Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>pozdravcek:)

si lahko zamenjas nick, prosim?

so ze tri diane na tem forumu, kar je grozno. x:o)x

Thx

Hehe, zanimive reakcije. x:Dx

Ali si vedela, da je registrirana že vsaj ena Diana ali si slučajno ob registraciji dodala še dva znaka, kar tako, za vsak slučaj? :eek:

Zakaj bi morali drugi nekaj spreminjati, če moti tebe? Če misliš, da boš postala s spremembo manj prepoznavna, se motiš. Pokowc je uletela kot 1budala in so jo takoj prepoznali. Ko se je dala preimenova v Budha, tudi ni bilo problemov. Napni možgančke, kaj bi bila rada...

tule bi ti svetoval postaviti en lončen lonček savskega proda pod posteljo za dva dni in se ti bo porodila dobra ideja x:Dx x:o)x glej, da bo prej nekaj časa na soncu.

(saj bi ti svetoval morskega, iz okolice Izole, tega uporabljam v posebnih priložnostih na posebnih mestih, a se mi zdi, da bi ta hip težje prišla do njega, če nisi Primorka) x;)x

Pikojot

P.P. Se mi zdi zanimivo, ko se je spet pojavila ena prava Diana!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Piko, kaj se pa ti zdaj razburjas? :inocent:

Ah ne. Zdelo se mi je, da pišeš o nekih težavah, pa sem hotel dati en nasvet s kamni. Le tisto prej je mogoče en predolg uvod! x:Dx x:o)x

Sem se spomnil še nekaj. Ne, raje ne napišem, ker me ne boš vzela resno. Ali pa vprašaj Andresa08, kaj ti svetuje on.

Pozdravljan nosorog!

Mene tudi zanimajo kristali. Doma imam že kar malo zbirko. Zanima pa me kateri bi bil za mene dober, da bi mi pomagal iti naprej, da se ne bi vedno oklepala preteklosti. Če je to sploh možno, če ne pa kateri bi bil zame najbolj primeren. Rojena sem 14.11.1978. Hvala

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljan nosorog!

Mene tudi zanimajo kristali. Doma imam že kar malo zbirko. Zanima pa me kateri bi bil za mene dober, da bi mi pomagal iti naprej, da se ne bi vedno oklepala preteklosti. Če je to sploh možno, če ne pa kateri bi bil zame najbolj primeren. Rojena sem 14.11.1978. Hvala

Če mi zaupaš še uro in kraj rojstva, mi bo precej lažje.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Lep pozdrav!

Mene tudi zanimajo kristalčki, ampak je moje znanje izredno pomakljivo... zase jih ponavadi izbiram malo po znamenju, malo po občutku.

Zanima me, kateri kamen bi bil najprimernejši zame (4.2.1984 00.35, torej vodnarka, asc škorpijon in luna v ribah) in za mojega fanta (18.8.1981 1.14, torej lev z adc v raku in prav tako luno v ribah).

Aja, pa še to... a je v Mariboru še kakšna solidna trgovina s kamni razen Ahata? Tam mi ni všeč, da prodajalke očitno nimajo kaj dosti pojma o kristalih.

Nosorogec, hvala vnaprej!

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>Če mi zaupaš še uro in kraj rojstva, mi bo precej lažje.

lalala

Zivjo!

Moja ura rojstva 10:34 dopoldan v Ljubljani. Hvala

Lep pozdravček

Popravljeno -> Pinka
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Živjo nosorog a mi lahko še za fanta poveš. 21.4.1983 ob 9:25 dopoldan, v Ljubljani.

Hvala

<{POST_SNAPBACK}>Zivjo!

Moja ura rojstva 10:34 dopoldan v Ljubljani. Hvala

Lep pozdravček

Energija Lune v tej planetarni kombinaciji nekoliko ublaži vplive Plutona, ki dominira v sončnem znamenju, tako da čustveno energijo še za silo obvladuješ - zlasti če kadar imaš pozornost usmerjeno v konstruktivno delo. Poskusi najti ravnotežje s pomočjo lapis lazulija (čeprav ti barvno verjetno ne bo blizu). Pomagal ti bo, da se osvobodiš bojazni, zaradi katerih se oklepaš starih vzorcev.Če te barvno preveč odbija, poskusi z girasolom ali karneolom.

čačača

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

<{POST_SNAPBACK}>Lep pozdrav!

Mene tudi zanimajo kristalčki, ampak je moje znanje izredno pomakljivo... zase jih ponavadi izbiram malo po znamenju, malo po občutku.

Zanima me, kateri kamen bi bil najprimernejši zame (4.2.1984 00.35, torej vodnarka, asc škorpijon in luna v ribah) in za mojega fanta (18.8.1981 1.14, torej lev z adc v raku in prav tako luno v ribah).

Aja, pa še to... a je v Mariboru še kakšna solidna trgovina s kamni razen Ahata? Tam mi  ni všeč, da prodajalke očitno nimajo kaj dosti pojma o kristalih.

Nosorogec, hvala vnaprej!

Ančka - Tvojo energijo sicer simbolizira labradorit, a ker imaš občasno težave s pravilnim usmerjanjem čustev, bo bolj primeren dumortierit (tega, da si mal trmasta in včasih preveč samokritična, pa ne bom nobenmu povedal)

Tipček: girasol ali apofilit

<{POST_SNAPBACK}>Živjo nosorog a mi lahko še za fanta poveš. 21.4.1983 ob 9:25 dopoldan, v Ljubljani.

Hvala

Maš kr srečo s fantom, a ne. Se kar trudi, da ti ustreže. Naj zbere med malahitom, hrizokolo in prasemom. Predlagam hrizokolo.

LALALA

<{POST_SNAPBACK}>Verjetno si pogosto napetosta - morda največkrat zato, ker si naložiš preveč dela. Sicer si praktična, a tudi nezaupljiva in pogosto s preslabim zavedanjem lastnih kvalitet - zlasti, ko je to treba pokazati navzven. Rojeni v tej kombinaciji imate namreč običajno oslabljen energijski center solarnega pleksusa. Te kvalitete in slabosti ima šorlit (vrsta turmalina). Ti ga seveda ne rabiš, saj so njegove energijske kvalitete in hibe že v tebi. Tisto, kar najbolj potrebuješ, boš našla v tulitu (vrsta zoisita). Skušaj ga najti - verjetno ga imajo v ahatu, čeprav je sicer dokaj redek. Ne preveč posrečena zamenjava zanj pa je unakit.

Šifra: v sili hudič še muhe žre . com

lalala

baje ga imajo tralala, sem tko milo gledala, da so prec ko so šli v nabavo in ga zagledali se name spomnili. Torej Sonce v Kozorogu, Luna v Raku, Asc. v Devici, bo pravi ne? Sam oslabljeno imam pa grleno čakro, hm, nič... aja pa Avanturin sem si ubodla xsrcx tko zdej pa čakam, da trgovino nazaj po dopustih odprejo, da posvojim tale Tulit. Nosorogec, nisem pozabla, da sem ti pir dolžna x;)x

• 2 weeks later...

In še zadnja v seriji današnjih:

Kadarkoli sem se ponoči vračal po tem temnem gozdu, se je vedno takoooo zasvetlo, ta kamen. Prav vsakič sem se vprašal - kateri kamen je že to? Tako je izstopal... prav vsakič me je presenetil. In potem, ko ugotovim, si rečem "A to je pa tIIsti kamen!" V temi je njegovo moč še močneje občutiti. Jp, pa še to se mi zdi. Da imajo obdelani kamni povsem druge energije kot naravni, neobdelani. Ali natančneje - kakor jih je obdelala Narava.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...