Skoči na vsebino

izven telesne izkusnje

matjaz7

Recommended Posts

(1:18:00) Ali je obstoj duše realnost ali fikcija naših možganov? Ali imajo subjektivne izkušnje svojo objektivno resničnost? Kako izmeriti intuicijo? Na tovrstna vprašanja so gostje pogovornega večera z naslovom: ''Kaj sporočajo zunajtelesne in obsmrtne izkušnje?'', ki je potekal v okviru obeleženja 20. obletnice delovanja Duhovne univerze, podali svoja strokovna videnja, stališča in mnenja. Naj jih naštejemo: dr. Urban Kordeš, kognitivni znanstvenik, Sandi Jug, preučevalec zunajtelesnih izkušenj in Darja Cvek Mihajlović iz Duhovne univerze. Razvila se je zanimiva debata, ki nedvomno širi naša obzorja in odpira nove možnosti dojemanja sveta in sebe. Vljudno vabljeni k ogledu celotnega posnetka, kakor tudi krajših video izjav, ki jih najdete spodaj.

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/08_03/outofbody2308_468x304.jpg

Deli na socialnih omrežjih

sem imel hudo prometno cca 15 let nazaj

bil v nezavesti nekaj ur

izgubil preveč krvi + luknja v glavi, kaj bi pisal, ...

samo se spomnim da sem lebdel, bil je mir, čudovita spokojnost, nisem se hotel vrniti, ....

potem pa sem se MORAL vrniti v poškodovano telo govoreče opice

ja fino res fajna opcija ...

monkeys!

Nekako imava podobne izkušnje, da se tudi nisem hotel vrniti; potem pa sem videl vzrok zakaj se moram vrniti. …

x:)x

Mi lahko poveš, kaksno izobrazbo ima tale Urban Kordeš?

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

• 1 month later...
Imam bolezen ki je javno na forumu ne bi obelodanil,v glavnem kot posledica te bolezni se mi pojavljajo občasno srčne aritmije.Spominjam se dogodka izpred parih let 2003,sem se ponoči zbudil in nekaj mi je bilo čudno,soba recimo je bila ista kot vedno,samo zaznavanje je bilo drugačno,nobenih zvokov prometa iz ceste,šumov,dihanja žene,ničesar.Začel sem se dvigovati kot v položaju za sklece ker sem spal na trebuhu,ko sem pod seboj zagledal sebe ležečega na hrbtu in takoj sem dobil nekam grozljiv občutek in prevzel me je občutek globoke žalosti.Pogledal sem proti sinovi posteljici (takrat je imel šele nekaj mesecev)in kar naenkrat sem zaslišal močan glas ki mi je rekel ¨NE ŠE¨,potem me je oslepal močan blisk in takoj zatem sem bil ponovno obrnjen na hrbtu in popolnoma premočen.Pa to niso bile sanje in še danes se tega spominjam,kot da bi se zgodilo včeraj.

Ja, kar opisuješ ima vse značilnosti obsmrtne izkušnje. Ogromno ljudi, ki se vrne pravi, da so jim na drugem svetu povedali, da še ni njihov čas in da imajo še pomembno nalogo za narest v življenju (zato jih tudi pošljejo nazaj). Ta naloga je lahko karkoli, kolikor vidim pri tebi, pa je lahko povezana s sinom. Verjamem pa, da veš, da je bog ljubezen in bolj, kot boš odprl srce za ljudi okoli sebe, sina, ženo, toliko rajši te bodo imeli na tem, še bolj pa na onem svetu.

Vidim,da so eni celo zadeli bistvo teh zadev.Še par mojih zaključkov v zvezi s tem.Filmček se ti odvrti,če si klinično mrtev in se odločaš ali se boš vrnil ali ne.Lahko se ti pa odvrti tudi če rešuješ kako globoko travmo iz tega ali prejšnjega življenja ali pa določene stvari, ki ne veš od kje jim vzrok.Ponavadi se to odvija na astralu,vidiš pa toliko kolikor si sposoben.Če pa imaš zraven še razlago je pa full dobro.Obstajajo pač sorodniki,tvoji vodniki,duhovni zdravilci,angeli,itd.Tisti ki so iz višjih nivojev so ponavadi bolj svetli in tistih se težko prestrašiš kajti imajo ljubeč pogled in ti stvari povejo na mil,prijazen način in brez obsojanja.Lahko se pa zgodi,da jih tudi ne vidiš ampak samo občutiš kako te zdravijo.Ali vidiš prizore kot v bolnici,občutiš kao energije ki grejo v spirali skozi tebe ali pa kaj drugega.Odvisno kako možgani pretvorijo informacije na najbolj razumljiv način za človeka.

Spalna paraliza pa pomeni da je večji del zavesti na subtilnem telesu in toliko manj je pač nadzora nad fizičnim.Mravljinci in ostalo so pa samo fizični simptomi da se na energijskem delu nekaj dogaja.Ko človek umira se energija začne dvigat od stopal po nogah gor in po hrbtenici do glave tam pa gre pri vrhu ven.V bistvu ne čist pri vrhu,ampak malo postrani in tapravi jogiji poznajo to točko.Ko gre energija po hrbtenici gor lahko tudi vidiš različne planetarne sisteme ipd.In kam greš potem pitaj Boga. To izkušnjo sem imel pač samo enkrat in še to ko sem imel intenzivno zdravljenje čustev.In nisem umiral,ampak spal.No potem sem prišel v nek bel prostor in sem prav čutil kako lebdim in od zgoraj je bil kao energijski tuš različnih barv.Skratka kot da bi bil na vrvici,sem se hitro začel vrtet,tuš me je pa kao očiščeval.No,ja to s tušom je bilo pa parkrat.In večino od tega se je zgodil med poslušanjem gayatri mantro.

Moj nasvet tistim, ki hočejo priti v stik s temi bitji je da bodo sami težko prišli do njih,prej bodo oni prišli dol.Saj veste pregovor ---Ako Mohamed ne dođe gori,gora dođe Mehotu---Za to je pa potrebno delat na sebi,se znebiti negativnih čustev in miselnosti,zlasti strahu,če ne si mrzel na astralu.In seveda zraven tega še odpirat svoje srce.Za višje sfere se pa kao brez passworda ne pride.In tega ti da guru ali duhovni učitelj v fizičnem ali nefizičnem telesu.In bolj ko si prečiščen več imaš nadzora nad fizičnim in subtilnimi telesi. In potem ni več mravljincev in ostalih čudnih simptomov.Napredni ljudje lahko samo kao pomežiknejo in že so na subtilnem nivoju,pomežiknejo spet in so že nazaj.In zunanji opazovalec tega sploh ne opazil. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Pozdravljen,

bolje je, da iščeš stik s samim seboj, kot z ostalimi bitji.

Kot sem brala tvoje poste imam močen filing, da gre pri tebi za slabo korensko čakro (kaj bom delal v svojem telesu). Dobro bi bilo najti smisel življenja, sebe v tem svetu, sebe v tem telesu. Sprašuj se večkrat intenzivno,vendar nežno: Kaj bi rad delal? Kaj bi rad delal?

• 2 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...