Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>nosorog, kaj se pa da uporabit za stalne težave s sinusi (poleg ametista)?

Apofilit, kalcedon, roženec (ne roževec), stilbit.

Kombiniraj s kakšnim eteričnim oljem, bora recimo.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>kje naj že Tulit nabavim :C:

Nič ne hodim po trgovinah s kristali, ampak v Ahatu bi ga po mojem skoraj morali imeti. Ga pa dobiš zunaj na kakšnih sejmih - pred nekaj leti sem ga kupil v Bologni, cena je bila okoli 20 DEM/kg.

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Lahko s polaganjem (ne polaganjem ovinkov z motorjem, temveč polaganjem kamna na prizadeto mesto), ali pa celo s polaganjem toplih obkladkov, namočenih v eliksir iz teh kamnov.

lalala

jz sem zmer ful pozitivno usmerjena in umirjena k ga mam gor. en tak mir čutim. enkratno. k recimo za rubin in kameno strelo morm bit prov razpoložena, da lahk prenesem. pa ful fantastično vplivata, sam morm bit prpravljena x:o)x
spet se mi je na bolš poslabšal

roževec ...sam ne vem, če ni ta bolj za ljubezen do sebe x^x

rubin, pa menda je še nekaj rdečih in zelenih kristalčkov, ki se jih da programirat za ta namen....mogoč ti bo pa nosorog odgovoru ...al pa poglej u knjigo tadeja pretnerja....so tud postopki za programiranje opisani not... :palec: ....jp, skrajno primeren letni čas za kej tacga.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ali ti kamni, ki jih kupiš v raznih trgovinah npr. Ahat res delujejo? Jaz sem si namreč enkrat kupila kamen mojega znamenja - kozorog. Pa ne vem ali ga naj nosim, ker sem dobila izpuščaje? xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>roževec ...sam ne vem, če ni ta bolj za ljubezen do sebe  x^x

rubin, pa menda je še nekaj rdečih in zelenih kristalčkov, ki se jih da programirat za ta namen....mogoč ti bo pa nosorog odgovoru ...al pa poglej u knjigo tadeja pretnerja....so tud postopki za programiranje opisani not...  :palec: ....jp, skrajno primeren letni čas za kej tacga....  x;)x

waw... roževčka mam... sej ljubezen do sebe je itaq na prvem mestu... rubinčka mam pa tud x:Dx :palec: de best... xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Danes sem si ubodla Fuksit z rubinom in pa žad. Ne me vprašat zakaj, kar mogla sem. Sicer je ona teta, ki tam prodaja rekla, da je fuksit mega za vse, žad pa itaq že vemo kako in kaj.

Veš kaj več povedat o fuksitu?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Fuksit (fuchsit) ima predvsem dober ime, drugač pa kaj dost od njega ni. Je vrsta sljude, nima porostih elektronov in se ga zato ne da programirati, deluje pa pomirjajoče.

Da nisi zamešala z zoisitim Ko praviš fuksit z rubinom, si sumljiva. Si ziher, da ne gre za zoisit z rubinom?

O žadu smo pa že pisali. To je trgovsko ime, ki "pokriva" dragoceni jadeit in ceneni nefrit. Zato pri nakupu kanček previdnosti.

lalala

Mimo grede....kako si izbiramo kamne na osnovi zodijaka...ponavadi se navaja Asc Sonce in luno ... toda to je lahko precej zgrešeno... npr. imam asc v strelcu, sonce v tehtnici (rdeči granit?), pa luno v devici... izgleda, kod da primanjkuje vode, pa temu ni nujno tako... edini planet, ki ga imam v zemeljskem znamenju je luna, v vodi pa imam merkur, jupiter in saturna.. itd... kaj je merilo. Lep pozdrav, pa hvala za odgovor g. Nosorog.

<{POST_SNAPBACK}>Mimo grede....kako si izbiramo kamne na osnovi zodijaka...ponavadi se navaja Asc Sonce in luno ... toda to je lahko precej zgrešeno... npr. imam asc v strelcu, sonce v tehtnici (rdeči granit?), pa luno v devici... izgleda, kod da primanjkuje vode, pa temu ni nujno tako... edini planet, ki ga imam v zemeljskem znamenju je luna, v vodi pa imam merkur, jupiter in saturna.. itd... kaj je merilo. Lep pozdrav, pa hvala za odgovor g. Nosorog.

Če se poglobiš v individualno situacijo nekega človeka in upoštevaš še kaj drugega kot ascendent in sončno znamenje, zagotovo lahko izbereš kvalitetneje, kot če to narediš po nekih splošnih pravilih.

V knjigi Dih zvezd sem upošteval sončno znamenje in ascendent. Pri zelo neuravnoteženih situacijah sem dejansko priizbiri iskal ravnotežje z elementi, ki jih je manjkalo, pri drugih, nekoliko bolj uravnoteženih situacijak oz. kombinacijah pa sem pustil kamen, ki kombinacijo simbolizira. Tako je bilo tudi v tvojem primeru. Dejstvo pa je, da so običajno tehtnice/strelci nekolioko pretirano razumski in jim kak kamen, ki mu vlada voda ali tudi voda prav pride. Lahko torej izbereš kamen tega elementa v barvi, ki ti pač ustreza.

Ciao Nosy :palec: xsrcx ,

Kupila bi kamen ( in tudi tvojo novo knjigo, če jo Kp že premore :vragec: :sniky:)

In sicer za enega tipčka, ki je dvojni kozorog (sonce in asc) :wOOt: ,

Luno in še serijo drugih planetov ima ognjenih znamenjih,

Venero za ljubav v konjunkciji z debelim Jupitrom v Vodnarju xrolleyesx in

samo Saturn v vodnem znaku-Raku. :o|o:

Vprašanje: ali mu vseeno kupiti kak kamen ( ne za obmetavanje) ali se mu enostavno in varno izogibati? :vio: x:px

Tnx, xflirtx

<{POST_SNAPBACK}>Ciao Nosy  :palec:  xsrcx ,

Vprašanje: ali mu vseeno kupiti kak kamen ( ne za obmetavanje) ali se mu enostavno in varno izogibati? :vio:  x:px

Tnx,  xflirtx

ruby72...ti jih pa maš...komentarje.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx .... :palec:

nosorog, zanima me, kateri kamen najbolj ščiti pred tako imenovanimi psihičnimi napadi?

:vio:

<{POST_SNAPBACK}>Fuksit (fuchsit) ima predvsem dober ime, drugač pa kaj dost od njega ni. Je vrsta sljude, nima porostih elektronov in se ga zato ne da programirati, deluje pa pomirjajoče.

Da nisi zamešala z zoisitim Ko praviš fuksit z rubinom, si sumljiva. Si ziher, da ne gre za zoisit z rubinom?

O žadu smo pa že pisali. To je trgovsko ime, ki "pokriva" dragoceni jadeit in ceneni nefrit. Zato pri nakupu kanček previdnosti.

lalala

xnckrivx nisem ziher a gospa, mi je napisala na listek Fuksit z rubini, če mi je ona naložila pol nakladam tudi jaz tu.

Pa še ene par skalc sem si spet ubodla ....ooooo kamnolom bo počasi pr meni doma...

Žad je vdelan v prstan, tako, da ne vem kako preveriti njegovo pristnost. A te lahko prosim enkrat za rentgen pregled, pa prečekiraš mojo dragoceno zbirko :cry:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>nosorog, zanima me, kateri kamen najbolj ščiti pred tako imenovanimi psihičnimi napadi?

:vio:

Običajni psihični napadi nimajo pravega učinka, kadar ima "cilj" krepko področje pleksusa in kadar se napadalca ne boji.

1. S citrinom in vajami usmerjanja pozornosti, dihanja skozi pleksus in vizualizacije rumene barve, si okrepi pleksus

2. Da se zazihraš si za zaščito kupi gagat (črni jantar) in ga ustrezno programiraj

3. Nekje nabavi fotografijo "napadalca". Nato povabi domov 4 - 5 dobrih prijateljev. Sedite v krog, fotografija napadalca naj bo v sredini med vami. Skušajte na njemu opaziti čimveč smešnih stvari, iz njega se norčujte in se posmehujte npr. nepravilnostim na njegovemu obrazu, načinu, kako gleda ... Garantiram, da se bo moč napadov povsem razblinila.

lalala

<{POST_SNAPBACK}>xnckrivx nisem ziher a gospa, mi je napisala na listek Fuksit z rubini, če mi je ona naložila pol nakladam tudi jaz tu.

Fuksit? Gospa bi verjetno vzbudila zanimanje tudi pri pokojnemu gospodu Freudu, če bi še tlačil zemljo (lalala.com)

Pa še ene par skalc sem si spet ubodla ....ooooo kamnolom bo počasi pr meni doma...

Žad je vdelan v prstan, tako, da ne vem kako preveriti njegovo pristnost. A te lahko prosim enkrat za rentgen pregled, pa prečekiraš mojo dragoceno zbirko :cry:

Može.

nosorog, hvala za odgovor. moram pa rečt, da je bila jakost dejanja bolj možna zarad čistega šoka z moje strani, saj sem ostala čist brez teksta....naivnost nima meja....si sploh nisem mislila, da lahko kdo v službi tako deluje....jp, še se bo treba kej naučit.... x^x :palec:

upam, da se gagat dobi v ahatu

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...