Dx

 

Lej, za te izkušnje, ki si jih želiš, ni nekih brzinskih metod. Tvoja zavest se mora naštelat na neko drugo vibro. To pa lahko terja precej časa - za neko "urjenje" samega sebe za vzpostavitev stika... potem pa so tuki še skriti problemi - razne blokade, ki nam lahko preprečujejo takšne izkušnje - strahovi ipd. In to lahko zahteva velik dela na seb, da prideš do dejanske izkušnje.

Hkrati pa razmisli tud o svojih motivih za te zadeve - ker tovrstni stiki niso povsem brez nevarnosti. Obstajajo različna bitja in niso vsa najbolj prijazne sorte. Tko da pazi, kako in s kom se povezuješ.

 

 

 

 

 

 

Ker praviš, da bi zelo želel navezati stik s tistimi bitji, ti toplo priporočam tud knjigo BOŽJE VODSTVO, avtor je pa Doreen Virtue... Tud tebi, Lili Mai, bi verjetno prav prišla.

 

vsakdo lahko na štiri načine prejema božje vodstvo-skozi vid,sluh,čute ali misli:

 

-jasnovidnost (v obliki slik,kratkih filmov,ki jih z očesom uma vidimo v ali zunaj svoje glave)

-jasnoslušnost (tihi,drobni notranji glas)

-jasnočutnost (v obliki čustev ali telesnih zaznav-vonja,napetosti mišic ali tipa)

-jasnovednost (nenadoma nekaj vemo kot dejstvo, ne da bi vedeli,kako to vemo)

 

v knjigi so opisane različne metode in vaje za navezovanje stika z Božjim vodstvom in čiščenje svojih kanalov sporazumevanja, opisani so tudi primeri drugih ljudi, naučiš se pa tudi kako razlikovati Božje vodstvo od vodstva na strahu temelječega nižjega jaza.

 

za konec pa še:

Bog pošilja sporočila vsakemu posamezniku posebej, toda njihovo bistvo je vselej enako:RESNIČNA JE LE LJUBEZEN, strah pa je edina ovira, zaradi katere ne moremo ozavestiti vsemogočnosti ljubezni.

Hej Chantalka,

si to knjigo samo brala al tud sprobala te metode in vaje?

Se mi zdi kr zanimiva razlaga, kar si kle napisala...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Zdravo

Pred priblizno 20 leti sem dozivel zanimivo izkusnjo in sicer izstopil sem iz svojega telesa,znasel sem se v praznem prostoru,ki je bil nekako zelene barve,nato so do mene prisle neke osebe ki so mi delovale kot nekaksni zdravniki in me sprasevale zakaj to pocnem.Vem da sem se takrat nekaj upiral v smislu kaj vas pa briga.Te osebe so mi potem pustile mojo voljo in poslan sem bil nazaj v svoje telo.Takrat pa sem obcutil nepopisni strah,ces kaj bom delal v svojem telesu.Zanima me ce ima se kdo kaksno podobno izkusnjo,da je sel iz svojega telesa in kaj je takrat dozivel.Pred to izkusnjo sem bral knjigo zivljenje po zivljenju in tam vecina opisuje da je videla belo svetlobo in obcutila ljubezen in zadovoljstvo,Ker pa je moja izkusnja nasprotna me zanima kaj to pomeni.

 

 

Moje mnenje xracx ;

 

 

Vprašanje zakaj to počneš se je lahko nanašalo na razjasnitev tvojega lastnega namena. Odvisno v kakšnem tonu je bilo zastavljeno. Torej ali zakaj počneš to izkušnjo ali na splošno zakaj to počneš ? Tvoja reakcija je bila dokaj normalna, ker v tistem trenutku verjetno nisi vedel zakaj živiš in zakaj počneš kar počneš. Mogoče bi takrat, če bi jim dovolj zaupal odgovoril; ker mi je dolgčas, ker je zabavno itd. Zatorej je možno, da je tvoj strah bil posledica in odboj ali zrcalna slika njihovega vprašanja. Lahko predvidevamo, da vprašanje ni bilo brez namena in samo za okras ampak, da je dejansko imelo vsebino, katere pa se takrat nisi zavedal. In ta vsebina njihovega vprašanja je pricurljala iz tvojega nezavednega v zavedno ob vračanju v telo. Verjetno je bilo dobro namerno, da bi si aktiviral mentalne procese, ki bi te pognali v razmišljanje o tvojem smislu, o tvojem življenju in smiselnosti stvari, ki jih v življenju počneš in jih boš počel.

 

Bitjem ali ljudem, ki so se ti takrat približali je verjetno bilo dobro jasno, da je tvoje početje brezciljno in tako na takšnih nivojih zate nevarno, za druge pa vsaj moteče. Pojavljanje in delovanje v duhovnih sferah pa je največkrat povezano s kakim neosebnim ciljem, skupnim namenom in ne zgolj z golimi osebnimi interesi.

 

In kot ti je že bilo rečeno; prav lahko, da so te takrat ob vračanju opazovali in to celo sprožili v zanimanju videnja, če bo v tebi vzklilo kakšno tako seme neosebnega delovanja in interesa . Kakšen zanimiv namen in princip delovanja.

Brez podpisa
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...


  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...