Skoči na vsebino

Marija-kraljica Slovencev

Guest Agape

Recommended Posts

Sveto pismo govori, da za vsem, kar obstaja, stoji osebni, razumni stvarnik: Bog. On je na začetku ustvaril vesolje, zemljo, živa bitja in potem tudi človeka. Človeku je dal prvenstvo nad vsemi svojimi stvaritvami, ustvaril pa ga je zato, da bi imel z njim globok, oseben in prijateljski odnos, ki temelji na svobodnem sprejemanju. Zato je bilo človeku že od začetka dano, da lahko prijateljstvo z Bogom tudi zavrne.
Deli na socialnih omrežjih

E kristinca ne mešat religije in duhovnosti...religija omejuje, duhovnost osvobaja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Znanje se lahko dobiva preko zunanjih virov...TV, radio internet, knjige...ali notranjih-preko meditacije ipd. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Predpostavljam pa da se Bojante preveč zanaša na zunanje vire, ki jih ne zna niti preveriti oz. začutiti koliko so sploh verodostojni...ker za to se potrebuje stik s svojo dušo oz. notranjostjo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Odkrivanje naše resničnosti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

E kristinca ne mešat religije in duhovnosti...religija omejuje, duhovnost osvobaja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Znanje se lahko dobiva preko zunanjih virov...TV, radio internet, knjige...ali notranjih-preko meditacije ipd. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Predpostavljam pa da se Bojante preveč zanaša na zunanje vire, ki jih ne zna niti preveriti oz. začutiti koliko so sploh verodostojni...ker za to se potrebuje stik s svojo dušo oz. notranjostjo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Odkrivanje naše resničnosti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

:palec:

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

je pa zdaj ena naša založba izdala fajn knjigico : BOGEC ZA TELEBANE

eja, tole bi blo prow fajn spisat......posreduj še nam link do predizdaje, haha:)

• Lajkam 2
  • Buuuu 2

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Sveto pismo govori, da za vsem, kar obstaja, stoji osebni, razumni stvarnik: Bog. On je na začetku ustvaril vesolje, zemljo, živa bitja in potem tudi človeka. Človeku je dal prvenstvo nad vsemi svojimi stvaritvami, ustvaril pa ga je zato, da bi imel z njim globok, oseben in prijateljski odnos, ki temelji na svobodnem sprejemanju. Zato je bilo človeku že od začetka dano, da lahko prijateljstvo z Bogom tudi zavrne.

Čudovito + resnično + lepo povedano xDDx

Resnično : Točno Tako Je . :palec:

Lp + #

In ravno zato, ker se je človek tako zelo poistovetil z Bogom, posega v naravne zakonitosti-kloniranje, genske spremembe-se je z svojo svobodno voljo odločil za svoj propad.

Zelo Dobro ugotovljeno + Razloženo .

Lp + #

God has made many roadsLeading to HimSince God wants to pleaseEach individual in his own way,As He Himself wants to be pleasedIn His own way.

Dobro + lepo povedano :palec: xDDx :palec:

Vse poti vodijo k cilju

Pomemben je cilj, še pomembnejše je potovanje do tja. Šele skozi izkušnjo potovanja spoznamo njegovo esenco.

Vidiš, žal ne sprevidiš, da vse poti ne vodijo k cilju, temveč v proprad duše .

In, dokler tega ne sprevidiš, potem ti je vse isto, in ne zmoreš razlikovati dobrega od slabega .

Lp do tedaj, ko boš .

B. + #

Vidiš, žal ne sprevidiš, da vse poti ne vodijo k cilju, temveč v proprad duše .

In, dokler tega ne sprevidiš, potem ti je vse isto, in ne zmoreš razlikovati dobrega od slabega .

Lp do tedaj, ko boš .

B. + #

a se ti ne zdi, da je razlikovanje etiketiranje, ki so si ga izmislili ljudje????

a se ti ne zdi, da je razlikovanje etiketiranje, ki so si ga izmislili ljudje????

Vem kaj misliš.

Ampak ne, se mi ne zdi .

Ne pripisuj vsega ljudem.

Namreč, a se pa tebi ne zdi posploševanje vsega, oziroma zanikanje slabega tudi napačno ?

A si se že kdaj vprašala, zakaj evolucija recimo nebi šla navzgor, naprej, na bolje, ampak bi recimo šla kontra,; nazaj, na slabše, navzdol ?

Malo se zamisli, kaj bi potem dobili recimo iz sposobnih dobrih ljudi, če bi bilo vse "prosto po prešernu" kot si ti zamišljaš .

Prek najprimitivnejših živali bi morali potem preiti še nazaj v rastlinstvo, mah, alge, in potem končno v minerale,... torej trdno mrtvosojeno materijo .

Torej bi dobili iz Ljubezni Sposobnih Ljudi nič drugega kot smrt v materiji .

Brez "etiket" .

Pa se pol še pišemo .

Lp + #

SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE

drage moje bralke, bralci in oboževalci LJUBIM VAS VSE

vas sem naredil v petek

in potem je bila v soboto velika čaga

in zgodilo se je nepredvideno

popili smo veliko dobrega vina in imeli dober grupen sex

v nedeljo zjutraj sem imel hudega mačka, spozabil sem se

in .... naredil BOJANTEJA ...

PROSIM VAS, IMEJTE POTRPLENJE Z MOJIM DRAGIM SINOM

Vem kaj misliš.

Ampak ne, se mi ne zdi .

Namreč, a se pa tebi ne zdi posploševanje vsega, oziroma zanikanje slabega tudi napačno ?

A si se že kdaj vprašala, zakaj evolucija recimo nebi šla navzgor, naprej, na bolje, ampak bi recimo šla kontra,; nazaj, na slabše, navzdol ?

Malo se zamisli, kaj bi potem dobili recimo iz sposobnih dobrih ljudi, če bi bilo vse "prosto po prešernu" kot si ti zamišljaš .

Prek najprimitivnejših živali bi morali potem preiti še nazaj v rastlinstvo, mah, alge, in potem končno v minerale,... torej trdno mrtvosojeno materijo .

Brez "etiket" .

Pa se pol še pišemo .

Lp + #

Če je le možno se vzdrži komentarja na to kar bom napisal !

Si dokaz, da rek " VSE POTI VODIJO V RIM " direktno poda papeževo kuto v popolnosti drži. Tvoja evolucijska pot se konča točno tam, in prav je tako.

Vendar ti sporočam, da te imam klub temu neskončno rad tako kot vsa druga bitja, ki me obdajajo. Še malo rimske retorike

IN SLEPI BODO SPREGLEDALI ampak pazi , da papež ne prdne preveč, iz dreka je težko zlezti.

Pa res se imej lepo kjerkoli že si.

Kaj ima krščanstvo opraviti z Rimom ?

Cerkev je samo ena izmed mnogih zemeljskih ustanov, ki se trudi nagrebsti čimveč denarja.

Prvotno in pristno krščanstvo z Rimom nimata nič.

Ker kdorkoli razume globji pomen krščanstva...uči, kako si nabrati čimmanj slabe karme...kar boš sejal, to boš žel..

uči ljudi vnebovzetja...strma je pot v nebo...uču začutiti Boga stvarnika povsod in v vsem.

Tudi v Bojanteju in v vseh nas..in v vsem..

Ajde, kje so minusk..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg

Vem kaj misliš.

Ampak ne, se mi ne zdi .

Brez "etiket" .

Pa se pol še pišemo .

Lp + #

evolucija itak gre navzgor s pomočjo ljudi, ki želijo boljši svet in opozarjajo in učijo ljudi, naj se imajo radi. a misliš, da smo mi tako tupi, da ne štekamo naravnigh zakonov, al kaj...oprosti, določenih stvari ne razumeš, kot veš, pa niti ti nisi popoln......zato prisluhni ljudem ,kar govorijo. Nekaj nas je tukaj, ki imamo precej dobro etiko in vemo, kaj je dobro za človeštvo in na tak način tudi delujemo. Samo da veš.....In zato že enkrat nehaj gledat iz svoje perspektive, daj se v objektivno stanje in razmisli, kaj ti želimo povedat.......pusti svoje prepričanje in veš...včasih je treba tudi mal druge poslušat, ne pa samo it naprej. a te lahko vprašam za tvoj horoskopski znak in podznak????btw,...recimo, da mi je tole pomembno.....

Kaj ima krščanstvo opraviti z Rimom ?

Cerkev je samo ena izmed mnogih zemeljskih ustanov, ki se trudi nagrebsti čimveč denarja.

Prvotno in pristno krščanstvo z Rimom nimata nič.

Ker kdorkoli razume globji pomen krščanstva...uči, kako si nabrati čimmanj slabe karme...kar boš sejal, to boš žel..

uči ljudi vnebovzetja...strma je pot v nebo...uču začutiti Boga stvarnika povsod in v vsem.

Tudi v Bojanteju in v vseh nas..in v vsem..

Ajde, kje so minusk..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg

Ne se trudit razumet nerazumljenega pride samo od sebe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...