light 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 Odgovarjam na kratka vprašanja. Odgovor le da in ne. Včasih tudi ne vem! Vprašajte in sodelujte! Opomba: Za 100 % pravilnost ne jamčim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 Odgovarjam na kratka vprašanja. Odgovor le da in ne. Včasih tudi ne vem! Vprašajte in sodelujte! Opomba: Za 100 % pravilnost ne jamčim. Ti je dolgčas? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 Si polnoletna ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 si čarovnička? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 Sem zjutraj popil kavo? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 Sem zjutraj popil kavo? ne he he Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 ne he he No, pa si uničila preizkus jasnovidnosti Naslednje vprašanje za light: Ali sem bil danes na faksu? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 20. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2009 Sem zjutraj popil kavo? Hm, pravim, ne. Ja no, zakaj ste mogl komentirat,..... pišuka, pa tolk sem se matrala. Ampak ja, to ne velja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 lahka postavim vprašanje brez da ga napišem če ja, potem mi odgovori Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 20. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2009 Glede faksa. Tudi pravim ne, čaprav ne vem zakaj, se mi zdi logično, da si bil. Kr neki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 padaš na visoke in poraščene tipe? Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 Imam zdajle ko tole pišem, prižgano cigareto? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 (popravljeno) o jaz bi jo... saj jo bom (da povem že odgovor, da se navš matrala...) ok vprašanje... si vredu? Popravljeno 20. februar 2009 -> Brusnica Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 20. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2009 Imam zdajle ko tole pišem, prižgano cigareto? Ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 a te zanima pravilnost rezultatov? Zakaj to sploh počenjaš? Imaš kakšno posebno metodologijo, ostriš intuicijo ali zgolj preganjaš dolgčas? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 20. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2009 Ja definitivno me zanima točnost rezultatov. Npr. pri tebi se nikakor odgovor ni hotel zjasniti. Vedno je bil da in ne. Ali ne in da, tako da ne vem. Potem sem pa dobila nekaj takega kot, da sem zgrešila. Sem res? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 Ja definitivno me zanima točnost rezultatov. Npr. pri tebi se nikakor odgovor ni hotel zjasniti. Vedno je bil da in ne. Ali ne in da, tako da ne vem. Potem sem pa dobila nekaj takega kot, da sem zgrešila. Sem res?Ja, na faksu sem bil, samo predavanje je pa odpadlo:) Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 20. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2009 V horarni karti se je videlo urana v 9. hiši. To pomeni spremeba na fakulteti. Uran je bil pa v opoziciji s saturnom. Skratka definitvno neka zamuda, sprememba ipd. Združujem več vej, učim se, ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. februar 2009 Prijavi Deli 21. februar 2009 Ja x:Dx Napačen odgovor... Kadim sicer ko Turek, samo nikoli pred računalnikom. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 21. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2009 Oj, tega sem se najbolje bala, zato sem vesela, da se je čimprej zgodilo. Sedaj pa mislim, da je led prebit. Horarcev očitno še vedno ne znam razlagat. V prvi hiši si imel saturna, ko sem šla razlagat tvoje vprašanje. Mogoče bi bilo že to dovolj za ne, sploh, ker nima nobenega aspekta s 6. hišo. Tudi če bi vzela vrh 6. hiše, bi bil odgovor ne, ker imaš urana v 7. hiši. Tu se ti pa vidi aspekt saturn, uran, samo ne za ta trenutek. Poročen s čiki he he. Pač nisi v najlepšem razmerju (opozicija) Jaz sem vzela zate planet Mars, pa Sonce, ki pa sta v 6. in sem sklepala, da je to to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 21. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2009 Sem zaljubljena? Zate bi rekla da ja. Vladar 7. hiše je venera, ki jo imaš v 5. hiši,pa tudi zato, k maš urana v 5. hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. februar 2009 Prijavi Deli 22. februar 2009 Kadim sicer ko Turek, samo nikoli pred računalnikom. Sem bil tok razpizden, ko sem videl, da se na letališču v Istanbulu nikjer ne sme kadit, da sem "sklenil", da pregovor "kadi kot Turek" ne velja več. Tud Turki niso več tisto, kar so bili. Sicer je a ful folka nehal kadit, tko, da mam včas občutek, da kadimo le še črnci, Bosanci in midva z Alefom. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 22. februar 2009 Prijavi Deli 22. februar 2009 Sem bil tok razpizden, ko sem videl, da se na letališču v Istanbulu nikjer ne sme kadit, da sem "sklenil", da pregovor "kadi kot Turek" ne velja več. Tud Turki niso več tisto, kar so bili. Sicer je a ful folka nehal kadit, tko, da mam včas občutek, da kadimo le še črnci, Bosanci in midva z Alefom. lalala hehe... za vama je pa še polno mladih in se mi zdi da vama delamo konkurenco (otroc s tem se ni za hvalit!) Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. februar 2009 Prijavi Deli 22. februar 2009 se bom v kratkem zaljubila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 22. februar 2009 Prijavi Deli 22. februar 2009 Bom konstrukcijo in modelacijo kroja pisala pozitivno? Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.