Alyscha 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 Rabim kakšno izvirno idejo, za doma narejen kostum, ima kdo kakšno?? Grazie :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 Zaspanček bodi... po ljubljani se šetaj v pižami in copatih pa kapco na glavi... za sabo pa dekco pa medvedka vleči Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 Glede na čas, ki ti je ostal, nimaš več veliko izbire... Iz kakega materiala pa bi masko? Iz spužve in blaga se da marsikaj naredit hitro in izvirno. Mi smo bili m&m's, banane, kaktusi... Če hočeš da kaj posebej štrli pa potrebuješ trši material Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Jamski človek - ženska. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 se pravi, se že nekaj časa nisi brila hec *******jst bom (spet) miška Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Lahko si metuljčica. Krila si narediš iz pegic pa tistih žičnatih obešalnikov. Pa pajkice, minica v primerni barvi pa je to to. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Jst bom pa klobasa.In to Bloška. Z špino na glavi Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Sej nisi z Blokov morš bit štajerska klobasa, ne pa bloška Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Bloke so občina na Notranjskem.Bližina Cerknice(tam kjer bo zdej pust).Bloška je boljša.Tle ni debate.Samo ne una s trgovine.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 21. februar 2009 Prijavi Deli 21. februar 2009 se pravi, se že nekaj časa nisi brila hec *******jst bom (spet) miška heheh...dobra Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.