Skoči na vsebino

Kateri kamen?

Aliana

Recommended Posts

saj se ti lahko kar jaz tu...  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Xx

aha ...ja sej je že v redu, ja....its so easy to laugh at me :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

evo, tale del tle lahko mirno predpišemo za brat vsem, ki niso dobre volje...recept ziher deluje in še skor zastonj je...navali narode x:Dx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx x:Dx x:Dx

a veste čemu se pa jaz zdaj **režim** v mislih, sem že doživela scenarij...

Cosma pride v trgovino in reče :'' Prosim eno hrizokolo ali hrizokrolo.''

(prva verzija me spominja na karjolo, ta druga pa na hrizokrulo, ki ne vem kaj je)

Prodajalka: :eek: :wOOt: ''Kaj pa je to? Kdo vam je pa za to povedal?''

Cosma:'' Nosorog'' :inocent:

Prodajalka: '' :wacko: ''

Cosma, gre domov :ph34r:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx  x:Dx  x:Dx

a veste čemu se pa jaz zdaj **režim** v mislih, sem že doživela scenarij...

Cosma pride v trgovino in reče :'' Prosim eno hrizokolo ali hrizokrolo.''

(prva verzija me spominja na karjolo, ta druga pa na hrizokrulo, ki ne vem kaj je)

Prodajalka:  :eek: :wOOt: ''Kaj pa je to? Kdo vam je pa za to povedal?''

Cosma:'' Nosorog''  :inocent:

Prodajalka: '' :wacko: ''

Cosma, gre domov :ph34r:

x:Dx x:Dx x:Dx

Bravo Cosma, po pravici povedala.... x:px x;)x

Hrizokrula= manjsa izvedba stranha.... x:o)x x:Dx

hm, kateri kamen bi pa jaz poleg premoga potrebovala kozorog luna je v raku, asc. v devici, da bi bila mičkeno bolj materialno na tleh, trdna, neizprosna, a sem odločna že napisala?

Če tale kamenček najdeš pravi zame, te povabim evo na kufe x;)x

hm, kateri kamen bi pa jaz poleg premoga potrebovala kozorog luna je v raku, asc. v devici, da bi bila mičkeno bolj materialno na tleh, trdna, neizprosna, a sem odločna že napisala?

Če tale kamenček najdeš pravi zame, te povabim evo na kufe x;)x

Verjetno si pogosto napetosta - morda največkrat zato, ker si naložiš preveč dela. Sicer si praktična, a tudi nezaupljiva in pogosto s preslabim zavedanjem lastnih kvalitet - zlasti, ko je to treba pokazati navzven. Rojeni v tej kombinaciji imate namreč običajno oslabljen energijski center solarnega pleksusa. Te kvalitete in slabosti ima šorlit (vrsta turmalina). Ti ga seveda ne rabiš, saj so njegove energijske kvalitete in hibe že v tebi. Tisto, kar najbolj potrebuješ, boš našla v tulitu (vrsta zoisita). Skušaj ga najti - verjetno ga imajo v ahatu, čeprav je sicer dokaj redek. Ne preveč posrečena zamenjava zanj pa je unakit.

Šifra: v sili hudič še muhe žre . com

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:eek: ti si zlat, a bova kavo zamenjala za pir  x:px

Per?

A si ti tud goba?

Aja, Zasavje ... Razumem ...

lalala

Tuliš seveda lahko. Tudi tu je znak samozavesti, če je intonacija prava. Ime pa ni dobil po tuljenju, ampak po Thuli, kakor so včasih rekli Norveški (tam so ga najprej našli).

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

cosmice ni....da ni slucajno ze v nabavi?  :inocent:

pridi hitro nazaj in povej, ce ga imajo!!! 

x:Xx

Nisem mogla it v lov za hrizokrulo, ker sem imela obisek :vragec:

Ruby poslji stranh pliz, je nujno!

Mislim, da me je stranh obiskal....vam bom prizanesla, kaj vse sem slišala.

Gneča. Jest pa brez skale ostala.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

hm, Nosorogec, mi ni dalo tole miru, pa sem šla z eno knjigico v banjo, pa kr kmalu ven prišla.... am, Tale moj kamen krepi seksualnost :eek: strast :eek: ja ne vem no tole v tvoji knjigi piše... pa plodnost :eek: :eek: :eek: joj kolk bom šele potem strastna x:px jst bi se pa prizemljila, hm, a mogoče igra kakšno vlogo to, da imam kozoroga na 0 stopinjah... ne sj če je to pravi kamen, bomo pa se ljubili,ej, hja, mogoče imaš pa tole celo prav,.... ok, grem nazaj x:Dx

Slikce mam, sam jih žal ne znam zmanjšat in jih torej ne moram tresnt na LF.

Če maš kdaj tak problem, mi pomejli fotko, pa jo bom jest zmanjšu in nalepu na LN.

Ne podarjaj mi ribe; raje me nauči, kako jo ujamem sam.

lalala

A mi zaupaš, kako se pomanjša slikce?

Vidim, da sta s Tinko med tem že spekla 3 mega rib in imela eno fejst fešto. Pa še pir se je pol neki omenju, pa smo tam.

A ti je kej ratal? Če so tiste ribe slučajno še surove, jih lahko spečeš s temle.

Zaženi program Paint. Mislim, da je na vsakem računalniku, tam nekje pod Accessories. Upam, da nimaš slovenskih oken, ker sem tam mrzu.

V paintu odpri fotko. Iz menija izberi Image - Stretch/Skew

Pod Stretch bosta dve polji, Horizontal in Vertical in v obeh bo verjetno številka 100%

Zdaj samo zmanjšaj to številko v obeh poljih, pa bo.

Če ne bo dovolj, ponovi. Če ti kaj ne bo všeč, uporabi ukaz Edit/Undo.

Potem zadevo samo še shrani s Save As.

In to je to. Prosto ko fish paprikash.

In če še ne bo šlo, sporoči. Pridem skuhat na dom.

:palec:

vcasih pozabim najbolj ocitno :o|o:

akvamarin, ce ne bo fotkic tu gori, se bomo pa vsaj rib najedli x;)x xcivx x:px

hej selene, ko prides iz banje...

a ni plodnost nekako...najbolj zemeljska lastnost...? pa vsa telesnost in strast ki zraven spada tudi...?

pomirja in prizemljuje... vsaj meni se zdi! drugace pa mi je zanimivo, da bi ti rabila prizemljitev kot kombinacija kozoroga in device...morebiti bolj nekaj za pomiritev...proti nemirnosti...?

ce mi zaupas, ti z veseljem zberem en seksi kamencek in ti ga vrzem preko save xsrcx ce se ti mudi in je sila...ce ne pa pridi iskat, pa se z mano na eno kavo... x:)x

cosma, kaj je stranh :O: :eek:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Potem zadevo samo še shrani s Save As.

Je treba shranit v JPEG formatu se mi zdi, da se lahko objavi na forumu. x:)x

Res je. :pales: Ko sem sam poskusil, sem odprl .jpg fotko in po obdelavi mi jo je samodejno shranil kot .jpg. Zato niti pomislil nisem na kup drugih formatov.

Hvala, zdaj je ribji brodet popoln x;)x x:Dx

sej sem pomirjena ugotovila, da je verjetno tole prav... samo hm hotela sem glih strast prizemljit x:Dx nič, ko bom jaz v Ljubljani kamenčke lovila, pokličem druščino, ok?če me pa moj dolg ne bo do vas zategnil pa javim Tinka hvala x;)x

ja sej mogoče pa lahkotnost rabim, joooooooooj sej ne vem, ampak definitivno nekaj za odločnost... za postaviti se zase... bo tale kamen kr pravi, če bom pa še uživala zraven pa nič zato x;)x

Ma bo mene Nosorog med pitjem pira proučil pa bo točno vedu kva men fali, poleg enga mladca x:o)x

sej sem pomirjena ugotovila, da je verjetno tole prav... samo hm hotela sem glih strast prizemljit x:Dx nicˇ, ko bom jaz v Ljubljani kamencˇke lovila, poklicˇem drusˇcˇino, ok?cˇe me pa moj dolg ne bo do vas zategnil pa javim Tinka hvala x;)x

ja sej mogocˇe pa lahkotnost rabim, joooooooooj sej ne vem, ampak definitivno nekaj za odlocˇnost... za postaviti se zase... bo tale kamen kr pravi, cˇe bom pa sˇe uzˇivala zraven pa nicˇ zato x;)x

Ma bo mene Nosorog med pitjem pira proucˇil pa bo tocˇno vedu kva men fali, poleg enga mladca x:o)x

ma ce bi bilo malo vec casa, bi te prsla kar jaz iskat...sicer nisem mladec, ampak za eno kavo, pivo ali kamen sem ponavadi vedno za. no, porocaj, ce bos kaj rabila, kar ti jaz lahko dam! x;)x

mi delujes s tem komentarjem, kot, da rabis najprej ugotovit, kaj rabis... x:Xx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Res je. :pales:  Ko sem sam poskusil, sem odprl .jpg fotko in po obdelavi mi jo je samodejno shranil kot .jpg.  Zato niti pomislil nisem na kup drugih formatov.

Hvala, zdaj je ribji brodet popoln  x;)x  x:Dx

jaz sem pa vedel ,ker sem ful fotk objavil že, tako da x:Dx ... če ne poskusiš ne znaš. mene tudi ni nihče uvajal se mi zdi, ali je ne vem, se ne spomnim. v glavnem rač je nekaj česar se naučiš tako da sam poskušaš.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...