malimihec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 nisem "majster" , sem le popotnik iz neskončnosti kamor se bom vrnil 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Sveto pismo govori, da za vsem, kar obstaja, stoji osebni, razumni stvarnik: Bog. On je na začetku ustvaril vesolje, zemljo, živa bitja in potem tudi človeka. Človeku je dal prvenstvo nad vsemi svojimi stvaritvami, ustvaril pa ga je zato, da bi imel z njim globok, oseben in prijateljski odnos, ki temelji na svobodnem sprejemanju. Zato je bilo človeku že od začetka dano, da lahko prijateljstvo z Bogom tudi zavrne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 ubogo sveto pismo, kaj vse delaš z njim če bi imelo noge, bi ti že davno pobegnilo in naredilo samomor 4 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 a ti sploh kaj razumeš ... ves čas ti govorim o "bogu ... če mu že ne najdeš lepšega naziva, kot je ta zguljen" govorim ti o tem kako ga najdeš ampak ti ne govoriš o bogu temveč o BOBU 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 In ravno zato, ker se je človek tako zelo poistovetil z Bogom, posega v naravne zakonitosti-kloniranje, genske spremembe-se je z svojo svobodno voljo odločil za svoj propad. 2 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 heee ... ljubim vas je pa zdaj ena naša založba izdala fajn knjigico : BOGEC ZA TELEBANE PREBRAL SEM PRED IZDAJO IN RES JE FAJN 3 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Vsi smo popotniki v večnost BOGEC ZA TELEBANE...avtor MALIMIHEC samo da ti je všeč 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 E kristinca ne mešat religije in duhovnosti...religija omejuje, duhovnost osvobaja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Znanje se lahko dobiva preko zunanjih virov...TV, radio internet, knjige...ali notranjih-preko meditacije ipd. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Predpostavljam pa da se Bojante preveč zanaša na zunanje vire, ki jih ne zna niti preveriti oz. začutiti koliko so sploh verodostojni...ker za to se potrebuje stik s svojo dušo oz. notranjostjo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Odkrivanje naše resničnosti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif 3 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 E kristinca ne mešat religije in duhovnosti...religija omejuje, duhovnost osvobaja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Znanje se lahko dobiva preko zunanjih virov...TV, radio internet, knjige...ali notranjih-preko meditacije ipd. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Predpostavljam pa da se Bojante preveč zanaša na zunanje vire, ki jih ne zna niti preveriti oz. začutiti koliko so sploh verodostojni...ker za to se potrebuje stik s svojo dušo oz. notranjostjo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Odkrivanje naše resničnosti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif 1 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 brezo ... LINK je pika na I Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 God has made many roadsLeading to HimSince God wants to pleaseEach individual in his own way,As He Himself wants to be pleasedIn His own way. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Vse poti vodijo k cilju Pomemben je cilj, še pomembnejše je potovanje do tja. Šele skozi izkušnjo potovanja spoznamo njegovo esenco. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 je pa zdaj ena naša založba izdala fajn knjigico : BOGEC ZA TELEBANE eja, tole bi blo prow fajn spisat......posreduj še nam link do predizdaje, haha:) 2 2 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 Sveto pismo govori, da za vsem, kar obstaja, stoji osebni, razumni stvarnik: Bog. On je na začetku ustvaril vesolje, zemljo, živa bitja in potem tudi človeka. Človeku je dal prvenstvo nad vsemi svojimi stvaritvami, ustvaril pa ga je zato, da bi imel z njim globok, oseben in prijateljski odnos, ki temelji na svobodnem sprejemanju. Zato je bilo človeku že od začetka dano, da lahko prijateljstvo z Bogom tudi zavrne. Čudovito + resnično + lepo povedano Resnično : Točno Tako Je . Lp + # In ravno zato, ker se je človek tako zelo poistovetil z Bogom, posega v naravne zakonitosti-kloniranje, genske spremembe-se je z svojo svobodno voljo odločil za svoj propad. Zelo Dobro ugotovljeno + Razloženo . Lp + # God has made many roadsLeading to HimSince God wants to pleaseEach individual in his own way,As He Himself wants to be pleasedIn His own way. Dobro + lepo povedano Vse poti vodijo k cilju Pomemben je cilj, še pomembnejše je potovanje do tja. Šele skozi izkušnjo potovanja spoznamo njegovo esenco. Vidiš, žal ne sprevidiš, da vse poti ne vodijo k cilju, temveč v proprad duše . In, dokler tega ne sprevidiš, potem ti je vse isto, in ne zmoreš razlikovati dobrega od slabega . Lp do tedaj, ko boš . B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 Vidiš, žal ne sprevidiš, da vse poti ne vodijo k cilju, temveč v proprad duše . In, dokler tega ne sprevidiš, potem ti je vse isto, in ne zmoreš razlikovati dobrega od slabega . Lp do tedaj, ko boš . B. + # a se ti ne zdi, da je razlikovanje etiketiranje, ki so si ga izmislili ljudje???? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 a se ti ne zdi, da je razlikovanje etiketiranje, ki so si ga izmislili ljudje???? Vem kaj misliš. Ampak ne, se mi ne zdi . Ne pripisuj vsega ljudem. Namreč, a se pa tebi ne zdi posploševanje vsega, oziroma zanikanje slabega tudi napačno ? A si se že kdaj vprašala, zakaj evolucija recimo nebi šla navzgor, naprej, na bolje, ampak bi recimo šla kontra,; nazaj, na slabše, navzdol ? Malo se zamisli, kaj bi potem dobili recimo iz sposobnih dobrih ljudi, če bi bilo vse "prosto po prešernu" kot si ti zamišljaš . Prek najprimitivnejših živali bi morali potem preiti še nazaj v rastlinstvo, mah, alge, in potem končno v minerale,... torej trdno mrtvosojeno materijo . Torej bi dobili iz Ljubezni Sposobnih Ljudi nič drugega kot smrt v materiji . Brez "etiket" . Pa se pol še pišemo . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stvarnik 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE drage moje bralke, bralci in oboževalci LJUBIM VAS VSEvas sem naredil v petek in potem je bila v soboto velika čaga in zgodilo se je nepredvideno popili smo veliko dobrega vina in imeli dober grupen sex v nedeljo zjutraj sem imel hudega mačka, spozabil sem se in .... naredil BOJANTEJA ... PROSIM VAS, IMEJTE POTRPLENJE Z MOJIM DRAGIM SINOM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stvarnik 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 včasih se počutim kot lutkar pepe, ki je izrezljal ostržkasedaj pa leta okrog po svetu in dela neumnosti vidite, tudi jaz nisem nezmotljiv ampak ... se učim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nac05 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Vem kaj misliš. Ampak ne, se mi ne zdi . Ne pripisuj vsega ljudem. Namreč, a se pa tebi ne zdi posploševanje vsega, oziroma zanikanje slabega tudi napačno ? A si se že kdaj vprašala, zakaj evolucija recimo nebi šla navzgor, naprej, na bolje, ampak bi recimo šla kontra,; nazaj, na slabše, navzdol ? Malo se zamisli, kaj bi potem dobili recimo iz sposobnih dobrih ljudi, če bi bilo vse "prosto po prešernu" kot si ti zamišljaš . Prek najprimitivnejših živali bi morali potem preiti še nazaj v rastlinstvo, mah, alge, in potem končno v minerale,... torej trdno mrtvosojeno materijo . Torej bi dobili iz Ljubezni Sposobnih Ljudi nič drugega kot smrt v materiji . Brez "etiket" . Pa se pol še pišemo . Lp + # Če je le možno se vzdrži komentarja na to kar bom napisal ! Si dokaz, da rek " VSE POTI VODIJO V RIM " direktno poda papeževo kuto v popolnosti drži. Tvoja evolucijska pot se konča točno tam, in prav je tako.Vendar ti sporočam, da te imam klub temu neskončno rad tako kot vsa druga bitja, ki me obdajajo. Še malo rimske retorike IN SLEPI BODO SPREGLEDALI ampak pazi , da papež ne prdne preveč, iz dreka je težko zlezti. Pa res se imej lepo kjerkoli že si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Kaj ima krščanstvo opraviti z Rimom ?Cerkev je samo ena izmed mnogih zemeljskih ustanov, ki se trudi nagrebsti čimveč denarja.Prvotno in pristno krščanstvo z Rimom nimata nič. Ker kdorkoli razume globji pomen krščanstva...uči, kako si nabrati čimmanj slabe karme...kar boš sejal, to boš žel..uči ljudi vnebovzetja...strma je pot v nebo...uču začutiti Boga stvarnika povsod in v vsem.Tudi v Bojanteju in v vseh nas..in v vsem.. Ajde, kje so minusk..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stvarnik 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE Kristina ljubica moja, a sem ti povedal, da te ljubim ??? ti si moje mojstrsko delo evo ti plusek ki si ga tako želiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Vem kaj misliš. Ampak ne, se mi ne zdi . Ne pripisuj vsega ljudem. Namreč, a se pa tebi ne zdi posploševanje vsega, oziroma zanikanje slabega tudi napačno ? A si se že kdaj vprašala, zakaj evolucija recimo nebi šla navzgor, naprej, na bolje, ampak bi recimo šla kontra,; nazaj, na slabše, navzdol ? Malo se zamisli, kaj bi potem dobili recimo iz sposobnih dobrih ljudi, če bi bilo vse "prosto po prešernu" kot si ti zamišljaš . Prek najprimitivnejših živali bi morali potem preiti še nazaj v rastlinstvo, mah, alge, in potem končno v minerale,... torej trdno mrtvosojeno materijo . Torej bi dobili iz Ljubezni Sposobnih Ljudi nič drugega kot smrt v materiji . Brez "etiket" . Pa se pol še pišemo . Lp + # evolucija itak gre navzgor s pomočjo ljudi, ki želijo boljši svet in opozarjajo in učijo ljudi, naj se imajo radi. a misliš, da smo mi tako tupi, da ne štekamo naravnigh zakonov, al kaj...oprosti, določenih stvari ne razumeš, kot veš, pa niti ti nisi popoln......zato prisluhni ljudem ,kar govorijo. Nekaj nas je tukaj, ki imamo precej dobro etiko in vemo, kaj je dobro za človeštvo in na tak način tudi delujemo. Samo da veš.....In zato že enkrat nehaj gledat iz svoje perspektive, daj se v objektivno stanje in razmisli, kaj ti želimo povedat.......pusti svoje prepričanje in veš...včasih je treba tudi mal druge poslušat, ne pa samo it naprej. a te lahko vprašam za tvoj horoskopski znak in podznak????btw,...recimo, da mi je tole pomembno..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nac05 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Kaj ima krščanstvo opraviti z Rimom ?Cerkev je samo ena izmed mnogih zemeljskih ustanov, ki se trudi nagrebsti čimveč denarja.Prvotno in pristno krščanstvo z Rimom nimata nič. Ker kdorkoli razume globji pomen krščanstva...uči, kako si nabrati čimmanj slabe karme...kar boš sejal, to boš žel..uči ljudi vnebovzetja...strma je pot v nebo...uču začutiti Boga stvarnika povsod in v vsem.Tudi v Bojanteju in v vseh nas..in v vsem.. Ajde, kje so minusk..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg Ne se trudit razumet nerazumljenega pride samo od sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.