will 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 dober dan bil sem že pri nekaj astrologih in sedaj po nasvetu prijateljice kontaktiral tudi vas. Tisto kar me v resnici zanima je ;kako to da mi vsak astrolog glede na moje podatke ;datum in ura rojstva pove nekaj drugega glede mojih osebnih značilnosti,in sedaj mi sploh nič več ni jasno.puščam vam svoje podatke če se vam zdi vprašanje smiselno; 11.11.1971 v ljubljani ob 19.30 hvala lep pozdrav Will Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Zato ker so vsi, oziroma skoraj vsi, bleferji. Pravih mojstrov prakticno ni. No tu in tam se kaksen najde. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 upam pa, da ti bo kdo tu znal pomagat Sam si lahko najbolje pomaga. Razisce naj svoje samskare (pretekli vtisi) in vasane (zelje) in mu bo vse jasno. Ne bo potreboval nobenega horoskoparja. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 oj, tantric, to so brezplodne teme oz debate (in ze milijardo njih po forumu), mystica ima prav - nikomur vec se ne da 'dokazovati' in rpepricevati.verjemi, kar zelis. Will, kaj pa vem zakaj je do tega prislo... morda so gledal skozi razlicne prizme, se lotil te z razčicnimi metodami... tega ne morem vedet.osnovne znacilnosti bi morale bit podobne, cetudi ne bodo vsi enako povedal, se pravi odvisno je tud od interpretacije, besednega zaklada (poleg znanja seveda)...Morda te je obdeloval, kdor te pac je, na hitrico, mroda v kakem speshl vprasanju...ali pa si rekel povejte mi splosno, pa ce si je un vzel 5 minut casa, je povedal, kar mu je prvo prislo na misel.recimo se je osredotocil sam na Sonce (to je to, kar si po horoskopu), spregledal pa kaj zelo pomembnega ali pa ne uposteval, kar pa recimo nekdo drug pa ful uposteva in s tem starta, ko razlaga chart.To ti lohk razlagam skoz in skoz, pa se se kej novega najde.... No da bi pa cist drugac prislo vsakic, potem pa je nekaj 'narobe', kot receno, vsak bi moral dobit dost enak izracun (no tud tle prihaja lohk do razlik, saj tud astrologi sami uporabljamo razlicne sisteme), kar pomeni tud dost podoben opis oz. analiza (tudi ce je pri hisah 'vse narobe', se ogromn lohk sklene iz planetov samih in aspektov, ki jih tvorijo med sabo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dubhe 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 Tega brezplačnega interpetiranja je vedno manj, celo na tujih forumih ne vidiš več. Ni problem kaj pokomentirat z ljudmi, ki se z astrologijo tako ali drugače ukvarjajo. Da bi se šel kdo lotit cele interpretacije, pa nikar ne upaj preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 Zanimivo, kako folk postavi vprašanje in - izgine Niti najmanjšega feedbacka na odgovore. Čemu bi se potemtakem nekdo ukvarjal z interpretacijo? Tantric- s besedo horoskoparji si žaljiv, tudi zato, ker v isti sapi ponujaš po tvojem mnenju edino 'pravo' metodo za raziskovanje osebnostnih potez, ecc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alan09 16. april 2009 Prijavi Deli 16. april 2009 Kako to da mi vsak astrolog pove nekaj drugega glede mojih osebnih značilnosti?Vili, to bo najbrž zato, ker astrologija ni nobena znanost, pač pa en velik blef, ki se ga poslužuje malo morje luzerjev, kot pomoč za lajšanje bolečin, ki jih prinaša spoznanje, da so nesposobni bebci. Vili, nehaj se ukvarjat s svojimi značilnostimi in se raje loti kakega dela. Toplo priporočam. CITAT:bil sem že pri nekaj astrologih in sedaj po nasvetu prijateljice kontaktiral tudi vas. Tisto kar me v resnici zanima je ;kako to da mi vsak astrolog glede na moje podatke ;datum in ura rojstva pove nekaj drugega glede mojih osebnih značilnosti,in sedaj mi sploh nič več ni jasno.puščam vam svoje podatke če se vam zdi vprašanje smiselno; 11.11.1971 v ljubljani ob 19.30 hvala lep pozdrav Will Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. april 2009 Prijavi Deli 16. april 2009 Kako to da mi vsak astrolog pove nekaj drugega glede mojih osebnih značilnosti?Vili, to bo najbrž zato, ker astrologija ni nobena znanost, pač pa en velik blef, ki se ga poslužuje malo morje luzerjev, kot pomoč za lajšanje bolečin, ki jih prinaša spoznanje, da so nesposobni bebci. Vili, nehaj se ukvarjat s svojimi značilnostimi in se raje loti kakega dela. Toplo priporočam.[/indent][/indent] Dobrodošel Alan, Nesposobni Bebec Lepo, da si se včlanil na na naš forum, in da je tvoj prvi post kar v naš podforum Astrologija.Malce nenavadno se izražaš, ampak te poskušamo razumeti.Želimo ti uspešnega lajšanja neznosnihduševnih bolečin in ignorance. Tvoji somišljeniki in frendi iz Morja Luzerjev in Bleferjev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mis.debra 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 dober dan bil sem že pri nekaj astrologih in sedaj po nasvetu prijateljice kontaktiral tudi vas. Tisto kar me v resnici zanima je ;kako to da mi vsak astrolog glede na moje podatke ;datum in ura rojstva pove nekaj drugega glede mojih osebnih značilnosti,in sedaj mi sploh nič več ni jasno.puščam vam svoje podatke če se vam zdi vprašanje smiselno; 11.11.1971 v ljubljani ob 19.30 hvala lep pozdrav Will Živjo, Will! Upam, da nisem prepozna – bolj malo gledam ta forum in sem šele sedaj zasledila tvoje vprašanje. Ne študiram sicer zahodne astrologije, pač pa jyotish (indijsko astrologijo) in ti lahko na ta način odgovorim. Če podatki rojstva držijo, si zelo inteligenten – vladar ascendenta v 6. hiši v jutiju z vladarjem 5. hiše in povezava med 3. in 5. hišo. Dvojček ascendent govori o tem, da imaš ful idej, res ogromno idej, ampak jih ne realiziraš do konca – se pravi, da začneš, potem pa ne dokončaš stvari – tvoja naloga je, da se to naučiš. Nimaš veliko sreče v življenju – še največ je imaš v poslu. Največ denarja bi ti prinesla služba v povezavi z državo – recimo vse službe, ki so vezane na proračun, ministrstva, občine … Možno je, da to tudi delaš. Oz. tudi nekaj v povezavi z računalniki ali matematiko. Mislim, da imaš največ smole v partnerstvu – oz. mogoče si se temu sploh odpovedal. Partnerje doživljaš kot diktatorje, kot tiste, ki ti ukazujejo in pričakujejo, da jih poslušaš brez premisleka – ampak moram reci, da so oni bolj tvoje ogledalo – ti si tak do njih, čeprav podzavestno oz. nekaj v tebi privlači take partnerje. Mislim, da ti spolnost pomeni zelo veliko in da tu nimaš težav, imaš jih pa s partnerstvi. Tvoj odnos z očetom je bil zelo kompleksen – do njega imaš karmične dolgove. Tudi zato mislim, da sta imela slab odnos – ves čas si mu dajal, dajal, pa nikoli ni bil zadovoljen. Odnos z mamo je boljši. Če je čas rojstva točen, boš imel sedaj (od 23. aprila do konca julija) bolj težko obdobje. Po 1. avgustu pa bo bolje. Pred tem (od 23.1.2008 do 23.4.2009 ali še prej 29.12.2000 do 1.9.2002) pa mislim, da si gotovo spoznal partnerico (oz. bil v novi zvezi). Upam, da je zaenkrat dovolj,Debra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.