malimihec 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 seveda, a je kdo rekel da ni ? je pa tudi biznis in showbiznis 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 Vera je svobodna izbira posameznika...Kdo izmed vas tukaj gor je popoln ateist, ki ne verjame v nič.. ..., ja, res je, ja : večina jih verjame v slepo praznoverje Njihova svobodna samoprevara , ... ali pa tudi ne Lp + # 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 kaj pa jeee slepo praznoverje ? a je mogoče eno od neštetih pogledov ? vsak pogled je učna ura in vsak ima svoj smisel 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 seveda, a je kdo rekel da ni ? je pa tudi biznis in showbiznis Ja, je tudi biznis in showbiznis...ni se ga pa nujno udeleževati... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 KRISTINA RULES xsuperx 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 KRISTINA RULES xsuperx evo ti plusek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 kaj pa jeee slepo praznoverje ? a je mogoče eno od neštetih pogledov ? vsak pogled je učna ura in vsak ima svoj smisel Slepoa praznoverja so recimo razna verjetja v "naravo" , itd , ipd . Ja, vsi pogledi niso pravilni, žal . Vse ima svoj smisel, ja, kajti tudi napačne poti Stvarnik obrača/vrti/korigira v Pozitivno smer . Problem je le, da se eni preveč zaustavljajo v teh "učnih urah" , namesto da bi napredovali kaj dlje . lp + # 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Slepoa praznoverja so recimo razna verjetja v "naravo" , itd , ipd . Ja, vsi pogledi niso pravilni, žal . Vse ima svoj smisel, ja, kajti tudi napačne poti Stvarnik obrača/vrti/korigira v Pozitivno smer . Problem je le, da se eni preveč zaustavljajo v teh "učnih urah" , namesto da bi napredovali kaj dlje . lp + #ja, ampak lej...se ti ne zdi, da pišeš o sebi??? še posebej zadnji stavek si dobro preberi....pusti svoje vzorce, nakazali smo ti, da ne gredo naprej, začni se učit ostalega, in POJDI DALJE!!!!!!!!!! kasneje boš ugotovil, da napačnega in pravilnega ni, da je vse le lekcija. eni od nas smo tukaj, da ti lahko pomagamo.... 1 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Slepoa praznoverja so recimo razna verjetja v "naravo" , itd , ipd . Ja, vsi pogledi niso pravilni, žal . Vse ima svoj smisel, ja, kajti tudi napačne poti Stvarnik obrača/vrti/korigira v Pozitivno smer . Problem je le, da se eni preveč zaustavljajo v teh "učnih urah" , namesto da bi napredovali kaj dlje . Ker tako dobro poznaš Biblijo potem mi pa lahko nekaj razložiš...tam piše da se Bog nahaja v vsakem človeku, kamnu, lesu, rastlini in ne vem kje še vse...To se pravi če neki človeček iz kamene dobe časti Bogeca v kamnu je to po tvoje praznoverje...A ni to podobno kot tisto, ko verniki častijo evharistijo v cerkvah...za jamskega človečka je pač kamen tako kot evharistija...mini oltarček...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Kaj je že tist verz v Bibliji..."Ne sodi, da ne boš sojen"...al kako je že...A lahko poveš malo več o tem citatu...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Ojla, Brezo..Ne sodi , a ne boš sojen....po mojem pomeni isto kotBrigaj se zase.To bi morala biti 11. božja zapoved.Potem bi bil svet še lepši..lp 2 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 ja, ampak lej...se ti ne zdi, da pišeš o sebi??? še posebej zadnji stavek si dobro preberi....pusti svoje vzorce, nakazali smo ti, da ne gredo naprej, začni se učit ostalega, in POJDI DALJE!!!!!!!!!! kasneje boš ugotovil, da napačnega in pravilnega ni, da je vse le lekcija. eni od nas smo tukaj, da ti lahko pomagamo.... Glej, pred več leti, preden nisem tega Spoznal, sem isto tako mislil kot ti razmišljaš ravno sedajle ; da napačnega in pravilnega ni . Ampak, ker sem spoznal , da to ni tako, ti pa tega očitno še nisi, sem zatorej prišel semkaj ravno zato, da ti pomagam tudi to spoznati . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Ker tako dobro poznaš Biblijo potem mi pa lahko nekaj razložiš...tam piše da se Bog nahaja v vsakem človeku, kamnu, lesu, rastlini in ne vem kje še vse...To se pravi če neki človeček iz kamene dobe časti Bogeca v kamnu je to po tvoje praznoverje...A ni to podobno kot tisto, ko verniki častijo evharistijo v cerkvah...za jamskega človečka je pač kamen tako kot evharistija...mini oltarček...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Kaj je že tist verz v Bibliji..."Ne sodi, da ne boš sojen"...al kako je že...A lahko poveš malo več o tem citatu...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Edino kar si kle Nadpovprečno Točno + Dobro Ugotovil pred Mnooooooogimi zavedenimi verniki, je to napačno Katoliško čaščenje kruha ... To pa Zato, ker so si Biblijo razlagali napačno : razumevali so jo Dobesedno . To pa je tudi Jehovopričevska temeljna Napaka. Namreč, Biblijo je treba Vedno razumeti na Duhoven način, in Ne dobesedno, ker je precej simbolike v njej. Glede onega, da se Bog nahaja povsod, pa je Logično, kajti On je Skonstruiral + Ustvaril vse Atome Materije, in jih tudi Vzdržuje z svojo Energijo , in jih tako Ohranja . Zato je On "povsod zraven" , tudi znotraj Atomov zraka, vode, kamnov, rastlin, živali, ljudi, itd , itd , itd . Jamski človek, torej "PredAdamit" pa je izumrl, zato, ker je Stvarnik poselil ta Planet z povsem novo, našo sedanjo raso . Od tedaj naprej se je tudi "Evolucija" PedAdamitov ustavila, ki je bila do tedaj natančno Vodena od Stvarnika . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 BOJANTE isti šmorn so ti jehovci in rkc ... ne eni ne drugi niso ne boljši ne slabši ti si pač izbral RKC in ga zato uživaj drugi se pa ukvarjamo z zavestnimi zadevami, ker to bolj ustreza našemu razvoju preizkusili smo religije in jih pustili za seboj prej ali slej se boš tudi ti znašel točno na tem TA TUKAJ IN ZDAJ PA TEGA ŠE NE ZNAŠ VIDETI ZATO NE SODI DRUGIH PO SEBI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 bojante, lepše bi bilo, da greš par korakcev nazaj in štartaš od tistega, kjer si ugotovil, da negativnega ijn pozitivnega ni.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 kar pa zadeva BIBLIJO ... biblija je bila namenjena pastirjem izpred 1500 - 2000 let kdor se počuti točno tako, jo pa naj uporablja 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 kar pa zadeva BIBLIJO ... biblija je bila namenjena pastirjem izpred 1500 - 2000 let kdor se počuti točno tako, jo pa naj uporablja Nebi se jaz strinjala s tem, da je bila biblija namenjena pastirjem.Ali je današnji duhovni razvoj ljudi tako zelo drugačen kot izpred tisoče let, da je Biblija kao preživeta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 moytsa ... bojante si ne želi pomoči on gre svojo pot, ki jo potrebuje in prav je tako KRISTINA ti pravim komu je namenjena ... ti pa izberi ali ti ustreza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Pa toliko se tukajle gor govori o drugih...par korakcev nazaj, pa spet nekam naprej. Ali tako zelo vemo, kje se nahaja nekdo drug. Jaz bi rekla, da ne. Se niti ne sprašujem, ali mi ustreza ali ne...ker kolikor vem, je Biblija precej popravljena in prilagojena, vemo komu...So mi pa določeni deli biblije zelo...všeč, ali blizu..posebno še tisti, kako se ovčke pase..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 ni pomembno kje se nahajaš ti ... meni sem pomemben najprej jaz, ker sem prišel razvijat sebe ... svojo neskončno zavest če pa na svoji poti lahko pomagam še tebi, če mi dovoliš, pa sem zelo vesel ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Pa še to, Moytsa...ne razumem nekaj, zgoraj si navedla, naj Bojante gre par korakcev nazaj, in štarta od tam, kjer je ugotovil, da negativnega in pozitivnega ni. Potem je točno tam, kot mora biti..lepo te pozdravljam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 ni pomembno kje se nahajaš ti ... meni sem pomemben najprej jaz, ker sem prišel razvijat sebe ... svojo neskončno zavest če pa na svoji poti lahko pomagam še tebi, če mi dovoliš, pa sem zelo vesel ... Ali ti zase točno veš, kje se nahajaš ? Vprašanje ni mišljeno provokativno. Če si iskreno sam sebi odgovoriš, boš vedel, kje si ?Boš in si prepričan, da si točno tam, kjer misliš da si? Mi vsi razvijamo zavest, vsak po svoje. Je lepo in toplo pri srcu, če ti jenekdo pripravljen pomagati, če ne veš, kako naprej. Je pa večkrat najbolj prav, da odgovore na svoje zakaje najdeš sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 heee ... všeč ji je del kjer ovce pasejo ovce a piše tudi kaj o tem kako sexajo 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 A kako ovce sexajo ali pastirji..potem boš moral pa it v temo..ali je sex greh...hmm, z ovcami, ja..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/linktongue.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 zato pa se je zgodila sodoma in gomora, ker so pastirji sexali ovce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Malimihec...si prebral biblijo...si jo prebral z srcem in razumel globji pomen..Potem bi vedel povedati, da so pastirčki in ovčke samo simbolika...tudi ti si ovčka, samo pastirčka iščeš...mogoče si zbežal z pašnika, pa se iščeš.. Aha, zato je bila Sodoma in Gomora, hvala, nisem vedela, sem mislila, da je blo kaj hujšega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.