Skoči na vsebino

čarovnice

cayrex

Recommended Posts

poglej čisto tako chypychipe in brezo imasta čisto vredu pogled na svet samo to je da vesta stvari na višjem nivoju kot si ti. chy-ju še pač ne vem po besedilu sledeč še ni vse čisto jasno, komu pa je???

Ravno to ja , nobeden ne ve vsega .

Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "

Christopher McCandless

Deli na socialnih omrežjih

Ravno to ja , nobeden ne ve vsega .

je pa vedno kdo ki ve več kot ti....torej je treba biti radoveden in iskati naprej....

Saj se vse lepo sliši, da tko kao čaraš vsepoprek, realno pa nimaš nič otipljivega, vreme nekje dež drugje sonce ni mistika ampak naraven pojav, toča udari različno močno na lokaciji. Dobro slabo se godi vsem. Neurje v jeseni na Primorskem, ne rabiš biti videc, da ga napoveš....

poglej mogoče ni izbral dobrega primera je pa res da se na vremenu hitro učiš, ampak kar govori on je resnično možno narediti recimo da če nočeš da dež ne pada nad tvojo hišo .....

Treba je samo umret , ti kar veselo išči naprej .

Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "

Christopher McCandless

Treba je samo umret , ti kar veselo išči naprej .

prav neumna izjava, a tebi ni treba jesti tebi ni treba spati a tebi se ni treba obleči da ne hodiš ven naga, tebi ni treba zdravo živeti če hočeš dolgo živeti. a veš da je znanje tvoje pra pra babice v tebi torej njena zavest je v tebi torej ni umrla.... nimaš pojma kaj govoriš.

prav neumna izjava, a tebi ni treba jesti tebi ni treba spati a tebi se ni treba obleči da ne hodiš ven naga, tebi ni treba zdravo živeti če hočeš dolgo živeti. a veš da je znanje tvoje pra pra babice v tebi torej njena zavest je v tebi torej ni umrla.... nimaš pojma kaj govoriš.

Neumnost je ko ne razumeš napisanega , pojem pa izgubiš ko se jeznoritiš .

Christopher McCandless

drugače pa pazite v nedeljo je močna polna luna nekatere silo so že zdaj na udaru ho ho ho ho

Neumnost je ko ne razumeš napisanega , pojem pa izgubiš ko se jeznoritiš .

ja res je......

drugače pa pazite v nedeljo je močna polna luna nekatere silo so že zdaj na udaru ho ho ho ho

ja res je......

Čudno ,šele si rekla da moraš kar naprej iskati si se pa glihkar ustavila .

Christopher McCandless

Moj post ni mišljen kot izzivanje. Če se kdo pač tko "počuti" potem verjetno nismo na enaki valovni. Vem določene stvari, ki jih je težko opisati tukaj in jih tudi ne bi, ker kdor vidi v tem pravokacijo pač mislim, da nimam kaj veliko govoriti z njim.

Je pa moj namen najti nekoga, ki bo tega" vajenca" spravil na pravo pot in mu odprl še kakšno drugo stran?

Potem pa tisto okoli itd? Lahko naredi kdo 2jno mavrico na dan svoje poroke nad cerkvijo in to ovekoveči s fotografijo/filmom? Ali pa na poročno dan perfektno vreme? Ali pa kupi stanovanje, zavaruje vse za poplavo in ima poplavo 3tji dan po vselitvi?

In na 3tjo obletnico prve poplave?... In poplava je prinesla veliko denarja za stvari, ki so bile namenjene za na odpad...? Pač tko se človek vpraša...

x:Dx :palec:

A potemtakem se da uštimat, da nad eno samo samcato hišo dež ne pada, čeprav vsenaokoli lije kot iz škafa? Vsenaokoli pomeni recimo 1, 2 metra stran od hiše, ne par km.

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

V Sloveniji je prek 120.000 brezposlenih, revnih, takih in drugačnih ljudi, družin, ki potrebujejo kakšno pomoč. Ali znaš kaj koristnega začarati tudi zanje?

Moj post ni mišljen kot izzivanje. Če se kdo pač tko "počuti" potem verjetno nismo na enaki valovni. Vem določene stvari, ki jih je težko opisati tukaj in jih tudi ne bi, ker kdor vidi v tem pravokacijo pač mislim, da nimam kaj veliko govoriti z njim.

Je pa moj namen najti nekoga, ki bo tega" vajenca" spravil na pravo pot in mu odprl še kakšno drugo stran?

Potem pa tisto okoli itd? Lahko naredi kdo 2jno mavrico na dan svoje poroke nad cerkvijo in to ovekoveči s fotografijo/filmom? Ali pa na poročno dan perfektno vreme? Ali pa kupi stanovanje, zavaruje vse za poplavo in ima poplavo 3tji dan po vselitvi?

In na 3tjo obletnico prve poplave?... In poplava je prinesla veliko denarja za stvari, ki so bile namenjene za na odpad...? Pač tko se človek vpraša...

Ne meči svinjam biserov!

Nekatere kanale imaš dobro odprte, kar pa pri nekaterih visokoletečih povzroča zavist.

Upam, da boš kmalu izvedel, kakšno je tvoje poslanstvo, samo izogibaj se zavistnežev, ker ti bojo samo v breme. x;)x

A potemtakem se da uštimat, da nad eno samo samcato hišo dež ne pada, čeprav vsenaokoli lije kot iz škafa? Vsenaokoli pomeni recimo 1, 2 metra stran od hiše, ne par km.

Seveda se da...a nisi nikoli gledala

Charmed (TV Series 1998–2006) - IMDb http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

V Sloveniji je prek 120.000 brezposlenih, revnih, takih in drugačnih ljudi, družin, ki potrebujejo kakšno pomoč. Ali znaš kaj koristnega začarati tudi zanje?

To vprašanje se mi zdi pa neumestno...a ta številka vključuje tudi sivo ekonomijo...kaj že pravi neki pregovor "Daj človeku ribo in imel bo hrano za ves dan. Nauči ga loviti ribe in imel bo hrano vse življenje." No ja, pojem "riba" lahko zamenjaš tudi s sadje, zelenjava in gojenje pa boš imel vegansko verzijo....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Chypsy je zgoraj bolj govoril o jasnovidnosti, tisto z vremenom in ostalo ima pa bolj malo veze s tem...čeprav se z močjo misli lahko vpliva tudi na ta področja...energija pač sledi misli...torej se je treba vsaj za silo naučiti kontrolirati in dobiti nadzor nad mentalom...Vsak, ki na začetku stopi na okultno pot dela na začetku napake in se opeče...še zmeraj je bolje, da se opeče na začetku kot kasneje ko je v igri večji ogenj...vsak se pač največ nauči na svojih napakah...potem pa pride učitelj in poda določene nasvete in napotke...ampak do kiksov še zmeraj prihaja...razlika je samo v tem, da ni več tako velikih in da nekdo bedi nad učencem, da ne naredi prehude greške...Tega se Chypsy pač trenutno uči in ne zdi se mi smiselno zbijat mu moralo...saj je v bistvu sam priznal, da rabi nekoga, ki je to pot že prehodil...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Da, saj to, torej uporabiti energijo konstruktivno (za moje razumevanje konstruktivno). V tem je point vprašanja, ne pa ne zabijanje al kaj imaš ti v mislih? :eek:

Torej meni se zdi neumestno tvoje zaključevanje o mojem postu da je zabijanje. Jst mu nisem govoril da pojma nima o teorijo kot si mu ti, temveč poudaril tisto, s čimer se meni zdi bolj smiselno ukvarjati se. To ali se bo pa je itaq individualna odločitev in izbira. Tko da ni treba tvoje slabe vesti al s čem imaš probleme na meni zdej prat ane x;)x

To vprašanje se mi zdi pa neumestno...a ta številka vključuje tudi sivo ekonomijo...kaj že pravi neki pregovor "Daj človeku ribo in imel bo hrano za ves dan. Nauči ga loviti ribe in imel bo hrano vse življenje." No ja, pojem "riba" lahko zamenjaš tudi s sadje, zelenjava in gojenje pa boš imel vegansko verzijo....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Chypsy je zgoraj bolj govoril o jasnovidnosti, tisto z vremenom in ostalo ima pa bolj malo veze s tem...čeprav se z močjo misli lahko vpliva tudi na ta področja...energija pač sledi misli...torej se je treba vsaj za silo naučiti kontrolirati in dobiti nadzor nad mentalom...Vsak, ki na začetku stopi na okultno pot dela na začetku napake in se opeče...še zmeraj je bolje, da se opeče na začetku kot kasneje ko je v igri večji ogenj...vsak se pač največ nauči na svojih napakah...potem pa pride učitelj in poda določene nasvete in napotke...ampak do kiksov še zmeraj prihaja...razlika je samo v tem, da ni več tako velikih in da nekdo bedi nad učencem, da ne naredi prehude greške...Tega se Chypsy pač trenutno uči in ne zdi se mi smiselno zbijat mu moralo...saj je v bistvu sam priznal, da rabi nekoga, ki je to pot že prehodil...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Ne meči svinjam biserov!

ja da se....

ni koristno ˝čarati˝ za ljudi morajo sami sprevideti da morajo sami nekaj narediti...

Čudno ,šele si rekla da moraš kar naprej iskati si se pa glihkar ustavila .

ti si dala prva neumno izjavo in si dobila neumen odgovor....

a misliš da sem se ustavila, sam ne da se mi kr neki igrat

Vsekakor, toda vsi kdaj potrebujemo pomoč v različnih oblikah (denarno, znanje, izobrazba, materialno, čustveno, itn) kajne.

Čaranje z vremenom (čeprav ne verjamem da to res počne) pa ja lahko še manj koristno, pravzaprav celo zelo egoistično in nevarno za rastline, živali in ljudi oz. okolje (beri objavo iknee).

Žal to dejansko počne dandanes že mnogo precej ljudi; le da ne s čaranjem, temveč aparati za modifikacijo vremena. Recimo različni kmetje po svetu. Je pa seveda razlika, ali to počne nek kmet iz Slovenije, ki ima nekaj hektarov njive, ali pa kakšen ameriški, ki ima obdelovalno območje kot večje kot nekaj Ljubljan skupaj.

ni koristno ˝čarati˝ za ljudi morajo sami sprevideti da morajo sami nekaj narediti...

Ne meči svinjam biserov!

Jst sm prvo mislu da je joke x:Dx

Točno tako. Nekaj dni nazaj, na dan ko sem prilepil slike v temo naše fotografije al kaj že, se je zgodilo točno to!

Cca. kilometer ali dva stran je bila toča, kjer sem slikal pa močno sonce.

Tudi ne jemljem kot izzivanje. Še manj, da bi ti karkoli zavidala (kakor menda pravi gold), ker za moje pojme samo fantaziraš, no to znam pa tudi sama, če mi zapaše x:o)x

Vse, kar naštevaš, se mi pač ne zdi nič posebnega, pri tebi sonce, 1km stran pa dež, lepo vreme in mavrico na poročni dan so zihr že imeli ljudje, pa snegovalo jim je tudi na rojstni dan, še sploh, če praznujejo v zimskih mesecih... itd. Tko da, pač, te ne morem jemat resno. Nč hudga, ane x;)x

Ne meči svinjam biserov!

vsekakor, toda vsi kdaj potrebujemo pomoč v različnih oblikah (denarno, znanje, izobrazba, materialno, čustveno, itn) kajne.

čaranje z vremenom (čeprav ne verjamem da to res počne) pa ja lahko še manj koristno, pravzaprav celo zelo egoistično in nevarno (beri objavo iknee).

žal to dejansko počne dandanes že mnogo preveč ljuid; le da ne s čaranjem, temveč aparati za modifikacijo vremena. recimo različni kmetje po svetu. je pa seveda razlika, ali to počne nek kmet iz slovenije ki ima nekaj hektarov njive, ali pa kakšen ameriški, ki ima obdelovalno območje kot večje kot nekaj ljubljan skupaj.

itak, sam tukaj govorimo o˝čaranju˝ kot ga vi razumete torej sem rekla kar sem rekla.

težko se je pogovarjati z nekom ki vidi samo zeleno naprimer in ne vidi tudi rumene in modre v zeleni.

Tell me about it xg:Dx :palec:

samo dandanes ker smo mnogi tolk samopomembni mislimo kako blazno široki smo xOOx pravijo pa, da šteje tisto kar tudi živimo!

težko se je pogovarjati z nekom ki vidi samo zeleno naprimer in ne vidi tudi rumene in modre v zeleni.

Ne meči svinjam biserov!

Tell me about it xg:Dx :palec:

samo dandanes ker smo mnogi tolk samopomembni mislimo kako blazno široki smo xOOx pravijo pa, da šteje tisto kar tudi živimo!

se popolnoma strinjam

Fajn bi bilo, da bi ljudje dojeli, da je narava večja od nas in smo mi del nje, ne pa, da je narava naš podaljšek, s katerim lahko po mili volji upravljamo (z genskim inženiringom al pa s cumpranjem - v bistvu je to en in isti šmorn). To se vedno izkaže za zgrešeno, pa če si še tako domišljamo, da vemo, kaj delamo. In to velja za vse, tudi za Velikega Božjega Čarovnika Čipičipsija, ki si domišlja, da ve, kdaj je dobro, da dežuje in kdaj ne. Ko človek enkrat to zares dojame, potem nima več potrebe po tovrstnem cumpranju.

(popravljeno)
Potreba. Nikjer nisem napisal potrebo. Sam se imam za cloveka razuma in ko neka stvar tako odstopa od povprecja Jo vzamem prvo za teorijo in kasneje za pravilo. Kar se tice brezposelnosti sem tudi Sam uradno ceprav imam ene prihodke is naslova avtorskih pravic.... Ze to da se nekateri razburjajo mi da vedeti, da verjetno niso primerni za mojo duhovno rast. Iscem pac ljudi ki se znajo konstruktivno pogovarjati. Na tem forumu je par taksnih ljudi. Ti ki bi me naseskala pa bi te rad videl hehehe. Za svoja dejanja pa vedno uporabljam glavo in glas srca ... Popravljeno -> Chypychyps

Tudi ne jemljem kot izzivanje. Še manj, da bi ti karkoli zavidala (kakor menda pravi gold), ker za moje pojme samo fantaziraš, no to znam pa tudi sama, če mi zapaše x:o)x

Vse, kar naštevaš, se mi pač ne zdi nič posebnega, pri tebi sonce, 1km stran pa dež, lepo vreme in mavrico na poročni dan so zihr že imeli ljudje, pa snegovalo jim je tudi na rojstni dan, še sploh, če praznujejo v zimskih mesecih... itd. Tko da, pač, te ne morem jemat resno. Nč hudga, ane x;)x

Chypychyps ne laže in ne fantazira. Ne poznam ga osebno, a lahko iz svojih izkušenj povem, da se glede vremena da marsikaj. Tega ne more vsak in tudi napiflati se takih stvari preprosto ne da. Ko je človek uglašen z neko nam nadrejeno silo, mu ta omogoča razna delovanja na naravo ali ljudi.

Vsi bi radi znali ¨čarati¨ in če se izrazim direktno-jebvat folk na vseh področjih. Zaradi zlorab je hvalabogu to omogočeno le izbranim.

Tak stil življenja je ponavadi veliko težji , kot pa ga živi navadnego ljudstvo. Tukaj je tečaj in šola tvoje lastno življenje in izkušnje. Tega se ne da kupit za nekaj sto evrov in si nato poduhovljen. Na tečajih si lahko samo poneumljen. x:o)x

• Lajkam 2
  • Buuuu 1

Potreba. Nikjer nisem napisal potrebo. Sam se imam za cloveka razuma in ko neka stvar tako odstopa od povprecja Jo vzamem prvo za teorijo in kasneje za pravilo. Kar se tice brezposelnosti sem tudi Sam uradno ceprav imam ene prihodke is naslova avtorskih pravic.... Ze to da se nekateri razburjajo mi da vedeti, da verjetno niso primerni za mojo duhovno rast. Iscem pac ljudi ki se znajo konstruktivno pogovarjati. Na tem forumu je par taksnih ljudi. Ti ki bi me naseskala pa bi te rad videl hehehe. Za svoja dejanja pa vedno uporabljam glavo in glas srca ...

saj ni treba, da napišeš. Za vsako stvarjo, ki jo naredimo, je neka potreba, sicer tega ne bi počeli (lahko tudi potreba po tem, da sam sebi nekaj dokažeš, potešiš radovednost etc.).

O kakšnem povprečju in odstopanju ti to? Ljudje razuma vedo, da na osnovi statistike ne moreš sklepati na nobene zakone. Statistika služi samo opisu skupine predmetov ali dogodkov in nič ne pove o posebnostih, ki odstopajo od povprečja, kaj šele o kakih vzročnih povezavah.

Za duhovno rast konstruktivni dialog (t.j. izmenjava na ravni razuma oz. prepričevanje že prepričanih) nima veze, duhovna rast je preseganje zdajšnjega stanja ega, za to pa je najboljša primerno boleča življenjska lekcija in zato za vsako rit raste šiba, tud za tvojo, hehe (čeprav verjetno ne glih iz moje metle x:Dx ). Seveda si pa ne delam utvar, da bo tole moje pisanje imelo kakršenkoli učinek na tvoje poglede na svet in dejanja (cumpranje v tem primeru). Ti seveda kar še naprej cumpraj, če boš prišel v moje kraje cumprat, jih boš pa dobil po riti, kot že rečeno, in to bo pa mogoče res imelo kak učinek na tvojo duhovno rast, hehe.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...