nosorog 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 nosko, kaj je primerno za osebo, ki ima težave s srcem (aritmija, pešanje srčne mišice...)....ni še kritično, gre pa nekako v tej smeri. domnevam, da bi bil ok kak zelen kamen, sam ziher pa nisem, glede na to, da so poškodbe že tud mal fizične in ne sam energetske narave...pa način uporabe (stik s kožo, eliksirji...)....plis...Škoda, k nisi podatke dopolnila kar tlele, d b mel še drugi kj od tega. Ostajam pri malo večjem akvamarinu, ki naj ga nosi na predelu timusa, vsake tolk časa pa naj tresne kakšen eliksir iz magnezita, saj širi koronarne žile. Tud druženje s hrizoprazom bi blo ql. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 ok,hvala ...no, pa ti tresni gor, če znaš...nisem pomislila, da bi koga zanimalo, pa nisem napisala sem...soriiii dobro, da si odgovoril, ker sem najprej pomislila na snežni obsidijan v kombinaciji z roževcem...dobro,da še ni blo nobene škode...sem si oddahnila...thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 aira, predlagam ti, da se ulezes na kako skalo v istri, ali pa kvalitetno talno ogrevanje...ce namesto klasicno uporabljenih opecnatih ploscic uporabis...ne vem, na primer...kak rdece-oranzen kamen, bi mogla bit zadovoljena vsaj glede toplote in moci. zna bit drago, sicer...ampak predlagam topli pod iz ognjenega opala. pa dosti valjanja po njem! drugace pa labradorit ful lepo pomirja...ampak ni ravno topel...je pa kar mocen...ma nekako dve od treh pokrijes, kakorkoli ze! ma saj....jaz bi rabila kak"čudežni" kamen... pa da ga mečkam v roki v kriznih trenutkih in da res pomaga. v bistvu je bistvena meditacija!!!!! pomaga 100% boljše kot rarkoli kar pride od zunaj. ker ko pride kriza se pa res ne morem valjati po tleh kot predlagaš. svet še ni tako odprt do takšne svobode duha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 aira, predlagam ti, da se ulezes na kako skalo v istri, ali pa kvalitetno talno ogrevanje...ce namesto klasicno uporabljenih opecnatih ploscic uporabis...ne vem, na primer...kak rdece-oranzen kamen, bi mogla bit zadovoljena vsaj glede toplote in moci. zna bit drago, sicer...ampak predlagam topli pod iz ognjenega opala. pa dosti valjanja po njem! drugace pa labradorit ful lepo pomirja...ampak ni ravno topel...je pa kar mocen...ma nekako dve od treh pokrijes, kakorkoli ze! ma saj....jaz bi rabila kak"čudežni" kamen... pa da ga mečkam v roki v kriznih trenutkih in da res pomaga. v bistvu je bistvena meditacija!!!!! pomaga 100% boljše kot rarkoli kar pride od zunaj. ker ko pride kriza se pa res ne morem valjati po tleh kot predlagaš. svet še ni tako odprt do takšne svobode duha Dobiš jutri od strička Nosoroga en čudovit fluorit. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 OK x:)x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 ker ko pride kriza se pa res ne morem valjati po tleh kot predlagasˇ. svet sˇe ni tako odprt do taksˇne svobode duha te cisto razumem...sloni si to lahko kdaj pa kdaj privoscimo...za nezne deklice je pa to druzbeno nespremenljivo ej, malo hecam...saj se ve, da jaz nic ne vem o kamnih...za to so nosorogi veliko veselja s tvojim novim fluoritom ti zelim Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Lep pozdrav! Dve vprasanji imam. Prvo - kaksen kamen bi bil primeren zame? Levinja sem,asc tehtnica in v luni vodnar. Rada bi nekaj takega za dobro voljo in vecjo samozavest.No, tudi jaz sem se zacela zanimat za te stvari...pa me zanima, kateri kamen bi bil zame...Torej, sem ovnica, asc rak, luna v biku...Tudi jaz bi rada kaj za vecjo samozavest in voljo.Ce ima kdo kaj pojma, naj se javi,hvala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Lep pozdrav! Dve vprasanji imam. Prvo - kaksen kamen bi bil primeren zame? Levinja sem,asc tehtnica in v luni vodnar. Rada bi nekaj takega za dobro voljo in vecjo samozavest.No, tudi jaz sem se zacela zanimat za te stvari...pa me zanima, kateri kamen bi bil zame...Torej, sem ovnica, asc rak, luna v biku...Tudi jaz bi rada kaj za vecjo samozavest in voljo.Ce ima kdo kaj pojma, naj se javi,hvala Samozavest bi, a, čeprav drugi mislijo, da ti je ne manjka, ker se dostikrat vedeš precej zaščitničko (no, in čustveno hkrati). Vse tvoje potenciale ti bo pomagal razviti ametist. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Super tema ,ze nekaj dni prebiram vaše pošte... in pohvalno , marsikaj sem se še naučila. Se dobeseno izobrazila o kamnih, ki sem jih tako malo ljubiteljsko pokupila, pa nikoli nisem kupila tistega , ki so mi ga trgovci svetovali, ker me je avtomatično to odbijalo, raje sem ga sama izbrala. Sem skoraj laik pri izbiri kamnov, se pa vedno ravnam po občutku in včasih mi je všeč en kamen, drugič pa spet drugi. Vedno in vedno pa v roke najprej vzamem ametist . Mi je nekako najbolj pri srcu. Doma jih imam kar nekaj, večinoma kot obeske ali kar tako manjše kose , ki sem jih izbrala po občutku in jih tako tudi nosim. Nekako po razpoloženju oz. volji si jih izberem in potem vzamem s seboj, pa se pol tudi dobro počutim. Ja pa še to sonce imam v dvojčkih, luno v kozorogu, asc. v devici, kateri kamni mi manjbolj ustrezajo? Še enkrat vse pohvale za to temo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ja pa še to sonce imam v dvojičih, luno v kozorogu, asc. v devici, kateri kamni mi manjbolj ustrezajo? Še enkrat vse pohvale za to temo. [/color]Vsestranskost in komunikativnost dvojčkov je v tvoji nebesni kombinaciji nadgrajena s kritičnostjo in analitičnim pristopom do kakršnekoli problematike. Nagnjena si k raziskovanju in izmenjavi idej, energijski zapis vseh teh lastnosti pa nosi sončni kamen.Ni napak, če posežeš tudi po aleksandritu. Ta je pod naravno svetlobo videti zelenkast, pod umetno pa vijoličen; v tem se zrcali polarnost dvojčkov. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Nosorog hvala. Sončni kamem imam in ga poznam , aleksandrit bom pa poiskala. Lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 tudi jaz bi rabila malo več samozavesti , pa sploh kaj volje in energije... že 2 leti neprekinjeno nosim obesek (luno), zadnje leto pa še zapestnico (na desni roki), oboje iz ahata. kot sem prebrala na lunin.net, je to precej blag kamen in bi mi načeloma moral pasat. tudi čutim ga... kot da je taman zame. mi - glede na: vodnar, asc v ribah, luna v sco. - predlagate kaj drugega? sicer svojemu ahatu v vsakdanjem življenju ne pripisujem kakšne posebne pomebnosti, vem pa da "kamni delajo".. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 sicer pa moja edina izkušnja pred ahatom, je bila... hm... kamen sem dobila kot nekakšen honorar... (mogoče tudi ni nepomembno od koga?)... imela pa sem možnost izbrati med zelenim in opečnato rdečim. in ko sem si ju ogledovala, se mi je naenkrat zazdelo, da me eden totalno nervira, nekako izziva in me jezi. ne spomnim se, katerega sem potem izbrala, tisti občutek (ki je imel tud posledice) pa me je spremljal še kakšna 2 tedna. dokler se nisem odločla, da je "za vse kriv" kamen, in ga obesila na eno drevo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 tudi jaz bi rabila malo več samozavesti , pa sploh kaj volje in energije... že 2 leti neprekinjeno nosim obesek (luno), zadnje leto pa še zapestnico (na desni roki), oboje iz ahata. kot sem prebrala na lunin.net, je to precej blag kamen in bi mi načeloma moral pasat. tudi čutim ga... kot da je taman zame. mi - glede na: vodnar, asc v ribah, luna v sco. - predlagate kaj drugega? sicer svojemu ahatu v vsakdanjem življenju ne pripisujem kakšne posebne pomebnosti, vem pa da "kamni delajo"..Ahat je pravzaprav zate kar primeren. Znan je namreč po tem, da uravnoteža energije, kar je ql, saj ima folk, rojen v tvoji nebesni kombinaciji pogosto težave s pravilnim (beri poziotivnim) usmerjanjem čustev.Preslikavo energij, ki se podijo po tebi, sicer najdemo v labradoritu. Pasal bi ti tudi dumortierit, zlasti kadar te jebe trma in pretirana samokritičnost.Predel pleksusa pa si lahko okrepiš s kakšnim od rumenih ali svetlo oranžnih kamnov. Ko boš dovolj močna na tem delu, boš imela vse pod absolutno kontrolo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 hvala zaenkrat, nosorog bom nabavila in poročala o učinkih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Kombinacija je kar uravnotežena. Intuitivnost rib in "življenjske" vibracije bika združuje azurit-malahit, primerna pa je tudi hrizokola. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Kateri kamen pa zame?Sonce v strelcu, asc škorpijon, luna v devici? Nekaj časa sem prisegala na oniks, tudi pridno nosila. Potem pa ga kar pričela pozabljati, isto -ampak samo še prej se je zgodilo s tigrovim očesom.Potem mi je padel v očke roževec. Kar cele kepice sem ga kupovala, jemala v roke kadarkoli pač..Zdaj pa je zgleda obdobje zatišja. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Kateri kamen pa zame?Sonce v strelcu, asc škorpijon, luna v devici? Nekaj časa sem prisegala na oniks, tudi pridno nosila. Potem pa ga kar pričela pozabljati, isto -ampak samo še prej se je zgodilo s tigrovim očesom.Potem mi je padel v očke roževec. Kar cele kepice sem ga kupovala, jemala v roke kadarkoli pač..Zdaj pa je zgleda obdobje zatišja.Iskala si med nežnimi in močnimi kamni, resnica pa je v tistem, ki je oboje skupaj. Tvoja nebesna kombinacija (močna fizična in čustvena energija) se zrcali v energijah ognjenega opala. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Energijo tvoje kombinacije najdeš v hematitu z rutilom, sam k čustveni odprtosti ti bo pa bolj pomagal ognjeni opal. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Energijo tvoje kombinacije najdeš v hematitu z rutilom, sam k čustveni odprtosti ti bo pa bolj pomagal ognjeni opal.hvala, maš kako mini slikco,da ga najdem prec tut vidno kje?, da bom zazihr tut dobu ga?vpliva kaj tut venera v raku zato mi? če je ognjeni, je pol bolj bordo, rdeče oranžne farbe,al svetlo zeleno, moder? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Slikce mam, sam jih žal ne znam zmanjšat in jih torej ne moram tresnt na LF. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Slikce mam, sam jih žal ne znam zmanjšat in jih torej ne moram tresnt na LF.Če maš kdaj tak problem, mi pomejli fotko, pa jo bom jest zmanjšu in nalepu na LN. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Slikce mam, sam jih žal ne znam zmanjšat in jih torej ne moram tresnt na LF.Če maš kdaj tak problem, mi pomejli fotko, pa jo bom jest zmanjšu in nalepu na LN. Ne podarjaj mi ribe; raje me nauči, kako jo ujamem sam. lalala A mi zaupaš, kako se pomanjša slikce? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ribe lahko pomanjsas v vsakem programu za obdelavo rib.na primer photoshop. predvidevam, da ga nimas, ker drugace bi to znal. v tem primeru rabis kak program, ki si ga lahko zastonj zdownloadas. naslednji korak je ta, da gres na iskalnik (npr. google) in odtipkas kaj v stilu 'freeware'to te bo pripeljalo na kaksno stran, kjer lahko dobis te stvari zastonj.to je nasplosno dobro vedeti, ce zelis kak mali program zastonj. obstajajo mali nezahtevni, 'lahki' programi za te zadeve. npr. Codedcolour.steje 3MB in ga imas na mailu od...zdaj. ko si ga zdownloadas, kliknes OK, in se ti odpre. ko si v programu, izberes ribo, ki jo zelis obdelati iz npr. tvoje mape 'my photos'.ko jo odpres, gres na EDIT levo zgoraj, tam je 'open image in editor' in tam veselo obdelujes ribe.ce jo zelis obrezati, uporabljas 'crop'. ce zelis spreminjati velikost uporabljas 'resize'. ce zelis karkoli drugega, uporabljas karkoli drugega.ce jo zelis speci, priporocam kamin. evo ribe. dober tek. ce ne bo uzitno, se javi, damo kak drugacen recept. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 steje 3MB in ga imas na mailu od...zdaj. evo ribe. dober tek. ce ne bo uzitno, se javi, damo kak drugacen recept.Ostajam brez besed. Matr si pametna. Se prav - treslna si mi ga na mail? Morm sam počakat, da pride. Ma strežnik trenutno muhe, da lahko maile samo pošiljam, sprejemam pa ne. Hvala. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.