Mihela 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Pozdrav, kateri kamen se priporoča ob pomanjkanju zasedenosti ognjenih znamenj, ognja, torej instinktivnosti, akcije, poguma.... Kateri kamen se nosi če želiš dvigniti raven volje? Na kak način se ga nosi? Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ciao Nosy , Kupila bi kamen ( in tudi tvojo novo knjigo, če jo Kp že premore ) In sicer za enega tipčka, ki je dvojni kozorog (sonce in asc) ,Luno in še serijo drugih planetov ima ognjenih znamenjih,Venero za ljubav v konjunkciji z debelim Jupitrom v Vodnarju in samo Saturn v vodnem znaku-Raku. Vprašanje: ali mu vseeno kupiti kak kamen ( ne za obmetavanje) ali se mu enostavno in varno izogibati? Tnx, Meni pa nobenega odgovora???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 A si vidla Ruby a...eni imajo protekcijo p.s.btw glih danes si bila objavljena v pogrešanih Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si vidla Ruby a...eni imajo protekcijo p.s.btw glih danes si bila objavljena v pogrešanih Jeli Čoby? Skozi čitam vaša jajca Se bom poboljšala, resnica pa je, da vas pogrešam in sem ta mesec precej naokoli! Kje je odgovor za kozlov kamen???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Uh, meni danes tko paše moj amazonit. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 meni pa karneol danes na ta mokri dan, ko manjka soncka pozdravljeni kamenckovi pa fajn bodite Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Tinka, heeeej, pozdravček.... Ja, vidiš, jaz tudi mela danes karneola, pa amazonita tut.... pa apaško solzo.... ti trije so mi pasali.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Danes sem vozila z obsidianom, citrinom, roževcem in še enim, ki sem pozabila, kako mu je ime sardonit ali nekaj takega.....vse v imenu koncentracije. Đizs, nč pomagalo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 tinkaaaa cosmica heh...citrin me spremlja...upam, da je pravi in ne ponarejen...ampak očitno mi paše... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Amis , Tinka zdaj lahko organiziramo bacanje kamena s ramena Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Jaz zacenjam pocasi dvomiti v koristnost kamenja pa to. Sizif gura kamen vec cio zivot, pa nista pametniji.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 cosma.... ...he he...kroko bo pa lahko za sodnika in merilca ma kroko kaj češ, enim nam pač bolj pozno klopi.... sizifovkompleks.press Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ciao Nosy , Kupila bi kamen ( in tudi tvojo novo knjigo, če jo Kp že premore ) In sicer za enega tipčka, ki je dvojni kozorog (sonce in asc) ,Luno in še serijo drugih planetov ima ognjenih znamenjih,Venero za ljubav v konjunkciji z debelim Jupitrom v Vodnarju in samo Saturn v vodnem znaku-Raku. Vprašanje: ali mu vseeno kupiti kak kamen ( ne za obmetavanje) ali se mu enostavno in varno izogibati? Tnx, Knjige v Kopru še nimajo, ker jo tja še nisem imel časa pripeljat. drušga vprašanja pa pr najboljši volji sploh ne razumem (nikolnismvelouzakjprevečbrihtnga.com) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Knjige v Kopru še nimajo, ker jo tja še nisem imel časa pripeljat. drušga vprašanja pa pr najboljši volji sploh ne razumem (nikolnismvelouzakjprevečbrihtnga.com) Čau Nosy Javi prosim, ko bo knjiga na voljo v Kp ali Sežani. Vprašanje se glasi: kateri kamen naj podarim osebi, ki ima Sonce in ascendent v Kozorogu, Luno v Strelcu? Ima samo en planet v vodnem znaku (Saturn-Rak) Tnx, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Rodohrozit Nošenje rodohrozita priporočajo v obdobju večjih fizičnih naporov, saj deluje njegova vibracija ugodno tako na mišice kot tudi na vse žleze. Eliksir krepi cirkulacijo, krvni pritisk, pa tudi delovanje spolnih organov. Pri glavobolih ga, podobno kot rubin, polagamo na teme. Njegova vibracija čisti tudi čustveno telo, zato je priporočljivo kopanje v vodi, v kateri je bil rodohrozit. Naša življenja obogati z dinamiko in neosebno, vseobsegajočo ljubeznijo. Za programiranje ni primeren. V nekaterih starejših zapisih zasledimo, da nošenje rodohrozita privlači ljubezen. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Hvala ti, Nosko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ti Nosko!Rodohrozit si priporočal enkrat tudi za mojega partnerjaSonce strelec, luna bik, asc tehtnica. Pa kupim jaz dva komada tegale kamna - kaj rečeš kaj se zgodilo? Nič.Moj pogleda tole..hmm..aha..se obrne in izvleče ahat(ki si ga je enkrat izbral sam, meni pa sploh ne potegne)..za rodohrozit pa se potem vnela prava vojna med mojima puncama.Torej predvidevam, da rodohrozit paše nekomu s poudarjeno zemljo(luna v biku,...sonce v kozorogu, asc kozorog - od Ruby)...V ahatu pa sem rodohrozit našla med tistimi kamenčki namenjenim rakecom.. Mi pa se dopade, da ga lahko nosiš pri fizičarjenju(tole me letos namreč čaka - mansarda..pa baje celo fasada ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Čao, Nosko! meni so pa podarili pred letio en rozenkvarc, ker ga kao rabim. Daj mi prosim napiši kaj o tem kamnu. Baje ni fajn, če je obrušen. Moj je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Daj poišči če je kaj pod roževec. To je drugo ime zanj..To je kamen, ki prinaša mir v tvoje življenje. Meni ga je sigurno prinesel.Samo kaj, če sem ga odložila na okensko polico...in ga lepo prepustila soncu. Barva je čisto zbledela in je samo še bleda kopija..ampak to orin pis Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čao, Nosko! meni so pa podarili pred letio en rozenkvarc, ker ga kao rabim. Daj mi prosim napiši kaj o tem kamnu. Baje ni fajn, če je obrušen. Moj je.18. ROŽNATI KREMENTrigonalni SiO2Pogoste primesi: Na, Al, Fe, Ti, Ca, Mg, MnTrdota: 7Gostota: 2,65 g/cm3Element: zemlja-zrak Običajno je debelozrnat, zaključeni kristali so izredno redki. Je rožnato rdeč do rdeč, bleščečega loma, pogosto vsebuje tudi tanke iglice rutila, ki pri kabošonsko brušenih primerkih povzročajo asterizem. Če je predolgo na soncu, izgubi rožnato barvo, ki mu jo da prisotnost titana in mangana. Brusijo ga fasetno in kabošonsko. Izvor imena: Pod tem imenom, ki ga je dobil zaradi rožnate barve, ga poznamo dobrih 200 let. Nahajališča: Najlepši rožnati kremeni prihajajo iz Madagaskarja, na trgu pa je največ Brazilskega. Pomembnejša nahajališča so še v Rusiji, ZDA (Kolorado), Španiji in na Škotskem. Možnosti zamenjave: Zamenjati ga skorajda ne moremo, saj je npr. veliko dražji morganit bistveno svetlejši. Ponaredki: Ponarejajo ga tako, da rožnato obarvajo nekatere vrste kalcedonov. Zelo pogosto pa pravim roževcem spremenijo barvo v bolj intenzivno rožnato tako, da jih pobrusijo z rdeče rjavim brusnim sredstvom, ki ostane v razpokah kamnov in jim s tem da temnejši odtenek. Tradicionalna uporaba: Tradicionalno je veljal za kamen plodnosti, čeprav imajo ta sloves običajno kamni, ki jim vlada element voda. Uporabljali so ga za zdravljenje srčnih težav in ženskih bolezni, pa tudi v ljubezenski magiji. Uporaba danes: Eliksir iz rožnatega kremena sproži delovanje encimov (biokatalizatorji, ki omogočajo vse kemijske reakcije v telesu). Zaradi vpliva elementa zemlje, deluje eliksir tudi na debelo črevo, spolno območje in ledvica. Nošenje rožnatega kremena v višini timusa ugodno vpliva na delovanje srca. Je primerno darilo ljubljeni osebi. Njegova vibracija nas osvobaja skrbi in podpira razvoj čutnosti. Osebe, ki nosijo rožnati kremen, postanejo sčasoma nežne, a odločne. Običajno ga programiramo za pridobivanje in širjenje ljubezni ter prijateljstva. Astrološke povezave: Pripada vodnarjem z ascendentom v biku in bikom z ascendentom v tehtnici. K prizemljenosti pa pomaga tehtnicam z ascendentom v ribah. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti Nosko!Rodohrozit si priporočal enkrat tudi za mojega partnerjaSonce strelec, luna bik, asc tehtnica. Pa kupim jaz dva komada tegale kamna - kaj rečeš kaj se zgodilo? Nič.Moj pogleda tole..hmm..aha..se obrne in izvleče ahat(ki si ga je enkrat izbral sam, meni pa sploh ne potegne)..za rodohrozit pa se potem vnela prava vojna med mojima puncama.Torej predvidevam, da rodohrozit paše nekomu s poudarjeno zemljo(luna v biku,...sonce v kozorogu, asc kozorog - od Ruby)...V ahatu pa sem rodohrozit našla med tistimi kamenčki namenjenim rakecom.. Rodohrozit nosi energiji zraka in ognja. Ponavadi ga ima rad folk, ki ima sončno znamenje in ascendent v tej kombinaciji, pogosto pa potegne komu, ki ti dve energiji potrebuje. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Ti Nosko!Rodohrozit nosi energiji zraka in ognja. Ponavadi ga ima rad folk, ki ima sončno znamenje in ascendent v tej kombinaciji, pogosto pa potegne komu, ki ti dve energiji potrebuje. lalala Saj! Jaz sem ognjeno-zračna varianta, zato mi je bil od nekdaj všeč... Nosko-tenx ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Kaj bi bil pa zame idealen kamen?Rojen 18.6.1980 ob 16:50 v Lj. Kombinacija sonce:dvojcka-asc.:scorpio-luna:devica, pa mam precejsnje tezave s 6. cakro(diabetes insipidus, tezave s koncentracijo...). Priporocali so mi ametist. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj bi bil pa zame idealen kamen?Rojen 18.6.1980 ob 16:50 v Lj. Kombinacija sonce:dvojcka-asc.:scorpio-luna:devica, pa mam precejsnje tezave s 6. cakro(diabetes insipidus, tezave s koncentracijo...). Priporocali so mi ametist. Simptome diabetesa v zgodnji fazi lajša eliksir iz citrina. Težave s koncentracijo so pogosto povezane z oslabelo tretjo čakro, ki jo tudi krepi citrin, slab spomin pa je pogosto povezan s pomanjkanjem kalcija (kalcit, aragonit, dolomit in smitsonit, ki je glede na zvezde nekako še najbolj tvoj kamen).Za krepitev šeste šakre je seveda ametist o.k. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Simptome diabetesa v zgodnji fazi lajša eliksir iz citrina. Težave s koncentracijo so pogosto povezane z oslabelo tretjo čakro, ki jo tudi krepi citrin, slab spomin pa je pogosto povezan s pomanjkanjem kalcija (kalcit, aragonit, dolomit in smitsonit, ki je glede na zvezde nekako še najbolj tvoj kamen).Za krepitev šeste šakre je seveda ametist o.k. lalala Saj spomin mi dobr funkcionira, sam koncentracija pa katastrofalna. Sam to ni klasicen diabetes, ampak insipidus(se pravi premajhna produkcija antidiuretskega hormona in ne insulina). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.