nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Kje se vse raznorazni nasveti najdejo To sem tudi jaz dobro prebrala... Hmm - ognjeni opal?? Ime že družuje vse to...nimam pojma kakšen je..Upam, da se ga v Ahatu dobi.Hvala Nosorog. Tisto - hematit z rutilom velja tudi zame??? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 kakšen kamen bi priporočil rak/tehtnica/dvojček? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 kak sta smesna oba... noso, tudi jaz mislim, da sem pametna, ampak ne zaradi tega to je samo malo prakse. v primerjavi s tvojim rudnikom znanja to ni nic ... samo en mali dnevni kop Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 kaksˇen kamen bi priporocˇil rak/tehtnica/dvojcˇek?O bejba! a si tisti tvoj marmor ze porabila...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 O bejba , če prideš k men, ti ga posodin za en krog, do službe in nazaj a smo smešni a ne...skor komični...dons sm mal raz*izdjotkana... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ok, bom okrog vratu privezala, da me malo prizemlji tisto je bilo sicer misljeno na nataly nosoroga in njune komentarje o mojem mega znanju, ampak ti si itak vedno smesna ne bit razpaljotkana...poglej ven in se potopi v megleno morje, pa se bos ohladila Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 se ful dobro počutim danes, sam tile vaši komentarji so mi še polepšali dan Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 o amis lepo te je videti...ali naj recem: tvoj lokvanjcek! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 a to je lokvanj ...uf, se bo treba še dodatno botanično izobražit...nimphaea xx... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 a ni? se opravicujem...cemurkoli ze... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 neee, saj ne vem kaj je...torej sva obe na istem ...nekaj je ziher:ena lepa rožica...sam to je za v drugo temo...bo nosko reku, da mu temo svinjava Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 kakšen kamen bi priporočil rak/tehtnica/dvojček?Nobenega Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 kakšen kamen bi priporočil rak/tehtnica/dvojček?Nobenega :wOOt: sej vem da si nosorog, ampak k sm tole prebrala je bil moj prvi preblisk s***a kako nobenga? Če ni zemeljski a je lahko kak vesoljski? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 nic svinjanja, lotos je! tudi tako brdavsno divje bitje kot je nosorog ne more imeti kaj dosti proti eni lepi rozici ceprav je zadnjic eno dobil, pa je potem mislil, da je mrtev, ce se prav spominjam... lokvanj = lotos, da ne bo se vecje zmede ti si pa zanimiva...si kar nekaj das za ikonico, pa tudi, ce ne ves kaj je no, zdaj pa naprej o kamnih... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 kakšen kamen bi priporočil rak/tehtnica/dvojček?Nobenega :wOOt: sej vem da si nosorog, ampak k sm tole prebrala je bil moj prvi preblisk s***a kako nobenga? Če ni zemeljski a je lahko kak vesoljski? Nism mogu zdržat Kva je luna - vaga al dvojček? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Nism mogu zdržat Kva je luna - vaga al dvojček?Sej, vem, do mene si še posebej žleht! Luna-dvojčekvaga-asc bern pravi, da sem najbolj podobna strelcu...pih...ne vim no... a je še kj upanja zame? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Nism mogu zdržat Kva je luna - vaga al dvojček?Sej, vem, do mene si še posebej žleht! Luna-dvojčekvaga-asc bern pravi, da sem najbolj podobna strelcu...pih...ne vim no... a je še kj upanja zame? A si tole ti, a? Vsaj po kamnu se mi tako zdi. Zaradi vpliva Meseca je oseba čustvena, sočutna in prijazna, vpliv tistih energij Venere, ki vladajo tehtnici, pa se odraža v tem, da imamo cvčasih občutek, da so te osebe špibke, včasih pa močne. Doseči morajo notranjo stabilnost pri čemer jim MESEČEV KAMEN, ki je energijska preslikava te kombinacije, ne bo v pomoč. Energijsko primernejši kamen za njihove potrebe je hrizokola. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hvala za odgovor (pa čeprav je zame) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 a ti si podobna strelcem a zato tak fajna sicer pa jaz sem, pa baje nisem. (strelec in podobna) takle mamo! bom sla se jaz enkrat do gospoda berna... hrizokola...se dobro slisi...boljse kot kokakola...podobno oblezi najbrz v zelodcu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja Tinka valjda, da sem fajna pa baje imam še eno točko v škorpiji, tko kot astra in marsa...tko, da ne se hecat, k sm baje lohk tudi huda Jaz pa ravno razmišljam, kok je to hecn ime hrizokola, pa če se nosorog ni slučajno zatipku. Vsi imajo neke lepo zveneče kamnine..a la larimar, mesečev kamen, ametist...lalalamene pa hrizokola, spominja na besedo kramp ...ne vem zakaj...včasih so mi kake besede ful hecne...in tale hrizokola definitivno bern u redu dečko Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Sem se narežala zdajle. Tipici Od kod neki jih jemljeta Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 A si tole ti, a? Vsaj po kamnu se mi tako zdi. lalalaA tok grozn da je ? zdej me že po kamnih prepoznavajo....(jest pa vedno mislim, kako sem fino nevidna) nataly (večkrat pomislim nate) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 direktno iz rudnika nataly meni je fino hrizokola. jaz se nisem svojega kamna nasla, si ne upam vprasat...kaj pa ce bo kaj totalno blesavega ala...streptokokinit Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 S kje neki jih jemljeva? K naju skala po glavi poč, kar samo ven pade. Pa še brez čelade sva ponavadi. Kriza!Tinka, boljš da ne vprašaš, res, če nisi pripravljena slišat tisto kar ti gre. Meni še vedno Hrizokola odzvanja po ušesih...zdaj me spominja že na karjola....upam, samo, da se mi ne bodo v trgovini režal.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.