Skoči na vsebino

čarovnice

cayrex

Recommended Posts

Vprašanje je točno takšno, kot namenjeno in namenjeno specifični osebi.

@Tomazslo:

predvsem me zanima, kako je tvoj sistem zasnovan in kakšno vlogo ima v njemu pojem "bog" (kot si ga ravnokar podal).

sej to smo že v nekaj temah debatirali...

Ne vem kdo nas je sprogramiral, ne vem zato, ker je moje bivanje v tem času in v tem prostoru in mi ni dano vedeti dalje od prvega, mogoče še do ugibanja drugega in tretjega astrala....je pa res da delujemo po točno določenem programu, ki ga usmerja naš procesor Zagotovo se program sam od sebe ni razvil, vsi naši telesni organi funkcionirajo sinhrono, vse je med sabo povezano, kemija laufa, obrambni sistemi tudi, "flopiji" opravljajo svojo vlogo...Ta naš program je del skupnega programa, ki ga nadgrajujemo na svoji poti in s tem bogatimo skupno znanje univerzuma. Tko b ti na laični način na kratko odgovoril, če bi pa hotel bolj podrobno o tem debatirati, je pa tu na forumu premalo placa...ob kaki kavici mogoče lažje....

Bolj smiselno se je vprašati, kaj mi pomenimo v tem skupnem piskru v tem času, samo tega odgovara ne bomo dobili, ker ga ne potrebujemo...tu smo da padamo, da se ob pobiranju naučimo zakaj padamo in da s tem dodamo nekaj svojega v skupno pamet.

Torej je edino kar mi ostane, da poizkušam razumerti to kar mi je dostopno po današnjih vedenjih in znanjih, kar se lahko izmeri, kar je naše, del nas in samo preko današnjih znanj si lahko tudi razložimo kako funkciniramo in kakšno je naše poslanstvo in to do tiste meje, ki je smiselno za nas da vemo. Zanimivo je da marsikatero danes dokazljivo resnico lahko primerjamo tudi z božanskimi razlagami, vendar se sam tega ne oklepam, ker se posamezne teorije različnih božanstev mnogokrat izključujejo med sabo, torej ostajam na tleh tako kot sem rekel, v tem času in v tem prostoru....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

Vprašanje je točno takšno, kot namenjeno in namenjeno specifični osebi.

@Tomazslo:

predvsem me zanima, kako je tvoj sistem zasnovan in kakšno vlogo ima v njemu pojem "bog" (kot si ga ravnokar podal).

sorry...ampak ti si meni včasih že na meji tupega....čist meni podoben x:Dx

Bolj smiselno se je vprašati, kaj mi pomenimo v tem skupnem piskru v tem času, samo tega odgovara ne bomo dobili, ker ga ne potrebujemo...tu smo da padamo, da se ob pobiranju naučimo zakaj padamo in da s tem dodamo nekaj svojega v skupno pamet.

sej ne vem kaj nej si mislim, ampak... nč nam reku, da mogoče pa ni tko...

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ne vem kdo nas je sprogramiral, ne vem zato, ker je moje bivanje v tem času in v tem prostoru in mi ni dano vedeti dalje od prvega, mogoče še do ugibanja drugega in tretjega astrala....je pa res da delujemo po točno določenem programu, ki ga usmerja naš procesor Zagotovo se program sam od sebe ni razvil, vsi naši telesni organi funkcionirajo sinhrono, vse je med sabo povezano, kemija laufa, obrambni sistemi tudi, "flopiji" opravljajo svojo vlogo...Ta naš program je del skupnega programa, ki ga nadgrajujemo na svoji poti in s tem bogatimo skupno znanje univerzuma.

Da smo program, ki nadgrajuje samega sebe, se zdi meni preprosta, sprejemljiva možnost.

Da ni bilo začetka, prav tako. Veliki večini ljudi je to težko sprejeti kot možno,

saj je ravno sam program reprodukcije navidezno fokusiran na ustvarjanje, na doseganje cilja

in navidezno ustvarjen; temu primerno.

A dejansko se, gledano npr. na molekularni ravni, transformira eno iz drugega in ni nečesa, kar bi nastalo iz niča.

Naš um je preprost um primatov in kot takšen ima izkušnjo smrti pred življenjem,

se pravi; nekakšen prepad pred prvim spominom. Temu primerno torej sklepa, da je tudi stvarstvo samo na neki točki nastalo.

Naš um je preprost um primatov in kot takšen ima izkušnjo smrti pred življenjem,

se pravi; nekakšen prepad pred prvim spominom. Temu primerno torej sklepa, da je tudi stvarstvo samo na neki točki nastalo.

Na tak način jaz ne razmišljam, ker dejansko za to v tem prostoru ni za to dokazov in so to sam predpostavke, za nadalnjo razpravljanje. Meni je bolj sprejemljivo dejstvo, da v bistvu vse poteka kot informacija v zapisih informacij in pretvorba le teh v časovni okvir, ki ga mi sami dodajamo in materializiramo. Vedno povdarjam v tem času in tem prostoru prav iz vzroka, da se neka informacija lahko pretvori tudi v drugačnem času in ima zato drugačni pomen. Nekako b lahko primerjal to (čeprav samo za razumevanje, ker je v resnici daleč od tega) z nekim zapisom na videokaseti. Zapis je bil posnet, vendar na tem zapisu je čas v katerem je bil posnet samo dodatna informacija, ki ne pomeni ničesar, dokler se ta zapis ponovno ne uporabi. Ob ponovni uporabi dodamo nov čas, ki pa informacijo zapisa preoblikuje v drugačno informacijo v novem času.

Informacije , ki jih obdelujemo v našem nezavednem delu (seveda z dodajanjem preko zavestnih obdelav), le te preko zunanje nevronske mreže pretvarjamo v nečasovno obliko, ki se tako nahajajo v banki podatkov (informacij) skupne zavesti, kjer so na razpolago prav vsem, ki jih na ta način tudi lahko prevarjamo nazaj v povezavi z našim programom (našimi potrebami). Tako poteka telepatija, tako potekajo vse informacije, ki jih uporabljamo tudi v našem času. Tiste informacije, ki jih moramo zavestno obdelati pa dobimo kot miselne vzorce tudi v zavestno obdelavo, (velikokrat tudi kot "intuicijo"), drugače se pa to avtomatsko nadgrajuje v našem nezavednem delu v skladu z našim programom.

Tko približno jaz to razumem in mi je glede na "tehnično-elektronsko" delovanje možgan in vse ostale kemično informacijske zadeve, ki se v nas odvijajo, to najbolj sprejemljivo (tudi na osnovi raziskovanj in rezultatov nekaterih, ki se s to tematiko na raziskovalnem področju ukvarjajo).

se pravi; nekakšen prepad pred prvim spominom.

uvod v eno knjigo se začne približn tkole:

Dvojčka, še nerojena se v maternici pogovarjata. In eden vpraša drugega: TI, a misliš, da obstaja življenje po rojstvu???

no... evo ti ga. vedla sta, da se bosta rodila, kwa bo pa pol, pa nista vedela. mi smo pa zdele na istem. vemo, da bomo umrli, kwa bo pa pol, pa ne vemo. in lih tko usi skup z unima dwojčkoma se tud ne spomnimo, od kod smo pršli. še manj pa usi skupej vemo zakaj.

Na tak način jaz ne razmišljam, ker dejansko za to v tem prostoru ni za to dokazov in so to sam predpostavke, za nadalnjo razpravljanje. Meni je bolj sprejemljivo dejstvo, da v bistvu vse poteka kot informacija v zapisih informacij in pretvorba le teh v časovni okvir, ki ga mi sami dodajamo in materializiramo. Vedno povdarjam v tem času in tem prostoru prav iz vzroka, da se neka informacija lahko pretvori tudi v drugačnem času in ima zato drugačni pomen. Nekako b lahko primerjal to (čeprav samo za razumevanje, ker je v resnici daleč od tega) z nekim zapisom na videokaseti. Zapis je bil posnet, vendar na tem zapisu je čas v katerem je bil posnet samo dodatna informacija, ki ne pomeni ničesar, dokler se ta zapis ponovno ne uporabi. Ob ponovni uporabi dodamo nov čas, ki pa informacijo zapisa preoblikuje v drugačno informacijo v novem času.

Informacije , ki jih obdelujemo v našem nezavednem delu (seveda z dodajanjem preko zavestnih obdelav), le te preko zunanje nevronske mreže pretvarjamo v nečasovno obliko, ki se tako nahajajo v banki podatkov (informacij) skupne zavesti, kjer so na razpolago prav vsem, ki jih na ta način tudi lahko prevarjamo nazaj v povezavi z našim programom (našimi potrebami). Tako poteka telepatija, tako potekajo vse informacije, ki jih uporabljamo tudi v našem času. Tiste informacije, ki jih moramo zavestno obdelati pa dobimo kot miselne vzorce tudi v zavestno obdelavo, (velikokrat tudi kot "intuicijo"), drugače se pa to avtomatsko nadgrajuje v našem nezavednem delu v skladu z našim programom.

Tko približno jaz to razumem in mi je glede na "tehnično-elektronsko" delovanje možgan in vse ostale kemično informacijske zadeve, ki se v nas odvijajo, to najbolj sprejemljivo (tudi na osnovi raziskovanj in rezultatov nekaterih, ki se s to tematiko na raziskovalnem področju ukvarjajo).

a se zlo motim, če iz označenega lahko sklepam, da vrjameš, da obstajajo ljudje, k pač majo sposobnost pogledat v ta program, pa nej bo to preko kufeta, kart, zvezdic al pa kozjih drekov in ki jim prawmo jasnovidci?

Meni je bolj sprejemljivo dejstvo, da v bistvu vse poteka kot informacija v zapisih informacij in pretvorba le teh v časovni okvir, ki ga mi sami dodajamo in materializiramo.

"Mi" smo po tvojem program, ki vsebuje navodila za pretvorbo ?

Ampak informacija je sestavni del programa... torej pretvarja/"nadgrajuje" program samega sebe ?

a se zlo motim, če iz označenega lahko sklepam, da vrjameš, da obstajajo ljudje, k pač majo sposobnost pogledat v ta program, pa nej bo to preko kufeta, kart, zvezdic al pa kozjih drekov in ki jim prawmo jasnovidci?

odgovor je da...podatke lahko črpajo tudi iz energijskih teles posameznih ljudi, ki jih sprašujejo reči, ki jih pač zanimajo x;)x

čarovnice ne obstajajo

gre se samo za to kako obvladuješ delo z različnimi energijami in/ali preko tega vplivaš na druge ljudi

in

če nekaj ne razumemo = strah, sploh katoliški pred resnico.

Neuke se da lepo manipulirati.

odgovor je da...podatke lahko črpajo tudi iz energijskih teles posameznih ljudi, ki jih sprašujejo reči, ki jih pač zanimajo x;)x

x:Dx si kr namest njega odgoworila. zgleda da veš, kwa misl. aja... čarownica x:Dx x:px

sej jes tut mislm da ja, ampak, če se prou spomnim, tomaž ni lih neki fen šlogarc.

čeprou... po tej logiki, bi kšna šlogarca loh vidla samo to, kwa je že blo... napowedovat prihodnosti pa po njegowi teoriji nej ne bi mogla, ker se prihodnost sproti kreira z našimi osebnimi in skupinskimi mislimi. in če šlogarca karkoli napoveduje, s tem obrača tok misli in posledično tudi dogodke.

men osebno je ljubše verjet, da ni nikjer use že določeno, da mam možnost tud sam mal uplivat na prihodnost...

seweda pa če hočmo dlakocepit... pa šlogarca loh seweda vid, kwa bom jes mislu in kwa bo iz tega ratal. kar pa močno dwomim.

torej šlogarce in ostale čarovnice pr men... nou gou. pa mogoč bo še tomaž kej reku, me že firbc matra.

x:Dx si kr namest njega odgoworila. zgleda da veš, kwa misl. aja... čarownica x:Dx x:px

sej jes tut mislm da ja, ampak, če se prou spomnim, tomaž ni lih neki fen šlogarc.

čeprou... po tej logiki, bi kšna šlogarca loh vidla samo to, kwa je že blo... napowedovat prihodnosti pa po njegowi teoriji nej ne bi mogla, ker se prihodnost sproti kreira z našimi osebnimi in skupinskimi mislimi. in če šlogarca karkoli napoveduje, s tem obrača tok misli in posledično tudi dogodke.

men osebno je ljubše verjet, da ni nikjer use že določeno, da mam možnost tud sam mal uplivat na prihodnost...itak...imaš pa tudi FIKSNE točke usode x:)x

seweda pa če hočmo dlakocepit... pa šlogarca loh seweda vid, kwa bom jes mislu in kwa bo iz tega ratal. kar pa močno dwomim.

torej šlogarce in ostale čarovnice pr men... nou gou. pa mogoč bo še tomaž kej reku, me že firbc matra.

Nisem odgovorila namest njega, ampak podala svoje mišljenje...

pusti se presenit...mogoče boš pa nekoč spoznal kakega jasnovidca ali pa koga podobnega in malo spremenil mišljenje x;)x

se da tudi misli slišat in to zlo jasno npr. x;)x

Nisem odgovorila namest njega, ampak podala svoje mišljenje...

pusti se presenit...mogoče boš pa nekoč spoznal kakega jasnovidca ali pa koga podobnega in malo spremenil mišljenje x;)x

se da tudi misli slišat in to zlo jasno npr. x;)x

kuuullll... a ti to obwladaš?

ker meni se učasih to zgodi. npr. glih zdej se je.

glej... ta trenutek zdej... točno vem, kaj misliš. Trdno sem prepričan v to. U bistvu wem x^x . In tut če bi me hotla drgač prepričat... ne bi mogla... x^x

Pa nč bat... ne bom klele na glas usem povedou

to j bl težko napisat preprosto......poglej, če je v tvojem programu ta potreba (iz bilo katerih vzrokov) je možno, ker pretvorbe do informacij vedno limaš na svojo nalogo......večinona šlogarc je komercialnih in bolj za zdraho in, da te zapelje zato, da lažje pravo svojo pot najdeš...

poznam pa eno fejst žensko (ni šlogarca), ki pa ima sposobnost "sprehajanja" po astralih in marsikateri odgovor ki se ni ujemal z mojo "fizikalno" razlago sem prav po njeni zaslugi potem tudi te odgocvore dobil. Tudi to ni bilo naklučje ampak je bilo del mojega programa zato, da sem dobil to informacijo. Ta gospa drugače uči slepe otroke da lahko vidijo, da preko energetskis stikov lahko zaznavajo tudi tisto, kar mi z našim "flopijem", ki mu pravimo oči....

to j bl težko napisat preprosto......poglej, če je v tvojem programu ta potreba (iz bilo katerih vzrokov) je možno, ker pretvorbe do informacij vedno limaš na svojo nalogo......večinona šlogarc je komercialnih in bolj za zdraho in, da te zapelje zato, da lažje pravo svojo pot najdeš...

poznam pa eno fejst žensko (ni šlogarca), ki pa ima sposobnost "sprehajanja" po astralih in marsikateri odgovor ki se ni ujemal z mojo "fizikalno" razlago sem prav po njeni zaslugi potem tudi te odgocvore dobil. Tudi to ni bilo naklučje ampak je bilo del mojega programa zato, da sem dobil to informacijo. Ta gospa drugače uči slepe otroke da lahko vidijo, da preko energetskis stikov lahko zaznavajo tudi tisto, kar mi z našim "flopijem", ki mu pravimo oči....

ufff...

zdej je pa u mojmu programu, da se morm mal opokanga nardit, pa te fehtat, čeb ti ob šansi loh zrihtou en dejt men s to fejst žensko?

ufff...

zdej je pa u mojmu programu, da se morm mal opokanga nardit, pa te fehtat, čeb ti ob šansi loh zrihtou en dejt men s to fejst žensko?

kokr vem, t dost nau pomagal (sej če b to rabu, b že mel), ker si že tam, ko fejst dobr veš kaj moraš jutri narest, ker si že prestopil ene dve stopničke od takrat ko sva se zadnjič videla...

kokr vem, t dost nau pomagala (sej če b to rabu b že mel), ker si že tam, ko fejst dobr veš kaj moraš jutri narest, ker si že prestopil ene dve stopničke od takrat ko sva se zadnjič videla...

tole slišat od tebe... se mi pa kr mal fajn zdi x^x x:o)x

hwala.

sej se pa trudm veš... cilji mam huuudeee.... ampak... kwa paj to zame x^x x:Dx

zej sm še na berglah, pol te pa kej pokličem, k bom u vaših koncih. fajn se mej

tole slišat od tebe... se mi pa kr mal fajn zdi x^x x:o)x

hwala.

sej se pa trudm veš... cilji mam huuudeee.... ampak... kwa paj to zame x^x x:Dx

zej sm še na berglah, pol te pa kej pokličem, k bom u vaših koncih. fajn se mej

ja ni blema...sej zdej se pa že mal umirja kšeft in bo mal več časa

• 2 months later...

Z občestvom naj podeliva nekaj pripetij.

V bazelski dioceziji, v mestu Oberweiler na Renu je bival župnik, ki je gojil zmotno prepričanje, da čarovnic ni in da so samo produkt domišljije ljudi. Bog pa ga je želel očistiti te grešne zmote, kajti ko je nekega dne prečkal most v naglici, se mu je na pot postavila stara ženica, ki jo je v svoji nepozornosti odrinil, da je čofnila v blato. Med ploho bestiarnih kletvic mu je navrgla "da tako pa že ne bo hodil!" Za te besede se ni zmenil, dokler se ni prihodnje jutro prebudil paraliziran pod pasom, tako da so ga morali nesti v cerkev k maševanju. Takšen je ostal tri leta, potem pa je staruha umrla (ob manjši pomoči spoštovanega kolega inkvizitorja Johannesa Tetsla). Pred smrtjo je seveda priznala, da je uročila nesrečnega župnika.

V isti dioceziji v vasi Buchel ob mestu Gewyll pa je bivala čarovnica, katero je Inkubus obiskoval vsako nedeljo, torek in četrtek in z njo nečistoval kljub temu, da je poleg v postelji ležal njen mož. Temu je naredila konec najina malenkost po dolgotrajnih zasliševanjih in utrjevanjih vere.

Verba vana aut risui apta non loqui.

Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura.

Upanje ostaja. Vera je nepremagljiva. Še mal dežja in smo na konju.

Vabljeni na auto da fe. Morda lahko prispevate kak mernik suhega dračja?

Verba vana aut risui apta non loqui.

Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura.

• 1 month later...
Kdo je "dal" ? Kaj je, po tvojem mnenju, bog ?

Bog je duša zemlje. vsa stara ljudstva se zavedajo tega in tudi krishna je to vedel v svojih časih. Človek ima fizično telo in dušo in iz tega dobimo karakteristike človeka.Vem, da je marsikdo mnenja da fizično telo brez pomena, a ni tako.kakor boš ti skrbel za svoje telo tako bo duša reagirala. Recimo ne skrbiš za svoje zdravje in zboliš. ali če se prenaješ fižola prdiš. Tako je z zemljo, vse te naravne katastrofe so posledica naravnih sil.naravnih sil ki se imenujejo kreator kajti te sile so pomembne za življenje na zemlji in univerzumu.

zanimiv pogled... se vsekakor strinjam, da je telo med ljudmi, ki se ukvarjajo z ezoteriko,

prepogosto zanemarjano ali nespoštovano... seveda ni pri vseh tako.

Jaz bi šel pri vsem tem še en korak naprej in rekel, da telo=duša

in prepričan sem, da ta izjava, ta pogled, razreši večino, če ne celo vse konflikte in paradokse...

v praksi.

• 2 weeks later...
zanimiv pogled... se vsekakor strinjam, da je telo med ljudmi, ki se ukvarjajo z ezoteriko,

prepogosto zanemarjano ali nespoštovano... seveda ni pri vseh tako.

Jaz bi šel pri vsem tem še en korak naprej in rekel, da telo=duša

in prepričan sem, da ta izjava, ta pogled, razreši večino, če ne celo vse konflikte in paradokse...

v praksi.

hvala

telo in duša nista isto sta dve različni stvari,ki pa seveda sta povezani. res je veliko ezoterikov in kakršnih koli zdravilcev, zanemarja svoje telo, zakaj izpostavljam njih ker bi oni mogli biti vzor drugim. Zdrav duh v zdravem telesu. oni raje govorijo o magiji.obnašajo se kot da znajo leteti.eni preveč jejo eni pa premalo. x;)x

• 3 months later...

Celo temo sem prebrala in nič novega nisem prebrala.

Jaz verjamem, da "čarovnice" obstajajo. Z namenom sem dala besedo pod narekovaje. Čarovnice in čarovniki še danes opravljajo skupinske obrede, toda to je strogo tajno. Lahko, da kakšno ali kakšnega poznate, pa sploh ne veste, ker izgledajo kot vsi ostali navadni ljudje.

Verjetno boste eni mislili, da sem zmešana. Ni mi mar. 

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

Čarovnice so full starinski izraz iz obdobja inkvizicije. Meni je bolj všeč izraz beli in črni magi. Seveda je pa tudi dosti takih ki so nekje vmes.

Sem pa gledal Harry Potter and the half blood prince pa sploh ne vem zakaj so govoril, da je tako temačen. :eek: Mogoče zato ker je kao otroški film. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...