surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jaz sem šla lepo v Ahat in rekla katere kamne imajo za Raka..pol sem si pa izbrala amazonit v obliki Bude.. Jaz pri Ovnih vidm kako oranžno barvo kamna, ne me vprašat zakaj.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Oranžne barve kamen. Zanimivo. TnxNe bom te vprašal zakaj Nabavil sem čisto belega, ki je kul, prijazen, mehek, okej, enega čisto črnega, je tak skrivnosten, težek, ne pove kaj bi rad , zelenkastega, tudi super, tak prijazen čist frendovski, in roza kamen, hmmm.. fin kamen ki je tudi čist kjut in oh in ah, ..samo je še nekaj neodkritega v njem..Huh, v bolj pravljičarskem stilu tole zdaj... Citiraj ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jaz si bl po intuiciji tele kamne razlagam..rečmo,kamena strela meni predstavlja moč. Rumeni kamni mi predstavljajo toploto,energijo..zeleni kamni mi predstavljajo zdravje,vodo,gozd..roza kamen mi predstavlja nedolžnost in ljubezen, oranžen ali rdeč kamen pa mi predstavlja ogenj... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Lep pozdrav! Jaz bi tudi imel vprašanje dve. Tudi mene zanima kateri "kamen" bi bil ta pravi zame, sem pa Oven asc Rak. In zanima me kaj za ena kamna bi lahko bila to, en cel popolnoma beli, in en popolnoma črn? Kakšna ideja? Kupil v trgovini malo niže Ahata v MBju in takoj pozabil kaj za eno ime je pisalo na šlatlici. HvalaLPPr tej kombinaciji rakova voda ponavad v precejšnji meri pogasi ovnov ogenj., tko da si verjetno precej zaščitniški in čustven - idealen za delo v zdravstvu ali šolstvu. AMETIST! Za belga pa črnga bi mogu pa že mal več povedat. Če se boš morda spomnu imena iz škatlice - najpogosteje prodajani črni so npr. oniks, obsidian, turmalin - šorlit, beli pa magnezit, howlit in mlečni kremen. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 jaz si bl po intuiciji tele kamne razlagam..rečmo,kamena strela meni predstavlja moč. Rumeni kamni mi predstavljajo toploto,energijo..zeleni kamni mi predstavljajo zdravje,vodo,gozd..roza kamen mi predstavlja nedolžnost in ljubezen, oranžen ali rdeč kamen pa mi predstavlja ogenj... Super! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 nosorog, jaz bi imela še eno vprašanje, če lahko Zanima me, če bi lahko dobila kakšen nasvet glede primernega kristala za zdravljenje oz. oblažitev bolečin pri revmatoidnemu artritisu. Hvala Kolikor vem, vzroki za nastanek te vrste artritisa niso znani, zato bi se jaz lotil stvari tako, dea bi skušal posledice artritisa blažiti, v telesu pa vzpostaviti čim boljše energijsko ravnotežje, s čimer bi ga skušal zaustaviti. 1. Blažitev artritisa:- ker so pri artritisu prizadeti sklepi in včasih kosti, bi se nalival z eliksirjem iz apatita, ali eliksirjem iz kombinacijue magnezita in kalcita (kalcit lahko zamenjaš z aragonitom ali dolomitom).- ker gre za vrsto vnetja (element ogenj, ki ga je treba zjebat), sklepi in kosti pa pripadajo elementu zemlja, bi na prizadeta mesta polagal kamne, ki jim vlada energijska kombinacija voda/zemlja (predvsem hrizokola, malahit, obsidian)-izogibal bi se okusov, ki jim vlada ogenj (slano, kislo, pikantno) 2.- Vzpostavljanje energijskega ravnotežja: v roke bi vzel svojo knjigo Holistična radiestezija I, naštudiral strani od 108 do 114 in začel uporabljati prijeme za energijsko izravnavo. - Redno bi izvajal tole vajo: Sedeš z zravnano hrbtenico in se sprostiš. Pozornost spusti v središče Zemlje, v center njenega transformacijskega ognja. Vdih iz središča Zemlje, skozi podplate v srce, izdih iz srca preko temena v središče vesolja. Nato vdih univerzalne energije ljubezni iz središča vesolja, preko temena v srce, izdih iz srca, skozi podplate v središče zemeljskega ognja. Ponavljaš cikle teh vdihov in izdihov, pri tem pa občutiš, kako ti v prsnem predelu raste krogla zelene barve, barve miru in energijske uravnoteženosti. Dihaj toliko časa, da ta krogla v celoti napolni tvoje telo. Ozavest, da si vzpostavila energijsko vez med univerzalno energijo ljubezni, ki prihaja iz kozmosa in energijo zemeljskega transformacijskega ognja. Tvoje srce oziroma telo je točka srečanja tih dveh energij, od katerih bo zemeljska transformirala vse negativnosti in energijske neusklajenosti v tvojem telesu, kozmična energija ljubezni pa jih bo nežno uskladila. Zavedaj se, da se ti procesi v telesu res dogajajo. Vključi čustva, ustvari v telesu občutek skladja in v tem občutku nepopisno uživaj vsaj 10 minut. Vajo izvajaš 2 x dnevno. Če bi pa tole prebral kak dohtar ortodoksne medicine, bi me pa po mojem na gobec. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Nosorog lalala, dobro si napisal, sem jih pokazal Goranu je rekel da je tačrni Oniks tabeli pa mlečni kamen, Ametist pa je bil tudi med njimi. So se mi zdeli vredu pa sem jih kupil. Sem pa tud malo čekiral forum vzvezi z radiestezijo (en drug topic) pa je kr materiala. Pa nek book nabavil. Delo delo delo... Tnx Citiraj ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 zabava....zabava,,, lalali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 jaaaa, sej vem! Zabava zabava zabava No, ampak, delo delo delo delo LP, kako si? Citiraj ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 I try to be pleasent and polite....(pa mi ne uspeva nartabol...-tud pomirjujoči kamni nč ne nucajo, tud delo ne, sam zabava,.....ha,ha, hi...for example dance... Good . And how are you? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Nosorog lalala, dobro si napisal, sem jih pokazal Goranu je rekel da je tačrni Oniks tabeli pa mlečni kamen,A našmu Goranu* si pokazu kamne? Legenda: * tipček iz okolice Mb lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ja, načemu Goranu*. Bil v nedeljo pri njem, pa sem jih imel "slučajno" zraven v žepu. *blizu MBja ja Citiraj ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Kateri od teh dveh, Oniks in Ametist, sta za po čiščenju za polnjenje na soncu ali luni?, ali kje drugje?Nekje sem bral da ni vsak kamen za na sonce ipd., ker mu ne ustreza. lp Citiraj ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Na sonce daš lohka oba, saj spremeni ametist barvo šele pri cca 250 oC.Na luno daješ kamne le takrat kadar do nje dosežeš (lalala). Hecam se. - le takrat, kadar želiš v kamnu okrepiti moč elementa voda. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Kul, hvala za info. Nad 250°c jih ne bom pražil, ko bom šel na Luno lahk pa tud tvoje kamne vzamem zraven Ni panike.. Citiraj ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Zakaj pa bi dajal kamne na 250 , pismo.....nč ne zastopim....pismo s to tvojo natančnostjo me boš v grob pelal Nosorog. a ni dost ,če jih namakaš v slanici pa spereš pod tekočo vodo, potem jih pa na sončku osušiš... Če so pa fejst usran jih pa v varikino dam, potle pa pralni stroj...na konc jih pa v sušilcu še mal pomendram..... lalali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Če so pa fejst usran jih pa v varikino dam, potle pa pralni stroj...na konc jih pa v sušilcu še mal pomendram..... lalali , ze preizkuseno od tam naprej... pralni stroj in susilni... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 MBm, ja a ni neverjetno, kako imajo eni kristalčki afiniteto do pralnih strojev... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2004 Avtor Prijavi Deli 4. september 2004 Jaz imam tud novega Bratcu sem narocila naj mi kalcedoncka kupi... in je izbral ful lepega (navadno sem si kamencke cisto majckene v obliki srckov kupovala, ker mi je ful vsec za obesek) neoblikovanega. mal tko trikonik nepravilen..ž ga ne dam ved dol Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Hm, ja rada bi če mi poveste kateri kamen je zame najbolj primeren. Znamenje StrelecAscedent RakLuna pa je v Kozorogu Sama sicer nosim turkiz.. ker mi je všeč. Pa če kaj več lahko zvem o citrinu, meni je znano da deluje na spolno čakro, zvedela pa sem da je tudi dober za samozavest. HvalaPozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Zivjo in dobrodosla, Strelka02! Turkiz je kar dbest izbira, kul ti bo morda tudi sodalit, sicer pa tudi zad, oniks in krizopras. Citrin je v bistvu bolj povezan s pleksusom (kot pa s spolno) - pomaga artikulirati ideje, sprosca itd. Tak prijazen kamen prijateljskih energij. p.s. za samozavest je blazno dbest oniks - skupaj s turkizom ti bo spica, ali lahko uporabis v kombinaciji tudi rozevec, kameno strelo, beli ahat ali mlecni kremen, aventurin ipd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 nosko, mene pa zanima, kako se obnese kombinacija ametista in boji-jev? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Moje skromno laicno mnenje - po mojem ne paseta, bojija sta samozadostna najbrz, ametist pa ima tudi svoje vibre, saj poglej, saj sta cisto drugacnega videza, strukture, vsega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 imaš kar prav marsa...danes nekaj bluzim... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 saj, raziskujes, pa kaj, pac na vse zivo pomislis...sem potem se spomnila, da maras mensezdi tigrov uch - to bi pa morda ze bolj bilo kompatibilno - ne samo zaradi pescene okraste barve, pac pa tudi tako, je bolj masiven, ni prosojen kot ametist.To bi bila morda zanimiva kombinacija, me zanima, kaj bo Nos reku o njej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.