Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

kateri kamen bi bil za xwizardx noskota za rojstni dan?

xcheersx

tinka, a lah sam vprašam kaj ta lev tu zgoraj znači?? mi prav malo v oči pade x:Dx x:Dx x:Dx

Kakšen kristal bi bil za raka v soncu, vodnarja v luni in devica v ascendentu, ki bi imel lastnosti stres,,slaba volja?

kaj rabiš kristal za stres in slabo voljo???? eeeeeeeeeeeeeeeeehhhhh, pa saj za to ne rabiš kristala.. x:Dx x:Dx x:Dx

http://waltm.net/mermaid.gif
Deli na socialnih omrežjih

za trgovino, ki jo omenjaš v Celju- ni mi znana...bom pa pogledala ob prvi priložnosti

Je, pri lekarni Hus je ena taka mala trgovinica, kjer prodajajo tudi kamne......

x;)x

Smisel življenja je največja sreča

Je, pri lekarni Hus je ena taka mala trgovinica, kjer prodajajo tudi kamne......

x;)x

x:)x ....zaenkrat sem iskala po imeniku in na inormacijah ,pa niso nič našli ,vem kje je ta lekarna ,ki jo omenjaš ampak trgovinice pa nisem nikoli zapazila..........bom pa šla pogledat...hvala

lp xflirtx

verjemi vase in življenje bo lepše

Sama sem bila že v tisti trgovinici s kamni,nahaja se poleg lekarne Hus in proti tržnici...imajo kar lepo izbiro kamnov.

Lp,D xokx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

čao, čao!!!

bila v tukano v btc-u ... si mimogrede zaljubila v par tropskih ribic (odslej plavam sam še po tropskih morjih (lalala)... waw-->kakšni primerki.. našla pa (Korala, hvala za informacijo) na KILE:

-rožnati kremen

-rdeči jaspis (po moje je..)

-nek temno moder neprosojen kamen z belimi (mrežasto nametanimi) progami. ful mi liči na SODALIT. prodajalci itak ne vejo kak je (se razumejo predvsem na ribe in zece ), gor pa je pisalo nekaj v smislu: "pacific blue". Nosorog, a veš kaj bi to bilo, je pa ful poceni. okrog čuka je kila.

(počasi si bom naredila barikade iz kamnov...waw)

Sem vesela, da si našla kamne. Za jaspis nisem bila prepričana ali je taprav ali ne zato pa nisem nič omenila. Tisti moder kamen sem tudi jaz vidla, sam nevem kaj bi to bilo.

Glede tropskih ribic sem se pa že zdavnaj zaljubila v njih. Ko domov prineseš akvarij je konec.

korala, pa ti potem živijo te tropske ribice.. itak rabijo ful nekih pogojev .. (vodo, kisik, temperaturo..)

jaz sem 1x tipu, ko se je selil pazila pet rdečih platijev (sladkovodne), kljub temu, da sem ful skrbela za njih (po moje), so mi tri kar umrle. smrk, smrk...

sem bila tako žalostna+razočarana sama nad sabo, sem mu rekla, da naj kar odnese ta akvarij..(dokler je še kaj v njem)

(zjutraj, ko sem se zbujala sploh nisem upala več v akvarij pogledati. kok so to občutljiva bitja.. ne moreš verjeti)

lepo čuvaj svoje tropske ribice!!!

Verjetno za pogin nisi bila kriva ti. Ribice ponavadi poginejo zaradi slabe kvalitete vode. V tem času, ko si jih pazila se verjetno voda ni tako hitro spremenila, ampak so ribice poginile, ker so bile že prej izpostavljene slabi vodi. Si imela pa nesrečo, da se je to zgodilo ravno v času, ko si jih pazila.

Ups, malo smo se oddaljili od teme.

čao, čao!!!

bila v tukano v btc-u ...-nek temno moder neprosojen kamen z belimi (mrežasto nametanimi) progami. ful mi liči na SODALIT. prodajalci itak ne vejo kak je (se razumejo predvsem na ribe in zece ), gor pa je pisalo nekaj v smislu: "pacific blue". Nosorog, a veš kaj bi to bilo, je pa ful poceni. okrog čuka je kila.

(počasi si bom naredila barikade iz kamnov...waw)

Pacific blue - tega trgovskega imena ne poznam. Bom pa šel ob priliki npogledat, kaj to je. V kateri hali v BTCju je ta čuvena trgovina?

zvedavi Nossorog

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pacific blue - tega trgovskega imena ne poznam. Bom pa šel ob priliki npogledat, kaj to je. V kateri hali v BTCju je ta čuvena trgovina?

daj reči da je sodalit, no... o.k., potem pa reči vsaj to, če je "sodalit" iz Ahata ponarejen, sintetičen ali karkoli...

če ni, potem je SKORAJ zagotovo sodalit (kasneje sem ju tudi fizično skup dala). težko verjamam, da bi bila 2 kamna tako podobna (struktura, barva, prosojnost, bele proge..). čeprav mi je ta iz Ahata...malo strange (absolutno bolj plastificiran)

Tukano (trgovina za male živali). v njej si nabaviš krokodila, zajčke, fuuuuul ribic, papige, miške (oboje- in na 2 in 4 noge) (in vse ostale živali, ki jih nisem niti opazila). sem bila tok zaposlena z primerjanjem teh kamnov..

najdeš jo pa (Korala, če veš bolje opisati kot jaz, na pomoč)---> prideš s Šmartinske, mino hale A, mino Mullerja (kozmetika, sam za informacijo), do tržnice. ko je konec tržnice, greš na levo (jaz sem šla skoz tržnico peš). prvo stavba levo ni (se ne spomnim več kaj je), druga pa je Tukano. cela stavba, torej. dolga več kot 60m. ne moreš svaliti...

da se malo popravim. ta Tukano sem malo predimenzionirala. ni cela stvaba sam živali, zdi se mi, da so poleg se neki bicikli...

no, whatever. bitno je da Tukano stoji in da ga Nosorog najde.

kje pa je Big Bang v btc-u pa nimam pojma. imajo takoo nabite cene, da sploh v njihovo smer ne gledam.]

• 3 weeks later...

Pozdravljen nosorog, keri kamen bi bil najprimernejsi za nasl. kombinacijo:

-sonce: tehtnica

-luna: dvojcek

-asc: dvojcek

-merkur: skorpijon

-venera: tehtnica

-mars: lev

hvala!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pozdravljen nosorog, keri kamen bi bil najprimernejsi za nasl. kombinacijo:

-sonce: tehtnica

-luna: dvojcek

-asc: dvojcek

-merkur: skorpijon

-venera: tehtnica

-mars: lev

hvala!

Kamen, ki vsebuje tiste energije, ki osebinergijsk za popolno ravnotežje falijo, je datolit. Drugače so adekvatne energije tej osebi v tektitu - naj te ne moti relativno neprivlačen videz tektita, saj gre za zelo zanimiv kamen nove dobe.

čačača

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

aja, pa še nekaj nosorog--> trenutno sploh ne gledam kaj se dogaja tu--> končno sem zadovoljivo efektivna..

sem opazila, da imaš psa bolanega. no, full bad. v obče ne prenesem bolanih psov. iskreno upam, da mu je kaj bolje. pa koliko je ta pes star. reci že 1x!

aja, pa še nekaj nosorog--> trenutno sploh ne gledam kaj se dogaja tu--> končno sem zadovoljivo efektivna..

sem opazila, da imaš psa bolanega. no, full bad. v obče ne prenesem bolanih psov. iskreno upam, da mu je kaj bolje. pa koliko je ta pes star. reci že 1x!

Povej točno kaj bi rada. Zanesljivo jih nikjer nimam kaj dosti napisanih po čakrah, ker niti ne maram posplošenega pristopa (čakra ima lahko različne anomalije in zato ni vsak kamen pripadajoče barve dober).

Si pa nekaj drugega generalno zajebala. Se spomniš, ko si pred meseci hotela granat? Rekel sem, da me pokliči, pa ga dobiš - pa me nisi. Ugotovili smo, da so tisti granati, ki sem jih imel takrat (in jih imam nekaj še) edinstveni. Imajo zvezdni učinek (kot npr. morion, rubin ali safir). Naš najbolj znani oblikovalec kamnov Arbeiter je rekel, da kaj takšnega še v življenju ni videl in da jim je treba dvigniti ceno za 25x do 30x.

lalala

Povej točno kaj bi rada. Zanesljivo jih nikjer nimam kaj dosti napisanih po čakrah, ker niti ne maram posplošenega pristopa (čakra ima lahko različne anomalije in zato ni vsak kamen pripadajoče barve dober).

ja.. imaš, imaš. .. v eni knjigi imaš napisano nekaj v smislu-->

prva čakra: (mejbi) rdeči jaspis, mogoče karneol

ttretja čakra: mogoče citrin

četrta: roževec (mislim, da skoraj sicer to piše)-->ko sem še studirala kako si zdaj prišel na roževec (=roza). kasneje sem tudi opazila, da povzemaš tiste definicije, kjer gre v 4. čakro roza +zelena barva (torej ne samo zelena).

šesta: safirSi pa nekaj drugega generalno zajebala. Se spomniš, ko si pred meseci hotela granat? Rekel sem, da me pokliči, pa ga dobiš - pa me nisi. Ugotovili smo, da so tisti granati, ki sem jih imel takrat (in jih imam nekaj še) edinstveni. Imajo zvezdni učinek (kot npr. morion, rubin ali safir). Naš najbolj znani oblikovalec kamnov Arbeiter je rekel, da kaj takšnega še v življenju ni videl in da jim je treba dvigniti ceno za 25x do 30x.

Nosorog, jaz sem potem itak ful vesela, da ga imaš ti. resno mislim. pa jaz itak ne rabim teh dragih in edinstvenih kamnov.. ti imaš vsaj zbirko, kaj naj pa jaz z njimi?

drugače me pa granat ne zanima već toliko, ker sem ugotovila, da niso spoh tako prosojni, ko se je vidlo po sliki in kot sem si jaz po tem predstvaljala. če si bom kdaj nabavila granat, si ga bom seveda v kilah (ker pa to ne obstaja, ga ne rabim..).

(ker---> POZOR---> dejanski efekt kristala sem ugotovila zgolj pri karneolu+tigrovem očesa. NOBEN DRUG KAMEN NA MOJE PSIHOFIZIČNO POČUTJE in ZDAVJE NIMA NEPOSREDNEGA VPLIVA. to pa iščemo, ne?? (seveda noben ni bil pravilno sprogramiran in tudi jaz sem pač tako občutljiva in zaznavna kot sem). zbiranje kamnov zame ne pride v poštev.)

lalala

no, kako je kuža??!!! to me ful bolj zanima kot kamni!

no, kako je kuža??!!! to me ful bolj zanima kot kamni!

Pozdravil sem ga brez veterinarja.

V Laškem so sicer veterinarji ful strokovni (za razliko od litijskih, ki so dobri edin za to, da kakšnemu teličku na svet pomagajo, o drugih živalih pa pojma nimajo), ampak za vsak drek moraš priti tja ene 3x, 4x. Se najdu doma ene pasje antibiotike, prebral navodila in sklenil, da je to to - in res je bilo.

Ja, z onimi granati je pa res hec. Prodajal sem jih po jurja, jih nekaj celo šenkal, zdaj pa je izpadlo, da so edinstveni. Granat sicer dobi svoj lesk in prosojnost šele potem, ko je zbrušen - in šele pri zbrušenih se tudi vidi učinek zvezde, ki sem ga omenil.

lalala

no, sem ful vesela, da je kuža o.k..

jaz imam pa ful zlatega veterinarja. ce slučajno naš hav-hav kaJ ZBOLI (NE DAJ BOŽE, ko potem doživim živčni zlom. in vsi okrog mene in to zaradi mene, ne zaradi psa) pride kar domov. najlepše je pa to, da mi nikoli nič ne računa. nimam pojma kak to dela, sam jaz se tudi ne bo silila--> če noče vzeti keša, pa ništa. je rekel, da ga bom 1x povabila na pivo in je. po mojih izračunih sem mu dolžna več kot 30 čukov. najbrž sem mu malo všeč ali kaj jaz vem kaj mu je. ko vsi ti veterinarji racunajo ful, za vsako p*zdo res, kot praviš..

aja, pa še nekaj drugega je--> z antibiotiki se bolezni BAJE samo prenašajo v naslednji laif.. tak, da ob priliki in ko bosta z Pavletom pri močeh in volji, provajta malo z meditacijo..( x:Dx x:Dx).

pa res rabim to za čakre. potem mi pa napiši samo kaj bi TI dal na PRVO in DRUGO??

xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx --> srčki so za Pavleta..

no, sem ful vesela, da je kuža o.k..

aja, pa še nekaj drugega je--> z antibiotiki se bolezni BAJE samo prenašajo v naslednji laif.. tak, da ob priliki in ko bosta z Pavletom pri močeh in volji, provajta malo z meditacijo..( x:Dx x:Dx).

pa res rabim to za čakre. potem mi pa napiši samo kaj bi TI dal na PRVO in DRUGO??

xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx --> srčki so za Pavleta..

Da bi Pavle meditiral? Ne bo šlo. Po mojem je ful neduhoven tip. Preklinja sicer ne, zato pa ščije in serje v javnosti ipd. Prostak pač. Ta res nebi meditiral. Kar se njegove duhovnosti tiče, jo lahko povežeš le z duhom po scanju kakšne psičke, pooo katerem občasno prismrdi domov (če je zaljubljen, namreč to "izvoljenki" pokaže tako, da se povalja tam, kjer se je dama poscala).

lalala

Glede čaker in kamnov - kakšne učinke pa sploh iščeš?

lalala No2

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...