Guest romand 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 http://www.amma.org/ http://www.dailymotion.com/video/x1p2ks_am...e-divine_events hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 DON KARLOS NEWS EKSKLUZIVNO IZ SLOVENIJE!!! MOJ SOSED JE BOG! Miha je ekskluzivno za DON KARLOS NEWS dejal: Moj sosed je Bog osebno. Prav sram me je pred samim sabo, da sva bila soseda toliko časa in jaz nisem tega spoznal prej. Na vprašanje, kako to ve, je Miha odgovoril: O vi nejeverniki. Pred mojimi očmi je iz praznega klobuka potegnil zajca. Potem tem je pred menoj mojo ženo vzdignil na mizi, da je levitirala. Pa tudi mojega psa je zaprl v posebno kletko in ta je potem izginil pred mojimi očmi! Na vprašanje kaj pa sedaj, je miha rekel: O sosed moj oprosti mi, če sem te kdaj užalil. Sedaj imaš pri meni svojega največjega bakto. Vse moje premoženje je tvoje. DON KARLOS NEWS, Vedno sveže novičke iz sveta duhovnosti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest romand 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 oktobra ali novembra jo lahko osebno srečate v Milanu ali Nemčija (točni termini so na njeni web strani)-najbližje nam-doživetje je čudovito,brezplačno.mir in dobrohttp://www.amma.org/tours/amma-tours/images/amma2.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 Prav res te je lahko Sram.... igrače so na drugem forumu-te že čakajo.... mir in dobro Sramuj se ti, ker širiš religiozni fašizem in nevednost! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 POGLEJTE SI LJUDSTVO KRANJSKO FILM, KI ŠIRI LAŽI IN DUHOVNI FAŠIZEM! http://www.youtube.com/watch?v=5od7Kk0OmNA Ko boste pgledali filmček, ki prikazuje domnevno čudo bodite pozorni na to, kako kamera nikoli ne pokaže domnevnega čudesa, ko se le to res zgodi.! Lep primerek duhovne fašistične propagande ni kaj. Ko sem gledal ta filemček, sem se spomnil na stalinistično propagando, ki je prikazovala stalina z otroci in podoben bullšit. In hitler je bil tudi nežen ljubitelj otročičkov. Mi gre prav na bruhanje. LJUDJE NE NESEDAJTE TRIKOM! ČAROVNIŠKI TRIK NI BOŽJE ČUDO!!! PRETVARJANJE VODE V MLEKO NI NIČ DRUGEGA KOT ILUZJONISTIČNI TRIK!!!!!! VODO V MLEKO ZNAJO PRETVORITI TUDI EVROPSKI ILUZJONISTI, SEM GLEDAL NA TV!!!! LP, PA PAMET VROKE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest romand 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 Sramuj se ti, ker širiš religiozni fašizem in nevednost! LP dragi karlos,jaz podajam samo informacijo o stvareh,ki sem jih sam probal-na tebi in drugih pa je,da se sami odločijo stvar pogledat-mogoče preizkusit ali pač ne...svobodna volja-ni prisile,vse stvari so na internetu in res se ti ni treba igrat branitelja,raje vzemi zvezke v roke,da bo kaj iz tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 dragi karlos,jaz podajam samo informacijo o stvareh,ki sem jih sam probal-na tebi in drugih pa je,da se sami odločijo stvar pogledat-mogoče preizkusit ali pač ne...svobodna volja-ni prisile,vse stvari so na internetu in res se ti ni treba igrat branitelja,raje vzemi zvezke v roke,da bo kaj iz tebe. OK OK OK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 POGLEJTE SI LJUDJE, NA SPODNJEM LINKU AMINO MIROLJUBNOST! NE ZAUPAJTE SLEPARKI IN NJENIM TRIKOM! TRIKI NISO BOŽJE ČUDO! RECITE NE DUHOVNEMU FAŠIZMU, NASILJU IN NEVEDNOSTI, KI POSKUŠA UNIČITI, KAR JE RES VREDNEGA V DUHOVNOSTI! http://www.iheu.org/node/73 STOP NASILJU, KRVOLOČNOSI PONORELE AMME, KI SE JI JE ZMEŠALO IN SI DOMIŠLJA DA JE BOG! ČE JE AMMA BOG, POTEM JE DAVID COPPERFIEL BOG BOGA!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 KAKO IZVESTI TRIK PRETVOTBRBE VODE V MLEKO ALI KAKO PREPRIČATI NEVEDNE INDICE IN TUDI EVROPEJCE, DA STE BOG! Večina trkov pretvarjanja vode v mleko je pravzaprav enostavna. Triki te sorte večinoma temeljijo na obarvanju vode. Trik je v bistvu zelo podobem trikom ki jih ustvarja saibaba, ko ustvarja kao sveti pepel. Namesto pa da tableto barvila ali mleka v prahu ali pa obojega posuješ v naročje nevednemu naivcu, ki misli, da si "Bog" pepel posuješ v skledo in pomešaš. In tako transformiraš vodo v mleko. HA HA HA Enostavno mar ne! Se najdejo tudi druge verzije trika, ko je lahko tableta že prej skrita v posodi z vodo, saj jo je treba zdrobiti, da pobarva vodo itd. Seveda pa se najdejo tidi drugi načini pričaranja mleka iz vode. Vprašajte čarovnike, če vam bodo povedali. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest romand 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 ha si se pa res potrudu česa se bojiš ? sebe ? Bruno Groening je imel po 50 000 ljudi na stadionu,hromi so začeli hodit itd,pa so mu prepovedali delovanje in ga počasi ubili-pregorel je od energije...Ko te bo Amma objela,ne boš več iskal izgovorov-razlag njenega delovanja... žal je tako,da na zemlji še vedno vlada padli angel in ljudi poneumlja,ubija,neti sovraštvo,kar mu pa zelo pomagajo tv in novinarji...samo da je senzacija,pa če tudi ni vse res kar napišejo-povejo...fant pojdi pot srca,kot jih gre že mnogo..... Duhovnost se začne,ko Um obmolkne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 14. marec 2009 Prijavi Deli 14. marec 2009 http://www.skrivnosti-sveta.com/intervju-d...E2%80%93-1-del/ Med zabavo je hipnotizer hipnotiziral nekega Toma. Povedal mu je, da ne bo mogel videti svoje hčerke v sobi, ko ga bo vrnil v budno stanje. Nato ga je navidezno vrnil v budno stanje. Pred njim je stala njegova hčerka. Tom se je začel obračati, saj zanj ona ni bila tam. Hipnotizer je dvignil roko za hrbtom njegove hčerke in ga vprašal, kaj trenutno drži. Tom je odgovoril, da drži uro. To je bilo zanj zelo očitno. Potem je hipnotizer vprašal Toma, če lahko prebere napis na tisti uri in Tom ga je prebral. Ljudje bodo rekli, da je to nemogoče. Mogoče je, saj je vse v tisti sobi pravzaprav energijska konstrukcija, ki obstaja izven frekvenčnega področja. Nameščena je izven vidne svetlobe, kateri pristopajo naše oči. Če možgani ne bi prevedli energijske konstrukcije v našo holografsko – na videz čvrsto – realnost, potem naše oči tega ne bi mogle videti. Tomova hčerka je bila v energijski obliki znotraj sobe, a zaradi vsiljenega hipnotičnega verovanja so Tomovi možgani dekodirali vse, kar je bilo v sobi, razen tistega polja. Ker ona ni bila tam, je lahko videl skozi njo. To je predpogoj za manipuliranje z ljudmi. To, dejansko, deluje na dveh nivojih. Najprej se omeji pristop k dostopnim frekvencam. Na primer, živali imajo mnogo večji frekvenčni razpon. Mačke reagirajo na »prazen prostor«, katerega mi ne moremo videti. To za njih ni »prazen prostor«. Gre tudi za programiranje »računalniških možganov«, ki dekodirajo ali ne dekodirajo določenih stvari. Stvari se lahko dekodirajo tako, da jih izkusite na način, kot »one« to želijo. Obstaja ogromno stvari, ki tvorijo smisel. Uporaba televizije in glavnih medijev je najmočnejša oblika masovne hipnoze na Planetu. Njen namen je stalno vcepljanje vrednot in določenih stališč realnosti v naše možgane. Ponavljanje je močna oblika hipnoze. Ko možgani sprejmejo prepričanje, kot pri Tomovem primeru z njegovo hčerko, potem se resničnost dekodira v skladu s prepričanjem. Stvari se samostojno ponavljajo kot preroštvo. Ker dekodirate program, potem tudi vidite samo program. Z izobraževanjem je ista stvar. Ljudje pri mizi so se dogovorili, kako bodo otroke »spravili v svet in kako ga bodo gledali z očmi odraslih«. x!x Ja kaj res ne opaziš, da pljuvaš v lasten krožnik. Je tudi iluzionist uma Derren Brown prepričal ljudi, s triki uma, da se pogovarja z mrtvimi in podobno, da ima mistične moči in podobno. Torej a ni lahko prepreičati nepismene indiske kmete, ki so skrajno nevedni, naivni in blazno vraževerni, da si kao Bog? Amma je živ dokaz zato. Hokus pokus malo citiranja svetih Spiosov pa smo tam. Sem prav gledal na tv kako so pobirali fakirji s triki mastne denarce od naivnih indijskih kmetov. Pa so jih razkrinkali indijski racionalisti. Pa so nekateri fakirji celo na TV pozvali ljudi, naj pobijejo racionaliste. HA HA HA Eni racionalisti so bili pretepeni, enim še grozijo z smrtjo, eni kvaziguruji so v zaporu zaradi nasilja. Vse v imenu denarja najbolj miroljubne religije na svetu! Sem prav gledal tudi dokumentarec o tem. Kako se je en kvaziguru pred kamerami blazno hvalil ne vedoč, da je to past raconalistov. Je trdil, da kako je v stiku z večno resnico. Pa je reševal dušo mrtvega brata racionalista, ki sploh ni bil rojen in potem za svoje reševanje oreng zaračunal. Pa so mu potem rekli, da je to past in da brat sploh ne obstaja. Ko bi samo videli kak glup poln straha je naredil ta veleguru. Pa so pritekli varnostniki, sledil je pretep, ekipa Natonal Geografica je bežala, posredovati je morala policija. HA HA HA Pred kamerami. Še dobro da so racionalisti preživeli. Potem je veleguru na svoji tv zahteval smrt racionalistov, sledila je preiskava, vlada je zaprla guruja itd... Komično mar ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 14. junij 2009 Prijavi Deli 14. junij 2009 KO TE AMMA-mama, STISNE K SEBI, ZAČUTIŠ BOŽJO LJUBEZEN IN JO ZAČNEŠ ŠIRIT... pa vse je freee, kar je od Stvarnika...imaš pa strošek prevoza in hrane, pa za spanje se sam znajdeš...vzemi spalko, vodo, pa kakšen sendvič..ostalo je tam in zelo kvalitetno in srčno POGLEJTE SI LJUDJE, NA SPODNJEM LINKU AMINO MIROLJUBNOST! NE ZAUPAJTE SLEPARKI IN NJENIM TRIKOM! TRIKI NISO BOŽJE ČUDO! RECITE NE DUHOVNEMU FAŠIZMU, NASILJU IN NEVEDNOSTI, KI POSKUŠA UNIČITI, KAR JE RES VREDNEGA V DUHOVNOSTI! http://www.iheu.org/node/73Hugging Mother Mata Amritanandamayi (nee Sudhamani, 1953) of Kerala is known to the world as the 'hugging mother'. She was also the subject of a television documentary in the 'Weird Weekends' series on BBC TV, presented by Louis Theroux. She hugs people and passes on to them 'energy'. Reputedly she has hugged and healed some 20 million people all over the world as part of her mission. On Fridays she acts as the goddess Kali, and on many occasions she has claimed to be Lord Krishna himself. ne govori o AMMI.... oktobra ali novembra jo lahko osebno srečate v Milanu ali Nemčija (točni termini so na njeni web strani)-najbližje nam-doživetje je čudovito,brezplačno.mir in dobrohttp://www.amma.org/tours/amma-tours/images/amma2.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 http://www.jazsemgong.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 POGLEJTE SI LJUDSTVO KRANJSKO FILM, KI ŠIRI LAŽI IN DUHOVNI FAŠIZEM! http://www.youtube.com/watch?v=5od7Kk0OmNA Ko boste pgledali filmček, ki prikazuje domnevno čudo bodite pozorni na to, kako kamera nikoli ne pokaže domnevnega čudesa, ko se le to res zgodi.! Lep primerek duhovne fašistične propagande ni kaj. Ko sem gledal ta filemček, sem se spomnil na stalinistično propagando, ki je prikazovala stalina z otroci in podoben bullšit. In hitler je bil tudi nežen ljubitelj otročičkov. Mi gre prav na bruhanje. LJUDJE NE NESEDAJTE TRIKOM! ČAROVNIŠKI TRIK NI BOŽJE ČUDO!!! PRETVARJANJE VODE V MLEKO NI NIČ DRUGEGA KOT ILUZJONISTIČNI TRIK!!!!!! VODO V MLEKO ZNAJO PRETVORITI TUDI EVROPSKI ILUZJONISTI, SEM GLEDAL NA TV!!!! LP,PA PAMET VROKE! Don Karlos, tale posnetek ni od Amritanande Ammaji, ampak je na posnetku druga mati ki jo sicer kličejo Mother Om. Ti pa še povem,da je verska nestrpnost, sovražnost med najgršimi, verjami. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 lepo si povedala, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 Hi predno kritizirate, naj vam povem, da sem link za film dobil na luninem forumu in sicer od zagovornikom gospe ame. HA HA HA Sicer pa so te vaše transubtitucje skoraj vredne samega Houdinija. HA HA HA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
išiguro 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 Tudi za Gospo Ammo bomo molili, ter vse iskalce Resnice, ki še tavajo po Indiji in Svetu.Dragi Vsi, poiščite v Sebi, vse nosite s Seboj in kdor iskreno išče, ta bo sigurno našel, po poti srca in Božjega vodstva. Citiraj Pot srca, nas pripelje na cilj. išiguro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 GOSPA AMMA PA NOVEMBRA MILANO VABI ! ČISTA LJUBEZEN, NESEBIČNO BREZPOGOJNA-PRIPOROČAM. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 JES, TO LJUBEZEN IN AMMA... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.